Νέα

Με παιδι και γυναικα παλευεται η φαση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 442
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εντάξει η ζωή είναι τα πάντα και μόρφωση και εργασία ..... αλλά και σχέση .....

Το ότι έπεσες σε τσόκαρα δεν σημαίνει ότι όλες οι γυναίκες είναι έτσι.

Υπάρχουν και γυναίκες γαμάτες που αξίζουν πολύ.

Αυτά λέω στον απόλυτο αλλά δεν με πιστεύει

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ενταξει ρε λουκριτιστα μην κολλας στο οτι απο ενα σημειο και μετα ο μπολ νευριαζει και χανει το δικιο του. Εχει ενα νοημα αυτο που λεει απλα μετα πιανει τα ακρα απο τα νευρα του. Αυτο ειναι ενα στοιχειο του χαρακτηρα του που θα πρεπει να ξαναδει γιατι ειναι εξυπνο παιδι και εναι κριμα.

Εχει ομως βαση αυτο που λεει ο μπολ.. Ο ματζεστικ που ειναι; απορια το χω προχθες μας ελεγε οτι εχει μια γκομενα που για να την ξεφορτωθει την εδωσε μια πιπα και πηγε στις πουτανες για να γαμησει και μετα θελει οικογενεια; πικερ και παλι πικερ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Ειναι θέμα τύχης το ελεγα και χθες στον ΛΙΟΝ7

αλλα δεν μπορω να καθομαι να παιζω τωρα τα παιχνιδια του κοσμου

για να εχω ενα μουνι ρε  :S φορα πουκαμισακι... φορα τζινακι...

πηγαινε στο ταδε μπαρ... πες τις ταδε ατακες... κανε με τον ταδε παρεα

για να εχεις καλο κυκλο και μαλακιες. Αυτα ειναι π α π α ρ ι ε ς.

Και αμα δω και τα ζορια στην δουλεια και δεν μπορω να συνεννοηθω με κλεφτες εργοδοτες
θα ανοιξω μια δικια μου.  :rockon: Να δωσω μερικα μαθηματα... οτι μπορεις να γινεις
πετυχημενος και πλουσιος χωρις να εξαπατας τον κοσμο αρκει να αγαπας την δουλεια σου

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
:P :P

δεχομαι και μαθηματα ρε φιλενάδα!!!
παντως ειδα τωρα στη βιτρινα ενα μποτινι τσακιρις μαλλας ροζ/κουφετι-μαυρο στιλετο μεχρι αστραγαλο  :cum: :cum: :cum:
λεω να το χτυπήσω

Μην πονεσει μονο προσεχε...δεν ειναι χταποδι...

Λοιπον επειδη το γαμησατε το θεμα, παλευεται η φαση γυναικα και  παιδια (α) μετα απο καποια ηλικια ομως...  Οσο ειναι μωρα ειναι ζορικα, εχει κλεισιμο στο σπιτι, ξενυχτια , αρρωστιες κλπ κλπ. Και παντα χρειαζεται κατανοηση και συνεργασια απο τους δύο. Οσο περνανε τα χρονια ολα βελτιωνονται. Επισης κατι που ειχαν δικιο οι παλιοτεροι αλλα ειναι τεχνικα δυσκολο λογω οικονομικης καταστασης ειναι το ´ η μικρος μικρος παντρεψου η μικρος καλογερεψου ´.... Κοινως οτι κανεις μεχρι τα 30.... Μετα σφυρηξε το τραινο... Αν δεν το παρεις αποφαση μεχρι τοτε καλυτερα μπακουρι , παρτο αποφαση και κοιτα να περνας καλα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny:

Ελπίζω να κάνεις πλάκα τώρα .....  :grin:
cc4046e5382315c180fcffea2eb848a65fdbf8f66103b2f14cb1e5166830ca41afd11dd5da6e35775bd6166ab1fa7e9540720026ad654a2d25b7d363e46f32ab

niata.jpg
:grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ξερεις καλα πως δεν ειμαι ο τυπος
που θα μπορεσεις εξαρχης να κοροιδεψεις
με τις κουτοπονηριες σου για αυτο δεν με χωνευεις
αλλα ουτε και εγω σε χωνευω γιατι εισαι κουτοπονηρη

ολα αυτα τα στυλακια γκομενων σαν και το δικο σου ειναι απαισια...
Βλεπε μαριανες και βαλεριες εδω μεσα κτλπ... απλα εσυ μιλας λιγο περισσοτερο
απο αυτες αλλα τα ιδια σκατα εισαι και εσυ. Στα λεω χυμα για να τα ξερεις.

