ρε παιδια θελω να ξεκαθαρισω κατι ποτε δεν ανεφερα οτι την αγαπαω αυτη, και θελω να πω
τοτε τι το ζαλιζεις ρε ανθρωπε.
αν δεν την αγαπας.
ρε παιδια θελω να ξεκαθαρισω κατι ποτε δεν ανεφερα οτι την αγαπαω αυτη, και θελω να πω
λες αληθειες πραγματι...ρε παιδια θελω να ξεκαθαρισω κατι ποτε δεν ανεφερα οτι την αγαπαω αυτη, και θελω να πω κατι γενικο για τις πουτανες,
αν κανεις ενα γκαλοπ στις πουτανες με ερωτημα "ειχες φανταστει ποτε στα 16-17 σου οτι καποια στιγμη στη ζωη σου θα γινοσουν πουτανα?" τοτε ενα ειναι σιγουρο οτι ενα τεραστιο ποσοστο πανω απο 80-90 % θα απαντησει οτι ουτε που το φανταζοταν αυτο, αρα λοιπον συγκηριες τις οδηγησαν σε αυτο το δρομο, εγω πιστευω πως ολες εχουν καποιον απο πισω εναν νταβα, εναν αντρα που του τα σκανε καποιον που λογοδοτουν και ειναι περιορισμενες, απο την αλλη εχουν συμβιβαστη με μια πραγματικοτητα που ειναι ευνοικη για αυτες, ποια ειναι αυτη η πραγματικοτητα? κερδισουν λεφτα ευκολα που ποτε δεν θα εβγαζαν στις χωρες τους σε ενα μερος που κανεις δεν τις ξερει και κανεις δικος τους δεν θα μαθει ποτε τι εκαναν, αν δειτε ακομα οι περισσοτερες πουτανες καταγονται απο χωρια του λεγομενου ανατολικου μπλοκ και οταν λεω χωρια εννοω με 100 -200 κατοικους ασχετα αν δεν το λενε και παρουσιαζουν μια πολη μεγαλυτερη για καταγωγη τους, αυτες λοιπον παραμυθιαζονται ευκολα αυτες λοιπον ειναι τα ευκολα θυματα για τους προαγωγους, ο μεγαλυτερος φοβος για αυτες τις κοπελες ειναι οι γονεις τους , το μονο που δεν θα ηθελαν ποτε να το μαθουν οι γονεις τους τι εκαναν τοσο καιρο στην ελλαδα, απο την αλλοι οι γονεις τους ειναι αυτο που λεμε "χωριατες" χωρις να εχω τιποτα με τους χωριατες γιατι και εγω χωριατης ειμαι, ετσι λοιπον δεν καταλαβαινουν οτι παραμυθι τους πουλησει η κορη τους απο την ελλαδα γιατι βρισκονται εκτος πραγματικοτητας...
ρε παιδια θελω να ξεκαθαρισω κατι ποτε δεν ανεφερα οτι την αγαπαω αυτη, και θελω να πω κατι γενικο για τις πουτανες,
αν κανεις ενα γκαλοπ στις πουτανες με ερωτημα "ειχες φανταστει ποτε στα 16-17 σου οτι καποια στιγμη στη ζωη σου θα γινοσουν πουτανα?" τοτε ενα ειναι σιγουρο οτι ενα τεραστιο ποσοστο πανω απο 80-90 % θα απαντησει οτι ουτε που το φανταζοταν αυτο, αρα λοιπον συγκηριες τις οδηγησαν σε αυτο το δρομο, εγω πιστευω πως ολες εχουν καποιον απο πισω εναν νταβα, εναν αντρα που του τα σκανε καποιον που λογοδοτουν και ειναι περιορισμενες, απο την αλλη εχουν συμβιβαστη με μια πραγματικοτητα που ειναι ευνοικη για αυτες, ποια ειναι αυτη η πραγματικοτητα? κερδισουν λεφτα ευκολα που ποτε δεν θα εβγαζαν στις χωρες τους σε ενα μερος που κανεις δεν τις ξερει και κανεις δικος τους δεν θα μαθει ποτε τι εκαναν, αν δειτε ακομα οι περισσοτερες πουτανες καταγονται απο χωρια του λεγομενου ανατολικου μπλοκ και οταν λεω χωρια εννοω με 100 -200 κατοικους ασχετα αν δεν το λενε και παρουσιαζουν μια πολη μεγαλυτερη για καταγωγη τους, αυτες λοιπον παραμυθιαζονται ευκολα αυτες λοιπον ειναι τα ευκολα θυματα για τους προαγωγους, ο μεγαλυτερος φοβος για αυτες τις κοπελες ειναι οι γονεις τους , το μονο που δεν θα ηθελαν ποτε να το μαθουν οι γονεις τους τι εκαναν τοσο καιρο στην ελλαδα, απο την αλλοι οι γονεις τους ειναι αυτο που λεμε "χωριατες" χωρις να εχω τιποτα με τους χωριατες γιατι και εγω χωριατης ειμαι, ετσι λοιπον δεν καταλαβαινουν οτι παραμυθι της πουλησει η κορη τους απο την ελλαδα γιατι βρισκονται εκτος πραγματικοτητας...
αχ,βαχ..
μ'ενα αρλεκιν ξεχνιεμαι..
εγω ξερω τι της συνεβη...Είναι πολύ αφηρημένη η τοποθέτησή σου. Τι εννοείς με τον όρο συγκυρίες; Η φτώχια, ο εύκολος, έστω πρόσκαιρος, πλουτισμός, ο εξαναγκασμός, το οικονομικό-πολιτικό σύστημα; Το ενδιαφέρον είανι οτι καμιά από αυτές που ασκούν το επάγγελμα, κι εμφανίζεται εδώ, δεν έχει ως τώρα πει ακριβώς τι της συνέβηκε!!!
εγω ξερω τι της συνεβη...
1000% αλλα για να δεις οτι δεν ειμαι αφελης την κατατασω στην πιο πανω κατηγορια που ανεφερα , εχει βολευετει με την κατασταση τωραΕίσαι σίγουρος; ;) ;) ;) ;) ;)
πεστα τυπε μου,οκ τοτεδεν ειναι ετσι μια φορα που βγηκαμε βολτα περασαμε απο εκει που δουλευω (εγω ειχα σχολασει) και της ειπα "να, εδω δουλευω" απλα γνωριζει το χωρο εργασιας μου, αυτο ειναι ολο
γιατι βρε ειναι ψυχανωμαλα τα κοριτσια; αφου η μονη τους χαρα ειναι εδω μεσα να ακουνε για χυσιματα και παρτουζωματα,πραγματα που δεν θα τα δουνε ποτε liveΕτσι απο περιέργεια, αν ρώτούσαμε τις ψυχανόμαλες που συχνάζουν στο σάιτ αν θα καναν σοβαρή σχέση (και ίσως γάμο) με ένα επαγγελματία call boy τι θα έλεγαν?
εγω ξερω τι της συνεβη...
Τα είδατε για το συνεργό;
καταρχην ποιος σου ειπε οτι το ονειρο μου ειναι να βγαλω πολλα λεφτα και μαλιστα να τα βγαλω εκδιδοντας καποια, ΕΓΩ που εχω την χειροτερη αποψη και γνωμη για τους νταβατζηδες μου ζητας να γινω νταβατζης, και ο λογος να διαπιστωσω αν με αγαπαει καποια, φιλε μου, μου φαινεται οτι δεν εχεις καταλαβει το νοημα της ζωης, δεν ξερεις ποσο ομορφη ειναι η ζωη μακρυα απο ολα αυτα και ας βγαζεις 800 η 900 ευρω το μηνα, αν μου ελεγε καποιος να εκδιδωδω μια κοπελα για 1 μερα και να βγαλω 1000000 ευρω θα αρνιομουν με ενα τεραστιο ΟΧΙ
ρε φιλε αφου οπως λες δεν την αγαπας προτεινε της εστω ΄΄και καλα΄΄ να δουλεψετε λιγο συναιτερικα να δεις τις αντιδρασεις της..! τοτε μονο θα καταλαβεις τι ακριβως περιμενει αυτη απο εσενα,κτλ.. ;)!!! η'εστω, οπως ειπε και ενας συναδελφος, πες της εξω απο τα δοντια να αφησει τη δουλεια της και να ζησετε μαζι με 800 ευρω το μηνα..τοτε θα δεις αν σε θελει μονο για τα χαρτια της οπως λενε και καποιοι αλλοι συναδελφοι...
ποιο συνεργο εννοεις σκεφτεσαι οτι σκεφτομαι..;-)?
εσυ εισαι το ινδαλμα μας τιτανομεγιστενα παντρευτης να αποκαταστησεισ το κοριτσι
Εγω το εκανα