Επισκέπτης
με αυτες τις απαιτησεις... κουμπαρα και μαλιστα μοντελο πορνοσταρτι λες καλέ μου?!
πως με κόβεις?
οτι θα εχω κουμπάρα ή κουμπάρο???
![]()
με αυτες τις απαιτησεις... κουμπαρα και μαλιστα μοντελο πορνοσταρτι λες καλέ μου?!
πως με κόβεις?
οτι θα εχω κουμπάρα ή κουμπάρο???
![]()
βλαχο ειμαι μωρο μου
τι ειναι αυτα τα ξενα που μου λες;
και γιατι τετοια πρεμουρα για την χλιδη;
ενας ωραιος γαμος σε γραφικο ξωκλησι με μικρη ωραια δεξιωση γιατι δεν σας κανει;
γιατι η δεξιωση πρεπει να κοστιζει 60 ευρω το ατομο και να ειναι καλεσμενοι ατομα που ουτε τα ξερεις;
οχι οτι τα υπολοιπα γυναικεια σκαλωματα τα καταλαβαινω αλλα και η υστερια σας για χλιδατο γαμο ειναι λιγο εξωγηινη
Που χάθηκε ο picker; Λες να ερωτεύτηκε ..... ελεεινίδα τελικά;![]()
με αυτες τις απαιτησεις... κουμπαρα και μαλιστα μοντελο πορνοσταρ![]()
φτου γαμω την γκαντεμια μου μεσαε αστο!
δε θα γαμησεις απόψε!
![]()
με αυτες τις απαιτησεις... κουμπαρα και μαλιστα μοντελο πορνοσταρ![]()
βαλε μωρη βιλμα κανα λουμπουτιν να δει ο ανθρωπος που μας λεει παιχτης του Αρη!
Τυποι μου εδω θα συμφωνησω με την Ελλεηνιδα. Πως εμεις δηλαδη γουσταρουμε τα ακριβα αμαξια? Ετσι αυτες γουσταρουν τους χλιδατους γαμους. Αν εχουν να τα δωσουν ή αν βρουν μαλακα να τους τα δωσει, εμας τι μας κοφτει? Κουμαντο στο πορτοφολι τους θα κανουμε?
σε κτημα κοντα στην Βαρηκόψε κάτι... 40 και πολλά είναι, μιλάω από προσωπική πείρα σε πολύ καλό μαγαζί
ε αστο!
δε θα γαμησεις απόψε!
![]()
φτου γαμω την γκαντεμια μου μεσα
τελικα αν δεν εισαι μορφωμενος στην Ελλαδα ουτε καν γαμας
φτου γαμω την γκαντεμια μου μεσα
τελικα αν δεν εισαι μορφωμενος στην Ελλαδα ουτε καν γαμας
τα μπουρδελα συμφωνα με τον πικερ ηταν για οσους
πανε μονο σε αυτα και δεν εχουν σχεση κτλπ ολοι οι αλλοι
ειναι απληστα τομαρια... και μεταξυ μας δεν εχει καθολου αδικο
απο παντου φαινεται ο ανθρωπος.
H μαλακια οσων δεν εχουν εμπειρια απο γυναικες,ειναι οτι πιστευουν οτι οι γυναικες βλεπουν το γαμησι σαν αγγαρεια,οτι δεν το θελουν.δεν εχουν ιδεα οτι το θελουν οσο και εμεις,και εχουν την εντυπωση οτι για να τις γαμησουν πρεπει να τις κοροιδεψουν,η κατι τετοιο.Λες και οι γυναικες δεν εχουν την ιδια αναγκη με μας.
χωσε δικε μου...στα αρχιδια του αν θα γαμησει εσενα η οχι
σιχαμενη ελλεινιδα που παρακαλας για να σου δειξουν
λιγο ενδιαφερον εστω και εδω μεσα... παει πληρωνει 20 ευρω
και γαμαει οτι ωρα θελει πολυ καλυτερα μουνια απο σενα. ΚΛαψε τωρα
ορισμενες ιατρικες ειδικοτητες θα επρεπε να παιρνουν αρκετα χρηματα στο δημοσιο..και οχι 50 ε το χειρουργιο τιμη που εχει θεσπισει το δημοσιο.δεν έχεις δίκιο...