Φυσικα και θα χυσω αλλα στις πουτανες γιατι εχουμε και αλλες δουλειες οπως το διαβασμα
και η μορφωση (δεν εχετε ιδεα οσοι εχετε γκομενους και γκομενες και τρωτε πολυ χρονο σε αυτους τι σημαινει πραγματικη γνωση... πραγματικη γνωση δεν ειναι να παρεις ενα σκατοπτυχιο 50 μαθηματων εκ των οποιων τα 40 ειναι περασμενα με αντιγραφη ουτε το να πετυχεις σε μια δουλεια που κατα 90% εβαλες το γλειψιμο τους υπουλους ελιγμους και λιγο το μπουτι για αυτο και η Ελλαδα δεν ειναι παραγωγικη χωρα) δεν εχουμε χρονο να σπαταλαμε σε εσας παριστανοντας τους σχεσάκηδες.
Εχεις χρονο μονο για να εισαι 24 ωρες στο ιντερνετ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Mε αυτή την αφίσα δεν ξέρω αν πρέπει να γελάει ή να κλαίει κανείς .....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

μονο οσες δεν ειναι ελλεεινιδες τυπε :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ενταξει ρε λουκριτιστα μην κολλας στο οτι απο ενα σημειο και μετα ο μπολ νευριαζει και χανει το δικιο του. Εχει ενα νοημα αυτο που λεει απλα μετα πιανει τα ακρα απο τα νευρα του. Αυτο ειναι ενα στοιχειο του χαρακτηρα του που θα πρεπει να ξαναδει γιατι ειναι εξυπνο παιδι και εναι κριμα.

Εχει ομως βαση αυτο που λεει ο μπολ.. Ο ματζεστικ που ειναι; απορια το χω προχθες μας ελεγε οτι εχει μια γκομενα που για να την ξεφορτωθει την εδωσε μια πιπα και πηγε στις πουτανες για να γαμησει και μετα θελει οικογενεια; πικερ και παλι πικερ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Εχω ενα θεμα με τα νευρα μου  :S Νευριαζω ευκολα καποιες φορες.
Ουτε το στομαχι μου δεν με αντεχει χαχαχαχχαχαχαχαχαχα ποσο μαλλον οι ξενοι  :2funny: :2funny:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ο ΠΙΚΕΡ ηταν θεος... τελος. Αλλα δυστυχως αυτος ο κοσμος κινειται αλλιως
και αυτο φαινεται και απο τον δικκοματισμο. Με αυτες τις ιδεες που εχω δεν θα στεριωσω ευκολα
γιατι εχουμε πλαισιωθει απο παλιοτομαρα που με την σειρα τους εχουν δημιουργησει μεγαλο κλιμα επιρροης και επιδρασης. Κατι θα σκεφτω.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

δε κολλαω με τον μορτη ρε...παλια με τσαντιζε....τωρα τον εχω συνηθισει κ κανω πλακα...
εδω εχω αντεξει αλλους κ αλλους εδω.με τον μορτη θα τα χαλασω;!

Επισκέπτης
Μην πονεσει μονο προσεχε...δεν ειναι χταποδι...

Λοιπον επειδη το γαμησατε το θεμα, παλευεται η φαση γυναικα και  παιδια (α) μετα απο καποια ηλικια ομως...  Οσο ειναι μωρα ειναι ζορικα, εχει κλεισιμο στο σπιτι, ξενυχτια , αρρωστιες κλπ κλπ. Και παντα χρειαζεται κατανοηση και συνεργασια απο τους δύο. Οσο περνανε τα χρονια ολα βελτιωνονται. Επισης κατι που ειχαν δικιο οι παλιοτεροι αλλα ειναι τεχνικα δυσκολο λογω οικονομικης καταστασης ειναι το ´ η μικρος μικρος παντρεψου η μικρος καλογερεψου ´.... Κοινως οτι κανεις μεχρι τα 30.... Μετα σφυρηξε το τραινο... Αν δεν το παρεις αποφαση μεχρι τοτε καλυτερα μπακουρι , παρτο αποφαση και κοιτα να περνας καλα
Ρε παρτε το χαμπαρι δεν υπαρχουν πρεπει στη ζωη... τι πρεπει? πρεπει να εισαι νεος, πρεπει να εχεις λεφτα, πρεπει να εισαι υπομονετικος, πρεπει, πρεπει, πρεπει... Αρχιδια το μονο που πρεπει ειναι να εισαι ετοιμος και να θελεις πραγματικα να κανεις οικογενεια ολα τα αλλα ειναι για να χαμε να λεγαμε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Για οσους αναρωτιουνται για την τυχη του πικερ παντως

ο τυπος διαγράτφηκε... το ειχε ζητησει στο θρεντ των μπουρδελων