Νέα

Μαγκάκια που παντρεύονται ζωντοχήρες με παιδιά !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zeljko
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 696
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Βεβαίως και μια χήρα δεν φταίει σε τίποτα. Αν όμως κάποια έχει γίνει χήρα και για δεύτερη φορά, μήπως εκεί η δουλειά αρχίζει λίγο και γίνεται ύποπτη?

Οπότε ίσως ο Λάκης ανέφερε την φαρμακομούνα για διδακτικούς σκοπούς, ίσως για να μας πει ότι ο τρίτος ήταν μαλάκας που, ενώ ήξερε ότι η άλλη είχε θάψει δυο συζύγους, όρμησε κατευθείαν όπως η μύγα στο γάλα και πνίγεται. Διότι κύριε, όταν βλέπεις ότι η άλλη έχει χηρέψει δυο φορές, που πας? Να τριτώσεις το κακό?

Σωστη η παρατηρηση σου τυπε.

Λακη μπορεις να μας βοηθησεις με το να μας πεις πως και ετυχε να γνωρισεις τετοια περιπτωση;

Την ακουσες απλα απο αλλους ως ιστορια ή τη γνωρισες ο ιδιος στο απο κοντα τη φαρμακομουνα;

Πως ειναι εμφανισιακα φιλε; Εχουν καποιο κοινο γνωρισμα που πρεπει να προσεχουμε;

• Like
Αντιδράσεις: topdog

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Βεβαίως και μια χήρα δεν φταίει σε τίποτα. Αν όμως κάποια έχει γίνει χήρα και για δεύτερη φορά, μήπως εκεί η δουλειά αρχίζει λίγο και γίνεται ύποπτη?

Οπότε ίσως ο Λάκης ανέφερε την φαρμακομούνα για διδακτικούς σκοπούς, ίσως για να μας πει ότι ο τρίτος ήταν μαλάκας που, ενώ ήξερε ότι η άλλη είχε θάψει δυο συζύγους, όρμησε κατευθείαν όπως η μύγα στο γάλα και πνίγεται. Διότι κύριε, όταν βλέπεις ότι η άλλη έχει χηρέψει δυο φορές, που πας? Να τριτώσεις το κακό?

Δράττομαι της ευκαιρίας επίσης να σας αναφέρω ένα δημώδες άσμα της Ηπείρου που εξυμνεί τις χήρες. Επιτρέψτε μου να σας παραθέσω τους στίχους:

Η χήρα θέλει πάπλωμα
η παντρεμένη στρώμα
και η μικρή στο πάτωμα
γιατί δεν ξέρει ακόμα

Της παντρεμένης το φιλί
και της μικρής το νάζι
της χήρας το περπάτημα
μες στην καρδιά με σφάζει

Θα πεθάνω στα σοκάκια
θα με κλαιν τα κοριτσάκια
θα με κλαιν οι παντρεμένες
χήρες κι αρραβωνιασμένες

Τυπε αυτο θα πρεπει να παιζει καθε φορα που παιζουν το καπετανακη ντουγκλα στο μουστακι. :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Πινοντας διαλυτικα πινελου και ακουγοντας αυτο που εγραψες.

Υπαρχει καποιο λινκ να το ακουσουμε;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.483
Πόντοι
216

Δράττομαι της ευκαιρίας επίσης να σας αναφέρω ένα δημώδες άσμα της Ηπείρου που εξυμνεί τις χήρες. Επιτρέψτε μου να σας παραθέσω τους στίχους:

Η χήρα θέλει πάπλωμα
η παντρεμένη στρώμα
και η μικρή στο πάτωμα
γιατί δεν ξέρει ακόμα

Της παντρεμένης το φιλί
και της μικρής το νάζι
της χήρας το περπάτημα
μες στην καρδιά με σφάζει

Θα πεθάνω στα σοκάκια
θα με κλαιν τα κοριτσάκια
θα με κλαιν οι παντρεμένες
χήρες κι αρραβωνιασμένες

Αυτο κι αν ειναι άσμα!
Με εκανες και πεθανα στα γελια!
Να σαι καλα!

Τελικα η παραδοση μας, εχει απ'ολα!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.483
Πόντοι
216
Κολλητός μου με δουλειά, όχι δημόσιο,(1200 ευρώ) στην επαρχία ετών 38, πάει για σοβαρά με ζωντοχήρα γύρω στα 31 με παιδί 5 χρονών.

Είναι μαζί γύρω στα 2 χρόνια, πλέον συζούν εδώ και κάποιους μήνες. Είχε (δεν ξέρω αν έχει ακόμη) σοβαρούς τσακωμούς με μάνα του(δεν έχει πατέρα) όταν της το είπε.

Η κοπέλα δουλεύει σε πρωϊνή δουλειά (όπως κι ο κολλητός-πρωϊνή εννοώ) και παίρνει γύρω στο 600άρι.

Η κοπέλα έχει φύγει από την πόλη που ζούσε με σύζυγο κι έχει πάει σε άλλη πόλη(στην πόλη του φίλου μου) για να δουλέψει-συζήσει.

Ο κολλητός έχει χαθεί(περισσότερο απ'όσο θα περίμενα εγώ και όχι μόνο εγώ) αλλά λέει ότι έτρεχε με την μετακόμιση και ότι αφιερώνει χρόνο στο μικρό παιδί. Δεν ξέρω αν έχουν σκοπό να κάνουν και βιολογικό παιδί.

Εγώ δεν θα το έκανα δηλ. να παώ για σοβαρά με ζωντοχήρα, αλλά τρώω μεγάλη μπουκιά...

Υ.Γ.Μια χαρά ερωτική ζωή πριν την ζωντοχήρα είχε το φιλαράκι μου παρεμπιπτόντως. Δεν ήταν ούτε κατά διάνοια κανάς αγάμητος.

Α! Η κοπέλα είναι πιο όμορφη από αυτόν, αντικειμενικά, και σε μένα όπως και όσους ξέρω φέρεται μια χαρά.

Μπροστά μου να φανταστείτε του είπε σε ένα ξενύχτι να καθίσει να συνεχίσει αυτός κι αυτή να γυρίσει σπίτι αλλά δεν μας έκανε την "τιμή"..

Υ.Γ2: Την ήξερε από πριν τον γάμο της(έναν έχει κάνει), ο δικός μου δεν έχει παντρευτεί ποτέ.

:hi:

Επειδη περασε καποιος καιρος,
για δωσε update,
τι εγινε τελικα με αυτους τους δυο;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.483
Πόντοι
216
Αυθεντικα, γνησια δημοτικά τραγουδια.
Οι χηρες εχουν περίοπτη θέση.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Η άλλη ήταν ήδη φρεσκο παντρεμένη για δεύτερη φορά με παιδιά, και κάτω των 40 ετών,
κατα τα άλλα με έπαιρνε τηλέφωνο ότι έχει αποδράσει δήθεν για λίγο απο τον δικό της, και αν θα μπορούσαμε
να βρισκόμαστε.. στο σπίτι μου. Φυσικά και βρήκα μια δικαιολογία για να μην ξαναμπλέξω..  :S
λαχειο η κυρια  :cheesy:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
κατι 30ρηδες που κολλανε με 45αρες με παιδια μαλλον τεμπεληδες ειναι ή τελος παντων πανε για την ευκολη λυση που η γκομενα τα πληρωνει ολα και ο
πρωην συζυγος τα παιδια.

Αν τα σκάνε αυτοί , για διατροφή , των παιδιών της ζωντοχήρας, στον πρώην της ;;;
Τι λεβέντες είναι αυτοί ;;;

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
ΧΑΧΑΧΑΧ ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ

topdog

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Like
188
Πόντοι
0
Να πω κι εγώ την εμπειρία μου που τα έφτιαξα με ζωντοχήρα με παιδί και παρά λίγο να πάει σοβαρά. Εγώ 33 αυτή 39 με παιδί 7 χρονών. Είχε ήδη άλλη σχέση μετά το γάμο της την οποία την τελείωσε για να τα φτιάξει μαζί μου. Το καλύτερο σεξ που έχω κάνει γενικά με διαφορά. Πολύ καβλιάρα.
1η φάση: Στην αρχή όλα καλά, σεξ και χαβαλέ μόνο και να μου λέει ότι δε θα αποφάσιζε εύκολα να μείνει με άντρα δεδομένου ότι έχει κόρη και πολλά γίνονται. Γενικά ούτε πίεση ούτε τίποτα.
2η φάση: Άρχισαν οι μαλακίες. Γιατί μιλάς ακόμα με την πρώην σου? Γιατί κοιτάς άλλες γκόμενες στο internet? Γιατί δεν απαντάς στα μηνύματα αμέσως? Είμαι μεγαλύτερη και το ξέρω ότι σε κάποια φάση θα με αφήσεις για καμιά μικρότερη
3η φάση: Μαθαίνω ότι πηδήχτηκε με άλλον. Της λέω από εδώ και πέρα ελεύθερη σχέση κι εκεί σκυλιάζει. Έκανα ένα λάθος αλλά το κατάλαβα μου λέει. Εσύ με οδήγησες εκεί με τη συμπεριφορά σου. Θέλω όμως να σε παντρευτώ και να κάνουμε παιδί. Εγώ ανένδοτος και αυτή η ιστορία πήγε για κανένα χρόνο ακόμα. Αυτή δηλαδή να προσπαθεί να με πείσει να το πάμε σοβαρά και ότι πλέον έχει καταλάβει τα λάθη της και θέλει μόνο έμενα κι εγώ να λέω όχι
4η φάση. Μαθαίνω ότι:
1) Από την αρχή της σχέσης μας τραβιόταν ακόμη με τον πρώην της
2) Πηδιόταν από πάντα με 1-2 παλιούς της "φίλους" όπως μου τους είχε παρουσιάσει
3) Ενώ ήμασταν μαζί είχε κάνει σχέση με άλλους 2 με τους οποίους πηδιόταν (και οι δύο παντρεμένοι με παιδιά)
4) Έκανε παρτούζες με τον έναν από τους 2 που τα είχε φτιάξει κι έναν φίλο του
5) Έλεγε σε φίλες της ότι επειδή ήταν σίγουρη ότι εγώ θα την άφηνα σε κάποια φάση, γιατί να μην κάνει κι αυτή τη ζωή της και να πάρει τις εμπειρίες της
6) Είχε κερατώσει ΟΛΟΥΣ τους πρώην της (και τον άντρα της)
7) Ακόμα και όταν μου είπε ότι κατάλαβε τα λάθη της (μετά το κέρατο που μου έριξε), ότι θέλει μόνο εμένα και δε θέλει να πάει με κάποιον άλλον, πάλι πήγαινε με άλλους

Συμπερασματικά, θέλω εσένα για να βολευτώ γιατί πλέον έχω καβατζάρει τα 40 αλλά σε περίπτωση που δε μου κάτσει το σκηνικό με σένα, ας έχω και τις εμπειρίες μου και ας ψάχνω ταυτόχρονα και τις εναλλακτικές μου.

Από Βριλήσσια η συγκεκριμένη κυρία. Κάποιοι μπορεί να την ξέρουν από ένα σκηνικό που είχε κάνει με έναν γκόμενο όταν δούλευε στη Wind και είχε βουήξει ολόκληρη η Αθήνα τότε
δεν ταιριάζει ηλικιακά..αν και η περιοχή αρχίζω να πιστεύω ότι είναι γεμάτη τέτοιες

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Όταν βλέπω τέτοια thread ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό.

"ΣΑΒΒΙΔΗ ΛΕΙΠΕΙΣ¨

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.063
Πόντοι
3.556
τυπε δεν το βλεπω να σου απαντησει συντομα:confused:

που ειναι ο λακαρος να πουμε να γραψει ιστοριες για τον τυπα με το γυαλινο ματι να ξεροχυσουμε :wanker: :undecided:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.296
Πόντοι
12.756
αλλο ένα καταπληκτικό νήμα που έμεινε παγωμένο μετα την φυγή του Λάκη ..

Γύρνα πισω Λάκη !! Γύρνα

mike(7)

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Ο μόνος λόγος για να παντρευτείς είναι για να κάνεις παιδιά.Αν όχι,δεν υπάρχει τπτ άλλο από παρέα και κανα πήδημα το οποίο με παιδιά στη μέση θα είναι και ξυνό και αραιό...(ειμαι χωρισμένος και εχω 2 παιδια...)

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom