Νέα

Με παιδι και γυναικα παλευεται η φαση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 442
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
κοιτα εγω στα 36 το χω απολκλεισει..
δεν ειμαι για τετοια..
το θεμα ειναι μονο δικο σου 100%..
μην ακους κανενα..
απλα δες φιλους σου...
δικοι μου φιλοι οι 9/10 ειναι με το κωλοδακτυλο στον κωλο..
τρεχουν κ δεν φτανουν..
αλλα οι 6/10 πηραν νορμαλ κοπελες και εως τωρα δεν εχουν προβληματα..
απλα εχουν κοψει ακομα και τα βασικα εξοδα σε προσοπικο επιπεδο..
αλλα εχουν κερδισει αλλου..
δεν μπορεις να εχεις ενα νομισμα με μια οψη..
οπως ειπα διδαξου απο εμπειριες φιλων -κυκλου..
στα εξοδα τωρα αν δεν εχεις μεγαλη οικονομικη ανεση θα πρεπει να βαλεις τον εαυτο σου σε 3 μοιρα..-παιδι-γυναικα(γαμος) κ 3 εσυ..
αν γουσταρεις τρελα κ τα χεις υπολογισει προχωρα..
μπορει αν η κοπελα ειναι οκ να μην σου ξανατυχει κατι αναλογο..και να συμβιβαστεις..
π.χ τελευταια μου ηταν γκομενα για οικογενεια αλλα πολυ βαρετη κ σπαζαρχιδο..
οποτε σκεφτηκα την ζωη μου υποθετικα με παιδι και αυτην και εκλεισα διακοπτη los poulos...
μην σε τρομαζει η σημερινη οικονομικη κριση..
ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...απο οικογενεια,φιλοι κτλ...

Πολύ σωστά τα γράφεις φίλε αλλά στα 36 γιατί το έχεις αποκλείσει; Δεν σε πήραν και τα χρόνια. Σιγά.

μπορει αν η κοπελα ειναι οκ να μην σου ξανατυχει κατι αναλογο..και να συμβιβαστεις..
π.χ τελευταια μου ηταν γκομενα για οικογενεια αλλα πολυ βαρετη κ σπαζαρχιδο..
οποτε σκεφτηκα την ζωη μου υποθετικα με παιδι και αυτην και εκλεισα διακοπτη los poulos...
μην σε τρομαζει η σημερινη οικονομικη κριση..
ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...απο οικογενεια,φιλοι κτλ...

Αχιλλέα σε καταλαβαίνω απόλυτα. Αν δεν υπάρχει ένας minimum ενθουσιασμού στην αρχή άστο καλύτερα. Βασανιστήριο θα εξελιχθεί η όλη κατάσταση για όλους.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Μια χαρά παλεύεται και το παιδί κι η γυναίκα και τα σέα και τα μέα.
Άμα είσαι μίζερος, πάντα στεγνά θα περνάς, ακόμη και με τον εαυτό σου.

Όποιος δέχεται την ιδιαιτερότητα του επιλεγμένου συνοδοιπόρου σε αυτή τη ζωή βρίσκει την άκρη, όποιος είναι ερωτευμένος με το περίγραμμα του καθρέφτη κλάϊν μάϊν.

Σωστός. Βασικά είναι να βρεις και τον κατάλληλο άνθρωπο. Αν και οι 2 θέλουν να κάνουν την ζωή που κάναν πριν, δε παίζει κάτι τέτοιο. Καπου χάνεις , κάπου κερδίζεις.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ειμαι 27 χρονων παντρεμενος με παιδι! Η φαση παλευεται αν ξερεις τι θελεις, αν εχεις μια σταθερη δουλεια και μια σωστη γυναικα διπλα σου. Τωρα απο εκει και περα ο καθενας εχει διαφορετικες απαιτησεις απο την ζωη του.

27 χρονών και μπαμπάς;  :grin: Σε ζηλεύω φίλε, μπράβο.

Σωστή γυναίκα και λογικές απαιτήσεις ναι .....

Το παιδι θελει τρεξιμο, αγχος, παιχνιδι, αλλες αντοχες εχεις στα 30 αλλες στα 50 και στα 60. Στα 50 και στα 60 γινεσαι παππους και οχι μπαμπας.

Καλά κάθε πράμα στην ώρα του όντως. Αλλά το βασικό είναι να βρει ο καθένας τον άνθρωπο του, να ταιριάζει. Ξέρω άτομα που παντρεύτηκαν μόνο και μόνο για να μην μείνουν μόνοι και τελικά η κατάσταση εξελίχθηκε σε ένα διαρκές βασανιστήριο. Γιατί οι μισοί χωρίζουν άλλωστε; Ασυμφωνία χαρακτήρων αλλά πιστεύω κυρίως τρελλές απαιτήσεις και από τους 2.

Στο μεταξύ και η τρέχουσα οικονομική συγκυρία δεν βοηθάει και ιδιαίτερα .....  :grin:

Αλλά είναι ωραίο να έχεις τον άνθρωπο σου και να κάνετε πράγματα ..... συντροφικότητα, οικογένεια, παιδιά κτλ .....  :)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αν εχεις μια σταθερη (δυσκολο πλεον) δουλεια με ικανοποιητικο μισθο (1000-1200) και η γυναικα σου το ιδιο τοτε ναι παλευεται ακομα και σημερα η κατασταση(με 1 παιδι) ...

αν εχετε και οι δυο μισθο σχετικα καλο οπως ειπα η κατασταση ειναι πιο ευκολη απ το να παιρνεις πχ 400 ευρω και να μενεις με τους γονεις σου και η γυναικα σου να μη δουλευει...νομιζω ειναι ευκολο να καταλαβει κανεις οτι η οικονομικη κατασταση παιζει μεγαααλο ρολο...

οσον αφορα το σεξ ειναι γνωστο οτι αμα δουλευεις 10 ωρες την ημερα κι εσυ κι αυτη και μετα οταν γυρνας σπιτι εχεις να κανεις φασινα κι ενα μωρο με χιλιαδες απαιτησεις μαλλον λιγο δυσκολο οταν κοιμηθειτε να εχετε ορεξη για περιπτυξεις...

καθε ανθρωπος βεβαια ειναι διαφορετικος...

προσωπικα ουτε γυναικα εχω ουτε παιδι αλλα τυχαινει να ξερω ζευγαρια που ετοιμαζονται να παντρευτουν και να κανουν παιδια αλλα το σκεφτονται λογω οικονομικης δυσκολιας κι ελλειψης χρονου...αμα δουλευεις ολη μερα ποιος θα κοιταει το παιδι...?

ενας γνωστος μου δουλευει μαγειρας και παιρνει γυρω στο 1000ρικο και η δικια του δε δουλευει...εχουν παιδι και αναγκαστικα αυτη καθεται με το μωρο αλλα ο αλλος δουλευει κοντα στις 12 ωρες καποιες μερες και που ορεξη για σεξ...αφου μου λεει οτι μολις γυρναει σπιτι θελει να πεφτει για υπνο! λογικο δεν ειναι η γκομενα να ξενερωνει?  αλλα λογικο ειναι κι αυτος να κουραζεται...

για μενα καλυτερα μη κανεις παιδια αν δε μπορεις να τους προσφερεις μια καλη ποιοτητα ζωης...

Επισκέπτης
Μια χαρά παλεύεται και το παιδί κι η γυναίκα και τα σέα και τα μέα.
Άμα είσαι μίζερος, πάντα στεγνά θα περνάς, ακόμη και με τον εαυτό σου.

Όποιος δέχεται την ιδιαιτερότητα του επιλεγμένου συνοδοιπόρου σε αυτή τη ζωή βρίσκει την άκρη, όποιος είναι ερωτευμένος με το περίγραμμα του καθρέφτη κλάϊν μάϊν.
+1000000

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
αν εχεις μια σταθερη (δυσκολο πλεον) δουλεια με ικανοποιητικο μισθο (1000-1200) και η γυναικα σου το ιδιο τοτε ναι παλευεται ακομα και σημερα η κατασταση(με 1 παιδι) ...

αν εχετε και οι δυο μισθο σχετικα καλο οπως ειπα η κατασταση ειναι πιο ευκολη απ το να παιρνεις πχ 400 ευρω και να μενεις με τους γονεις σου και η γυναικα σου να μη δουλευει...νομιζω ειναι ευκολο να καταλαβει κανεις οτι η οικονομικη κατασταση παιζει μεγαααλο ρολο...

οσον αφορα το σεξ ειναι γνωστο οτι αμα δουλευεις 10 ωρες την ημερα κι εσυ κι αυτη και μετα οταν γυρνας σπιτι εχεις να κανεις φασινα κι ενα μωρο με χιλιαδες απαιτησεις μαλλον λιγο δυσκολο οταν κοιμηθειτε να εχετε ορεξη για περιπτυξεις...

προσωπικα ουτε γυναικα εχω ουτε παιδι αλλα τυχαινει να ξερω ζευγαρια που ετοιμαζονται να παντρευτουν και να κανουν παιδια αλλα το σκεφτονται λογω οικονομικης δυσκολιας κι ελλειψης χρονου...αμα δουλευεις ολη μερα ποιος θα κοιταει το παιδι...?

ενας γνωστος μου δουλευει μαγειρας και παιρνει γυρω στο 1000ρικο και η δικια του δε δουλευει...εχουν παιδι και αναγκαστικα αυτη καθεται με το μωρο αλλα ο αλλος δουλευει κοντα στις 12 ωρες καποιες μερες και που ορεξη για σεξ...αφου μου λεει οτι μολις γυρναει σπιτι θελει να πεφτει για υπνο! λογικο δεν ειναι η γκομενα να ξενερωνει?  αλλα λογικο ειναι κι αυτος να κουραζεται...

για μενα καλυτερα μη κανεις παιδια αν δε μπορεις να τους προσφερεις μια καλη ποιοτητα ζωης...

Φίλε η ποιότητα ζωής είναι κάτι σχετικό. Και κακά τα ψέματα, άσχετα με ό,τι γίνεται, είχαμε όλοι καλομάθει σε έναν άκρατο καταναλωτισμό. Τώρα , θέλωντας και μη, θα αλλάξει η καθημερινότητα μας πάρα πολύ.

Σύμφωνω σε όλα όσα λες, απλά αν περιμένεις να πλουτίσεις για να κάνεις οικογένεια, δε θα κάνεις ποτέ.

Άσε που όταν έχεις και υποχρεώσεις έχεις μεγαλύτερο κίνητρο να είσαι πιο παραγωγικός, να κάνεις πιο καλή αποταμίευση, πιο ορθολογικές επιλογές κτλ.

Ωραία είναι και η εργένικη ζωή αλλά κάποια στιγμή θες να κάνεις και άλλα πράγματα .....

Καλά πιο πολύ τα γράφω για να τα ακούω εγώ .....  :P

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
με ολα αυτα που διαβαζει κανεις εδω μεσα
απορω πως σκατα μεγαλωσα εγω και η δικη μου γενια χωρις τεραστια εξοδα και χωρις να περιμενω τουλαχιστον ενα psp 3 φορες το χρονο απο τον νονο μου

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

ενας γνωστος μου δουλευει μαγειρας και παιρνει γυρω στο 1000ρικο και η δικια του δε δουλευει...εχουν παιδι και αναγκαστικα αυτη καθεται με το μωρο αλλα ο αλλος δουλευει κοντα στις 12 ωρες καποιες μερες και που ορεξη για σεξ...αφου μου λεει οτι μολις γυρναει σπιτι θελει να πεφτει για υπνο! λογικο δεν ειναι η γκομενα να ξενερωνει?  αλλα λογικο ειναι κι αυτος να κουραζεται...

Tο οικονομικο θεμα πιστευω, ειναι και ο πρωτος λογος για την δημιουργια οικογενειας και την υπογεννητικοτητα...

Απο την αλλη θελει κοτσια να αναλαβει κανεις τις ευθυνες, στον βαθμο που του αναλογουν, και ακομη περισσοτερες μην πω και να στερηθει αρκετα πραγματα προς χαρην της οικογενειας του .....
(δεν μπορει να εχουν ολοι και την πιττα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο)

Οσο για την σεξουαλικη επαφη μεσα στον γαμο ειδικα οταν υπαρχει παιδι.....
Πιστευω πως ναι, ειναι δυσκολη απο ενα σημειο και μετα αναλογα ''τις υποχρεωσεις και τα βαρη'' που σηκωνει ο καθενας.
Κατι η κουραση και το αγχος της διαβιωσης, κατι οι εννοιες για το καθε τι.
(δεν ειναι ολοι πλουσιοι να μην εχουν πολλες εννοιες, οχι οτι οι πλουσιοι δεν εχουν εννοιες, απλα οι δικες τους διαφοροποιουνται αναλογα)

Αν ξενερωνει η γυναικα (γκομενα δεν την λες) εκει θα πρεπει να δειξει αντοχες, πιστη και δυναμη, διαφορετικα κλαφτα χαραλαμπε, τοσο για τους δυο, οσο και για το παιδι (περισσοτερο το παιδι)

Αρα ο γαμος σκοτωνει τον ερωτα κατα καποιο τροπο, αλλα δημιουργει κατι ακομη πιο ομορφο.... Οικογενεια !!!!!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
απορω πως σκατα μεγαλωσα εγω και η δικη μου γενια χωρις τεραστια εξοδα και χωρις να περιμενω τουλαχιστον ενα psp 3 φορες το χρονο απο τον νονο μου

Φίλε οι νέες γενιές έχουμε πολύ καταναλωτικοί. Άντρες και γυναίκες. Ρώτα για πλάκα μια οποιαδήποτε φίλη σου πόσα ζευγάρια παπούτσια έχει και θα καταλάβεις .....  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οι περισσοτεροι εχουν καλομαθει σε κατι που τελειωνει πλεον με τις υπαρχουσες συνθηκες και λεγεται ΕΤΟΙΜΟ !!!!!!
Οι παλιες γενιες ειχαν πολλες στερησεις και δεν ειχε κανεναν να τους πιπιλαει τα μυαλα με το καθε τι (διαφημησεις και λαιφ στυλ)
Δεν υπηρχαν απαιτησεις καθως υπηρχε πολυ πιο ευκολη ανθρωπινη επαφη.... (θυμησου τις γειτονιες οπου παιζαμε .... και ετσι δεν ζηταγαμε πολλα πολλα)
Εγω ειχα απωθημενο εναν αυτοκινητοδρομο και ενα αταρι.....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ναι
κλασικη παραρια των ΜΜΕ
Παπαρια ξεπαπαρια (και εχεις απολυτο δικιο σε αυτο) δεν παυει να ειναι μια πραγματικοτητα....
Εχουμε ξεφυγει και τα θελουμε ολα .... ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ λεγεται !!!!!!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Οι περισσοτεροι εχουν καλομαθει σε κατι που τελειωνει πλεον με τις υπαρχουσες συνθηκες και λεγεται ΕΤΟΙΜΟ !!!!!!
Οι παλιες γενιες ειχαν πολλες στερησεις και δεν ειχε κανεναν να τους πιπιλαει τα μυαλα με το καθε τι (διαφημησεις και λαιφ στυλ)
Δεν υπηρχαν απαιτησεις καθως υπηρχε πολυ πιο ευκολη ανθρωπινη επαφη.... (θυμησου τις γειτονιες οπου παιζαμε .... και ετσι δεν ζηταγαμε πολλα πολλα)
Εγω ειχα απωθημενο εναν αυτοκινητοδρομο και ενα αταρι.....

Έτσι είναι. Μεγαλώνεις σε ένα συγκεκριμένο εξωτερικό περιβάλλον που σε επηρεάζει πάρα πολύ. Και το χειρότερο είναι ότι τα θεωρείς όλα δεδομένα και πολλές φορές δεν εκτιμάς τα πράγματα όσο πρέπει.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Φίλε η ποιότητα ζωής είναι κάτι σχετικό. Και κακά τα ψέματα, άσχετα με ό,τι γίνεται, είχαμε όλοι καλομάθει σε έναν άκρατο καταναλωτισμό. Τώρα , θέλωντας και μη, θα αλλάξει η καθημερινότητα μας πάρα πολύ.

Σύμφωνω σε όλα όσα λες, απλά αν περιμένεις να πλουτίσεις για να κάνεις οικογένεια, δε θα κάνεις ποτέ.

Άσε που όταν έχεις και υποχρεώσεις έχεις μεγαλύτερο κίνητρο να είσαι πιο παραγωγικός, να κάνεις πιο καλή αποταμίευση, πιο ορθολογικές επιλογές κτλ.

Ωραία είναι και η εργένικη ζωή αλλά κάποια στιγμή θες να κάνεις και άλλα πράγματα .....

Καλά πιο πολύ τα γράφω για να τα ακούω εγώ .....  :P
:thumbsup:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Τυποι μου τα εχετε μπερδεψει λιγο τα πραγματα. Τα εξοδα για το παιδι δεν ειναι το PS και το XBOX, αλλωστε αυτα ποσο κανουν, 200, 300 ευρω και πολλα λεω. Ειναι εφαπαξ μια κι εξω και καθαρισες. Ασε που αυτα μπορει να τα φερει και κανας θειος/νονος. Για σκεφτειτε ποσο κοστιζει μονο το μπαλετο ή τα αγγλικα/γαλλικα. Και αυτα ειναι καθε μηνα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Παντως για να κλεισω το θεμα.
Πιστευω οτι ολα παλευονται αν ο καθενας αποφασισει τι θελει τελικα.......
Αμοιβαια υπευθυνοτητα, συννενοηση, εκτιμηση, σεβασμος, ειναι τα κλειδια για ολα.
Θετεις ορια και ξεχνας αυτα που ηξερες στην εργενικη ζωη σου.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τυποι μου τα εχετε μπερδεψει λιγο τα πραγματα. Τα εξοδα για το παιδι δεν ειναι το PS και το XBOX, αλλωστε αυτα ποσο κανουν, 200, 300 ευρω και πολλα λεω. Ειναι εφαπαξ μια κι εξω και καθαρισες. Ασε που αυτα μπορει να τα φερει και κανας θειος/νονος. Για σκεφτειτε ποσο κοστιζει μονο το μπαλετο ή τα αγγλικα/γαλλικα. Και αυτα ειναι καθε μηνα.

Όχι ένα παράδειγμα έφερε ο vlachodeutch πόσο έχουν αυξηθεί οι απαιτήσεις μας σαν κοινωνία και σαν άτομα.

Τώρα βέβαια θα σφίξουν πολύ οι κώλοι .....  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Απλα προσφερεις οσα μπορεις φιλε μου
Οταν καποιος δεν ξερει αγγλικα, η δεν γινει γιατρος, δικηγορος, κτλ κτλ......
....δεν σημαινει σε καμια περιπτωση, οτι απετυχε στην ζωη του ο γονιος, η το παιδι !!!!!!!

Δεν μπορει κανεις να προσφερει τα ''παντα''
Απλα προσφερει οσα μπορει στερωντας απο τον εαυτο του πραγματα, που ειχε δεδομενα στην εργενικη ζωη του !!!!!!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Όχι ένα παράδειγμα έφερε ο vlachodeutch πόσο έχουν αυξηθεί οι απαιτήσεις μας σαν κοινωνία και σαν άτομα.

Τώρα βέβαια θα σφίξουν πολύ οι κώλοι .....  :grin:

Μα αυτο σου εξηγω, δεν ειναι θεμα καταναλωτισμου. Ειναι δηλαδη υλισμος το να θες το παιδι σου να μαθει καποιο χομπι και καποια ξενη γλωσσα? Εκει ειναι τα εξοδα, στις βασικες αναγκες και οχι στα περιττα. Αυτη ειναι η αποψη μου.

Απλα προσφερεις οσα μπορεις φιλε μου
Οταν καποιος δεν ξερει αγγλικα, η δεν γινει γιατρος, δικηγορος, κτλ κτλ......
....δεν σημαινει σε καμια περιπτωση, οτι απετυχε στην ζωη του ο γονιος, η το παιδι !!!!!!!

Διαφωνω οσο δεν παει. Δε θα ηθελα να μην μπορω να δωσω τα στοιχειωδη στο παιδι μου. Προτιμω να μην το κανω καθολου, απο το να γινει αμορφωτο.

Επισκέπτης
καλη μερα σας,
Ρε παιδια ποιος ειπε οτι οποιος παντρευεται πρεπει να κανει δεξιωση σε 500 ατομα στη μεγαλη βρετανια? ποιος ειπε οτι η ευτυχια της οικογενειας βασιζεται στα 3 αυτοκινητα, τις 6 παιχνιδομηχανες, τα λουλουδια στα μπουζουκια, οι πουτανες και στα πραντα και τα αρμανι της μαμας?
Μην τα μηδενιζουμε ολα, τη ζωη εμεις την κανουμε ακριβη το ημερισιο κοστος για τροφη δεν ξεπερνα τα 20-30 € για 3 ατομα το κοστος διαμονης ειναι κατα λιγο αυξιμενο απο το αν ζεις μονος, το κοστος για ρουχισμο δεν ξεπερνα τα 300€ το χρονο και τα ρεστα παγωτα. Αγαπη και κατανοιση να υπαρχει και ολα κομπλε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom