Νέα

Με παιδι και γυναικα παλευεται η φαση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 442
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εγω ξερω οτι αμα δεν εχεις πχ ασφαλεια αν παθεις κατι μπορει και να ψοφησεις σε κανα μιζερο διαδρομο σε  δημοσιο νοσοκομειο με τη βρωμα της μουχλας και της σαπιλας στη μυτη σου!

ποιος φταιει γι αυτο?  εμεις που οταν αρχισε η ιστορια με τα φακελακια δεν πλακωσαμε στο ξυλο το γιατρο που το ζητησε...αλλα το κανεις αυτο οταν εχεις δικο σου ανθρωπο να  πεθαινει?  εδω σε θελω καρδια μου που λεει και το ασμα...

Επισκέπτης
Αυτο με το φακελακι δεν το καταλαβαινω καθολου....
ΔΕΝ θελω να το καταλαβω καθολου μαλλον.....

Υποτιθεται οτι παιρνουν εναν μισθο εκει μεσα, για να κανουν την δουλεια τους.....
Αν δεν τους αρκει ο μισθος που λαμβανουν, μπορουν να πανε εξωτερικο, η να δουλευουν στα ιατρεια τους.....

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ..... Εσεις τους εχετε φτασει σε αυτα τα σημεια....
ξερεις πως ειναι να σου χει φιγει το κλαπετο 30 χρονια να γινεις γιατρος, να εχεις πληρωσει δεν ξερω ποσα χιλιαρικα σε ενοικια και διδακτρα και να σου δινουν 1500 €?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Αυτο με το φακελακι δεν το καταλαβαινω καθολου....
ΔΕΝ θελω να το καταλαβω καθολου μαλλον.....

Υποτιθεται οτι παιρνουν εναν μισθο εκει μεσα, για να κανουν την δουλεια τους.....
Αν δεν τους αρκει ο μισθος που λαμβανουν, μπορουν να πανε εξωτερικο, η να δουλευουν στα ιατρεια τους.....

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ..... Εσεις τους εχετε φτασει σε αυτα τα σημεια....

σωστά τα λες, αλλά όταν έρθει η ώρα για την περίπτωση μας δεν σκεφτόμαστε καθαρά

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αφηστε τα με τα νοσοκομεια γιατι οπως ειπε και ο συναδελφος πιο πανω οταν ειναι η δυσκολη στιγμη και πρεπει να αποφασισεις δε σκεφτεσαι καθαρα...κι εκει βασιζονται τα μουνια οι γιατροι...οχι ολοι φυσικα μη γενικευουμε...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ξερεις πως ειναι να σου χει φιγει το κλαπετο 30 χρονια να γινεις γιατρος, να εχεις πληρωσει δεν ξερω ποσα χιλιαρικα σε ενοικια και διδακτρα και να σου δινουν 1500 €?
ας πας αλλου να δουλεψεις τοτε ρε φιλε
Στην τελικη ας εκανες ερευνα αγορας εργασιας και ας αποφασιζες σωστα.....
Τι με νοιαζει εμενα ποσα ξοδεψες σε νοικια και σπουδες ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

ελα ντε.

Και εγω αποφοιτος πανεπιστημιακης σχολης ειμαι
αλλα δεν νομιζω πως αξιζω 2000 μισθο το μηνα επειδη
τελειωσα ενα πανεπιστημιο...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825

δεν έχεις δίκιο...

Επισκέπτης
ωπα μιτσο μη μου τη λες δεν ειμαι γιατρος εγω αλλα κοιτα ειναι καποια επαγγελματα (γιατροι, αστυνομοι,δικαστες) που πρεπει να ειναι χωρτασμενοι για να μην τα παιρνουν διαφορετικα τα βλεπεις τα αποτελεσματα...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
σωστά τα λες, αλλά όταν έρθει η ώρα για την περίπτωση μας δεν σκεφτόμαστε καθαρά
εξαρταται τον ανθρωπο .....

Εγω σε καποια περιπτωση δικια μου του ειπα ωμα και στην ψυχρα οταν μου αρχισε τα δικα του για φακελακι ....

Αν παθω τιποτα θα σε παρει ο διαολος....
Φακελλακι δεν δινω γιατι αμοιβεσαι απο εδω και πληρωνω οτι πληρωνω για την ασφαλεια μου στο ΙΚΑ !!!!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Θα τα ξεπλασουν θελουν δεν θελουν .....

