Νέα

Μαύρες τρανς στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gmour
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
εμενα μου αρεσουν οι ts γι αυτο και ειμαι εδω και δεν εχω προβλημα οτι και να τους κρεμεται αναμεσα στα ποδια, εσυ βρε παπαρικο βρηκες λαθος φορουμ να αποδειξεις ποσο αντρας εισαι

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
τωρα δουλει η στελλα. αρχη συγγρου υψος βουρβαχη στην σταση. 30 αυτοκινητο 50 χωρο της. προλαβετε!!

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
την άτιμη, :headbang:, 100 μου πήρε πριν 2-3 χρόνια

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Να σας πω την εμπειρια μου για την συγκεκριμενη. εμπειρια πριν 2 χρονια το μαλι ΟΧΙ 100 ουτε 50 που ειναι σημερα ενδιαμεσα δν θυμαμαι ακριβως
Εχει προσεγμενο σωμα ωραιο δερμα.ειναι καθαρη. ο χωρος μετριος. Το μαγαζακι της ειναι(ηταν) κουκακι δημητρακοπουλου.
Την συναντησα στην δημητρκοπουλου 530 το πρωι (οχι φαληρου η συγγρου).Δεν θυμαμαι παρα πολλα απο την μαχη ειχα πιει.
Χαλαρα κουβεντουλα.Πιπες την γαμησα με γαμησε. Ωραιο χοντρο καυλι. Με πονεσε. Δεν ηταν βιαστικη. Μετα τα τελειωματα. Μου εκανε μασαζ-θεικο μασαζ- (η τουλαχιστον ετσι μου φανηκε) για πολυ ωρα με δικια της προτοβουλια και με πηρε ο υπνος εκει. Ξυπνησα και κοιμοταν και αυτη διπλα μου. Ξυπνησε μου ειπε -μωρο σε πηρε ο υπνος, της ειπα -συγγνομη δεν ηθελα. μου λεει -ετσι κ αλλιως και εγω για υπνο θα επεφτα. Την εκανα. εξω ειχε φωτησει για τα καλα. Καλη μερα σκεφτηκα με ενα κρυμενο χαμογελο.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Γιατί δεν πάτε να δείτε στις πιάτσες με τις μαυρούλες?
Με τέτοια ζήτηση οι βουντού Νιγηρο-νταβατζήδες σίγουρα θα εχουν φέρει και μαυρα τραβέλια με μεγάλο μαυρο λούτσο!!!

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Το παγωμένο βράδυ δεν με εμπόδισε να κατηφορίσω τον μεγάλο δρόμο με τα χαμηλά φώτα. Η προσοχή μου πάντα εντείνεται όταν φτάνω στο εργοστάσιο του ΦΙΞ και για τον λόγο αυτόν στην αρχή της Συγγρού ήμουν χαλαρός. Ξαφνικά, πριν από τον πρώτο σηματοδότη, ο ενσωματωμένος σαρωτής εντοπίζει αντικείμενο ενδιαφέροντος και ενεργοποιείται ο συναγερμός. Ήταν η Στέλλα. Όμως, καθώς την είδα για δέκατα του δευτερολέπτου, ο εγκέφαλος αποτύπωσε μόνο μία φωτογραφία της, κορμάρα, μακρύ παλτό, μίνι φούστα, ψηλές μπότες και μαύρη. Κάνοντας τον κύκλο αρκετών τετραγώνων βρέθηκα μπροστά της. Η  τιμή που μου ζήτησε για την φιλοξενία στο διαμέρισμά της ήταν 100 €, με τη σειρά μου την παζάρεψα για τιμή γνωριμίας, αλλά ήταν αρνητική. Την ευχαρίστησα και έφυγα γιατί τα θεώρησα πολλά. Κατεβαίνοντας πιο κάτω η εικόνα της ήταν καρφωμένη στο μυαλό μου και για τον λόγο αυτόν ξαναγύρισα ηττημένος και την ψώνισα. Το διαμέρισμά της βρισκόταν πολύ κοντά, ακατάστατο και απεριποίητο, το μπάνιο γεμάτο από καλλυντικά, κραγιόν, μάσκαρα κλπ. Γδύθηκα στην κρεβατοκάμαρα και μόλις μπήκε μέσα γονάτισα και στη συνέχεια της παραδόθηκα γλύφοντας τις μπότες της. Κυριαρχικά αυτή με πάτησε δυνατά στην πλάτη και με τον τρόπο αυτόν σφραγίστηκε η σχέση Αφέντρας – σκλάβου. Γδύθηκε και αποκάλυψε τα προσόντα της, πραγματικά ζουμερά, πολύ όμορφα και ικανοποιητικά χωρίς κάτι το υπερβολικό. Μπουτάρες και στήθος αγαλμάτινο, πρόσωπο μαύρου μοντέλου Naomi Campell . Την λάτρεψα σαν Θεά και την τρέλανα με τις στοματικές μου ικανότητες, αυτή  με τη σειρά της με άρπαξε από τα μαλλιά και έδινε τον ρυθμό όπως ήθελε. Είχε πολλές αντοχές και μετά από αρκετή ώρα σταμάτησε διατάζοντάς με να στηθώ. Δεν θα με μαστιγώσεις πρώτα ; την ρώτησα. Άνοιξε την ντουλάπα και μειδιώντας έβγαλε μία φαρδιά ζώνη. Πρώτα άκουσα το χτύπημα, μετά αισθάνθηκα τον πόνο και τέλος ένιωσα την ζέστη που αφήνει ο πόνος. Πρέπει να μου έριξε 40 βουρδουλιές και η πλάτη μου είχε γίνει γεμάτη σημάδια. Μετά από το μαστίγωμα η στύση της εξακολουθούσε να ήταν αμείωτη  έχοντας σαν συνέπεια ένα ανελέητο σφυροκόπημα στα τέσσερα μέχρι να φτάσουμε σε σημείο ερωτικού παροξυσμού.  Δεν άντεχα άλλο και ζητώντας έλεος την συνέχισα με στοματικό μέχρι που τελείωσα με ρεύση. Ζήτησα το τηλέφωνό της και κάποια απογεύματα την επισκέφθηκa ξανά επαναλαμβάνοντας το σκηνικό. Τώρα δεν έχω πλέον τον αριθμό της, το πήρε ο χρόνος, αλλά έμεινε η ανάμνηση για να την αφιερώσω στον Γλυκομούτσουνο

Μπιλάρα για πες μου την εμπειρία σου... αναλυτικά όπως μόνο εσύ ξέρεις...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.578
Πόντοι
456
Μπιλάρα μου είσαι καλλιτέχνης... και στο γράψιμο και στον έρωτα... εύγε!!!

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Την συγκεκριμένη φωτό πάντως την θυμάμαι χωρίς ΚΑΜΙΑ υπερβολή εδώ και 5-6 χρόνια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Νταξ....ας της πάρει κάποιος δώρο μια φωτογραφική μηχανή....ένα κινητό....μπας και αλλάξει επιτέλους φωτό...

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
Την συγκεκριμένη φωτό πάντως την θυμάμαι χωρίς ΚΑΜΙΑ υπερβολή εδώ και 5-6 χρόνια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Νταξ....ας της πάρει κάποιος δώρο μια φωτογραφική μηχανή....ένα κινητό....μπας και αλλάξει επιτέλους φωτό...
πες τα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom