Νέα

Σκεψεις για 1η φορα με τρανς... -

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HughHefner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.590
Πόντοι
456
Ευχαριστω ολους οσους απαντησαν, ειτε για να σπασουν πλακα ειτε για να βοηθησουν πραγματικα. Τωρα σε οσους λετε οτι με τρωει ο κωλος μου και βαζετε γελακια και φατσουλες και γενικα το παιζετε αντρας πολλα βαρυς, το μονο που εχω να πω ειναι ελπιζω να ειστε ετσι και στην κανονικη σας ζωη και οχι μονο εδω μεσα και πως ειστε αληθινοι τουλαχιστον με τους εαυτους σας. Εγω τουλαχιστον προσπαθω να ειμαι και ας γελανε καποιοι. Θελω να δω στο τελος ποιος θα ειναι ο χαμενος.Πηρα αυτα που χρειαζομουν, καλη συνεχεια και καλα γαμησια  :rockon: :rockon: :rockon:
από κομπλεξάρες φίλε μου είναι γεμάτος αυτός ο τόπος.. κάνε αυτό που καυλώνεις και μη δίνεις σημασία σε κανέναν

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Ευχαριστω ολους οσους απαντησαν, ειτε για να σπασουν πλακα ειτε για να βοηθησουν πραγματικα. Τωρα σε οσους λετε οτι με τρωει ο κωλος μου και βαζετε γελακια και φατσουλες και γενικα το παιζετε αντρας πολλα βαρυς, το μονο που εχω να πω ειναι ελπιζω να ειστε ετσι και στην κανονικη σας ζωη και οχι μονο εδω μεσα και πως ειστε αληθινοι τουλαχιστον με τους εαυτους σας. Εγω τουλαχιστον προσπαθω να ειμαι και ας γελανε καποιοι. Θελω να δω στο τελος ποιος θα ειναι ο χαμενος.Πηρα αυτα που χρειαζομουν, καλη συνεχεια και καλα γαμησια  :rockon: :rockon: :rockon:
αστους ρε φιλε τους κομλεξικους,μην δουνε καποιον να γουσταρει πουτσα απο τρανς αμεσως να τον πουνε πουστη

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36

τυπε ειναι μπαχαλακηδες οι τυποι    :S :S :S
μονο εγω δινω σοβαρες απαντησεις στο μπου    :S :S :S

Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
1
Ευχαριστω ολους οσους απαντησαν, ειτε για να σπασουν πλακα ειτε για να βοηθησουν πραγματικα. Τωρα σε οσους λετε οτι με τρωει ο κωλος μου και βαζετε γελακια και φατσουλες και γενικα το παιζετε αντρας πολλα βαρυς, το μονο που εχω να πω ειναι ελπιζω να ειστε ετσι και στην κανονικη σας ζωη και οχι μονο εδω μεσα και πως ειστε αληθινοι τουλαχιστον με τους εαυτους σας. Εγω τουλαχιστον προσπαθω να ειμαι και ας γελανε καποιοι. Θελω να δω στο τελος ποιος θα ειναι ο χαμενος.Πηρα αυτα που χρειαζομουν, καλη συνεχεια και καλα γαμησια  :rockon: :rockon: :rockon:

Μην απολογείσαι, εδώ άλλοι περιμένουν σε ένα σαλονάκι με δυο πακιά για ένα δεκάλεπτο γαμησι σε χυμένα σεντόνια, άλλοι πηγαίνουν δώρα κούτες σε σχήμα καρδιάς με γλυκά και τριαντάφυλλα σε βίζιτες που δε συνεννοούνται και αφήνουν δακρύβρεχτες κριτικές στο εσκορτνιουζ. Άλλοι πάλι πληρώνουν μισθούς ολόκληρους για διήμερα, βγάζουν κάτι φωτογραφίες που λες παίζει να τη σκότωσε μετά, έχει παρά πολλά περίεργα παιδιά εδώ και έτσι είμαστε και μεις. Όρμα και μη μασάς  :knockinb:

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Μην απολογείσαι, εδώ άλλοι περιμένουν σε ένα σαλονάκι με δυο πακιά για ένα δεκάλεπτο γαμησι σε χυμένα σεντόνια, άλλοι πηγαίνουν δώρα κούτες σε σχήμα καρδιάς με γλυκά και τριαντάφυλλα σε βίζιτες που δε συνεννοούνται και αφήνουν δακρύβρεχτες κριτικές στο εσκορτνιουζ. Άλλοι πάλι πληρώνουν μισθούς ολόκληρους για διήμερα, βγάζουν κάτι φωτογραφίες που λες παίζει να τη σκότωσε μετά, έχει παρά πολλά περίεργα παιδιά εδώ και έτσι είμαστε και μεις. Όρμα και μη μασάς  :knockinb:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81
Το θέμα είναι απλό. Από τη στιγμή που σου έχει δημιουργηθεί η φαντασίωση θες να την εκπληρώσεις. Το οτιδήποτε θα σου πουν εδώ σχετικά με το φύλο σου είναι κάτι που πιστεύουν οι άλλοι και προσπαθούν να στο περάσουν. Εσύ όμως έχεις το δικαίωμα να νιώθεις όπως θες και δεν απασχολεί τον κάθε έναν. Στο θέμα του σεξ κάνε ότι σε ικανοποιεί παθητικά ή ενεργητικά. Φρόντισε όμως μέσα από την εμπειρία σου να μην τραυματιστείς. Ναι λοιπόν δοκίμασε το, δεν είναι κάτι τόσο τρομερό, ούτε θα σου κρεμάσουν κουδούνια, όπως πολλοί καλοθελητές εδώ μέσα προσπαθούν να σου κάνουν.

OP
OP
HughHefner

HughHefner

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Ιουν 2013
Κριτικές
49
Like
3.345
Πόντοι
7.481

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αλλος ένας που ψάχνει επιβεβαίωση,λες και μας νοιάζει!

Damian Lillard

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2019
Like
69
Πόντοι
0
Φίλε μου από τη δική μου εμπειρία θα σε συμβουλευα να το κάνεις. Δοκίμασε το. Θα δεις κ αν σε φτιάχνει κιόλας. Εγώ το είχα σαν σκέψη καιρό, έλεγα ότι ποτέ δεν θα κάνω κάτι με τρανς και εν τέλει ένα βράδυ έκανα και είμαι κ σε σχεση με γυναίκα. Καθαρά ενεργητικός είμαι και πέρασα και πολύ καλά με το "κορίτσι". Στην αρχή ενιωθα άσχημα αλλά δεν στην ορίζει κανένας τη καβλα σου. Αν θα το ξανακάνα? Μάλλον ναι, αν κρίνω από τη πρώτη κ μοναδική εμπειρια. Μη βάζετε ταμπέλες. Κάποιες τρανς είναι τουμπανα. Απλά απολαύστε το και μην καταπιέζεστε αν σας έχει μπει η ιδέα. Στο τέλος εξάλλου θα το κάνετε!

nuktas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2019
Like
50
Πόντοι
0
Φίλε μου από τη δική μου εμπειρία θα σε συμβουλευα να το κάνεις. Δοκίμασε το. Θα δεις κ αν σε φτιάχνει κιόλας. Εγώ το είχα σαν σκέψη καιρό, έλεγα ότι ποτέ δεν θα κάνω κάτι με τρανς και εν τέλει ένα βράδυ έκανα και είμαι κ σε σχεση με γυναίκα. Καθαρά ενεργητικός είμαι και πέρασα και πολύ καλά με το "κορίτσι". Στην αρχή ενιωθα άσχημα αλλά δεν στην ορίζει κανένας τη καβλα σου. Αν θα το ξανακάνα? Μάλλον ναι, αν κρίνω από τη πρώτη κ μοναδική εμπειρια. Μη βάζετε ταμπέλες. Κάποιες τρανς είναι τουμπανα. Απλά απολαύστε το και μην καταπιέζεστε αν σας έχει μπει η ιδέα. Στο τέλος εξάλλου θα το κάνετε!
[/quote..
αχαχα...πολυ σωστος...στο τελος εξαλου θα το κανετε...πολυ σωστος

prwtaris kataktitis

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Άγγελε πρεπει να δοκιμασεις και να δεις πραγματικά αν σε εξιτάρει και μεχρι που μπορεις αν φτασεις. Χωρις κανενα άγχος για το αν ειναι σωστο ή λαθος. Οτι σε κανει αν περνας καλα και σου δινει καβλα ειναι σωστο. Αν θελεις στειλε μου μνμ για λεπτομερειες και εμπειριες μου.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.631
Πόντοι
2.356
Άγγελε πρεπει να δοκιμασεις και να δεις πραγματικά αν σε εξιτάρει και μεχρι που μπορεις αν φτασεις. Χωρις κανενα άγχος για το αν ειναι σωστο ή λαθος. Οτι σε κανει αν περνας καλα και σου δινει καβλα ειναι σωστο. Αν θελεις στειλε μου μνμ για λεπτομερειες και εμπειριες μου.

Ακριβώς αυτό. Μην έχετε κολλήματα. Αν σε εξιτάρει συνεχίζεις, αν όχι πας παρακάτω. Το ότι υπάρχουν κάποιες αμοιβάδες που απλά θα σε σχολιάσουν αρνητικά το αντιμετωπίζεις ως εξής: Δεν αναφέρεις τίποτα και σε κανέναν. Εδώ όποιος μπαίνει και σχολιάζει αρνητικά την σεξουαλικότητα το καθενός είναι πεταμένος.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Ακριβώς αυτό. Μην έχετε κολλήματα. Αν σε εξιτάρει συνεχίζεις, αν όχι πας παρακάτω. Το ότι υπάρχουν κάποιες αμοιβάδες που απλά θα σε σχολιάσουν αρνητικά το αντιμετωπίζεις ως εξής: Δεν αναφέρεις τίποτα και σε κανέναν. Εδώ όποιος μπαίνει και σχολιάζει αρνητικά την σεξουαλικότητα το καθενός είναι πεταμένος.
ειπε ο πουστης

ccuu

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2020
Like
2
Πόντοι
0
αστους ρε φιλε τους κομλεξικους,μην δουνε καποιον να γουσταρει πουτσα απο τρανς αμεσως να τον πουνε πουστη

κι όμως όσο παράξενο και να σου ακούγεται οι γκευ δεν ελκύονται από τρανς αλλά οι straight.

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
:respect:

Marcus77

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Κριτικές
28
Like
1.612
Πόντοι
1.076
Προσωπικά, θυμάμαι τη πρώτη φορά που πήγα με τρανς, ήταν μεσα δεκαετίας του 80. Μετά απο ποτά στη Γλυφάδα, γύριζα για Αθήνα, έκανα σταση στη Συγγρού πίσω απο Ολυμπιακή (τότε γινόταν χαμός)Πήρα μια και πήγαμε σε ένα Ηotel δίπλα εικεί. Δεν με γάμησε, αλλά θυμάμαι είχα τρελλαθεί απο καύλα και είχε βάλει μόνο δάχτυλα. Απίστευτο τέλειωμα και μάλιστα ύστερα απο πολύ ωρα. Είναι μοναδική αίσθηση. Βεβαια τότε ήμουν 20 και σίγουρα ήταν 30+ ίσως να της άρεσα, γιατί κάναμε και παρέα εκτός δουλειάς, για αρκετά χρόνια. Είχα περάσει όμορφα τότε, αλλά συνίθισα το διπλό ρόλο στον έρωτα. ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
κι όμως όσο παράξενο και να σου ακούγεται οι γκευ δεν ελκύονται από τρανς αλλά οι straight.
στραιητ που να γουσταρει αντρα(εστω και μεταμφιεσμενο σε γυναικα)δεν υπαρχει ομο ειναι και απο την στιγμη που τρωει πουτσα ειναι πουστης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom