You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Gerrykirky
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Πηγές ;;Καλημέρα έχουμε πει για τα περισσοτερα αλλα κάτι που είδα στα ΧΝ που το τηλ τελειωνει σε 313 δεν ξέρω κάτι αν κάποιος έχει πληροφορηση ας απαντήσει...
Οχι γιατι δεν ξέρω τίποτα ασε μην φάμε φολα (ακόμα μια δηλαδή γιατί όλες έτσι είναι )Πηγές ;;
Kapronikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
6939411464 Είμαι αυτό που βλέπεις !!!
Προσφέρω χαλαρωτικό μασάζ και ερωτική παρέα στο χώρο μου. Σε περιμένω να νιώσεις όμορφα μαζί μου!!! Κάλεσε με!!! Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις.
kanesex.com
Gerrykirky
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
;;Έχουμε τηλ
Μασάζ ανύπαρκτο πίπα για γέλια (η για κλάματα?) Νεαρή με ωραίο στήθος.. δε κάνει κάτι παραπάνω και είναι και ακριβη6939411464 Είμαι αυτό που βλέπεις !!!
Προσφέρω χαλαρωτικό μασάζ και ερωτική παρέα στο χώρο μου. Σε περιμένω να νιώσεις όμορφα μαζί μου!!! Κάλεσε με!!! Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις.kanesex.com
Έχει δοκιμάσει κάποιος;
Masazkriti
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές ξέρει μήπως κάποιος κανένα μέρος για μασάζ σε ζευγαρι στα Χανιά; σας ευχαριστώ
Σε ποια περιοχη είναι;;Μασάζ ανύπαρκτο πίπα για γέλια (η για κλάματα?) Νεαρή με ωραίο στήθος.. δε κάνει κάτι παραπάνω και είναι και ακριβη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για ερωτικό δυσκολο για επαγγελματικό υπάρχουν αρκετά μέρη ειδικά τώρα που ανοίγει και η σεζόν έχεις άπειρες επιλογέςΚαλησπέρα συναγωνιστές ξέρει μήπως κάποιος κανένα μέρος για μασάζ σε ζευγαρι στα Χανιά; σας ευχαριστώ
trelokomio81
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα φίλοι... Εκτός από την Εύα, υπάρχει κάτι άλλο που να αξίζει;
trelokomio81
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
❤Επαγγελματική περιποίηση❤
Φεύγω 17/6/22 Παρασκευη 7 το απογευμα θα αργήσω να ξανάρθω Ηρακλειο μη χάσεις την ευκαιρία να το γνωρίσεις συνέδρια είναι αξιόλογη με επίπεδο βρίσκομαι στην Αμμουδάρα σε δικό μου χώρο κάνω εξειδικευμένες χειρομαλαξεις έχω εμπειρια είμαι ώριμη Ελληνίδα 50 plus αισθητικός μικροκαμωμένη ξανθιά με...
kanesex.com
Έχει κάποιος εμπειρία;
❤Επαγγελματική περιποίηση❤
Φεύγω 17/6/22 Παρασκευη 7 το απογευμα θα αργήσω να ξανάρθω Ηρακλειο μη χάσεις την ευκαιρία να το γνωρίσεις συνέδρια είναι αξιόλογη με επίπεδο βρίσκομαι στην Αμμουδάρα σε δικό μου χώρο κάνω εξειδικευμένες χειρομαλαξεις έχω εμπειρια είμαι ώριμη Ελληνίδα 50 plus αισθητικός μικροκαμωμένη ξανθιά με...
kanesex.com
Mounimaster
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2022
- Like
- 1.764
- Πόντοι
- 201
Είναι μεγάλη σε ηλικία κοντοπουτανο μιλάει πολύ σε κάνει μεσα στο λάδι γενικά τα κλαίς τα λεφτά σουΓνωριζει κανεις λεπτομεριες γι αυτη την αγγελια? Τιμες και υπηρεσιες, εμφανιση?❤Επαγγελματική περιποίηση❤
Φεύγω 17/6/22 Παρασκευη 7 το απογευμα θα αργήσω να ξανάρθω Ηρακλειο μη χάσεις την ευκαιρία να το γνωρίσεις συνέδρια είναι αξιόλογη με επίπεδο βρίσκομαι στην Αμμουδάρα σε δικό μου χώρο κάνω εξειδικευμένες χειρομαλαξεις έχω εμπειρια είμαι ώριμη Ελληνίδα 50 plus αισθητικός μικροκαμωμένη ξανθιά με...kanesex.com
Είναι μεγάλη σε ηλικία κοντοπουτανο μιλάει πολύ σε κάνει μεσα στο λάδι γενικά τα κλαίς τα λεφτά σου
μασάζ κάνει ή μόνο δεύτερο γύρο;
Mounimaster
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2022
- Like
- 1.764
- Πόντοι
- 201
Χάλι μαύρο όλες οι υπηρεσίες
Michalis2019
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Δηλαδη οταν θα παω εκει τι θα της πω θελω μασαζ και σεξ? δεν θα με πεταξει εξω?Ευα ,απλα πρώτη !
οτι θέλεις αρκει να το ζητήσεις -συμφωνήσεις απο πριν
πολυ καθαρη ,απολαμβάνει αυτο που κανει και το κανει τέλεια .
η καλύτερη σ΄ολο το νησι ......
η να της πω θελω το φουλ προγραμμα? για πες μου ρε φιλε μη παω για μαλλι και βρεθω κουρεμενος...χαχαχα
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.802
- Πόντοι
- 3.036
Η Εύα κάνει πολύ ξεκάθαρο το πρόγραμμα της αμέσως μόλις μπεις στον χώρο. Δεν υπάρχει περίπτωση να πας για μαλλί, και να βγεις κουρεμένος.Δηλαδη οταν θα παω εκει τι θα της πω θελω μασαζ και σεξ? δεν θα με πεταξει εξω?
η να της πω θελω το φουλ προγραμμα? για πες μου ρε φιλε μη παω για μαλλι και βρεθω κουρεμενος...χαχαχα
Η μόνη ίσως περίπτωση να σε διώξει είναι να είσαι βρώμικος, αναιδής, και χωρίς τρόπους.
Αν ξέρεις τι θες, θα το πάρεις. Αν είσαι αναποφασιστος...
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.865
Καλησπέρα στα όμορφα Χανιά!
Σκέφτομαι να προγραμματίσω κ σε εσάς μια επίσκεψη ,τέλος Ιουλίου αρχές Αυγούστου.
Τι λέτε?θα θέλατε ένα καλό μασάζ με αισθησιακές προεκτάσεις?!
Σκέφτομαι να προγραμματίσω κ σε εσάς μια επίσκεψη ,τέλος Ιουλίου αρχές Αυγούστου.
Φυσικά και να έρθεις μήπως δούμε άσπρη μέρα.Καλησπέρα στα όμορφα Χανιά!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 270
- Εμφανίσεις