Νέα

Με παιδι και γυναικα παλευεται η φαση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 442
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ενω αν εισαι μορφωμένος γαμας καθε μέρα!
ρωτα τον μόρτη!
:2funny:

Ο μορτης μια χαρα εμφανισιμο τυπακι ειναι
και του την έχουν πεσει γκομενες απο μονες τους
ακομη και σε τρενο... την αλλη φορα εψαχνε αφορμη η
αλλη και ζητουσε την ωρα... μην λες παπαριες αμα δεν με εχεις δει

εγω δεν εχω αναγκη να παραστησω τον γλοιωδη τυπο... και φυσικα
ποτε δεν θα εμπλεκα με μια γκομενα σαν και εσενα επειδη δεν μ αρεσει
ο κουτοπονηριστικος τροπος σου και το δηθεν στυλακι χαβαλε
που εχεις. Οσο για την μορφωση.... μια φοιτητρια 10ετους της ασοεε
καλυτερα να μην μιλαει... χαρη σου κανουν που σε εχουν ακομη εκει μεσα
και σε πληρωνει ο ελληνας φορολογουμενος...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ενω αν εισαι μορφωμένος γαμας καθε μέρα!
ρωτα τον μόρτη!

Ρε Αντιγόνη δε μας #$%^&; Μου είσαι και συμπαθής.  :grin: Εσείς δεν γουστάρετε και κολώνετε.

Βρίσκετε κάποιον που σαν την πέφτει χύμα, ωμά και άξεστα; Είναι γουρούνι και λυσσάρης.

Βρίσκετε κάποιον που σας εωτεύεται και σας αγαπάει (και δεν σκέφτεται μονάχα να σας ξεσκίσει το μουνί, τον κώλο και το στόμα); Είναι αγαπούλης, δροσερός, gay.

Δεν ξέρετε τι θέλετε. Από τη μια κλαίγεστε και από την άλλη όταν σας φλερτάρει κάποιος ξινίζετε και σας τρώει η αγαμία.

Αυτά ότι δεν υπάρχουν άντρες είναι η κλασσική ελληνική μαλακία των γυναικών για να δικαιολογήσουν την ατολμία τους, τις αδυναμίες τους ή τις τρελλές τους απαιτήσεις.

Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες του κώλου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

τωρα θα δεις τι θα γινει...
επειδη νομιζε πως θα λεει τις μαλακιες
της εδω μεσα και μετα θα μας γραφει κιολας.

Εχει να πεσει πολυ κραξιμο... σιχαινομαι τις κουτοπονηρες
γκομενες αυτες που τα κανουν ολα καλα γουσταρω να τις ξεμπροστιαζω

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
το να δημιουργήσεις οικογένεια απαιτεί άνθρωπο που γνωρίζει οτι θα αποποιηθεί το εγω του. Ένας άνθρωπος θα εξαρτάται απο σένα και χρειάζεται ωριμότητα για να γνωρίζεις οτι αυτό απαιτεί ισορροπία, δεν εννοώ ότι πρέπει να ξεχάσεις τον εαυτό σου αλλά να ξέρεις ποιες ειναι οι προτεραιότητες σου πλεον. Η ζωή αλλάζει με το παιδι, οχι με τον γάμο.
Αν όμως δεν εχεις αρμονία με τον ανθρωπο σου, το παιδι θα τα κάνει χειρότερα.(και φυσικά το παιδι θα έχει να αντιμετωπίσει και τις συνέπειες των δικων σου λαθών).
Αν υπάρχει χρήμα ειναι πολύ καλό, αν δεν υπάρχει οσο χρειάζεται υπάρχουν γκρίνιες και αυτο φέρνει μεγάλη φθορά. Οποτε μια μεση κατάσταση χρήματος ειναι αναγκαία. Αν στα χώνουν γονείς για να μεγαλώσεις παιδια, η αν  προσέχουν τα παιδια σου, θα χεις επεμβάσεις, ειδικά αν πάντα ησουν αβουλος η και η γυναικα σου το ιδιο και δεν μπορείτε να ορίσετε τους ρολους και τις επεμβασεις γονιων ..(η εχεις την λογικη δικοι μου ειναι εχουν λογο κτλ)
Η οικογένεια ειναι ο αντρας σου /γυναικα σου και τα παιδια και τελος.
Αν μια γυναικα δεν εχει φραγκα και την εχει ακουσει για γαμους βασιλικους σημαίνει οτι εχει θεματακι. Αλλο να θελει να ειναι ομορφη και αξιοπρεπης στον γαμο της και να ευχαριστηθεί ο κόσμος που καλει και αλλο να θέλει πράγματα κουφα. Νταβα δεν βαζεις στο κεφαλι σου αλλα αν προκειται να κανεις παιδι θα κρατησεος τα χρηματα για να γεννησεις και οχι για να παρεις τιαρα για τον γαμο σου. Απλη λογικη. Εκτος αν  περισσευουν και εχεις πλεονασματα. με λιγα λόγια ειναι συνετο να ξέρεις τι σημαίνει οικογενεια και παιδι.Ολα μπορουν να γινουν αν εχεις συννενοηση. αν η λογικη μου ειναι να κανω ενα παιδι με τον μαλακα/ω που βρηκα, αυτο ακριβως θα χεις. κυριως στις σχεσεις η κοροιδια ειναι απεναντι σον εαυτο σου οταν την κανεις οχι στον αλλο. Ο αλλος βιτρινα σου ειναι, διπλα σου τον εχεις. Αποψη μου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ρε Αντιγόνη δε μας #$%^&; Μου είσαι και συμπαθής.  :grin: Εσείς δεν γουστάρετε και κολώνετε.

