Νέα

Μασάζ στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manolis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 459K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
manolis69

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Αν το θελεις στειλε μηνυμα για να σου το δωσω.

αν θελεις στειλτω και σε εμενα διοτι κατι βρηκα και το παιζει πολλοι πολλοι δυσκολη
Ευχαριστω προκαταβολικα

likosk

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αν θελεις στειλτω και σε εμενα διοτι κατι βρηκα και το παιζει πολλοι πολλοι δυσκολη
Ευχαριστω προκαταβολικα

Αν λέτε ακόμα για την Ζέτα και δεν έχετε στείλτε μου να σας το πω.
Εγώ πήγα πριν λίγο καιρό και έκανα μόνο μασάζ(μια χαρά)
Πεντακάθαρα παντού.Όποιος θέλει ας μου πει.

chania39

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
paidia i zeta apo to til den leei tis ipiresies logo anasfaleias...an pas ekei kai peis thelo xalarotiko masaz kai oso kostisei....tote exeis frape kai pipa...apo to til den legontai

OP
OP
manolis69

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Λοιπον με την Ζετα δεν μπορεις να βρεις ακρη ειναι αναλογα με τα κεφια τις εμενα μου εσπασε τα νευρα να μην πω τιποτε αλλο απο το τηλεφωνο .ΔΗΛΑΔΗ   τηλεφωνιομαστε αφου με περασαι ιερα εξεταση καταλαβαινεται ......... ερχομασται σε συνενοηση και λεμε καποιο ραντεβου μου τυχαινη μια καθιστερηση ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΩΝ   μολις περασε η προκαθορισμενη ωρα  αρχιζη τα τηλεφωνα εγω δεν μπορουσα να το σηκωσο και μετα απο ΔΥΟ λεπτα την περνω πισω {{εκτος απο το νουμερο αυτο και απο ενα καινουργιο 699 }} και με αρχιζει στα μπινελικια           [[τι ειναι αυτα κτλ}}}}   τις απανταω ειμαι στο δρομο και ερχομαι αρχισε και φωναζαι η απαντηση μου τι θελεις κατι μου ετυχε ανθρωπος ειμαι αφου δεν γουσταρεις δεν ερχομαι και μου κλεινη το τηλεφωνο και δεν το ξανασυκοσαι . ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Από εμφάνιση δεν είναι σπουδαία, κλασσική 45αρα Ρωσίδα. Ξανθιά, ψηλή, με λίγη περιφέρεια, αλλά ΠΟΛΥ ΣΦΙΧΤΟ κορμί, και κωλαράκι κόλαση. Βυζί στητό δυομισάρι. Πρόσωπο, όμως, μέτριο. Το μουνάκι είναι ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟ και κώλο, απλά δεν δίνει. Εδώ, να θυμίσω στους παλιούς πελάτες της, ότι η Ζετα πηδιέται (μόνο με παλιούς πελάτες, οι καινούριοι μην κάνετε την προσπάθεια, θα φάτε πόρτα). Με αρκετή βέβαια προσπάθεια αφού της αρέσει να κάνει τη δύσκολη. Και όσοι την έχετε πάρει, θα θυμάστε επικό πήδημα, αφού ΔΕΝ ΕΧΕΙ γκόμενο και τα δίνει όλα με όποιον γουστάρει. Τουλάχιστον εγώ, όσες φορές την πήρα, έφυγα με κομάρες !!! Αλλά είπαμε, μόνο παλιοί....

JOHN-CRETE

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
18
Πόντοι
0
Καλημέρα,
θέλω να ρωτήσω για  μια γυναίκα που είναι γυμνάστρια και τη λένε Χαρά.Είναι περίπου κοντά στα 40,κοντό μαλλί,φοράει γυαλιά και έχει τατουάζ στο σώμα της.Δουλέυει σε γυμναστήριο αλλά έμαθα ότι κάνει και μασάζ.
Ξέρει κανείς κάτι ?

eisodimatias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
0
kalispera......
einai kaneis edw???
thelw na mathw an paizei kana thlefwnaki gia masaz edw xania.....

george gerasimos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
geia sa paides!!!!!!!!!!!!eimai kainourgios stin parea sas kai thelo tin voitheia sas!!!!!!!!!to til tis zetas poios mporei na mou to dosei?xouzel na vasisto pano sou?

OP
OP
manolis69

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Μ Α Κ Ρ Υ Α  Μ Α Κ Ρ Υ Α  Μ Α Κ Ρ Υ Α                                          
καλησπερα να εχεται υποψι κατι στην ΑΓΟΡΑ κυκλοφοραη ενα λαμογιο αλβανεζα 30αρα κοντουλα μελαμψι με ισια μαλια με 40Ευρο που υποσχεται τα παντα σε χωρο δικο της μουνι κωλο και τα συναφη , την πατισα σα μαλακας το σπιτι ηταν αθλιο στην ΣΜΥΡΝΗΣ , στο κρεβατι ζητησε προκαταβολικα τα χρηματα μια πιπα ολο ξενερα και συνεχεια αντε τελειωνε ασε που μυριζε απλησια κιολας , αφου μουτην εσπασε τοσο πολοι που μου επεσε και για να τελειωσο μου τραβισε μαλακια                                             Μ Α Κ Ρ Υ Α    Μ Α Κ Ρ Υ Α

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
geia sa paides!!!!!!!!!!!!eimai kainourgios stin parea sas kai thelo tin voitheia sas!!!!!!!!!to til tis zetas poios mporei na mou to dosei?xouzel na vasisto pano sou?

Ρε παιδιά ανοίξτε και καμιά εφημερίδα. Δεν το έχει κρυφό η κοπέλα !!! "κοπέλλα από Ρωσσία.... μπλα μπλα μπλα.............."

mr Perfect

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
97
Πόντοι
0
Ρε παιδες ... ακόμα δεν μαθαμε ποσο περνει η κοπέλα για το ερωτικό μασαζάκι με τον φραπέ στο φινάλε ? Να δούμε αν αξίζει τον κόπο δηλαδή .Γιατι το να της πεις θέλω μασαζ και όσο κοστίσει ...... σε αφήνει εκτεθημένο αν ακούσεις κανα 150ρι .... λεμε τώρα ....

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Ρε παιδες ... ακόμα δεν μαθαμε ποσο περνει η κοπέλα για το ερωτικό μασαζάκι με τον φραπέ στο φινάλε ? Να δούμε αν αξίζει τον κόπο δηλαδή .Γιατι το να της πεις θέλω μασαζ και όσο κοστίσει ...... σε αφήνει εκτεθημένο αν ακούσεις κανα 150ρι .... λεμε τώρα ....

40

george gerasimos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Paides kserete an exoume edo. Xania kanena nuru i Thai massage ?i den eimaste toso eksugxronismenoi?

Greatman3369

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Marina_AVE συνοδεία από την Ευρώπη,  στην Ελλάδα , Χανιά  23/11/2011 - 25/11/2011                      Tour Πληροφορίες:  ξερει καποιος κατι

Καλό τεμαχιο. Ωραίο σώμα και πολυ ενέργεια. Τρελό κέφι στο sex και αρκετό νάζι. Πολύ καθαρή και τρυφερή οι φωτο ειναι στο 90% ακριβείς. Απο τα καλύτερα που έχει στείλει ο Ιταλός ατην Κρήτη. Νομίζω αξίζει τα φράγκα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom