Νέα

Με παιδι και γυναικα παλευεται η φαση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 442
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Τυποι μου τα εχετε μπερδεψει λιγο τα πραγματα. Τα εξοδα για το παιδι δεν ειναι το PS και το XBOX, αλλωστε αυτα ποσο κανουν, 200, 300 ευρω και πολλα λεω. Ειναι εφαπαξ μια κι εξω και καθαρισες. Ασε που αυτα μπορει να τα φερει και κανας θειος/νονος. Για σκεφτειτε ποσο κοστιζει μονο το μπαλετο ή τα αγγλικα/γαλλικα. Και αυτα ειναι καθε μηνα.
και ο μπαμπας μου αν δεν με πηγαινε 3 φορες την εβδομαδα γαλλικα πιανο και μπαλετο ειχε τυψεις

Επισκέπτης
Τυποι μου τα εχετε μπερδεψει λιγο τα πραγματα. Τα εξοδα για το παιδι δεν ειναι το PS και το XBOX, αλλωστε αυτα ποσο κανουν, 200, 300 ευρω και πολλα λεω. Ειναι εφαπαξ μια κι εξω και καθαρισες. Ασε που αυτα μπορει να τα φερει και κανας θειος/νονος. Για σκεφτειτε ποσο κοστιζει μονο το μπαλετο ή τα αγγλικα/γαλλικα. Και αυτα ειναι καθε μηνα.
το παιδι κανει αγγλικα στο σχολειο αν δεν μπορεις να διαθεσεις χρηματα μπορεις να διαθεσεις χρονο και να κατσεις να το διαβασεις για να μαθει, τωρα για μπαλετα και τετοια τι να σου πω αν υπολογιζεις το μπαλετο στον αμεσο οικογενειακο προιπολογισμο τοτε βαλε και τα μπουζουκια τα δικα σου και το σοπινκ της μαμας

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καλη μερα σας,
Ρε παιδια ποιος ειπε οτι οποιος παντρευεται πρεπει να κανει δεξιωση σε 500 ατομα στη μεγαλη βρετανια? ποιος ειπε οτι η ευτυχια της οικογενειας βασιζεται στα 3 αυτοκινητα, τις 6 παιχνιδομηχανες, τα λουλουδια στα μπουζουκια, οι πουτανες και στα πραντα και τα αρμανι της μαμας?
Μην τα μηδενιζουμε ολα, τη ζωη εμεις την κανουμε ακριβη το ημερισιο κοστος για τροφη δεν ξεπερνα τα 20-30 € για 3 ατομα το κοστος διαμονης ειναι κατα λιγο αυξιμενο απο το αν ζεις μονος, το κοστος για ρουχισμο δεν ξεπερνα τα 300€ το χρονο και τα ρεστα παγωτα. Αγαπη και κατανοιση να υπαρχει και ολα κομπλε
καλημερα και απο μενα!
γενικα παντρευεσαι και δεν κανεις παιδια αρχικα! οπως εχω ενα ζευγαρι εγω (φιλους) που αρχικα δεν κανουν παιδι γιατι θα υποφερουν και οι ιδιοι και το παιδι!

οσο για τα 500 ατομα...συνηθως (λεω εγω) αυτα ειναι τα ονειρα της νυφης παρα του γαμπρου!!
3 αυτοκινητα δεν χρειαζεται να χεις αλλα και 1 να χεις πρεπει να χεις τουλαχιστον ενα ΚΑΛΟ!! (σχετικα) για λογους ασφαλειας (θα πας ενα ταξιδι,θα βαλεις το παιδι σου κλπ κλπ) !!
6 παιχνιδομηχανες δεν χρειαζεται να χει το παιδι ΑΛΛΑ ΟΧΙ ουτε μια! θα βλεπει απο αλλου και θα λαχταραει + οτι θα ναι σε ηλικια που δεν θα καταλαβαινει!
οσο για τα μπουζουκια...προβλημα θα χουν αυτοι που σαν λευθεροι πηγαιναν 2-3 φπρες την βδομαδα και μετα δεν θα μπορουν ουτε 2-3 φορες τον μηνα! γαμος δεν ειναι κλεινομαι σπιτι δουλεια και μεγαλωμα παιδιου!!
γενικα ο γαμος δεν γαμιεται (οχι σαν μυστηριο) το να σαι εσυ με την γυναικα σου κλαιν, ας φας και σουβλακι (και να το διαλυσεις δεν τρεχει κιολας)
αλλα με ενα παιδι αλλαζουν οι υποχρεωσεις! ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ!!κρεμες πανες  ρουχα πανακριβα αξεσουαρ πανακριβα, τα παντα! γενικα αν εισαι κομπλε με την δουλεια ΝΑΙ ας ερθει και ενα παιδακι!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
και ο μπαμπας μου αν δεν με πηγαινε 3 φορες την εβδομαδα γαλλικα πιανο και μπαλετο ειχε τυψεις
δεν ξερω αν το λες ειρωνικα η οχι!
εγω προσωπικα παραπονο απο τους γονεις μου δεν ειχα-εχω και αυριο μεθαυριο το ιδιο και καλυτερο-παερισσοτερο θα κοιταξω να κανω για τα παιδια μου (σε λογικα πλαισια),αν μας αξιωσει ο Θεος γιατι ο Γιωργακης μας γαμησε τα ονειρα!!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