Βρίσκετε κάποιον που σαν την πέφτει χύμα, ωμά και άξεστα; Είναι γουρούνι και λυσσάρης.

Βρίσκετε κάποιον που σας εωτεύεται και σας αγαπάει (και δεν σκέφτεται μονάχα να σας ξεσκίσει το μουνί, τον κώλο και το στόμα); Είναι αγαπούλης, δροσερός, gay.

Δεν ξέρετε τι θέλετε. Από τη μια κλαίγεστε και από την άλλη όταν σας φλερτάρει κάποιος ξινίζετε και σας τρώει η αγαμία.

Αυτά ότι δεν υπάρχουν άντρες είναι η κλασσική ελληνική μαλακία των γυναικών για να δικαιολογήσουν την ατολμία τους, τις αδυναμίες τους ή τις τρελλές τους απαιτήσεις.

Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες του κώλου.

εγω παντα χυμα την επεφτα... και οχι απο παρεες κοινες και αλλες
τετοιες μαλακισμενες ελλεινιδιστικες νοοτροπιες  ;)
ολες αυτες που τα λενε αυτα λενε ΨΕΜΜΑΤΑ.... και οι ΙΔΙΕΣ εχουν προκαλεσει
την τυχη τους με αυτα που κανουνε και μετα ερχονται και παραπονιουνται
παριστανοντας τα αθωα θυματα για να ριξουν σταχτη στα ματια μας
αλλα επεσαν στο οργισμενο νιατο που λεγεται μπολντεμορτ και θα τις ξεμπροστιασω ολες τους.

Επισκέπτης
το να δημιουργήσεις οικογένεια απαιτεί άνθρωπο που γνωρίζει οτι θα αποποιηθεί το εγω του. Ένας άνθρωπος θα εξαρτάται απο σένα και χρειάζεται ωριμότητα για να γνωρίζεις οτι αυτό απαιτεί ισορροπία, δεν εννοώ ότι πρέπει να ξεχάσεις τον εαυτό σου αλλά να ξέρεις ποιες ειναι οι προτεραιότητες σου πλεον. Η ζωή αλλάζει με το παιδι, οχι με τον γάμο.
Αν όμως δεν εχεις αρμονία με τον ανθρωπο σου, το παιδι θα τα κάνει χειρότερα.(και φυσικά το παιδι θα έχει να αντιμετωπίσει και τις συνέπειες των δικων σου λαθών).
Αν υπάρχει χρήμα ειναι πολύ καλό, αν δεν υπάρχει οσο χρειάζεται υπάρχουν γκρίνιες και αυτο φέρνει μεγάλη φθορά. Οποτε μια μεση κατάσταση χρήματος ειναι αναγκαία. Αν στα χώνουν γονείς για να μεγαλώσεις παιδια, η αν  προσέχουν τα παιδια σου, θα χεις επεμβάσεις, ειδικά αν πάντα ησουν αβουλος η και η γυναικα σου το ιδιο και δεν μπορείτε να ορίσετε τους ρολους και τις επεμβασεις γονιων ..(η εχεις την λογικη δικοι μου ειναι εχουν λογο κτλ)
Αν μια γυναικα δεν εχει φραγκα και την εχει ακουσει για γαμους βασιλικους σημαίνει οτι εχει θεματακι. Αλλο να θελει να ειναι ομορφη και αξιοπρεπης στον γαμο της και να ευχαριστηθεί ο κόσμος που καλει και αλλο να θέλει πράγματα κουφα. Νταβα δεν βαζεις στο κεφαλι σου αλλα αν προκειται να κανεις παιδι θα κρατησεος τα χρηματα για να γεννησεις και οχι για να παρεις τιαρα για τον γαμο σου. Απλη λογικη. Εκτος αν  περισσευουν και εχεις πλεονασματα. με λιγα λόγια ειναι συνετο να ξέρεις τι σημαίνει οικογενεια και παιδι.Ολα μπορουν να γινουν αν εχεις συννενοηση. αν η λογικη μου ειναι να κανω ενα παιδι με τον μαλακα/ω που βρηκα, αυτο ακριβως θα χεις. κυριως στις σχεσεις η κοροιδια ειναι απεναντι σον εαυτο σου οταν την κανεις οχι στον αλλο. Ο αλλος βιτρινα σου ειναι, διπλα σου τον εχεις. Αποψη μου
σωστοτατο

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τωρα θα δεις τι θα γινει...
επειδη νομιζε πως θα λεει τις μαλακιες
της εδω μεσα και μετα θα μας γραφει κιολας.

Εχει να πεσει πολυ κραξιμο... σιχαινομαι τις κουτοπονηρες
γκομενες αυτες που τα κανουν ολα καλα γουσταρω να τις ξεμπροστιαζω
ρε απλο το πραγμα..τι ειδους γκομενες ειναι αυτες οι 5-6 που γραφουν στο μπου..μονο αυτο σκεψου..και θα καταλαβεις..

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Σωστά όλα αυτά που γράφεις.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
αλλα επεσαν στο οργισμενο νιατο που λεγεται μπολντεμορτ και θα τις ξεμπροστιασω ολες τους.

χυσε μαναρι μου να ησυχάσουμε!
:P

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
μεγαλο καβλι εχω, πανω απο 13 εκατοστα
μουνι δεν εχω
μεχρι τωρα νομιζα οτι φταιει η αφραγκια μου
αλλα μου ανοιξε τα ματια η Αντιγονη
:(

Η αντιγονη ειναι ειδικη συνεργατιδα του σαιτ ... βοηθαει ανθρωπους που εχουν προμπλημα με γκαμό  :grin:

δεν μ αρεσουν αυτα ρε συ...
ειμαι ξενερωτη

Πφφφ .... εισαι ...
μιλαμε για τον ορισμο του καυλοπαπουτσου και μ μιλας για λουμπουτ  :P

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Ελπίζω να κάνεις πλάκα τώρα .....  :grin:

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Η αντιγονη ειναι ειδικη συνεργατιδα του σαιτ ... βοηθαει ανθρωπους που εχουν προμπλημα με γκαμό  :grin:

Πφφφ .... εισαι ...
μιλαμε για τον ορισμο του καυλοπαπουτσου και μ μιλας για λουμπουτ  :P

:P :P

δεχομαι και μαθηματα ρε φιλενάδα!!!
παντως ειδα τωρα στη βιτρινα ενα μποτινι τσακιρις μαλλας ροζ/κουφετι-μαυρο στιλετο μεχρι αστραγαλο  :cum: :cum: :cum:
λεω να το χτυπήσω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
χυσε μαναρι μου να ησυχάσουμε!
:P

Ξερεις καλα πως δεν ειμαι ο τυπος
που θα μπορεσεις εξαρχης να κοροιδεψεις
με τις κουτοπονηριες σου για αυτο δεν με χωνευεις
αλλα ουτε και εγω σε χωνευω γιατι εισαι κουτοπονηρη

ολα αυτα τα στυλακια γκομενων σαν και το δικο σου ειναι απαισια...
Βλεπε μαριανες και βαλεριες εδω μεσα κτλπ... απλα εσυ μιλας λιγο περισσοτερο
απο αυτες αλλα τα ιδια σκατα εισαι και εσυ. Στα λεω χυμα για να τα ξερεις.

Φυσικα και θα χυσω αλλα στις πουτανες γιατι εχουμε και αλλες δουλειες οπως το διαβασμα
και η μορφωση (δεν εχετε ιδεα οσοι εχετε γκομενους και γκομενες και τρωτε πολυ χρονο σε αυτους τι σημαινει πραγματικη γνωση... πραγματικη γνωση δεν ειναι να παρεις ενα σκατοπτυχιο 50 μαθηματων εκ των οποιων τα 40 ειναι περασμενα με αντιγραφη ουτε το να πετυχεις σε μια δουλεια που κατα 90% εβαλες το γλειψιμο τους υπουλους ελιγμους και λιγο το μπουτι για αυτο και η Ελλαδα δεν ειναι παραγωγικη χωρα) δεν εχουμε χρονο να σπαταλαμε σε εσας παριστανοντας τους σχεσάκηδες.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
και η μορφωση (δεν εχετε ιδεα οσοι εχετε γκομενους και γκομενες και τρωτε πολυ χρονο σε αυτους τι σημαινει πραγματικη γνωση... πραγματικη γνωση δεν ειναι να παρεις ενα σκατοπτυχιο 50 μαθηματων εκ των οποιων τα 40 ειναι περασμενα με αντιγραφη ουτε το να πετυχεις σε μια δουλεια που κατα 90% εβαλες το γλειψιμο τους υπουλους ελιγμους και λιγο το μπουτι για αυτο και η Ελλαδα δεν ειναι παραγωγικη χωρα) δεν εχουμε χρονο να σπαταλαμε σε εσας παριστανοντας τους σχεσάκηδες.

Εντάξει η ζωή είναι τα πάντα και μόρφωση και εργασία ..... αλλά και σχέση .....

Το ότι έπεσες σε τσόκαρα δεν σημαίνει ότι όλες οι γυναίκες είναι έτσι.

Υπάρχουν και γυναίκες γαμάτες που αξίζουν πολύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom