eisodimatias
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
paidia kserete pote tha erthei xania h kopela??
paidia kserete pote tha erthei xania h kopela??
η παντρεμένη μας τελείωσε και να μαι πάλι πίσω .. με την περίπτωση στην Σούδα τι έγινε καρφωτή πήγε?? κρίμα
Ναι πιασανε ενα 62 χρονο που ειχε 2 ΡουμανακιαΕΠΑΙΞΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ ;;;
χαχαχαχαχα δυστυχως λίγοι μοιράζονται τις πηγες τους ειναι και ο φόβος βλεπεις τι να πει κανειςk emeis pou eimastan k de kserame tpt...??
Χρόνια πολλά σε όλους.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία σε όλα τα παιδια που βρίσκονται εδω !!!
Το κορίτσι εργάζεται και εκτός Μίνωος? Ιδού το ερώτημαΤο κοριτσι η DANIELA ΣΤΗΝ παρ. ΜΙΝΩΟΣ 49 ΧΑΝΙΑ σας ευχεται να εχεται μια ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ ευτυχια και οτι επειθειμειται
καλή χρονιά...αν θέλεις στείλε με pm δ/νση / τηλνο κόστος...ευχαριστώΑς κανω και εγω το σχολιο μου,μιας και ειναι ομορφο να βλεπει κανεις νεες πληροφοριες.Το να βολευεται καποιος και να το κραταει μετα για τον εαυτο του ειναι αδικο.
Ραντεβουδακι στην Ζετα τις προαλλες για πρωτη φορα.Συζητηση αρκετη στην αρχη.Γνωριστηκαμε με ευχαριστη κουβεντουλα για πολυ ωρα και ειναι φιλικοτατη μιας και επεμενε να με κερασει!Μετα μπηκαμε στο δωματιο για το μασαζ.Με ετριψε στην πλατη αρκετη ωρα με φιλοτιμες προσπαθεις να με χαλαρωσει και μετα λιγο μπροστα μεχρι που μου βαρεσε φραπεδακι με μεγαλη μαεστρια.Απλα οταν της ειπα ευγενικα να βγαλει κατι για να την κοιταζω οσο θα μου τον βασανιζει,μου απαντησε ευγενικα οχι.Μου ειπε να της πιασω τον ποπο για να με βοηθησει λεει να τελειωσω και μην μπορωντας να κρατηθω,εβαλα διακριτικα το χερι μου στο μουνακι της που εκαιγε.Δεν τραβηχτηκε καν.Ολο κοπλιμεντα ηταν σε ολη τη διαρκεια της βραδιας και την ειδα καταενθουσιασμενη μαζι μου.Στο τελος μου εριξε και φιλακι στο στομα πριν φυγω.Πολυ καλος και ευγενικος ανθρωπος.Ισως την αλλη φορα προχωρησουμε και παρακατω.
Αν υπαρχει και αλλη αγγελια απο αυτες που εχει η εφημεριδα,με παρομοιες υπηρεσιες,θα χαρω να μοιραστουμε πληροφοριες!
Καλες γιορτες και συνεχιστε να γραφετε για να ζωντανευει το τοπικ εδω!