το παιδι κανει αγγλικα στο σχολειο αν δεν μπορεις να διαθεσεις χρηματα μπορεις να διαθεσεις χρονο και να κατσεις να το διαβασεις για να μαθει, τωρα για μπαλετα και τετοια τι να σου πω αν υπολογιζεις το μπαλετο στον αμεσο οικογενειακο προιπολογισμο τοτε βαλε και τα μπουζουκια τα δικα σου και το σοπινκ της μαμας

1. ΟΚ το μπαλετο ισως ειναι υπερβολη, αλλα ισως να φαινεται σε μας υπερβολη επειδη ειμαστε ανδρες, δεν ξερω ομως πως μπορει να το βλεπει ενα κοριτσακι.
2. Οσον αφορα το πιανο, δυο πραγματα εχω μετανιωσει για την προ ενηλικιωσης ζωη μου, ενα που δεν εμαθα αρχαια και δυο το οτι δεν εμαθα πιανο.
3. Τα αγγλικα που μαθαινουμε στο σχολειο ειναι για τον μπουτσο, μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας, αυτα ειναι για να τα λεει ο εκαστοτε υπουργος παιδειας. Δεν ξερω ουτε εναν που να εχει μαθει ξενη γλωσσα απο το σχολειο.
4. Προσωπικα δε θεωρω την εκμαθηση ξενων γλωσσων υπερβολη. Τις θεωρω αναγκαιοτητα, για μενα μαλιστα ειναι ευχαριστηση.

Επισκέπτης
καλημερα και απο μενα!
γενικα παντρευεσαι και δεν κανεις παιδια αρχικα! οπως εχω ενα ζευγαρι εγω (φιλους) που αρχικα δεν κανουν παιδι γιατι θα υποφερουν και οι ιδιοι και το παιδι!

οσο για τα 500 ατομα...συνηθως (λεω εγω) αυτα ειναι τα ονειρα της νυφης παρα του γαμπρου!!
3 αυτοκινητα δεν χρειαζεται να χεις αλλα και 1 να χεις πρεπει να χεις τουλαχιστον ενα ΚΑΛΟ!! (σχετικα) για λογους ασφαλειας (θα πας ενα ταξιδι,θα βαλεις το παιδι σου κλπ κλπ) !!
6 παιχνιδομηχανες δεν χρειαζεται να χει το παιδι ΑΛΛΑ ΟΧΙ ουτε μια! θα βλεπει απο αλλου και θα λαχταραει + οτι θα ναι σε ηλικια που δεν θα καταλαβαινει!
οσο για τα μπουζουκια...προβλημα θα χουν αυτοι που σαν λευθεροι πηγαιναν 2-3 φπρες την βδομαδα και μετα δεν θα μπορουν ουτε 2-3 φορες τον μηνα! γαμος δεν ειναι κλεινομαι σπιτι δουλεια και μεγαλωμα παιδιου!!
γενικα ο γαμος δεν γαμιεται (οχι σαν μυστηριο) το να σαι εσυ με την γυναικα σου κλαιν, ας φας και σουβλακι (και να το διαλυσεις δεν τρεχει κιολας)
αλλα με ενα παιδι αλλαζουν οι υποχρεωσεις! ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ!!κρεμες πανες  ρουχα πανακριβα αξεσουαρ πανακριβα, τα παντα! γενικα αν εισαι κομπλε με την δουλεια ΝΑΙ ας ερθει και ενα παιδακι!
φιλαρακι μαζι σου ειμαι δεν λεω να κανεις οικογενεια και να ζεις μεσα στη στεριση αλλα με εναν διαφορετικο τροπο ζωης και λιγη καλη θεληση ολα γινονται απλα θελει 2 πραγματα θεληση και μετρο και ολα βρισκονται και τα παιχνιδια και μια εκδρομουλα και μια εξοδος και ολα, δηλαδη αν εισαι πλουσιος οικογενειαρχης και πτωχευσεις τι πρεπει να κανεις να πεθανεις?

