biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.865
Κ σε ποια περιοχή στα Χανιά θα ήταν καλο να βρω Airbnb?Φυσικά και να έρθεις μήπως δούμε άσπρη μέρα.
Με ενδιαφέρει να είναι διακριτικά για εσάς.
Κ σε ποια περιοχή στα Χανιά θα ήταν καλο να βρω Airbnb?Φυσικά και να έρθεις μήπως δούμε άσπρη μέρα.
Οι ημερομηνίες είναι λίγο δύσκολες τότε που έρθεις και τα περισσότερα θα είναι κλεισμένα. Καλές περιοχές είναι λίγο έξω από Χανιά προς Δαράτσο, Γαλατάς, ΣταλόςΚ σε ποια περιοχή στα Χανιά θα ήταν καλο να βρω Airbnb?
Θα μπορούσες όμως να προγραμματίσεις να έρθεις ξανά Ηράκλειο για μας που δεν προλάβαμε.........Τότε καλύτερα να το πρόγραμμα να το πρόγραμματισω από Σεπτέμβριο?
Εννοείται!θα το επιδίωξω σύντομα!Θα μπορούσες όμως να προγραμματίσεις να έρθεις ξανά Ηράκλειο για μας που δεν προλάβαμε.........
Κάνε μια έρευνα να δεις αν υπάρχουν σπίτια τότε,αλλιώς έρχεσαι καλύτερα Σεπτέμβρη.Τότε καλύτερα να το πρόγραμμα να το πρόγραμματισω από Σεπτέμβριο?
Καλύτερα κοντά στο κέντρο, που δεν υπάρχει περιορισμός... Νέα Χώρα, Παχιανά, Δικαστήρια, Κουμ Καπι.Κ σε ποια περιοχή στα Χανιά θα ήταν καλο να βρω Airbnb?
Η τουριστική σεζόν τελειώνει τον Οκτώβρη, αλλά τώρα είναι που χρειάζεται ο κόσμος μασάζ να χαλαρώσειΥποθέτω ότι οι περισσότεροι θα είστε απασχολημένοι με τουριστικες δραστηριότητες όμως καθώς είναι επίμαχο το διάστημα αυτό.
όποτε ίσως δεν θα έχετε χρόνο για μασάζ .. καλύτερα να το δω από Σεπτέμβριο
Καλησπέρα,να έρθεις κοπέλα μου,τώρα είναι η καλύτερη περίοδος όλοι έχουν ανάγκη!νέα χώρα,άγιος Ιωάννης,Δαράτσος,γαλατάς,είναι μια χαρά περιοχές.θα χαρώ πολύ να σε χαρούμε και να μας χαρείς φυσικά!Κ σε ποια περιοχή στα Χανιά θα ήταν καλο να βρω Airbnb?
Εβγαλες καμια ακρη?Ειδα σημερα οτι ειναι ΡεθυμνοΕδώ τι παίζει ρε παιδιά; Έχω στείλει αλλά κρατάω μια επιφύλαξη. Όποιος ξέρει ας ενημερώσει
Έλα όποτε θέλεις.Τα υπόλοιπα είναι μικρές λεπτομέρειες.Υποθέτω ότι οι περισσότεροι θα είστε απασχολημένοι με τουριστικες δραστηριότητες όμως καθώς είναι επίμαχο το διάστημα αυτό.
όποτε ίσως δεν θα έχετε χρόνο για μασάζ .. καλύτερα να το δω από Σεπτέμβριο
Ελα και φερε και καμια φίλη σου να γουστάρουμε...Καλησπέρα στα όμορφα Χανιά!
Σκέφτομαι να προγραμματίσω κ σε εσάς μια επίσκεψη ,τέλος Ιουλίου αρχές Αυγούστου.
Τι λέτε?θα θέλατε ένα καλό μασάζ με αισθησιακές προεκτάσεις?!
Σε εμένα δίνει. Τώρα δεν ξέρω εάν το κάνει επειδή είμαι πελάτης τα 3 τελευταία χρόνια. Βέβαια τη τελευταία φορά χρεώθηκε παραπάνω ενώ μέχρι τότε ήταν όλα μες στη τιμή.Εύα δίνει κωλο;
Και γω είχα πάρει... Μια μέρα που είχε περίοδο... Αναγκαστικά..Εύα δίνει κωλο;