Νέα

Σκεψεις για 1η φορα με τρανς... -

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HughHefner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mpourdas35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
15
Like
614
Πόντοι
311
Ειλικρινα φιλε δεν σε καταλαβαινω.Να μου ελεγες ..ξερεις δεν γουσταρω να πηδαω μια θυληκη τρανς και να βλεπω να κρεμονται τα υδραυλικα θα το δεχομουνα ασχετα αν αυτο το θεωρω ΚΟΡΟΙΔΙΑ..
Η πλειοψηφια των ελληνιδων τρανς εχουν απο μικρο ως μεσαιο μεγεθος.
Δεν σε εξιταρει να πας με αντρα αλλα γουσταρεις να πας με τρανς ως παθητικος..
Τελος παντων για να σε ξεμπλοκαρω θα σου πω το εξης...23 χρονια ειμαι στον χωρο...Παντα ως ενεργητικος...ΑΛΛΑ με τα στενα ΣΤΕΡΕΩΤΥΠΑ...εφοσον παω με ενα πλασμα που εχει υδραυλικα δεν θεωρω τον εαυτο μου 100 τοις 100 στρειτ.
Τα παντελονια που φορας και πως τα τιμας σε κανουν στρειτ και ΟΧΙ οι ερωτικες προτιμησεις...
Απο τις πιο νηφαλιες φωνες που επαιξαν εδω.Μπραβο στον παιχταρα λαγνο.
οι σεξουαλικες σου προτιμησεις ειναι δικο σου θεμα. και εγω ενεργητικα λειτουργω με αυτα αυτα τα κοριτσια αλλα δε λεει τιποτα αυτο.
Να κανεις αυτο που γουσταρεις με οποια σου φαινεται περισσοτερο θελκτικη.
παρε τηλεφωνακι,εξηγησε της τι θες.
το πιο πιθανο ειναι να περασεις καλα επειδη δεν εχεις εμπειριες συγκρισης.
ολοι μας εχουμε φαει φολες κατα καιρους.
δε μπορεις να το ξερεις.
θα σου συνιστουσα
Αλικη thunderfuck
Ρια
Λενα απο ts-dating
Μιχαελα απο περιστερι

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Καλημερα παιδια,αν υπαρχει ηδη το ηπαρχον θεμα δεν το βρηκα οποτε αν καποιος το εχει ας με παραπεμψει εκει. Λοιπον θα μπω στο ψητο αμεσα. Στο σεξ και στον ερωτα για μενα δεν υπαρχουν φραγμοι. Ο καθενας πρεπει να κανει οτι τον ευχαριστει τελος. Ημουν ειμαι και θα ειμαι παντα μεγα λατρης του μουνιου και θα γαμαω μουνια μεχρι να πεθανω. Ομως κατα καιρους εχω βρει τον εαυτο μου να αναρωτιεται πως θα ηταν το σεξ με μια τρανς. Με αντρα δεν θα πηγαινα κυριως γιατι δεν με εξηταρει σαν ιδεα.Ακομα φοβαμαι στο να παω με τρανς ομως. Και ισως δεν παω ποτε. Η ιδεα μια τεραστια ψωλη να με γαμαει με φοβηζει (το να γαμησω απλα ενα τρανς εγω δεν εχει κανενα νοημα πιστευω).Θα ηθελα συμβουλες/ιδεες αν πρεπει να το δοκιμασω η εαν εφοσον εχω δισταγμους δεν ειμαι για τετοια. Πραγματικα ειμαι σε δίλημμα για το αν πρεπει να δοκιμασω.Και αν ναι, πρεπει να βρω μια κοπελα που ας πουμε να εχει εμπειρια με αρχαριους και να μην με στειλει σπιτι μου οπως τον Edward Norton στο American History X,αν με καταλαβενετε.... παρακαλω οι γνωστες τα φωτα σας..
Αφού σε τρώει ο κώλος σου πήγαινε,δικός είναι ,ότι θέλεις τον κάνεις.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
Αφού το έχεις σαν σκέψη δοκίμασε το γιατί αλλιώς θα σε "βασανίζει" μια ζωή.
Αν διαλέξεις μια έμπειρη και της εξηγήσεις από την αρχή τι θες, μετά το τέλος της συνεύρεσης, ανεξάρτητα από το αν σου άρεσε ή όχι, δεν θα το έχεις μετανιώσει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.161
Πόντοι
5.506
Το λέει η περδικούλα σου τύπε.  :S :S

Συνημμένα

• Screen Shot 2020-05-17 at 15.22.22.png
    Screen Shot 2020-05-17 at 15.22.22.png
    10,2 KB · Εμφανίσεις: 82

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Απο τις πιο νηφαλιες φωνες που επαιξαν εδω.Μπραβο στον παιχταρα λαγνο.
οι σεξουαλικες σου προτιμησεις ειναι δικο σου θεμα. και εγω ενεργητικα λειτουργω με αυτα αυτα τα κοριτσια αλλα δε λεει τιποτα αυτο.
Να κανεις αυτο που γουσταρεις με οποια σου φαινεται περισσοτερο θελκτικη.
παρε τηλεφωνακι,εξηγησε της τι θες.
το πιο πιθανο ειναι να περασεις καλα επειδη δεν εχεις εμπειριες συγκρισης.
ολοι μας εχουμε φαει φολες κατα καιρους.
δε μπορεις να το ξερεις.
θα σου συνιστουσα
Αλικη thunderfuck
Ρια
Λενα απο ts-dating
Μιχαελα απο περιστερι
. Η Μιχαέλα
από περιστέρι είναι μία που μένει Άγιο Ιερόθεο κοντά στη la maison?

anonymous87

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
143
Πόντοι
1
τυπε πολυ αργα αποφασισες να αρχισεις να τον παιρνεις    :S :S :S
ο λιλας και ο πιπαλεκος που ειναι ειδικοι στο να τον παιρνουν εχουν φαει μπαν και δεν μπορουνε να σε βοηθησουνε    :S :S :S
τυπε ο λιλας γιατι εφαγε μπαν?

nikolaou639

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Κριτικές
14
Like
551
Πόντοι
291
Φίλε καλησπέρα , αν θελεις ν πας με τρανς να πας εγώ έχω συνεχεία στη ζωή μου μια γυναίκα δεν έχω μείνει ποτέ χωρίς γκομενα και κάθε τόσο γουστάρω να πηγαίνω με τρανς , η πρώτη φορά ήταν πριν περίπου δέκα χρόνια και από τότε όποτε μου έρθει πάω , ένα α προσωπικά μου αρέσει να είναι ενεργητικός μόνο , δεν έχω δοκιμάσει να με γαμισει τρανς, όπως κ δε το αποκλείω , κιόλας , μη κολας σε τίποτα όπως σε οδηγήσει η καυλα εσυ μόνο να ακούς την καρδούλα σου , μην σταματάς τα θέλω  σου , φίλος μου λέει πως το να μην θέλω να παω με αντρα ούτε να το σκέφτομαι και να διαλέγω τραβελακια με μεγάλες πουτσες και βυζια και να θέλω να τα γαμαω και να με τσιμπούκωνουν είναι πιο ανώμαλο , τι να σου πω ο καθένας με Τα γούστα του , το καλύτερο είναι μα μην αγχώνεσαι και να κανείς ότι γουστάρεις ,

Α και που είσαι και αν πας και νοιωθεις τίποτα τύψεις να ξέρεις θα είναι για τις πρώτες φορές και αυτό θα είναι που θα σε εξιτάρει , ο άλλος σου εαυτός κάνει κουμάντο !!!! Και θα θεωρήσε και από τους τυχερούς αν σε κουμαντάρει η καυλα και βρίσκεις αυτό που θες με ένα πενηντάρικο , έχει ανθρώπους που δεινοπαθούν για να ζήσουν αυτό που πόθουν !!! Ορμά και μη φοβασε

Alekos400

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2017
Like
74
Πόντοι
0
Τής ίδιες σκέψεις κάνω και εγώ θέλω πολύ να πάω με μία θηλυκή τρανς αλλά δεν το έχω τολμήσει ακόμα,δεν ξέρω μπορεί να φταίει ότι απέχω από τον χώρο δηλαδή λόγω μακροχρόνιας σχέσεις πάνω από 25 χρόνια. Θα προσπαθήσω να το τολμήσω παντός

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Αδερφέ, κάνεις ενα λάθος. Το σκέφτεσαι πολύ. Η ιδιοσυγκρασία του καθένα είναι διαφορετική και το βλέπουν διαφορετικά. Πήδημα είναι, σιγά το δράμα. Αφού το σκέφτηκες πήγαινε, και αν στην τελική δε σου αρέσει, νιώθεις ασχημα κτλ, πες συγνώμη, δε μπορώ, γειά σας. Με άνθρωπο θα βρεθείς που έχει εμπειρία και σε αρχάριους και σε προχωρημένους, δε θα σου βγάλει το όνομα, ούτε θα σε κακοχαρακτηρίσει.

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36

Συνημμένα

• Λιλας Boris Johnson.png
    Λιλας Boris Johnson.png
    42,6 KB · Εμφανίσεις: 61

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
τυπε ο λιλας εβαψε τα μαλλια του ξανθα και πηγε στην αγγλικα και εγινε πρωθυπουργος     
  :S :S :S

Τυπε φταις κι εσυ που χαθηκε το εκλεκτο μελος
Πες του ενα συγνωμη  :S

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.143
Πόντοι
3.346
Ημουν ειμαι και θα ειμαι παντα μεγα λατρης του μουνιου και θα γαμαω μουνια μεχρι να πεθανω. Ομως κατα καιρους εχω βρει τον εαυτο μου να αναρωτιεται πως θα ηταν το σεξ με μια τρανς.
:2funny: :2funny:

OP
OP
HughHefner

HughHefner

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Ιουν 2013
Κριτικές
46
Like
3.087
Πόντοι
5.491
Ευχαριστω ολους οσους απαντησαν, ειτε για να σπασουν πλακα ειτε για να βοηθησουν πραγματικα. Τωρα σε οσους λετε οτι με τρωει ο κωλος μου και βαζετε γελακια και φατσουλες και γενικα το παιζετε αντρας πολλα βαρυς, το μονο που εχω να πω ειναι ελπιζω να ειστε ετσι και στην κανονικη σας ζωη και οχι μονο εδω μεσα και πως ειστε αληθινοι τουλαχιστον με τους εαυτους σας. Εγω τουλαχιστον προσπαθω να ειμαι και ας γελανε καποιοι. Θελω να δω στο τελος ποιος θα ειναι ο χαμενος.Πηρα αυτα που χρειαζομουν, καλη συνεχεια και καλα γαμησια  :rockon: :rockon: :rockon:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.143
Πόντοι
3.346
Ευχαριστω ολους οσους απαντησαν, ειτε για να σπασουν πλακα ειτε για να βοηθησουν πραγματικα. Τωρα σε οσους λετε οτι με τρωει ο κωλος μου και βαζετε γελακια και φατσουλες και γενικα το παιζετε αντρας πολλα βαρυς, το μονο που εχω να πω ειναι ελπιζω να ειστε ετσι και στην κανονικη σας ζωη και οχι μονο εδω μεσα και πως ειστε αληθινοι τουλαχιστον με τους εαυτους σας. Εγω τουλαχιστον προσπαθω να ειμαι και ας γελανε καποιοι. Θελω να δω στο τελος ποιος θα ειναι ο χαμενος.Πηρα αυτα που χρειαζομουν, καλη συνεχεια και καλα γαμησια  :rockon: :rockon: :rockon:
:orchestra: :headbaning1: :headbaning2: :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom