Τηλέφωνα Όλγας και Νότη δεν δίνω σε όποιον δεν ξέρω προσωπικά. Τα αλλά που είπα είναι στα χανιώτικα νέα. Στο δήμο καλούτσικο μασάζ και καλός φραπές. Από εμφάνιση μέτρια. Στον άγιο νεκταριο μέτριο μασάζ αλλά μετά φουλ πρόγραμμα. Και από εμφάνιση σώμα 9 και πρόσωπο 7.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεν έχει πέσει καθόλου ησυχία αλλά οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι για την πάρτη τους. Δεν γνωρίζει κανένας για τον Νότη; Για την Όλγα; Για το μασάζ πιο πέρα από το δήμο; Για το μασάζ στον Άγιο Νεκταριο; Δεν γνωρίζει κανένας τίποτα ε;
Εγω πρωτη φορα ακουω περι Νοτη. Οπως και για Ζετα, που ειχα ζητησει πληροφοριες παλιοτερα αλλα δεν ελαβα τιποτα. Το περα απο τον δημο τι ειναι; Ο Αγιος Νεκταριος;
Τελικα βαθια νυχτωμενος μου φαινεται ειμαι...
Πηρα μια κοπελα απο Χανιωτικα Νεα 69...441 που υποτιθεται κανει και σε δικο σου χωρο. Απο την τιμη της ομως μαλλον δεν παιζει τιποτε αλλο αρα μαλλον δεν θα το προσπαθησω καν. Αν εχετε κατι υπ οψιν σας, καθε πληροφορια ειναι ευπροσδεκτη.
Και μόνο από αυτό που λες με χαλάει. Την πήρες λοιπόν πήγαινε και πες μας εντυπώσεις. Κάνε και εσυ ένα κασκαντεριλίκι. Μην περιμένεις όλες τις πληροφορίες στο πιάτο.
Πήγαινε δεν θα χάσειςΔεν έχει πέσει καθόλου ησυχία αλλά οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι για την πάρτη τους. Δεν γνωρίζει κανένας για τον Νότη; Για την Όλγα; Για το μασάζ πιο πέρα από το δήμο; Για το μασάζ στον Άγιο Νεκταριο; Δεν γνωρίζει κανένας τίποτα ε;
Εγω πρωτη φορα ακουω περι Νοτη. Οπως και για Ζετα, που ειχα ζητησει πληροφοριες παλιοτερα αλλα δεν ελαβα τιποτα. Το περα απο τον δημο τι ειναι; Ο Αγιος Νεκταριος;
Πηρα μια κοπελα απο Χανιωτικα Νεα 69...441 που υποτιθεται κανει και σε δικο σου χωρο. Απο την τιμη της ομως μαλλον δεν παιζει τιποτε αλλο αρα μαλλον δεν θα το προσπαθησω καν. Αν εχετε κατι υπ οψιν σας, καθε πληροφορια ειναι ευπροσδεκτη.
Το γράφει στα χανιώτικα 441Φίλε αν μπορείς να γράψεις σε τι τελειώνει το τηλ. Στον Άγιο Νεκτάριο θα σου ειμουν υπόχρεος.
Το τηλ στο δημαρχειο σε τι τελειωνει ρε παιδια ;;Το γράφει στα χανιώτικα 441Φίλε αν μπορείς να γράψεις σε τι τελειώνει το τηλ. Στον Άγιο Νεκτάριο θα σου ειμουν υπόχρεος.
Δεν χανεις κατι που δεν παιρνεις την Ζετα γτ απλα δεν σηκωνει τηλ και αν σηκωσει πρεπει να σαι απο τους "παλιους" της πελατες αλλιως τρως ακυρο εκανες βλακεια που δεν ανοιγες τα ΧΝ απο τοτε που ξεκινησες να γραφεις πριν 3-4 χρονια να παιρνες διαφορα τηλ στην κατηγορια ΜΑΣΑΖ και γενικα να δοκιμαζες κι εσυ τιποτα τωρα θα χες ΠΟΛΛΕΣ ακρες και την Ζετα με ανοιχτα ποδια....Δεν έχει πέσει καθόλου ησυχία αλλά οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι για την πάρτη τους. Δεν γνωρίζει κανένας για τον Νότη; Για την Όλγα; Για το μασάζ πιο πέρα από το δήμο; Για το μασάζ στον Άγιο Νεκταριο; Δεν γνωρίζει κανένας τίποτα ε;
sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
Δεν έχει πέσει καθόλου ησυχία αλλά οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι για την πάρτη τους. Δεν γνωρίζει κανένας για τον Νότη; Για την Όλγα; Για το μασάζ πιο πέρα από το δήμο; Για το μασάζ στον Άγιο Νεκταριο; Δεν γνωρίζει κανένας τίποτα ε;
Και μόνο από αυτό που λες με χαλάει. Την πήρες λοιπόν πήγαινε και πες μας εντυπώσεις. Κάνε και εσυ ένα κασκαντεριλίκι. Μην περιμένεις όλες τις πληροφορίες στο πιάτο.
Αν δεις αυτα που εχω γραψει κατα καιρους θα δεις πως ειμαι απο αυτους που μοιραζονται πληροφοριες. Οχι μονο εδω Χανια αλλα και Αθηνα. Εδω δεν θελω να παω γιατι αυτο δεν λεγεται κασκαντεριλικι, που εχω κανει πολυ, αλλα γιατι δεν βλεπω να υπαρχει λογος
gypaetos10
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 162
- Πόντοι
- 1
sfakiot Με βαση τα λεγομενα των απο πανω, το 441 ειναι στον Άγιο Νεκταριο οπου υπαρχει ζουμί μαλλον.. αρα δεν ξερω αν θεωρειται 100% κασκαντεριλικι..
Αυτό δεν το ξέρω. Αν το ξέρει κανείς να μας πει.Το τηλ στο δημαρχειο σε τι τελειωνει ρε παιδια ;;Το γράφει στα χανιώτικα 441Φίλε αν μπορείς να γράψεις σε τι τελειώνει το τηλ. Στον Άγιο Νεκτάριο θα σου ειμουν υπόχρεος.
alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.164
- Πόντοι
- 376
CHAROS30 εχεις π.μ...
giorgakis_89
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2017
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Γειά σας παιδιά.. Λοιπόν.. Επίσκεψη στον Άγιο Νεκτάριο.. Μέτριο μασάζ.. Καλός φραπες... Από αυτά που είπαμε,προχωράει και σε άλλα απ ότι κατάλαβα.... Αγγελία στα χανιωτικα 699...395 επίσκεψη κατ οίκον... Καλο μασάζ καλός φραπες απλά από εμφάνιση είναι κάπως....
giorgakis_89
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2017
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Μπορώ να έχω πληροφορίες για Νότη... Όλγα... Δήμο...?
sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
Γειά σας παιδιά.. Λοιπόν.. Επίσκεψη στον Άγιο Νεκτάριο.. Μέτριο μασάζ.. Καλός φραπες... Από αυτά που είπαμε,προχωράει και σε άλλα απ ότι κατάλαβα.... Αγγελία στα χανιωτικα 699...395 επίσκεψη κατ οίκον... Καλο μασάζ καλός φραπες απλά από εμφάνιση είναι κάπως....
Σε ευχαριστουμε πολυ
JOHN-CRETE
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2010
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Χθεσινή επίσκεψη στην κοπέλα στον Αγ. Νεκτάριο. Εμφάνιση τούμπανο. Βυζάρες μπουτάρες τσιμπουκόχειλα. Από αυτές που αρέσουν στους πελάτες των μασατζίδηκων. 'Εχει στήσει έξυπνα το πρόγραμμα απλό μασάζ 20 ευρώ,μασάζ με φραπέ 40 ευρώ, φουλ ερωτικό 60 ευρώ. Από ότι μου είπε έχει και γυναίκες πελάτισσες άρα κάνει και φουλ λεσβιακό πρόγραμμα.
sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
Αν δεν σας άνοιγα τα μάτια ακόμα θα ρωτούσατε αν υπάρχει κάτι καινούριο!
You rule!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 270