καλη μερα σας,
Ρε παιδια ποιος ειπε οτι οποιος παντρευεται πρεπει να κανει δεξιωση σε 500 ατομα στη μεγαλη βρετανια? ποιος ειπε οτι η ευτυχια της οικογενειας βασιζεται στα 3 αυτοκινητα, τις 6 παιχνιδομηχανες, τα λουλουδια στα μπουζουκια, οι πουτανες και στα πραντα και τα αρμανι της μαμας?
Μην τα μηδενιζουμε ολα, τη ζωη εμεις την κανουμε ακριβη το ημερισιο κοστος για τροφη δεν ξεπερνα τα 20-30 € για 3 ατομα το κοστος διαμονης ειναι κατα λιγο αυξιμενο απο το αν ζεις μονος, το κοστος για ρουχισμο δεν ξεπερνα τα 300€ το χρονο και τα ρεστα παγωτα. Αγαπη και κατανοιση να υπαρχει και ολα κομπλε
καλημερα και απο μενα!
γενικα παντρευεσαι και δεν κανεις παιδια αρχικα! οπως εχω ενα ζευγαρι εγω (φιλους) που αρχικα δεν κανουν παιδι γιατι θα υποφερουν και οι ιδιοι και το παιδι!
οσο για τα 500 ατομα...συνηθως (λεω εγω) αυτα ειναι τα ονειρα της νυφης παρα του γαμπρου!!
3 αυτοκινητα δεν χρειαζεται να χεις αλλα και 1 να χεις πρεπει να χεις τουλαχιστον ενα ΚΑΛΟ!! (σχετικα) για λογους ασφαλειας (θα πας ενα ταξιδι,θα βαλεις το παιδι σου κλπ κλπ) !!
6 παιχνιδομηχανες δεν χρειαζεται να χει το παιδι ΑΛΛΑ ΟΧΙ ουτε μια! θα βλεπει απο αλλου και θα λαχταραει + οτι θα ναι σε ηλικια που δεν θα καταλαβαινει!
οσο για τα μπουζουκια...προβλημα θα χουν αυτοι που σαν λευθεροι πηγαιναν 2-3 φπρες την βδομαδα και μετα δεν θα μπορουν ουτε 2-3 φορες τον μηνα! γαμος δεν ειναι κλεινομαι σπιτι δουλεια και μεγαλωμα παιδιου!!
γενικα ο γαμος δεν γαμιεται (οχι σαν μυστηριο) το να σαι εσυ με την γυναικα σου κλαιν, ας φας και σουβλακι (και να το διαλυσεις δεν τρεχει κιολας)
αλλα με ενα παιδι αλλαζουν οι υποχρεωσεις! ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ!!κρεμες πανες ρουχα πανακριβα αξεσουαρ πανακριβα, τα παντα! γενικα αν εισαι κομπλε με την δουλεια ΝΑΙ ας ερθει και ενα παιδακι!