Νέα

Με παιδι και γυναικα παλευεται η φαση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 442
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
καλα προσεχε μονο γιατι αυτα που λες γινονται μονο σε κανονικες συνθηκες καμια φορα η πουτσα εχει δικια της λογικη και περνει δικες της αποφασεις γι αυτο σου λεω γλεντα γαμα και οταν εισαι ετοιμος και κορεσμενος κανεις οικογενεια

Τα εχω περασει και μιλαω εκ πειρας, εσυ προσεχε γιατι εισαι 'κουταβι' ακομα ;-)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μιλαω για την αυστηρή πειθαρχία τους.
Ηταν τρομεροι οι Σπαρτιάτες. Ειχαν δημιουργησει
απιστευτη άμυνα.
Λαθος ορος δηλαδη.
Και αμα δεν κανω λαθος νικησαν την αθηνα στον Πελοποννησιακο πολεμο  :P
Εχασε την αιγλη της περιπου οταν αρχισε να διακρινεται το βασιλειο της μακεδονιας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Λαθος ορος δηλαδη.
Και αμα δεν κανω λαθος νικησαν την αθηνα στον Πελοποννησιακο πολεμο  :P
Εχασε την αιγλη της περιπου οταν αρχισε να διακρινεται το βασιλειο της μακεδονιας.

Δεν την νίκησαν. Την νίκησαν μονο "πολεμικα"
στην συνέχεια ομως οι ΣΠαρτιάτες αποδείχθηκαν
ανίκανοι να διαχειριστούν την μεγαλύτερη εδαφική έκταση που είχαν κερδίσει
και πως να μην ειναι αλλωστε? Οταν μια ζωη το μονο τους μελημα ηταν η σκληρη δουλεια
και η αφοσοιωση σε εναν μονο στοχο? Στο πεζικο τους. Οποτε η χλιδή αρχικά τους θάμπωσε
και στην συνέχεια τους ξεπάστρεψε.

Ισως ηταν και ενα κολπο των Αθηναιων να παραδοθουν πολεμικα... για να τους καταστρέψουν μετα
ολοκληρωτικα με πιο υπουλη μεθοδο ειναι και σημερινο πολιτικο παιχνιδι αυτο οποιον δεν μπορεις να κερδισεις εξαρχης αρχικα τον παιρνεις με το μερος σου και δειχνεις οτι παραδινεσαι επομενως κρατας την ενεργεια σου για να του την φερεις μετα και να τον αποδυναμωσεις σιγα σιγα καμια φορα μερικοι αφηνουν και τον ιδιο τον χρονο να αποδυναμωσει τον αντιπαλο τους για να μην τους κατηγορησει το κοινο για βαναυσοτητα και χαλασουν την φημη τους -παιχνιδια πολιτικης-  . Ο καθενας μαχεται με αυτα που έχει , ενας διπλωματης δεν ειναι καλος στην πολεμικη συγκρουση για αυτο παει το παιχνιδι στην διπλωματια... κτλπ

Επισκέπτης
Αυτο ειναι σωστο.
Ισχυει πως ενας τυπος που ειναι
πιο ανοικτος απο εναν αμυντικο αργα η γρήγορα θα κερδίζει
υπάρχει παράδειγμα απο την Ιστορία πανω σε αυτο με την Σπάρτη και την Αθήνα.
Μπορει οι Σπαρτιάτες να είχαν την καλύτερη άμυνα στον κοσμο αλλα τελικα ηττήθηκαν άσχημα
και εμειναν λιγοτερο στην ιστορια απο οτι η Αθήνα.
τοτε γιατι επιμενεις να εχεις τον εαυτο σου στη σεντρα?

Επισκέπτης
ενας διπλωματης δεν ειναι καλος στην πολεμικη συγκρουση για αυτο παει το παιχνιδι στην διπλωματια... κτλπ
Με τη διαφορά ότι οι Αθηναίοι ήτανε καλοί σε όλα. 27 χρόνια κράτησε αυτός ο καταραμένος πόλεμος και κατέστρεψε τον μεγαλύτερο πολιτισμό της αρχαιότητας.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
τουλαχιστον θα το παρω μεχρι το τερμα και οχι για 2 στασεις

Λαθος κουταβι το τρενο της ζωης δεν εχει τερμα.. Εχει καποιες στασεις που πρεπει να προλαβεις να ανεβεις και οχι να κατεβεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τοτε γιατι επιμενεις να εχεις τον εαυτο σου στη σεντρα?

Αν παιζεις πολυ ανοιχτα θα φας και πολλα γκολ.
ΕΙμαι σεντρα και περιμενω να οργανωσω καλο παιχνιδι...
καλη άμυνα και σε καποια αντεπιθεση θα ριξω κξανα γκολακι  :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Με τη διαφορά ότι οι Αθηναίοι ήτανε καλοί σε όλα. 27 χρόνια κράτησε αυτός ο καταραμένος πόλεμος και κατέστρεψε τον μεγαλύτερο πολιτισμό της αρχαιότητας.

ΕΧω χασει 2 καλα ιστορικα βιβλια ρε πουστη μου
και δεν μπορω να ανατρεξω τωρα σε αυτα...

ΑΝ θες να μαθεις πολιτικη μπορεις να διαβασεις τετοια βιβλια
και Μακιαβελλι... οποιος θελει να μαθει καλη πολιτικη ειτε για να προφυλάσσεται
ειτε για να τα κανει ο ιδιος μπορει να διαβασει αυτα τα βιβλια.
Εγω για να προφυλασσομαι τα εχω διαβασει ολα αυτα απο τους επιδοξους... να τα κανω
το αποκλειω... δεν εχω χαρακτηρα να κανω τετοιες πουστιες. Το μονο που πρεπει να διορθωσω
ειναι τα νευρα μου απεναντι σε αυτους που τα κανουν εκει ειναι το λαθος...

Κατα τα αλλα αν πας να μαθεις πολιτικη διαβαζοντας παπαρηγα και παπανδρεου και συζητωντας στα καφενεια για ολους αυτους ειναι σαν να θες να μαθεις πληροφορκη διαβαζοντας τα διαφημιστικα αρθρα του πλαισιου ή του μπλογκ του κυρ Βασικη που δουλευει σαν πωλητης σε μεγαλη επιχειρηση πληροφορικης... ολοι αυτοι τα παρουσιαζουν οπως θελουν. Το θεμα ειναι να διαβασεις ακριβη ιστορικα γεγονοτα και να βγαλεις συμπερασματα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν την νίκησαν. Την νίκησαν μονο "πολεμικα"
στην συνέχεια ομως οι ΣΠαρτιάτες αποδείχθηκαν
ανίκανοι να διαχειριστούν την μεγαλύτερη εδαφική έκταση που είχαν κερδίσει
και πως να μην ειναι αλλωστε? Οταν μια ζωη το μονο τους μελημα ηταν η σκληρη δουλεια
και η αφοσοιωση σε εναν μονο στοχο? Στο πεζικο τους. Οποτε η χλιδή αρχικά τους θάμπωσε
και στην συνέχεια τους ξεπάστρεψε.

Ισως ηταν και ενα κολπο των Αθηναιων να παραδοθουν πολεμικα... για να τους καταστρέψουν μετα
ολοκληρωτικα με πιο υπουλη μεθοδο ειναι και σημερινο πολιτικο παιχνιδι αυτο οποιον δεν μπορεις να κερδισεις εξαρχης αρχικα τον παιρνεις με το μερος σου και δειχνεις οτι παραδινεσαι επομενως κρατας την ενεργεια σου για να του την φερεις μετα και να τον αποδυναμωσεις σιγα σιγα καμια φορα μερικοι αφηνουν και τον ιδιο τον χρονο να αποδυναμωσει τον αντιπαλο τους για να μην τους κατηγορησει το κοινο για βαναυσοτητα και χαλασουν την φημη τους -παιχνιδια πολιτικης-  . Ο καθενας μαχεται με αυτα που έχει , ενας διπλωματης δεν ειναι καλος στην πολεμικη συγκρουση για αυτο παει το παιχνιδι στην διπλωματια... κτλπ
Η χλιδη που τους θαμπωσε, οι πολυτελειες κτλ ειναι για αλλο κρατος αλλη εποχη. Μαλλον μιλας για τους Ρωμαιους.
Μην προπσαθεις ρε φιλε να κανεις κοινωνικο ψυχογραφημα της αρχαιας σπαρτης, κατσε διαβασε αμα θες.
Φιλικα  :dancing:

Επισκέπτης
Αν παιζεις πολυ ανοιχτα θα φας και πολλα γκολ.
ΕΙμαι σεντρα και περιμενω να οργανωσω καλο παιχνιδι...
καλη άμυνα και σε καποια αντεπιθεση θα ριξω κξανα γκολακι  :sunglasses:
οτι νομιζεις εσυ παντως να ξερεις οτι αυτα που μενουν στο τελος ειναι τα λαθη μας αυτα μας δυναμωνουν αυτα μας γεμιζουν, αυτα ειμαστε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
οτι νομιζεις εσυ παντως να ξερεις οτι αυτα που μενουν στο τελος ειναι τα λαθη μας αυτα μας δυναμωνουν αυτα μας γεμιζουν, αυτα ειμαστε

Το βελτιστο θα ηταν να μαθαινεις απο τα λαθη των αλλων
ωστε να κερδιζεις χρονο... Γιατι τι να το κανεις
να εχεις φτασει 50 και να εχεις μαθει ολα οσα πρεπει...
θα εισαι πλεον γνωστης αλλα δεν θα εχεις ενεργεια...
ο χρονος και η ενεργεια ειναι περιορισμενα.
Τοση ωρα που γραφω εδω μεσα εχω χασει ενεργεια την οποια θα μπορουσα
να δαπανησω αλλου.

Επισκέπτης
Το βελτιστο θα ηταν να μαθαινεις απο τα λαθη των αλλων
ωστε να κερδιζεις χρονο... Γιατι τι να το κανεις
να εχεις φτασει 50 και να εχεις μαθει ολα οσα πρεπει...
θα εισαι πλεον γνωστης αλλα δεν θα εχεις ενεργεια...
ο χρονος και η ενεργεια ειναι περιορισμενα.
Τοση ωρα που γραφω εδω μεσα εχω χασει ενεργεια την οποια θα μπορουσα
να δαπανησω αλλου.
φιλε αν δεν πας κοντα στη φωτια να καεις δεν ξερεις ποτε μεχρι που μπορεις να φτασεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
φιλε αν δεν πας κοντα στη φωτια να καεις δεν ξερεις ποτε μεχρι που μπορεις να φτασεις

Καλα σιγουρα δεν διαφωνω... παω να την κανω
γιατι περασε η μερα και εχω μαλακιστει σημερα δεν εχω δουλεψει καθολου  ξυπνησα και κατα τη 1
αντε μπαι... και μακρυα απο εμας οι κουτοπονηρες  :sunglasses:

Επισκέπτης
Καλα σιγουρα δεν διαφωνω... παω να την κανω
γιατι περασε η μερα και εχω μαλακιστει σημερα δεν εχω δουλεψει καθολου  ξυπνησα και κατα τη 1
αντε μπαι... και μακρυα απο εμας οι κουτοπονηρες  :sunglasses:
καλο απογευμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom