kingdragon88
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
το μαγαζι μεταφερθηκε στο μπαρ αινιγμα που βρισκεται πισω απο το κτελ...σουδα τελος , σφραγιστηκε το μαγαζι. ο ΖΥΓΟΣ.
το μαγαζι μεταφερθηκε στο μπαρ αινιγμα που βρισκεται πισω απο το κτελ...σουδα τελος , σφραγιστηκε το μαγαζι. ο ΖΥΓΟΣ.
το μαγαζι μεταφερθηκε στο μπαρ αινιγμα που βρισκεται πισω απο το κτελ...
τα ιδια που παιζοντουσαν και στον ζυγο...ti paizei sto ainigma re paidia?
δεν εχω παρει, αλλα ειναι οι ιδιες τιμες... 60 αντε να το ριξεις 50 στη καλυτερη..πόσο πάει το μαλλί?
εχω παρει φορα και απανταω σε ολους σημερα...Παιδιά, ξέρει κανείς τι παίζει αυτό τον καιρό Χανιά από πήδημα>?????
εχω παρει φορα και απανταω σε ολους σημερα...
εκτος απο την γνωστη παροδο μινωος με τους οικους ανοχης, υπαρχει το αινιγμα για το οποιο εγραψα πιο πανω, και το l amore στην σκαλιδη οπου φορτωνεις το τεμαχιο στο αμαξι σου (γυρω στα 100 παει το μαλλι)
εχω παρει φορα και απανταω σε ολους σημερα...
μαλλον αυτες που δουλευαν στον ζυγο (εστω οι περισσοτερες) θα συνεχισουν στο αινιγμα, οποτε θα βρεις καποιο καλο τεμαχιο λογικα... λεπτομερειες για το φορτωμα δεν ξερω, αλλα φαινεται οτι υπαρχει καποιος χωρος με δωματια καπου κοντα..file sto ainigma exei kala temaxia?? s empisteyontai eykola gia na fortwseis h prepei na se pame polles fores??
Δοκιμασες σε διαφορετικές ώρες τις ημέρας? ισως να εχει αρκετή δουλεια και να μην θέλει να διακόψει (καλό αυτό αν ισχύει)Υπάρχει στην εφημερίδα αγγελία μασάζ από κοπέλα από την Λιθουανία με τηλ ………..660
Προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο 3 μέρες και ενώ κτυπά κανονικά δεν απάντησε ποτέ.
Ξέρει κανείς κάτι?
Καθημερινά από 11 πρωί μέχρι 7-8 απόγευμα έκανα πάνω από 10 τηλεφωνήματα. Τώρα δεν υπάρχει η αγγελία.Δοκιμασες σε διαφορετικές ώρες τις ημέρας? ισως να εχει αρκετή δουλεια και να μην θέλει να διακόψει (καλό αυτό αν ισχύει)
οκ οποτε ή την μαζέψανε ή μουφα η δουλειαΚαθημερινά από 11 πρωί μέχρι 7-8 απόγευμα έκανα πάνω από 10 τηλεφωνήματα. Τώρα δεν υπάρχει η αγγελία.