Αντε να σφιξουν κιαλλο οι κωλοι ....... να πεσουν οι μυτες λιγο ακομη.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ετσι νομιζεις?!χαχα!
αμα η γυναικα θελει να κανει αυτα που εχει στο μυαλο της θα τα κανει ο κοσμος να χαλασει.
ειτε με τον αρχιδατο τροπο που επελεξε μια φιλη μου(ονειρευοταν χλιδα δεξιωση σε ξενοδοχειο και μαζεψε λεφτα κ την πληρωσε ολη μονη της) η με ππλαγιους τροπους...(δε θα αναλυσω)
αλλα να μην το κανει χλωμο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Για την παρτη σου το εκανες φιλε.
Και εγω εχω τελειωσει πανεπιστημιο
και διαβαζω καθημερινα 6-7 ωρες για την δουλεια μου κτλπ
και χρεωωνω την ωρα μου 10 ευρω. Επειδη εσυ διαβαζεις και δουλευεις
πρεπει να εξαπατησεις τους γυρω?

ρε σεις μετα λετε οτι δεν παμε μπροστα σαν κοινωνια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ετσι νομιζεις?!χαχα!
αμα η γυναικα θελει να κανει αυτα που εχει στο μυαλο της θα τα κανει ο κοσμος να χαλασει.
ειτε με τον αρχιδατο τροπο που επελεξε μια φιλη μου(ονειρευοταν χλιδα δεξιωση σε ξενοδοχειο και μαζεψε λεφτα κ την πληρωσε ολη μονη της) η με ππλαγιους τροπους...(δε θα αναλυσω)

δεν μας ενδιαφερει τι θελει μια γυναικα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ωπα μιτσο μη μου τη λες δεν ειμαι γιατρος εγω αλλα κοιτα ειναι καποια επαγγελματα (γιατροι, αστυνομοι,δικαστες) που πρεπει να ειναι χωρτασμενοι για να μην τα παιρνουν διαφορετικα τα βλεπεις τα αποτελεσματα...
γενικα μιλουσα φιλε μου ;)
δεν εχω κατι να χωρισω μαζι σου  :)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν μας ενδιαφερει τι θελει μια γυναικα.
εσενα καλε μου.οπως αντιστοιχα οι γυναικες μαλλον δεν ενδιαφερονται γ το τι θελεις εσυ.
γ αυτο κ δεν απευθηνθηκα σε σενα. :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εσενα καλε μου.οπως αντιστοιχα οι γυναικες μαλλον δεν ενδιαφερονται γ το τι θελεις εσυ.
γ αυτο κ δεν απευθηνθηκα σε σενα. :)

Ουτε τους αλλους τους ενδιαφερει πραγματικα.
ΣΤις περισσοτερες περιπτωσεις απλα σας δουλευουν
μεχρι να παρουν αυτο που θελουν.
Για αυτο οπως ελεγε και ο δασκαλος πικερ
καλυτερα να πας εξαρχης σε μπουρδελα και να αποφυγεις
ολη αυτη την βρωμα με τα κοροιδιλικια και τις ικεσιες
προκειμενου να γαμησεις  :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μπαι δε γουει μη τσουβαλιαζετε.
ξερω γιατρους που οχι φακελακι δε παιρνουν αλλα απο καποιους ανθρωπους δεν παιρνουν καν χρηματα στο ιατρειο τους.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ετσι νομιζεις?!χαχα!
Αν υπαρχει δικο της χρημα ναι !!!!!!
Να βαλει και παλιατσους να χορευουν τσιφτετελι !!!!!!!!!!
Να βαλει και ταμ ταμ να βαρανε το χαρμοσυνο νεο της παντρειας της  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν μπορει ομως να επιββαλει το καθε παραλογο......

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ουτε τους αλλους τους ενδιαφερει πραγματικα.
ΣΤις περισσοτερες περιπτωσεις απλα σας δουλευουν
μεχρι να παρουν αυτο που θελουν.
γνωμη σου...αμα υπαρχουν τετοια χαπατα γκομενες...χαλαλι τους οι αντρες που γ να παρουν αυτο που θελουν πρεπει να παραμυθιασουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom