Νέα

Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε παιδια θελω να ξεκαθαρισω κατι ποτε δεν ανεφερα οτι την αγαπαω αυτη, και θελω να πω κατι γενικο για τις πουτανες,
αν κανεις ενα γκαλοπ στις πουτανες με ερωτημα "ειχες φανταστει ποτε στα 16-17 σου οτι καποια στιγμη στη ζωη σου θα γινοσουν πουτανα?" τοτε ενα ειναι σιγουρο οτι ενα τεραστιο ποσοστο πανω απο 80-90 % θα απαντησει οτι ουτε που το φανταζοταν αυτο, αρα λοιπον συγκηριες τις οδηγησαν σε αυτο το δρομο, εγω πιστευω πως ολες εχουν καποιον απο πισω εναν νταβα, εναν αντρα που του τα σκανε καποιον που λογοδοτουν και ειναι περιορισμενες, απο την αλλη εχουν συμβιβαστη με μια πραγματικοτητα που ειναι ευνοικη για αυτες, ποια ειναι αυτη η πραγματικοτητα? κερδισουν λεφτα ευκολα που ποτε δεν θα εβγαζαν στις χωρες τους σε ενα μερος που κανεις δεν τις ξερει και κανεις δικος τους δεν θα μαθει ποτε τι εκαναν, αν δειτε ακομα οι περισσοτερες πουτανες καταγονται απο χωρια του λεγομενου ανατολικου μπλοκ και οταν λεω χωρια εννοω με 100 -200 κατοικους ασχετα αν δεν το λενε και παρουσιαζουν μια πολη μεγαλυτερη για καταγωγη τους, αυτες λοιπον παραμυθιαζονται ευκολα αυτες λοιπον ειναι τα ευκολα θυματα για τους προαγωγους, ο μεγαλυτερος φοβος για αυτες τις κοπελες ειναι οι γονεις τους , το μονο που δεν θα ηθελαν ποτε να το μαθουν οι γονεις τους τι εκαναν τοσο καιρο στην ελλαδα, απο την αλλοι οι γονεις τους ειναι αυτο που λεμε "χωριατες" χωρις να εχω τιποτα με τους χωριατες γιατι και εγω χωριατης ειμαι, ετσι λοιπον δεν καταλαβαινουν οτι παραμυθι τους πουλησει η κορη τους απο την ελλαδα γιατι βρισκονται εκτος πραγματικοτητας...
λες αληθειες πραγματι...

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
ρε παιδια θελω να ξεκαθαρισω κατι ποτε δεν ανεφερα οτι την αγαπαω αυτη, και θελω να πω κατι γενικο για τις πουτανες,
αν κανεις ενα γκαλοπ στις πουτανες με ερωτημα "ειχες φανταστει ποτε στα 16-17 σου οτι καποια στιγμη στη ζωη σου θα γινοσουν πουτανα?" τοτε ενα ειναι σιγουρο οτι ενα τεραστιο ποσοστο πανω απο 80-90 % θα απαντησει οτι ουτε που το φανταζοταν αυτο, αρα λοιπον συγκηριες τις οδηγησαν σε αυτο το δρομο, εγω πιστευω πως ολες εχουν καποιον απο πισω εναν νταβα, εναν αντρα που του τα σκανε καποιον που λογοδοτουν και ειναι περιορισμενες, απο την αλλη εχουν συμβιβαστη με μια πραγματικοτητα που ειναι ευνοικη για αυτες, ποια ειναι αυτη η πραγματικοτητα? κερδισουν λεφτα ευκολα που ποτε δεν θα εβγαζαν στις χωρες τους σε ενα μερος που κανεις δεν τις ξερει και κανεις δικος τους δεν θα μαθει ποτε τι εκαναν, αν δειτε ακομα οι περισσοτερες πουτανες καταγονται απο χωρια του λεγομενου ανατολικου μπλοκ και οταν λεω χωρια εννοω με 100 -200 κατοικους ασχετα αν δεν το λενε και παρουσιαζουν μια πολη μεγαλυτερη για καταγωγη τους, αυτες λοιπον παραμυθιαζονται ευκολα αυτες λοιπον ειναι τα ευκολα θυματα για τους προαγωγους, ο μεγαλυτερος φοβος για αυτες τις κοπελες ειναι οι γονεις τους , το μονο που δεν θα ηθελαν ποτε να το μαθουν οι γονεις τους τι εκαναν τοσο καιρο στην ελλαδα, απο την αλλοι οι γονεις τους ειναι αυτο που λεμε "χωριατες" χωρις να εχω τιποτα με τους χωριατες γιατι και εγω χωριατης ειμαι, ετσι λοιπον δεν καταλαβαινουν οτι παραμυθι της πουλησει η κορη τους απο την ελλαδα γιατι βρισκονται εκτος πραγματικοτητας...

Είναι πολύ αφηρημένη η τοποθέτησή σου. Τι εννοείς με τον όρο συγκυρίες; Η φτώχια, ο εύκολος, έστω πρόσκαιρος, πλουτισμός, ο εξαναγκασμός, το οικονομικό-πολιτικό σύστημα; Το ενδιαφέρον είναι οτι καμία από αυτές που ασκούν το επάγγελμα, κι εμφανίζεται εδώ, δεν έχει ως τώρα πει ακριβώς τι της συνέβηκε!!!

OP
OP
K

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
εγω θα σας πω κατι αλλο παρτε τις ελληνιδες που μου στολιζονται να κανουν clubbing τα σαββατοβραδα και πειτε τους θα σας παμε σε ενα μερος που κανεις δεν σας γνωριζει και θα βγαζετε 500 ευρω την μερα ξερετε ποσες θα απαντησουν ΝΑΙ, ποσο μαλλον ΑΥΤΕΣ που ερχονται εδω μην εχοντας στον ηλιο  μοιρα...

OP
OP
K

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
Είναι πολύ αφηρημένη η τοποθέτησή σου. Τι εννοείς με τον όρο συγκυρίες; Η φτώχια, ο εύκολος, έστω πρόσκαιρος, πλουτισμός, ο εξαναγκασμός, το οικονομικό-πολιτικό σύστημα; Το ενδιαφέρον είανι οτι καμιά από αυτές που ασκούν το επάγγελμα, κι εμφανίζεται εδώ, δεν έχει ως τώρα πει ακριβώς τι της συνέβηκε!!!
εγω ξερω τι της συνεβη...

OP
OP
K

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
δεν ειναι ετσι μια φορα που βγηκαμε βολτα περασαμε απο εκει που δουλευω (εγω ειχα σχολασει) και της ειπα "να, εδω δουλευω" απλα γνωριζει το χωρο εργασιας μου, αυτο ειναι ολο
πεστα τυπε μου,οκ τοτε

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Ετσι απο περιέργεια, αν ρώτούσαμε τις ψυχανόμαλες που συχνάζουν στο σάιτ αν θα καναν σοβαρή σχέση (και ίσως γάμο) με ένα επαγγελματία call boy τι θα έλεγαν?
γιατι βρε ειναι ψυχανωμαλα τα κοριτσια; :2funny: :2funny:αφου η μονη τους χαρα ειναι εδω μεσα να ακουνε για χυσιματα και παρτουζωματα,πραγματα που δεν θα τα δουνε ποτε live :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
καταρχην ποιος σου ειπε οτι το ονειρο μου ειναι να βγαλω πολλα λεφτα και μαλιστα να τα βγαλω εκδιδοντας καποια, ΕΓΩ που εχω την χειροτερη αποψη και γνωμη για τους νταβατζηδες μου ζητας να γινω νταβατζης, και ο λογος να διαπιστωσω αν με αγαπαει καποια, φιλε μου, μου φαινεται οτι δεν εχεις καταλαβει το νοημα της ζωης, δεν ξερεις ποσο ομορφη ειναι η ζωη μακρυα απο ολα αυτα και ας βγαζεις 800 η 900 ευρω το μηνα, αν μου ελεγε καποιος να εκδιδωδω μια κοπελα για 1 μερα και να βγαλω 1000000 ευρω θα αρνιομουν με ενα τεραστιο ΟΧΙ

ωπα ρε μεγαλε ποιος εισαι ο αρχοντας της ηθικης και τησ αξιοπρεπειας..;-) ουτε ο ξανθοπουλος σε μελοδραμα της κακιας ωρα να ησουν..;-) :cheesy: :grin: :2funny:!!!! ρε φιλε αφου οπως λες δεν την αγαπας προτεινε της εστω ΄΄και καλα΄΄ να δουλεψετε λιγο συναιτερικα να δεις τις αντιδρασεις της..! τοτε μονο θα καταλαβεις τι ακριβως περιμενει αυτη απο εσενα,κτλ.. ;)!!! η'εστω,  οπως ειπε και ενας συναδελφος, πες της εξω απο τα δοντια να αφησει τη δουλεια της και να ζησετε μαζι με 800 ευρω το μηνα..τοτε θα δεις αν σε θελει μονο για τα χαρτια της οπως λενε και καποιοι αλλοι συναδελφοι...

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
ρε φιλε αφου οπως λες δεν την αγαπας προτεινε της εστω ΄΄και καλα΄΄ να δουλεψετε λιγο συναιτερικα να δεις τις αντιδρασεις της..! τοτε μονο θα καταλαβεις τι ακριβως περιμενει αυτη απο εσενα,κτλ.. ;)!!! η'εστω,  οπως ειπε και ενας συναδελφος, πες της εξω απο τα δοντια να αφησει τη δουλεια της και να ζησετε μαζι με 800 ευρω το μηνα..τοτε θα δεις αν σε θελει μονο για τα χαρτια της οπως λενε και καποιοι αλλοι συναδελφοι...

Για το δεύτερο που λες συμφωνώ, αλλά αυτό με τη συνεταιρία δεν το κατάλαβα :think:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
αυτο κ αν ειναι προβλημα...
να συγκλιθει εκτακτο συμβουλιο παραυτα...
στη χειροτερη στειλτε το τηλ της να της μιλησω , να μην αγαπαει... :2funny: :2funny:

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
Να την παντευτεις ΚΥΡΙΕ  :priest:δεν μπορεις να βγαινεις και να διασυρεις στο μπουρδελα.Να την παντρευτεις  :priest:και να αποκατεστησεις το οναμα της κοπελας
ΔΕΝ διασυρουν ετσι  ΚΥΡΙΕ μια πουτανα ΚΥΡΙΕ αααακαι στο γαμο ροζ νυφικο οχι λευκο  διοτι δεν ειναι παρθενος ΚΥΡΙΕΕΕ

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
να παντρευτης να αποκαταστησεισ το κοριτσι
Εγω το εκανα

marki

Μέλος