Νέα

Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
αστους να λενε δεν ξερουν,εχω ακουσει οτι πολλες βαζουν πολιτικο μεσον για να δουλεψουν σε μπουρδελο επειδη ειναι ολα μια χαρα

Το ΠΑΣΟΚ θα καταργήσει το πολιτικό μέσο, όπως υπόσχεται ο Γιωργάκης, οπότε οσες πουτάνες προλάβουν πρόλαβαν!!!

Επισκέπτης
Δεν υπαρχει εκμεταλλευση, ειναι πολυ σπανιο πλεον αυτο στα μπουρδελα. Οι πουτανες στις μερες μας ερχονται και φευγουν οποτε γουσταρουν και βγαζουν πολλα λεφτα.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Δεν υπαρχει εκμεταλλευση, ειναι πολυ σπανιο πλεον αυτο στα μπουρδελα. Οι πουτανες στις μερες μας ερχονται και φευγουν οποτε γουσταρουν και βγαζουν πολλα λεφτα.
οποτε ιεν ιδανικεσ νιφεσ,θα μασ πρικισουν κιολασ

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
οποτε ιεν ιδανικεσ νιφεσ,θα μασ πρικισουν κιολασ

Πουτάνα (κυριολεκτικά) με προίκα αναζητεί γνωριμίαν με άνδρα κάτω των σαράντα ετών με σκοπόν το γάμο. Δεκτοί και από πρωην ανατολικό μπλοκ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cokecoke

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια ψυχραιμια οτι και να πειτε στο τελος ο ανθρωπος  θα κανει αυτο που μεσα του επιθυμει απλα με τη κουβεντα προσπαθει να το φερει στην επιφανεια απο το υποσυνηδητο του.Οτι και να αποφασισει ευχομεθα ολοι καλη τυχη

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ναι βρε,ουτε νταβαδες ουτε τιποτα,ολα μια χαρα,ιδανικες συνθηκες εργασιας,ενσημα,κλπ...

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
τωρα με τις μαλακιες που λες ,ειναι ξεκαθαρο οτι εισαι 18χρονο.

απλα το αποκορυφωμα που ειπες ηταν αυτο με την κορη και οτι δεν θα χες προβλημα να γινει πουτανα.

ε φαντασου τι μυαλα εχει η γκλαβα σου.

η αγαμια και το οτι δεν μπορεις να βρεις γκομενα σε εχει κανει να πετας

οτι μπετοτουβλο ερχεται στο ταλαιπωρημενο και αδειο κεφαλι σου.

κανε μας μια χαρη.

τραβα μια μαλακια.προσποιησου οτι αυτο ηταν μια ολιγολεπτη σχεση ,και μετα πεσε για υπνο.

μοναχα μην γραφεις εδω.η υπομονη με τις μαλακιες που κατα καιρους γραφονται εδω εχει και τα ορια της ;)

+10000

OP
OP
K

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
ξεκόλλα και συ!
πλάκα κάνεις?και θα πληγωθεί ε?έλα ντε!

Ρε κεκολλάτε ρε!!!!

καπότα! θα ήθελα να μου πεις αν στους 8 αυτούς μήνες σου τρώει λεφτά!

γηλ πώς είναι η σχέση σας σε σχέση με το οικονομικό?

της παίρνεις δώρα? πάτε ταξίδια και πληρώνεις?

πες κάποιες λεπτομέρειες να δούμε πόσο πυτάνα είναι η πουτάνα!

δεν μου είπες όμως!

σε ενοχλέι καθόλου που τη λέμε πουτάνα?
καταρχην θελω να ευχαριστησω , για ολες τις συμβουλες που εγραψες, το μονο δωρο που της εχω κανει ειναι ενα μπλουζακι στην γιορτη της, και αυτη με την σειρα της μου εκανε κατι στην δικια μου γιορτη, ποτε δεν της εχω δωσει λεφτα, οχι μονο σε αυτην αλλα σε καμια που κανει αυτη την δουλεια και οταν της εκανα πλακα και της της ειπα οτι χρειαζομαι 500 ευρω για 20 μερες μου ειπε αμεσως να μου δωσει.
φιλε james ειναι πολλα που δεν εχω αναφερει γιατι δεν θελω να την φωτγραφισω σε καμια περιπτωση για πολλους λογους. αν εγραφα ακριβως την ιστορια μου και αυτο που μου συμβαινει με αυτην τοτε θα σε επειθα 100% οτι δεν ειναι ψευτικο αυτο που αισθανεται

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν μου λες ...τωρα σε τι φαση ειστε;ειστε μαζι ή αυτη απλα σε κυνηγαει;και εσυ την απορριπτεις;

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
καταρχην θελω να ευχαριστησω , για ολες τις συμβουλες που εγραψες, το μονο δωρο που της εχω κανει ειναι ενα μπλουζακι στην γιορτη της, και αυτη με την σειρα της μου εκανε κατι στην δικια μου γιορτη, ποτε δεν της εχω δωσει λεφτα, οχι μονο σε αυτην αλλα σε καμια που κανει αυτη την δουλεια και οταν της εκανα πλακα και της της ειπα οτι χρειαζομαι 500 ευρω για 20 μερες μου ειπε αμεσως να μου δωσει.
φιλε james ειναι πολλα που δεν εχω αναφερει γιατι δεν θελω να την φωτγραφισω σε καμια περιπτωση για πολλους λογους. αν εγραφα ακριβως την ιστορια μου και αυτο που μου συμβαινει με αυτην τοτε θα σε επειθα 100% οτι δεν ειναι ψευτικο αυτο που αισθανεται
Φιλαράκι εγώ πιστεύω στην αγάπη!Ότι έχω πάθει στη ζωή μου είναι γιατί δεν ήμουν στ αρχίδια μου σ αυτόν τον τομέα!
Απλά δεν μπόρεσα να 'αξιοποιήσω" την αγάπη όταν είχα τη δυνατότητα.

Κι όλοι αυτοί που σε κράζουν εδώ μέσα και λοιδωρούν αυτήν την αγάπη μόνο και μόνο γιατί είναι πουτάνα, όλοι αυτοί με κράξανε γιατί δεν άφησα τη γυναίκα μου ενώ αγαπούσα άλλη.

Μην το ψάχνεις και πολύ! Αν δεν είσαι ερωτευμένος με την αραβωνιάρα σου χώρισε όσο είναι καιρός!!!!!

Αν είσαι ερωτευμένος με την πουτάνα, φτιάξτα και γράψτους όλους στ αρχίδια σου!
Στο φινάλε αυτή μπορεί να μην σε πουλήσει αν βρεθείς σε φάση αδυναμίας.......

αλλά φυσικά πρέπει σε τέτοια περίπτωση να βρει άλλη δουλειά....!

Αλήθεια, καημό τό χω....δε σε πειράζει που τη λέμε πουτάνα...?και συ ακόμα τη λες....

απ την απάντησή σου θα εξαρτηθούν πολλά!

OP
OP
K

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
δεν μου λες ...τωρα σε τι φαση ειστε;ειστε μαζι ή αυτη απλα σε κυνηγαει;και εσυ την απορριπτεις;
ειμαστε μαζι...
ο λογος που εβαλα αυτο το θρεντ για να απαντησω σε καποιους δεν ειναι τοσο για να μου πειτε τι κανω, (παρολο που υπαρχει αυτη η ερωτηση). περισσοτερο θελω να δω αν οντως αυτα που αναφερω (και δεν ειναι τα μονα ειναι και αλλα...) δειχνουν κατι? δηλαδη συμβαινει και σε αλλους αυτο??? μπορει να βγουνα αλλοι 50 και να πουν και εγω παω και γαμαω τσαμπα στο χωρο εργασιας καποιας εκδιδομενης ... αρα τοτε θα προβληματιστω και θα σκεφτω μηπως ειναι ενα καλοστημενο παιχνιδι απο αυτην, επισης το 50 ρικο που θα επιστρεψει αυτη σε εμενα ουσιαστικα θα βαλει και καποια λεφτα απο την τσεπης της καθως δεν ειναι ολα δικα της...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
εγώ πιστεύω οτι η ιστορία σου είναι αληθινή και οτι αυτή πράγματι αισθάνεται οτι σου λέει ...Η απόφαση όμως  είναι δική σου ...ειναι απόφαση ζωής ....

OP
OP
K

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
Αλήθεια, καημό τό χω....δε σε πειράζει που τη λέμε πουτάνα...?και συ ακόμα τη λες....

απ την απάντησή σου θα εξαρτηθούν πολλά!
ειναι πουτανα και δεν μπορει να αλλαξει αυτο, ποτε δεν της το σω πει, φιλε james  αυτη η σχεση για μενα ειναι το καλυτερο πανεπιστημιο... ειδα πραγματα που ουτε καν ειχα φανταστει οτι συμβαινουν ακουσα πραγματα (αν και μια 20ετια στα μπουρδελα) απο αυτην που δεν πιστευα οτι μπορει να γινονται και θελω να αναφερω οτι δεν ειμαι καθολου αφελης οπως καποιοι προανεφεραν...

OP
OP
K

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
οσο για το οτι δεν απαντουσα το σ/κ ειπα ειμαι αρραβωνιασμενος και το σ/κ νομιζω το δικαιουται η αρραβωνιαστικια...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ειμαστε μαζι...
ο λογος που εβαλα αυτο το θρεντ για να απαντησω σε καποιους δεν ειναι τοσο για να μου πειτε τι κανω, (παρολο που υπαρχει αυτη η ερωτηση). περισσοτερο θελω να δω αν οντως αυτα που αναφερω (και δεν ειναι τα μονα ειναι και αλλα...) δειχνουν κατι? δηλαδη συμβαινει και σε αλλους αυτο??? μπορει να βγουνα αλλοι 50 και να πουν και εγω παω και γαμαω τσαμπα στο χωρο εργασιας καποιας εκδιδομενης ... αρα τοτε θα προβληματιστω και θα σκεφτω μηπως ειναι ενα καλοστημενο παιχνιδι απο αυτην, επισης το 50 ρικο που θα επιστρεψει αυτη σε εμενα ουσιαστικα θα βαλει και καποια λεφτα απο την τσεπης της καθως δεν ειναι ολα δικα της...
και τι βλεπεις να κανεις τωρα;που εχεις και γκομενα και αρραβωνιαρα;θα το συνεχισεις ετσι; :think:

OP
OP
K

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
και τι βλεπεις να κανεις τωρα;που εχεις και γκομενα και αρραβωνιαρα;θα το συνεχισεις ετσι; :think:
μαλλον θα το συνεχισω ετσι, με την αρραβωνιαρα ειμαστε καιρο μαζι ειναι πολυ καλη κοπελα, μου σπαει τα νευρα καποιες φορες αλλα δεν ειμαι πλεονεκτης να τα θελω ολα, με την αλλη δεν θελω σε καμια περιπτωση να την απογοητευσω, εγω ειμαι ο "ανθρωπος"της αυτος που θα μιλησει οταν εχει προβλημα, πιστευω οτι αν νοιωσει την αποριψη απο εμενα τοτε θα την καταστρεψω ακομα περισσοτερο, αν υπαρχει μια περιπτωση στις 100 να δει τη ζωη με αλλο ματι τοτε αυτη η πειπτωση ειμαι εγω. θα μου πεις γιατι το κανεις αυτο? και γραψτην στα αρχιδια σου... θα σου απαντησω οτι εχουμε πει τοσα πολλα και εχω περασει τοσο καλα που πλεον την θεωρω δικο μου ανθρωπο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μαλλον θα το συνεχισω ετσι, με την αρραβωνιαρα ειμαστε καιρο μαζι ειναι πολυ καλη κοπελα, μου σπαει τα νευρα καποιες φορες αλλα δεν ειμαι πλεονεκτης να τα θελω ολα, με την αλλη δεν θελω σε καμια περιπτωση να την απογοητευσω, εγω ειμαι ο "ανθρωπος"της αυτος που θα μιλησει οταν εχει προβλημα, πιστευω οτι αν νοιωσει την αποριψη απο εμενα τοτε θα την καταστρεψω ακομα περισσοτερο, αν υπαρχει μια περιπτωση στις 100 να δει τη ζωη με αλλο ματι τοτε αυτη η πειπτωση ειμαι εγω. θα μου πεις γιατι το κανεις αυτο? και γραψτην στα αρχιδια σου... θα σου απαντησω οτι εχουμε πει τοσα πολλα και εχω περασει τοσο καλα που πλεον την θεωρω δικο μου ανθρωπο
τελικα την πουτανα εσυ την αγαπας αληθεια ή απλα περνατε καλα;γιατι απο οτι καταλαβα αυτη ειναι καψουρα τρελη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom