Νέα

Σκεψεις για 1η φορα με τρανς... -

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HughHefner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
1
τι να ερθω ρε πισωγλεντη; θα την κανεις και εσυ οπως ο αλλος που δεν εμφανιστηκε ποτε

Κοίτα, για να μη φάμε μπαν, άμα θες να μου πεις κάτι στείλε ινμποξ. Μπορώ να σε διασύρω όλη νύχτα αλλά αν το πάμε έτσι θα μας πετάξουν απ’ το σάιτ και θα έχουν και δίκιο. Άντε καληνύχτα λοιπόν με όνειρα γλυκά και απονήρευτα.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Κοίτα, για να μη φάμε μπαν, άμα θες να μου πεις κάτι στείλε ινμποξ. Μπορώ να σε διασύρω όλη νύχτα αλλά αν το πάμε έτσι θα μας πετάξουν απ’ το σάιτ και θα έχουν και δίκιο. Άντε καληνύχτα λοιπόν με όνειρα γλυκά και απονήρευτα.
τι να σου πω ρε πισωγλεντη, εσυ δινεις ραντεβου θανατου που δεν θα γινουν φυσικα
και πριν λιγο καιρο ετσι ειχε παιχτει το παιχνιδι μου εδεινε ραντεβου θαντατου ενας πισωγλεντης και δεν εμφανιστηκε ποτε
ασε λοιπον τα αντριλικια για οσους δεν εχουν περιεργα γουστα εσυ παιξε εκει που ξερεις

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.590
Πόντοι
456
για να με γαμησεις πουστρακο θα πρεπει να με βαλεις κατω, πραγμα απιθανο ουτε με εννιαρι δεν πεφτω
τραβα ρουφα τωρα κανενα καυλι και ασε τους ηρωισμους
γεια σου ρε μιτσο παιδαρα αλεξισφαιρε... φερε τη σφουγγαρίστρα να μαζέψουμε την τεστοστερονη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom