Λοοπον λοιπον το μυστηριο εχει λυθει βρεθηκαν εαν οχι ολα τα περισσοτερα απο τα "μασατζιδικα" που υπαρχουν και επεοδη την αλλη η την παραλλη βδομαδα σιγουρα θα μας κλεισουν λεω να σας βοηθησω!! οσοι ειναι να πατε και θελε ΣΟΒΑΡΑ ομως να πατε χωρις μαλακιες του τυπου"ειμαι ηρακλειο η οταν πληρωθω θα παω" στειλτε μου!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
trelokomio81
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Εγώ ενδιαφέρομαι.. Αν θες στείλε μου..Λοοπον λοιπον το μυστηριο εχει λυθει βρεθηκαν εαν οχι ολα τα περισσοτερα απο τα "μασατζιδικα" που υπαρχουν και επεοδη την αλλη η την παραλλη βδομαδα σιγουρα θα μας κλεισουν λεω να σας βοηθησω!! οσοι ειναι να πατε και θελε ΣΟΒΑΡΑ ομως να πατε χωρις μαλακιες του τυπου"ειμαι ηρακλειο η οταν πληρωθω θα παω" στειλτε μου!!
Ευχαριστώ
trelokomio81
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
giorgakis_89
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2017
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Έχω πάρει τηλ αλλά δεν απαντάει
VGiannis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Like
- 309
- Πόντοι
- 21
Λοοπον λοιπον το μυστηριο εχει λυθει βρεθηκαν εαν οχι ολα τα περισσοτερα απο τα "μασατζιδικα" που υπαρχουν και επεοδη την αλλη η την παραλλη βδομαδα σιγουρα θα μας κλεισουν λεω να σας βοηθησω!! οσοι ειναι να πατε και θελε ΣΟΒΑΡΑ ομως να πατε χωρις μαλακιες του τυπου"ειμαι ηρακλειο η οταν πληρωθω θα παω" στειλτε μου!!
Καλημέρα, είμαι Χανιά σήμερα και αύριο για δουλειά οπότε στείλε μου σε παρακαλώ σε pm τα τηλέφωνα να κάνουμε ένα μασάζ να χαλαρώσουμε μετά τη δουλειά. Ευχαριστώ.
George(15)
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αν μπορεί να καποιος να στείλει και σε εμένα σε pm το τηλ της κοπελας στην Χαλεπά! ευχαριστω
George(15)
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αν εχει κάποιος το τηλ της κοπέλας από την Χαλεπά μπορεί να το στείλει?ευχαριστώ
VGiannis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Like
- 309
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα φίλε, τη βοήθεια σου σε σχετικά με τα τηλέφωνα από τα κορίτσια.... Στείλε εάν μπορείς σε P.M. Ευχαριστώ πολύ
trelokomio81
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Και εγώ θα ήθελα τα τηλέφωνα.. Ευχαριστώ
Michalis2019
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ τα τηλέφωνα για Χαλεπά και άγιο Νεκτάριο..και αν μπορεί κάποιος από εσάς να δώσει μια σύντομη περιγραφή εμφάνισης και τι παίζει με αυτές. Ευχαριστώ
Konstantinos(5)
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα στην παρέα. Έχει κάποιος υπόψη του τη Λόλα από Σούδα; Αν έχει δοκιμάσει εκεί να στείλει ένα pm. Να έχουμε μια ιδέα ?
giorgakis_89
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2017
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Ποια είναι πάλι η Λόλα?
VGiannis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Like
- 309
- Πόντοι
- 21
Λοιπόν φίλοι και συναγωνιστές, συνάντησα το κορίτσι της παρακάτω αγγελίας
Όπου έχει τρία προγράμματα μόνο μασάζ 20€ ( εάν θυμάμαι καλά), μασαζ με φραπέ 40€ και το Special (μασάζ με sex) στα 50€. Δοκίμασα το Special. Το κορίτσι 27 χρονών, πολύ ωραίο κορμί, στητο βυζακι. Μασάζ όχι κάτι ιδιαίτερο προς το καλό θα έλεγα. Στα του αγώνα τώρα κολαρακι δεν δείνει, αγγίζεις παντού εκτός από κολοδαχτυλο που δεν δέχεται. Καλή συμμετοχή. Για την εμπειρία εντάξει είναι δεν ξέρω εάν θα ξαναπήγαινα, αλλά με τη ξεραήλα που υπάρχει και τη μυστικοπάθεια εδώ μέσα με τηλέφωνα που ζητάμε και κάνεις δε λέει τίποτα, ίσως να υπάρξει και επίσκεψη στο μέλλον.
Όπου έχει τρία προγράμματα μόνο μασάζ 20€ ( εάν θυμάμαι καλά), μασαζ με φραπέ 40€ και το Special (μασάζ με sex) στα 50€. Δοκίμασα το Special. Το κορίτσι 27 χρονών, πολύ ωραίο κορμί, στητο βυζακι. Μασάζ όχι κάτι ιδιαίτερο προς το καλό θα έλεγα. Στα του αγώνα τώρα κολαρακι δεν δείνει, αγγίζεις παντού εκτός από κολοδαχτυλο που δεν δέχεται. Καλή συμμετοχή. Για την εμπειρία εντάξει είναι δεν ξέρω εάν θα ξαναπήγαινα, αλλά με τη ξεραήλα που υπάρχει και τη μυστικοπάθεια εδώ μέσα με τηλέφωνα που ζητάμε και κάνεις δε λέει τίποτα, ίσως να υπάρξει και επίσκεψη στο μέλλον.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 270
- Εμφανίσεις