Νέα

Μαγκάκια που παντρεύονται ζωντοχήρες με παιδιά !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zeljko
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 696
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
την κόρη την είδα μία φορά, ψιλοάχαρη.

ένα θερμό γκιλφ με ταμπεραμέντο μπορεί να βγάζει περισσότερη καβλα από μία μικρή, γνωστά αυτά.

Δε με ξεγελάς εμένα λαμόγιο!!! Ο μέλλων γαμπρός σου είμαι!!!Σε είδα πως την κοιτόυσες την αραββωνιάρα μου όταν ήρθα σπίτι να τηνε ζητήξω!!!! :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Ένα σου λέω κάνε πίσω τα κυτει αίμα!!!! :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Πρώτα πρώτα να μιλάς καλύτερα τύπε γιατί εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ προσωπικά για σένα. Και τους χαρακτηρισμούς στο σπίτι σου έκεί που έχεις ονοματεπώνυμο και προφανώς δεν έχει αρχίδια.  :vomit: :vomit:

ετσι!  :hi:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.184
Πόντοι
41.129
Πρώτα πρώτα να μιλάς καλύτερα τύπε γιατί εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ προσωπικά για σένα. Και τους χαρακτηρισμούς στο σπίτι σου έκεί που έχεις ονοματεπώνυμο και προφανώς δεν έχει αρχίδια.  :vomit: :vomit:

τυπε οι βρισιες επιτρέπονται στο σαιτ , αν εχεις πρόβλημα κλεινεις ραντεβού θανατου στην πιατσα.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Πορετσανο δινονται τα ραντεβου.Που ναι ο Νωντας?

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
τυπε οι βρισιες επιτρέπονται στο σαιτ , αν εχεις πρόβλημα κλεινεις ραντεβού θανατου στην πιατσα.
Δεν έχω πρόβλημα με τις βρισιές τύπε. Αλλά ο τύπος κάθε φορά που λέει κάτι και κάποιος διαφωνεί, χτυπιέται να μην μιλάει κανείς προσωπικά γιατί κάνουμε γενική συζήτηση.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

αα ε τοτε να αρχισουμε να προσβαλουμε ο ενας τον αλλον! μονο εσεις που δεν εχετε επιπεδο ασπαζεστε τετοιες αντιληψεις!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.184
Πόντοι
41.129
αα ε τοτε να αρχισουμε να προσβαλουμε ο ενας τον αλλον! μονο εσεις που δεν εχετε επιπεδο ασπαζεστε τετοιες αντιληψεις!

το επιπεδο του μπου.κομ είναι πολύ ανωτερο από το δικο σου    :vomit: επειδή δε μπορεις να το πλησιασεις μην το βριζεις.... 

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
το επιπεδο του μπου.κομ είναι πολύ ανωτερο από το δικο σου    :vomit: επειδή δε μπορεις να το πλησιασεις μην το βριζεις.... 

γνωθι σε εαυτον λεγεται κ δε το κατεχειςς!!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Ποιός είπε ρε σκουπίδι ότι είναι μέση ελληνική οικογένεια ;
ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ , Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ
που ήταν δικό του 100000%.

Αυτή με τα δικά της λεφτά, ούτε σκυλόσπιτο δεν θα αποκτούσε, όχι σπιτάρα.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗ.

Αυτο ανηκει σε αλλη συζητηση .  Ενα σπίτι για τον Παριο μπορει να ειναι το αντιστοιχο του να δωσω 5000€ εγω στην γυναικα μου .

γενικα παντως υπαρχουν γυναικες που βοηθανε τους συζυγους οποτε την ΑΞΙΖΟΥΝ την διατροφη και τα σπιτια .

Επειδη εζησα με τους γονεις μου την φαση για το κωλόσπιτο που αφησε στην μανα μου ο πατερας μου . καταρχην ηταν δικια του απόφαση και κατα 2ον απο την στιγμη που καποια περιουσια την απέκτησε ΜΕΤΑ τον γαμο και τα παιδια μορει ενα δικαστηριο να αποφαζισε να την μοιρασει .

Το προβλημα βασικα ειναι μαζι με τα σπιτια οι γυναικες παιρνουν και τα παιδια σου τα οποια αν εισαι τυχερος και βρει κανα γκόμενο η συζυγος σε αφηνει να τα βλεπεις (εξαρταται παντα απο την γυναικα)

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Το σπίτι του Πάριου, δεν ήταν κωλόσπιτο ή σπιτάκι.
Προ κρίσης παίζει να έκανε κάμποσια μύρια.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
  Αυτο ανηκει σε αλλη συζητηση .  Ενα σπίτι για τον Παριο μπορει να ειναι το αντιστοιχο του να δωσω 5000€ εγω στην γυναικα μου .

γενικα παντως υπαρχουν γυναικες που βοηθανε τους συζυγους οποτε την ΑΞΙΖΟΥΝ την διατροφη και τα σπιτια .

Επειδη εζησα με τους γονεις μου την φαση για το κωλόσπιτο που αφησε στην μανα μου ο πατερας μου . καταρχην ηταν δικια του απόφαση και κατα 2ον απο την στιγμη που καποια περιουσια την απέκτησε ΜΕΤΑ τον γαμο και τα παιδια μορει ενα δικαστηριο να αποφαζισε να την μοιρασει .

Το προβλημα βασικα ειναι μαζι με τα σπιτια οι γυναικες παιρνουν και τα παιδια σου τα οποια αν εισαι τυχερος και βρει κανα γκόμενο η συζυγος σε αφηνει να τα βλεπεις (εξαρταται παντα απο την γυναικα)

Τα πράγματα είναι απλά: Ό,τι κάνει το ζευγάρι ΜΕΤΑ το γάμο, είναι 50-50. Αν υπάρχει σπίτι ΠΡΙΝ τον γάμο, αμάξι, οτιδήποτε, δεν μπορεί να το διεκδικήσει ο άλλος (είτε ο άντρας είτε η γυναίκα).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom