You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.146
- Πόντοι
- 206
καλημερα. Λυστε μου μια απορια βρε παιδια... Η Μαριαννα δουλευει ακομα????? Τελικα περα απο φραπε προσφερει και αλλα αν τα ζητησεις (πιπα - σεξ) με το αναλογο αντιτιμο ???????? δεν εχει τυχει να παω και θα γουσταρα ενα μασαζακι με παραλκομενα ))
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.146
- Πόντοι
- 206
Ναι η Μαριάννα κάνει ότι της ζητήσεις.
ευχαριστω πολυ για την απαντηση ... καποιο τηλεφωνο της εχουμε??αν θες στειλε μου το με πμ...
goustaro_milf
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
η κατερινα στα δικαστηρια εκτος απο μασαζ κ φραπε γδυνεται κιολας/ επιτρεπει αγγιγματα χουφτωματα?
Δεν έχει πέσει καθόλου ησυχία αλλά οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι για την πάρτη τους. Δεν γνωρίζει κανένας για τον Νότη; Για την Όλγα; Για το μασάζ πιο πέρα από το δήμο; Για το μασάζ στον Άγιο Νεκταριο; Δεν γνωρίζει κανένας τίποτα ε;
Ρε φίλε εγώ προσπαθώ να χωθώ στου Νότη και δεν τα έχω καταφέρει ποτέ...
Τι στο διαλο, πόσο κλειστά είναι τα κυκλώματα στα Χανιά...
Στου παππού, ξενια και λοιπα γαμαμε αυτες που ερχονται μετα στο Νοτη, οκ. Αλλα ειναι και η αποσταση, δε μπορουμε να πηγαινουμε καθε βδομαδα.
Στου παππού, ξενια και λοιπα γαμαμε αυτες που ερχονται μετα στο Νοτη, οκ. Αλλα ειναι και η αποσταση, δε μπορουμε να πηγαινουμε καθε βδομαδα.
gypaetos10
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 162
- Πόντοι
- 1
Εγώ οντως δεν γνωριζω τιποτα.. ποια ειναι η Όλγα και ποιος ειναι ο παππούς..?Δεν έχει πέσει καθόλου ησυχία αλλά οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι για την πάρτη τους. Δεν γνωρίζει κανένας για τον Νότη; Για την Όλγα; Για το μασάζ πιο πέρα από το δήμο; Για το μασάζ στον Άγιο Νεκταριο; Δεν γνωρίζει κανένας τίποτα ε;
Δεν έχει πέσει καθόλου ησυχία αλλά οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι για την πάρτη τους. Δεν γνωρίζει κανένας για τον Νότη; Για την Όλγα; Για το μασάζ πιο πέρα από το δήμο; Για το μασάζ στον Άγιο Νεκταριο; Δεν γνωρίζει κανένας τίποτα ε;
Έσυ που ξερεις φώτησε μας
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.146
- Πόντοι
- 206
Ρε φίλε εγώ προσπαθώ να χωθώ στου Νότη και δεν τα έχω καταφέρει ποτέ...
Νοτης = 80€ .. αν θες μπορω να προσπαθησω να σε βοηθησω)))))))
sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
Εγω πρωτη φορα ακουω περι Νοτη. Οπως και για Ζετα, που ειχα ζητησει πληροφοριες παλιοτερα αλλα δεν ελαβα τιποτα. Το περα απο τον δημο τι ειναι; Ο Αγιος Νεκταριος;
Τελικα βαθια νυχτωμενος μου φαινεται ειμαι...
Πηρα μια κοπελα απο Χανιωτικα Νεα 69...441 που υποτιθεται κανει και σε δικο σου χωρο. Απο την τιμη της ομως μαλλον δεν παιζει τιποτε αλλο αρα μαλλον δεν θα το προσπαθησω καν. Αν εχετε κατι υπ οψιν σας, καθε πληροφορια ειναι ευπροσδεκτη.
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.146
- Πόντοι
- 206
καποιοι εδω μεσα δεν δινουν τιποτα.. νομιζουν οτι τις γαμανε μονο αυτοι.. και εγω για ζετα για ΑΓ Νεκταριο , για Δημαρχειο δεν ξερω τιποτα. ελαχιστοι δινουν πληροφοριες ... με εκνευριζει αφανταστα. για αυτο απο εδω και περα οτι πληροφορια εχω η δεν την ξαναδινω η μονο με ΠΜ με απολυτη εμπιστευτικοτητα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 270
- Εμφανίσεις