Επισκέπτης
1. ΟΚ το μπαλετο ισως ειναι υπερβολη, αλλα ισως να φαινεται σε μας υπερβολη επειδη ειμαστε ανδρες, δεν ξερω ομως πως μπορει να το βλεπει ενα κοριτσακι.
2. Οσον αφορα το πιανο, δυο πραγματα εχω μετανιωσει για την προ ενηλικιωσης ζωη μου, ενα που δεν εμαθα αρχαια και δυο το οτι δεν εμαθα πιανο.
3. Τα αγγλικα που μαθαινουμε στο σχολειο ειναι για τον μπουτσο, μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας, αυτα ειναι για να τα λεει ο εκαστοτε υπουργος παιδειας. Δεν ξερω ουτε εναν που να εχει μαθει ξενη γλωσσα απο το σχολειο.
4. Προσωπικα δε θεωρω την εκμαθηση ξενων γλωσσων υπερβολη. Τις θεωρω αναγκαιοτητα, για μενα μαλιστα ειναι ευχαριστηση.
μακαρι να εχεις παντα την ανεση να προσφερεις οχι μονο αυτα αλλα απι 2 και επι 3 στα παιδια σου αλλα αν δεν μπορεις δεν θα πεσει σε καταθληψη που δεν θα μαθει πιανο σημερα αν πανε τα πραγματα καλα μαθαινει του χρονου, οσο εχει να κανει με τη γλωσσα εχεις δικιο αλλα αν το παιδι θελει να μαθει και εσυ δωσεις αντι για χρημα χρονο θα μαθει ακωμα και απο το σχολειο

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ρε τυποι εχω βαρεθει τον νεοελληνα και την νεοελληνιδα να λενε και να πιστευουυν οτι για να κανεις ενα παιδι πρεπει να εισαι ματσομενος για να μην
λειψη τιποτα στο παιδι...ελεος ρε πια....ελεος....και οι φτωχοι πρεπει να κανουν παιδια..οπως εκαναν οι δικοι μας..εμεις δηλαδη τι παθαμε? 

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
με ολα αυτα που διαβαζει κανεις εδω μεσα
απορω πως σκατα μεγαλωσα εγω και η δικη μου γενια χωρις τεραστια εξοδα και χωρις να περιμενω τουλαχιστον ενα psp 3 φορες το χρονο απο τον νονο μου

έχει αλλάξει η κονωνία μας πάρα πολύ τα τελευταία 25 χρόνια με τον ανοχή μας... και τώρα τρέχα να το μαζέψεις...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
καλη μερα σας,
Ρε παιδια ποιος ειπε οτι οποιος παντρευεται πρεπει να κανει δεξιωση σε 500 ατομα στη μεγαλη βρετανια? ποιος ειπε οτι η ευτυχια της οικογενειας βασιζεται στα 3 αυτοκινητα, τις 6 παιχνιδομηχανες, τα λουλουδια στα μπουζουκια, οι πουτανες και στα πραντα και τα αρμανι της μαμας?
Μην τα μηδενιζουμε ολα, τη ζωη εμεις την κανουμε ακριβη το ημερισιο κοστος για τροφη δεν ξεπερνα τα 20-30 € για 3 ατομα το κοστος διαμονης ειναι κατα λιγο αυξιμενο απο το αν ζεις μονος, το κοστος για ρουχισμο δεν ξεπερνα τα 300€ το χρονο και τα ρεστα παγωτα. Αγαπη και κατανοιση να υπαρχει και ολα κομπλε

+1,000

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Ειμαι 27 χρονων παντρεμενος με παιδι! Η φαση παλευεται αν ξερεις τι θελεις, αν εχεις μια σταθερη δουλεια και μια σωστη γυναικα διπλα σου. Τωρα απο εκει και περα ο καθενας εχει διαφορετικες απαιτησεις απο την ζωη του.

Το παιδι θελει τρεξιμο, αγχος, παιχνιδι, αλλες αντοχες εχεις στα 30 αλλες στα 50 και στα 60. Στα 50 και στα 60 γινεσαι παππους και οχι μπαμπας.
Καλημερα! Τυπε εισαι 27 με παιδι κ γυναικα! Μαλλον γ αυτο μπαινεις να ποσταρεις στις 5 το πρωι! Γ να μην σε κανει τσακωτο η γυναικα??  :cheesy: :cheesy:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Και τι έγινε ρε φίλε; Σε τι θα σου χρησίμευαν τα αρχαία δλδ;  :grin:

Όσον αφορά το πιάνο, αν σου άρεσε τόσο πολύ πια μπορείς να μάθεις και τώρα .....

Συμφωνώ απόλυτα. Αλλά μια ξένη γλώσσα , όχι 3,4,5. Τα έχουν τρελλάνει τα μικρά λέμε ..... καλά αγγλικά και μετά βλέπουμε .....

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Καλημερα! Τυπε εισαι 27 με παιδι κ γυναικα! Μαλλον γ αυτο μπαινεις να ποσταρεις στις 5 το πρωι! Γ να μην σε κανει τσακωτο η γυναικα??   :cheesy: :cheesy:

χαχα! εχουμε 6 ωρες διαφορα με την Ελλαδα, πρωι προς μεσημερακι ηταν για μενα. ετσι και αλλιως δεν εχω και τιποτα να κρυψω.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ρε τυποι εχω βαρεθει τον νεοελληνα και την νεοελληνιδα να λενε και να πιστευουυν οτι για να κανεις ενα παιδι πρεπει να εισαι ματσομενος για να μην
λειψη τιποτα στο παιδι...ελεος ρε πια....ελεος....και οι φτωχοι πρεπει να κανουν παιδια..οπως εκαναν οι δικοι μας..εμεις δηλαδη τι παθαμε? 

Ρε sin ωραία τα γράφεις και έτσι είναι ..... αλλά οι γυναίκες έχουν τρελλές απαιτήσεις πια ..... το βλέπω από τις φίλες μου, δεν μιλάμε για μοντέλα ή ψώνια ..... μια χαρά παιδιά, όλες θέλουν το κάτι παραπάνω....

Είναι και η κοινωνία μας που μας έχει συμπαρασύρει σε μια καταναλωτική φρενίτισα. Επηρεάζεσαι από το εξωτερικό σου περιβάλλον είτε μας αρέσει είτε όχι .....

Οι δικοί μας που αναφέρεις ζούσαν όλοι σε μια κατάσταση πιο ανθρώπινη και σίγουρα όχι τόσο καταναλωτική .....

Επισκέπτης
Ρε sin ωραία τα γράφεις και έτσι είναι ..... αλλά οι γυναίκες έχουν τρελλές απαιτήσεις πια ..... το βλέπω από τις φίλες μου, δεν μιλάμε για μοντέλα ή ψώνια ..... μια χαρά παιδιά, όλες θέλουν το κάτι παραπάνω....

Είναι και η κοινωνία μας που μας έχει συμπαρασύρει σε μια καταναλωτική φρενίτισα. Επηρεάζεσαι από το εξωτερικό σου περιβάλλον είτε μας αρέσει είτε όχι .....

Οι δικοί μας που αναφέρεις ζούσαν όλοι σε μια κατάσταση πιο ανθρώπινη και σίγουρα όχι τόσο καταναλωτική .....
τα θελω φερνουν την εξελιξη, το προσαρμοζομαι την επιβιωση.
Οι φιλες σου που τα εχουν ολα λυμενα θελουν το κατι παραπανω αυτοι που δεν εχουν τα βασικα δεν το θελουν γιατι δεν το ξερουν. και εν πασει περιπτωσει ολοι θελουμε το κατι παραπανω οτι και αν ειναι αυτο που εχουμε αυτο ομως δεν συμαινει οτι δεν αντεχουμε χωρις φεραρι και βιλα στη Μυκονο...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

δεν ξερω τυπε οι φιλες σου τι λενε..εγω εχω μαθει την ζωη διαφορετικα..και μεγαλωσα δυο κορες με αρχες και ειμαι περηφανος ...η μεγαλη μου κορη 20 ετων μολις αγορασε το δικο της αυτοκινητο με δικα της λεφτα και πληρωνει και βενζινες και ασφαλειες..αυτο που θελω να πω ειναι οτι τα πολλα ευκολα λεφτα χαλανε τα παιδια..μπορουσα να της το αγοραζα εγω..αλλα γιατι?
αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο νεοελληνας γονιος υπερβαλει και στην ανατροφη των παιδιων του οπως υπερβαλει στα παντα...γιαυτο εχω πει κατα καιρους οτι ο νοελληνας γονιος μεγαλωνεικακομαθημενα κωλοπαιδα...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ΣΤΑΔΙΟ 1

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΜΗΝΙΑΙΩΣ

1. ΕΞΟΔΑ ΓΙΑΤΡΟΥ-ΦΑΡΜΑΚΑ...      100
2. ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ ΜΗΤΕΡΑΣ...          100
3. ΕΝΟΙΚΙΟ                       450
4. ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ                    80
3. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ (ΔΕΗ-ΟΤΕ)         100
4. ΚΙΝΗΤΑ                         80
5. ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ                  300
6. ΒΕΝΖΙΝΕΣ                      120
7. ΛΟΙΠΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ              150

ΣΥΝΟΛΟ                      1480 ΕΥΡΩ
* ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ-ΕΙΣΦΟΡΕΣ-ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

ΣΤΑΔΙΟ 2

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΜΗΝΙΑΙΩΣ

1. ΕΞΟΔΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ (ΔΙΑ 12)                        400
2. ΕΞΟΔΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΜΩΡΟΥ (ΚΟΥΝΙΑ-ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ ΚΤΛ ΔΙΑ 12)        200
3. ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ                                                100
3. ΕΝΟΙΚΙΟ                                                   450
4. ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ                                                80
3. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ (ΔΕΗ-ΟΤΕ)                                     120
4. ΚΙΝΗΤΑ                                                     80
5. ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ (ΚΡΕΜΕΣ ΠΑΝΕΣ ΓΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ)            450
6. ΒΕΝΖΙΝΕΣ                                                  120
7. ΛΟΙΠΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ                                          150

ΣΥΝΟΛΟ                                                     2150 ΕΥΡΩ
* ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ-ΕΙΣΦΟΡΕΣ-ΕΦΟΡΙΕΣ -  ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
δεν ξερω τυπε οι φιλες σου τι λενε..εγω εχω μαθει την ζωη διαφορετικα..και μεγαλωσα δυο κορες με αρχες και ειμαι περηφανος ...η μεγαλη μου κορη 20 ετων μολις αγορασε το δικο της αυτοκινητο με δικα της λεφτα και πληρωνει και βενζινες και ασφαλειες..αυτο που θελω να πω ειναι οτι τα πολλα ευκολα λεφτα χαλανε τα παιδια..μπορουσα να της το αγοραζα εγω..αλλα γιατι?
αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο νεοελληνας γονιος υπερβαλει και στην ανατροφη των παιδιων του οπως υπερβαλει στα παντα...γιαυτο εχω πει κατα καιρους οτι ο νοελληνας γονιος μεγαλωνεικακομαθημενα κωλοπαιδα...

Μπράβο ρε φίλε. Να χαίρεσαι τις κόρες σου. Και καλά κάνεις και είσαι υπερήφανος για αυτές.

Και μπράβο σου που δεν τις καλόμαθες. Μόνο σε καλό θα τους βγει αυτό.

Κατά τα άλλα απλά σου περιγράφω μια κατάσταση, που φοβάμαι ότι αποτελεί κανόνα για τη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών γύρω στα 30. Οι περισσότερες επιδιώκουν οικονομική εξασφάλιση και άνετη ζωή. Και μιλάμε για άτομα της διπλανής πόρτας , όχι για μοντέλα. Το βλέπω από πιο πολλές φίλες μου. Και δεν είναι ψώνια ή στόκοι, μια χαρά παιδιά είναι. Δεν τις κατηγορώ. Απλά μια διαπίστωση της υπάρχουσας νοοτροπίας καταγράφω.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
τα θελω φερνουν την εξελιξη, το προσαρμοζομαι την επιβιωση.
Οι φιλες σου που τα εχουν ολα λυμενα θελουν το κατι παραπανω αυτοι που δεν εχουν τα βασικα δεν το θελουν γιατι δεν το ξερουν. και εν πασει περιπτωσει ολοι θελουμε το κατι παραπανω οτι και αν ειναι αυτο που εχουμε αυτο ομως δεν συμαινει οτι δεν αντεχουμε χωρις φεραρι και βιλα στη Μυκονο...

Εσύ δεν έχεις διαπιστώσει αυτή τη νοοτροπία στις δικές σου παρέες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom