Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 823
- Πόντοι
- 146
Ευχομαι να μη καταλαβεις ποτε το ποσο πιο συντομη ειναι απο οτι νομιζαμε.
Ευχομαι να μη καταλαβεις ποτε το ποσο πιο συντομη ειναι απο οτι νομιζαμε.
τραγουδάει κατι ψυχεδελικές ασυναρτησίες καμμιά 20αριά φορές
Δες το φιλαράκι, καλά σου λέει, το βίντεο ενός σαλταρισμένου, τίγκα στην κοκαΐνη που τραγουδάει κατι ψυχεδελικές ασυναρτησίες καμμιά 20αριά φορές.
ανοίγω ΜΑΥΡΟ καπτεν μόργκαν !!!!!!
επιτάφιοι θα γίνουμε πάλι ......
Ομολογώ , ότι κι εγώ δεν αντέχω να δω βίντεο του μανσον ... δεν είναι καν μουσική ....
επιτάφιοι θα γίνουμε πάλι ......
Τώρα τύπε θα σου την πει γιατί δεν ανοίγεις κανένα Appleton Estate 50ετίας.
Δωσε ρε Λακη, αντε ρε φιλε. Επιτελους.
Τι ειναι αυτο Λακη, ανεβασε καμια φωτο ρε τσιγκουνη.
Δεν πινω ρουμι.
Ουισκι και σπανιως βοτκα.
Αυτα.
Σωστός.. Η άλλη ήταν ήδη φρεσκο παντρεμένη για δεύτερη φορά με παιδιά, και κάτω των 40 ετών,μαγκας που παντρευεσαι μια με παιδια και μετα τον κερατώνει αυτό γίνεται σχεδόν στο 70 %
Μα πως είναι μάγκας αφού 70% ξέρει ότι θα φάει κέρατο.. Εκτός αν το μάγκας το έγραψες για να γελάσουμε..μαγκας που παντρευεσαι μια με παιδια και μετα τον κερατώνει αυτό γίνεται σχεδόν στο 70 %
Αλλο χήρα,
άλλο χωρισμένη.
Η χηρα δεν απετυχε στο να κρατησει το σπιτι της, δεν εχει ευθυνη για κατι, πεθανε για χ λογο ο αντρας της, τι να κανει να γινει καλογρια;
Δεν εχει καμια σχεση η χηρα με μια χωρισμενη, ουδεμια. Αλλο mindset εντελως.
Προσοχη μονο στις φαρμακομουνες σαν αυτη που εχει αναφερει ο Λακης η οποια εχει πεθανει 3 αντρες και τους εθαψε στον ιδιο ταφο ενω δεν ειχαν γνωριστει ποτε.
:S :S :S
Χαιρομαι που συμφωνουμε.
Τα ιδια πιστευω κι εγω για το θεμα.
Η μια εχει τεραστια ευθυνη, και αυτο σημαινει πολλα για το τι ατομο ειναι,
ενω η αλλη ειναι απλα ατυχη.
Σαφως 'ανωτερες' οι χηρες, βασει πιθανοτητων,
σαν 'ποιοτητα',
απο τις χωρισμενες.
Βεβαίως και μια χήρα δεν φταίει σε τίποτα. Αν όμως κάποια έχει γίνει χήρα και για δεύτερη φορά, μήπως εκεί η δουλειά αρχίζει λίγο και γίνεται ύποπτη?Φιλε μου η χηρα δεν απετυχε πουθενα η γυναικα, απλα εχασε τον αντρα της λογω θανατου. Δεν εκανε κατι λαθος.
Με εξαιρεση παντα αυτες οι φαρμακομουνες που εχει επισημανει ο Λακης με τους ομαδικους ταφους... :S :S :S