Διαγραμμένο μέλος 143317
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2013
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Μύστες καμιά άλλη εκτός από Εύα για μασαζ και ότι άλλο προκύψει παίζει?
Καλησπέρα φίλε μπορείς να μου πεις εδώ ή σε πμ παραπάνω στοιχεία για την Κατερίνα και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί της??Κυριοι καλησπερα!
Κατερινα χαλεπα εχει παει κανεις προσφατα.
Την προηγουμενη βδομαδα την επαιρνα καλουσε αλλα δεν απαντησε ποτε!
Γριά με όλη τη σημασία της έννοιας κάνει φραπέ και πολυ καλό ταντρα για όποιον ενδιαφέρεται για κάτι παραπανω δεν νομίζω πως θα κάνατε με την συγεκριμενη ??Γνωρίζει κανεις τι παίζει με "ΚΥΡΙΑ από την Ουκρανία προσφέρει θεραπευτικό μασάζ. Ωρες εργασίας απο 8.00 π.μ. - 22.00 βράδυ." το τηλ τελειώνει σε 669
Τελικά πηγε κανεις στο Κατερινιώ πρόσφατα να πει τι προσφερει;;Καλησπέρα φίλε μπορείς να μου πεις εδώ ή σε πμ παραπάνω στοιχεία για την Κατερίνα και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί της??
Ποια ειναι αυτη φιλε. Καλή?"Κοπέλα από Μολδαβία προσφερει μασάζ" βλέπω τι έγινε γυρισε η γνωστή;;
Τι ρολο βαράει αυτη? Πρόγραμμα τιμές?Ειδα στο κανε σεξ οτι επεστρεψε η βικτωρια....εχει επισκεφτει κανεις να μας πει εντυπωσεις....?
Επίσκεψη στην Εύα μεσα στις γιορτές ,δεν ειναι μικρή στα όρια του milf ,πολυ καλο κορμί , άριστη συνεννόηση και υπηρεσίες , στο μασάζ υστερεί λιγο αλλα σε αποζημιώνει με τα υπόλοιπα , δεν ειμαι απο τα Χανια ,περνας καλαΜύστες η Εύα το λέει από εμφάνιση μπορεί κανείς να την περιγράψει, έχει μεγάλο κωλο, παχουκλη ηλικία κλπ;
Έχουμε τηλΕυα ,απλα πρώτη !
οτι θέλεις αρκει να το ζητήσεις -συμφωνήσεις απο πριν
πολυ καθαρη ,απολαμβάνει αυτο που κανει και το κανει τέλεια .
η καλύτερη σ΄ολο το νησι ......
Έχουμε τηλ σε pm της γριάςΓριά με όλη τη σημασία της έννοιας κάνει φραπέ και πολυ καλό ταντρα για όποιον ενδιαφέρεται για κάτι παραπανω δεν νομίζω πως θα κάνατε με την συγεκριμενη ??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τελικά πηγε κανεις στο Κατερινιώ πρόσφατα να πει τι προσφερει;;
Έχουμε τηλκαλησπερα στην παρεα.. η μαριαννα ειναι πολυ καλη στο μασαζ και εχει και φραπεδακι στο τελος σιγουρα και σε αφηνει να πιανεις τα βυζια κωλο και κλπ... γενικα σε περιποιειται καλα τωρα κατι παραπανω δεν εχω κανει μαζι της αν εισαι παλιος της πελατης σιγουρα θα προχωραει παραπανω