Νέα

Με παιδι και γυναικα παλευεται η φαση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 442
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μια χαρά παλεύεται και το παιδί κι η γυναίκα και τα σέα και τα μέα.
Άμα είσαι μίζερος, πάντα στεγνά θα περνάς, ακόμη και με τον εαυτό σου.

Όποιος δέχεται την ιδιαιτερότητα του επιλεγμένου συνοδοιπόρου σε αυτή τη ζωή βρίσκει την άκρη, όποιος είναι ερωτευμένος με το περίγραμμα του καθρέφτη κλάϊν μάϊν.

Και η μιζέρια ιδιαιτερότητα ειναι.

Επισκέπτης
Υπάρχουν και γιατροί άνεργοι...

Που η θέση τους για ειδικότητα ανοίγει σε 7-8 χρόνια..
Που παρακαλάνε για δουλεια, και τους λένε θα κάνεις καμια εφημερία 20 ώρες για 40-50ευρώ, μερικές φορες το μηνα...
Που δε τους δίνουν επίδομα ανεργίας..
Που τους κόβουν και την ασφάλιση υγειας, και δεν μπορούν να εξετασθουν δωρεαν ουτε απο συναδέλφους στο νοσοκομείο αν πάθουν κάτι...
Που δεν έχουν προσωπική ζωή λόγω ανεργίας...
Που όταν δουλευαν στο νοσοκομείο μπορεί να έκαναν διπλές εφημερίες 2-3 μέρες στη δουλεια...και ο μισθος δεν ήταν χιλιάρικο..
Που τους φάγανε εφημερίες...
Που για την εκπαιδευση τους πληρώνουν απο την τσέπη τους..

Που σπουδασαν και δεν μπορουν να βρουν δουλεια και είναι -αντα +++

Αυτή είναι η άλλη όψη...
Αυτά τα ξέρετε?
ή πάτε σαν βόδια στα ιδιωτικά και ακουτε για μεταπτυχιακα, εξωτερικα, και καθηγητάδες?
Από πότε είναι απαραίτητο η απόκτηση πτυχίου να συνεπάγεται κι άμεση επαγγελματική αποκατάσταση;
Καλά κάνουν,δεν είναι οι μόνοι.Εμείς που πληρώσαμε και πληρώνουμε για την μετά το πτυχίο εκπαίδευσή μας είμαστε λαλάκες;
Ας διάλεγαν άλλη δουλειά

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ειναι πολυ σοβαρο αυτο με τα κακομαθημενα...βγαινεις εξω και ακους  νεαρα παιδια να κλαιγονται επειδη πχ πρεπει να περπατησουν 10μετρα μεχρι τη σταση του μετρο...η επειδη βγηκε το καινουργιο κινητο με τα 500 ευρω και δεν τους δινει ο μπαμπας να το παρουν...

δε μιλαω για τετοιες καταστασεις! μετα τα 18 το παιδι πρεπει να βρει δουλεια εστω και του ποδαριου για να δει πως ειναι η ζωη κατα καποιο τροπο...αλλιως εκτιμω εγω να αγορασω πχ ενα μηχανακι αμα εχω δουλεψει 2 καλοκαιρια  για να το παρω κι αλλιως καποιος που του εχουν κανει δωρο...

ομως ειναι αλλο αυτο κι αλλο να μην εχεις να του παρεις ρουχα και να το ταισεις...γι αυτο ειπα πριν για οικονομικη ανεση...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εισαι σιγουρος οτι η οικονομικη ανεση αρκει για ν αποκτισει τα εφοδια που αναφερεσαι?
Παλια ελεγαν ειναι να το χει η κουτρα σου να κατεβαζει ψειρες
σε τι αναφερεσαι ακριβως?  αν δεν εχεις να το στειλεις να μορφωθει τι θα κανεις θα το στειλεις να δουλεψει απ τα 10?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ειναι πολυ σοβαρο αυτο με τα κακομαθημενα...βγαινεις εξω και ακους  νεαρα παιδια να κλαιγονται επειδη πχ πρεπει να περπατησουν 10μετρα μεχρι τη σταση του μετρο...η επειδη βγηκε το καινουργιο κινητο με τα 500 ευρω και δεν τους δινει ο μπαμπας να το παρουν...

δε μιλαω για τετοιες καταστασεις! μετα τα 18 το παιδι πρεπει να βρει δουλεια εστω και του ποδαριου για να δει πως ειναι η ζωη κατα καποιο τροπο...αλλιως εκτιμω εγω να αγορασω πχ ενα μηχανακι αμα εχω δουλεψει 2 καλοκαιρια  για να το παρω κι αλλιως καποιος που του εχουν κανει δωρο...

ομως ειναι αλλο αυτο κι αλλο να μην εχεις να του παρεις ρουχα και να το ταισεις...γι αυτο ειπα πριν για οικονομικη ανεση...

Δεν φταινε τα παιδια οι γονεις τους φταινε
που τα εμαθαν ετσι. Αμα δεν υπήρχαν τετοιοι γονεις
δεν θα υπήρχαν και αντίστοιχα τετοια παιδια.

Επισκέπτης
σε τι αναφερεσαι ακριβως?  αν δεν εχεις να το στειλεις να μορφωθει τι θα κανεις θα το στειλεις να δουλεψει απ τα 10?
το σχολειο ειναι δωρεαν αν θελει να μορφωθει θα το κανει αν δεν θελει οσα εκατομμυρια και να σπρωξεις δεν θα γινει τιποτα

Επισκέπτης
Δεν φταινε τα παιδια οι γονεις τους φταινε
που τα εμαθαν ετσι. Αμα δεν υπήρχαν τετοιοι γονεις
δεν θα υπήρχαν και αντίστοιχα τετοια παιδια.
ολα ξεκινανε απο το οτι υπαρχει η νοοτροπια οτι τα λεφτα φερνουν την ευτυχια...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166

Kαλυτερα δεν θα μπροουσες να τα πεις

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
οταν λεω ποιοτητα ζωης δεν εννοω playstation3 , κινητα blackberry κτλ...

εννοω καλα ρουχα,καλο σχολειο,μορφωση,καποιο αθλημα... πιστευω οτι για να μεγαλωσει σωστα ενα παιδι χρειαζεται καποια απαραιτητα πραγματα αλλιως ειναι κριμα να το ταλαιπωρω λεγοντας του πχ ''οχι δε θα πας αγγλικα γιατι δεν εχω λεφτα'' ...

συμφωνω οτι οι παλαιοτεροι μεγαλωσανε παιδια σε πιο δυσκολες συνθηκες(αν και αυτο σηκωνει μεγαλη κουβεντα) ομως μιλαμε για τωρα οχι για πριν 20 η 10 χρονια...

το να γινει το παιδι σου κακομαθημενο εξαρταται απ το τι ανθρωπος εισαι εσυ και μονο εσυ...ομως δε θεωρω οτι ειναι κακομαθημενο επειδη θα του πληρωνω τις ξενες γλωσσες η το αθλημα του...ισα ισα ενας γονιος πρεπει να δωσει βοηθεια στο παιδι του ωστε οταν ενηλικιωθει να εχει τα εφοδια να βρει μια δουλεια για να ζησει αξιοπρεπως...

ειναι γεγονος παντως οτι χωρις μια σχετικη οικονομικη ανεση το παιδι θα μεγαλωσει δυσκολα...

καλό είναι να υπάρχει άνεση αλλά δεν είναι και 100% απαραίτητο...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
το σχολειο ειναι δωρεαν αν θελει να μορφωθει θα το κανει αν δεν θελει οσα εκατομμυρια και να σπρωξεις δεν θα γινει τιποτα
πας αλλου ...αν δε θελει να λαβει πανεπιστημιακη μορφωση αυτο ειναι θεμα γονιου να το καταλαβει...

σιγουρα αν το παιδι σου δεν εχει κλιση στη μορφωση τοτε θα κανει κατι αλλο...ομως εγω λεω για την περιπτωση που θελεις να βοηθησεις το παιδι σου με φροντιστηρια,ξενες γλωσσες κτλ...χρειαζεται μια βοηθεια για την οποια απαιτειται οικονομικη ανεση!

αλλα και αλλιως να ναι παλι εχει εξοδα ενα παιδι στα πρωτα 15 χρονια της ζωης του...γι αυτο ειπα για οικονομικη ανεση...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
καλη μερα σας,
Ρε παιδια ποιος ειπε οτι οποιος παντρευεται πρεπει να κανει δεξιωση σε 500 ατομα στη μεγαλη βρετανια? ποιος ειπε οτι η ευτυχια της οικογενειας βασιζεται στα 3 αυτοκινητα, τις 6 παιχνιδομηχανες, τα λουλουδια στα μπουζουκια, οι πουτανες και στα πραντα και τα αρμανι της μαμας?
Μην τα μηδενιζουμε ολα, τη ζωη εμεις την κανουμε ακριβη το ημερισιο κοστος για τροφη δεν ξεπερνα τα 20-30 € για 3 ατομα το κοστος διαμονης ειναι κατα λιγο αυξιμενο απο το αν ζεις μονος, το κοστος για ρουχισμο δεν ξεπερνα τα 300€ το χρονο και τα ρεστα παγωτα. Αγαπη και κατανοιση να υπαρχει και ολα κομπλε
Aυτο !!!!!!!

Επισκέπτης
πας αλλου ...αν δε θελει να λαβει πανεπιστημιακη μορφωση αυτο ειναι θεμα γονιου να το καταλαβει...

σιγουρα αν το παιδι σου δεν εχει κλιση στη μορφωση τοτε θα κανει κατι αλλο...ομως εγω λεω για την περιπτωση που θελεις να βοηθησεις το παιδι σου με φροντιστηρια,ξενες γλωσσες κτλ...χρειαζεται μια βοηθεια για την οποια απαιτειται οικονομικη ανεση!

αλλα και αλλιως να ναι παλι εχει εξοδα ενα παιδι στα πρωτα 15 χρονια της ζωης του...γι αυτο ειπα για οικονομικη ανεση...
για να μην παρεξιγιθω δεν λεω να μην προσφερουμε στα παιδια μας λεω οτι η οικονομικη ανεση απο μονη της δεν φερνει ουτε μορφωση ουτε ευτυχια, ολοι ξερουμε παιδια που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα να διαπρεπουν βλεπε Αλβανους σημαιοφορους, χωριατοπαιδα και μεταναστες στην ιατρικη και αλλα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εννοειται οτι ειναι πολυ καλα..κορυφαιος γιατρος ειναι διευθυντης στο ελενα..
δυστυχως ομως μερικες τον γαμο τους και τις γεννες τους τα θελουν οπως τα εχουν πλασει στο μυαλο τους..
Θα τα ξεπλασουν θελουν δεν θελουν .....

Αντε να σφιξουν κιαλλο οι κωλοι ....... να πεσουν οι μυτες λιγο ακομη.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Γιατί να πάει σε ιδιωτικό; Πολλές φίλες μου έχουν γεννήσει σε δημόσια μαιευτήρια και μείναν πολύ ικανοποιημένες. Π.χ. το Έλενα στην Αθήνα , πίσω από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, θεωρείται από τα καλύτερα στην Ελλάδα.

εμενα η φιλη μου εδωσε 0 ευρω για γεννα στο Ελενα
αν θελεις τον Γιακουμπ των γυναικολογων πρεπει να πληρωσεις

Συγγνωμη αλλα θα αποκαραφλιαστω με αυτα που διαβαζω! Ποτε γιναμε Ελβετια και δεν το καταλαβα? Αρα μην γκρινιαζουμε οτι μας βαζουν φορους, μαλιστα θα πρεπει να μας βαλουν κι αλλους, αφου εχουμε τοσο καλη δωρεαν και δημοσια υγεια και εκπαιδευση  :headbang:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εμενα φιλε μου κορυφαιος γιατρος και διευθυντης στο Ελενα μου πηρε 2000ε φακελακι για να ξεγεννησει...

Αυτο που γλυτωσα ηταν γυρω στο 1,5 χιλιαρικο που θα ηταν η διαφορα στα νοσοκομεια (απο ιασω στο Ελενα)
Αυτο με το φακελακι δεν το καταλαβαινω καθολου....
ΔΕΝ θελω να το καταλαβω καθολου μαλλον.....

Υποτιθεται οτι παιρνουν εναν μισθο εκει μεσα, για να κανουν την δουλεια τους.....
Αν δεν τους αρκει ο μισθος που λαμβανουν, μπορουν να πανε εξωτερικο, η να δουλευουν στα ιατρεια τους.....

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ..... Εσεις τους εχετε φτασει σε αυτα τα σημεια....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ετσι πρέπει ψηλέ.Γράψτε τους στ'αρχίδια σας.
Αν δεν τους φτάνουν τα λεφτά που παίρνουν στο δημόσιο,να πάνε να δουλέψουν σε ιδιωτικό.
Κι αν πούνε μα μου σου του,καταγγελία κατευθείαν.
Δίνεις μόνο αν γουστάρεις κι όπου γουστάρεις.Αρκετά τους καλομάθαμε.
Άσε που το έχουν παραχέσει με τις καισαρικές.Υποβάλουν ανθρώπους σε αναίτιες πολλές φορές επεμβάσεις τα βρωμόγιδα.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom