Νέα

Μαγκάκια που παντρεύονται ζωντοχήρες με παιδιά !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zeljko
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 696
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Δυσκολο ο πατριος να μη γαμησει την κορη. Ελληνες ειμαστε.

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Ξέρουμε.
Το προοδευτικό είναι η γυναίκα όταν χωρίζει να παίρνει όλα τα λεφτά του άνδρα,
επειδή την είχε δικαιούχο κιαυτή στο λογαριασμό και να του παίρνει και τα σπίτια των παππούδων του, όπως π.χ. η Αλιμπέρτη πήρε το σπίτι του Πάριου στην Πάρο ...
O Πάριος το σπίτι το είχε πριν παντρευτεί την Αλιμπέρτη. Προφανώς ήθελε και της το παραχώρησε ή το έγραψε στα παιδιά του κάτι το οποίο δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις ούτε εσύ ούτε εγώ. Επίσης δεν παραπονέθηκε ποτέ ο Πάριος ότι του έφαγε κανείς τα λεφτά ή το σπίτι.  Εκτός αυτού έφερες και άτοπο παράδειγμα γιατί το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι άκρως πολιτισμένο. Και το ζευγάρι χώρισε γιατί η Αλιμπέρτη έτρωγε κέρατο από το η δέ γυνη.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Γιατι τα δικα σου θα ηταν περηφανα αμα ηξεραν πως εισαι στο ιδιο φορουμ;
Κανεις δεν ειναι αγιος. Μην το παιζουμε παρθενοπιπιτσες και σοβαροι μεταξυ μας. Οποιος πιστευει οτι ειναι σε ενα σοβαροφανες φορουμ, νομιζει λαθος.
Τι σας εχει πιασει;

Ο πατερας μου ηταν διαβοητος πουτανιαρης μεχρι τα γεραματα! Θα ημουν περηφανος να ξερω οτι χρησιμοποιουσε και το διαδικτυο για τις ασωτιες του.  :rockon:Αλλο πατερας, αλλο μανα. Μη γινουμε φεμινιστριες Μαριε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ο παριος κ η αλιμπερτη αντιπροσωπευουν την μέση ελληνική οικογένεια αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ αχαχαχαχ

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ο παριος κ η αλιμπερτη αντιπροσωπευουν την μέση ελληνική οικογένεια αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ αχαχαχαχ

Ποιός είπε ρε σκουπίδι ότι είναι μέση ελληνική οικογένεια ;
ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ , Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ
που ήταν δικό του 100000%.

Αυτή με τα δικά της λεφτά, ούτε σκυλόσπιτο δεν θα αποκτούσε, όχι σπιτάρα.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗ.

Πιθανόν έδωσε συναίνεση ... για να μην του πάρει περισσότερα.

ΠΟΣΑ ΕΧΑΣΕ ΑΥΤΟΣ ;;
ΠΟΣΑ ΕΧΑΣΕ ΑΥΤΗ ;;;;;

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
  :2funny: :2funny: :2funny: Καλά εκτός αυτού μιλάμε για ελεεηνό άτομο ότι είναι ο Πάριος.  :vomit:

Καταλαβαίνεις τι μουνόσκυλο είσαι και πόσο γελοίος κουράδας,
που ταυτίζεσαι με τις πατσαβούρες του φόρουμ ;

Ταυτίζεσαι με γυναίκες αζήτητες, που μπαίνουν σε ένα μπουρδελόφόρουμ !!!!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ο πατερας μου ηταν διαβοητος πουτανιαρης μεχρι τα γεραματα! Θα ημουν περηφανος να ξερω οτι χρησιμοποιουσε και το διαδικτυο για τις ασωτιες του.  :rockon:Αλλο πατερας, αλλο μανα. Μη γινουμε φεμινιστριες Μαριε.
Εγω δεν βρισκω διαφορες.
Μια σε ενα site που ψαχνει πουτσο θα βαλει το βυζι της, ο αντρας στο ιδιο site θα βαλει τον πουτσο του.
Μηπως ο αντρας πρεπει να νιωθει υπερηφανος και η γυναικα πουτανα; Σεξ, γουσταρουν και οι δυο.

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Καταλαβαίνεις τι μουνόσκυλο είσαι και πόσο γελοίος κουράδας,
που ταυτίζεσαι με τις πατσαβούρες του φόρουμ ;

Ταυτίζεσαι με γυναίκες αζήτητες, που μπαίνουν σε ένα μπουρδελόφόρουμ !!!!
Πρώτα πρώτα να μιλάς καλύτερα τύπε γιατί εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ προσωπικά για σένα. Και τους χαρακτηρισμούς στο σπίτι σου έκεί που έχεις ονοματεπώνυμο και προφανώς δεν έχει αρχίδια.  :vomit: :vomit:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
O Zeljko είναι ο παλιός Λάκης 33? Επέστρεψε? Ακούγεται πιο κουλαρισμένος.

Επί της ουσίας, έχω γνωρίσει τέτοιους Ουκρανία. Κάποιοι και με μεγαλύτερες τους γυναίκες. Με παιδιά που μπορεί να φτάνουν εφηβεία.

Άλλοι κάνουν και δικά τους, άλλοι δεν κάνουν.

Είμαστε σε ελληνκό μπουρδελοσάιτ, λογικό οι απόψεις που εκφράζονται να εκφράζουν συντηρητισμό και ανδρική βαρβατίλα.

Όπως λέει και ο Αλ Πατσίνο στο Heat "people are a lot of work"

Προσωπικά θα παντρευόμουν την 54χρονη Ρουμάνα πρώην συνάδελφο μου γιατί ακόμη βγάζει φοβερή κάβλα όντας ταυτόχρονα ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Έχει κόρη πάνω από 20 ετών.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.727
Πόντοι
41.129
οποιος παντρευεται χωρισμενη με παιδια μαγκακι ? το λιγοτερο μαλακας πιαστηκε

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Άλλο σοβαροφανές, άλλο σοβαρό.

Θεωρείς ότι δεν είναι σοβαρό να θες να γαμάς μουνάρες από τον κώλο
και να τις χύνεις στη μάπα ;

Τι είναι σοβαρό ;

Να διαδηλώνεις για τα Πάκια ;;

Όταν βλέπει κανείς αυτές
1454183064200178_tall.jpg

ποιά σοβαρή στάση μπορεί να έχει απέναντί τους ;

Την βρήκες την αυστριακή στο φου μπου τελικά;

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
αν θελει μια χωρισμενη μαμα να παντρευτει θα το κανει ....

και δε θασπιτωσει απαραιτητα ενα χαραμοφαη ..ποιος ο λογος/?

το θεμα εδω ειναι αλλο..και δεν το εθιξε κανεις σας....γιατι το μονοπου κανετε ειναι να κοροιδευετε τη χωρισμενη γυναικα....δε θα την πω ζωντοχηρα γτ ο ορος αυτοςεχει εκλειψει ....

το θεμα ειναι αλλο...αντε και πες οτι βρηκες τον σουπερ ντουπερ αγαπουλη και τον παντρευεσαι...και κατα συνεπεια τον βαζεις και στο σπιτι σου και υποχρεωνεις τα παιδια σου να τον υποστουνε....

πρεπει λοιπον γα να προχωρησεις αφου μετρησεις πρωτα σαν κανει για σενα ...να τον συμπαθησουν τα παιδια ...κι αυτο ειναι απο δυσκολο εως ακατορθωτο....γτ τα παιδια που λατρευουν τη μανα τους και δε θελουν να τη δουν ξανα δυστυχισμενη...θα του σπασουν τα νευρα θα τον περασουν απο χιλια κοσκινα

επισης ...κατι αλλοκαι πολυ σοβαροτερο...

αν εχεις κοριτσια τοθεμα γινεται πιο ιδιαιτερο.....ο ξενος ανθρωπος θα πρεπει να ειναι πολυ ακεραιος χαρακτηρας....για να τις βλεπει να κυκλοφορουνε μεσα στο σπιτι με μπουρνουζια κλπ κλπ η να μοιραζονται το ιδιο μπανιο..πραγμα που δε θα ηταν δυσκολο με τον βιολογικο τους πατερα

ολα τα αλλα που διαβασα εδω μεσα οτι δηλ οι χωρισμενες γυναικες αξιζουν μονονα τις εχει κανεις για να περναει την ωρα του τα προσπερναω γτ τα θεωρω βλακειες...και οπισοδρομικες αποψεις

Πού 'σαι κοπελιά το προχώρησες πολύ και το έκανες λύσσα!!! :effemine: :effemine: :effemine: :grin: :grin: :grin:

Εδώ λέμε ότι δεν πρέπει να παντρευτουν καθόλου εσύ λες αν θα είναι καλός πατέρας ή θα ζαχαρώνει τις κόρες ο νέος daddy;; :grin: :grin: :grin:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
O Zeljko είναι ο παλιός Λάκης 33? Επέστρεψε? Ακούγεται πιο κουλαρισμένος.

Επί της ουσίας, έχω γνωρίσει τέτοιους Ουκρανία. Κάποιοι και με μεγαλύτερες τους γυναίκες. Με παιδιά που μπορεί να φτάνουν εφηβεία.

Άλλοι κάνουν και δικά τους, άλλοι δεν κάνουν.

Είμαστε σε ελληνκό μπουρδελοσάιτ, λογικό οι απόψεις που εκφράζονται να εκφράζουν συντηρητισμό και ανδρική βαρβατίλα.

Όπως λέει και ο Αλ Πατσίνο στο Heat "people are a lot of work"

Προσωπικά θα παντρευόμουν την 54χρονη Ρουμάνα πρώην συνάδελφο μου γιατί ακόμη βγάζει φοβερή κάβλα όντας ταυτόχρονα ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Έχει κόρη πάνω από 20 ετών.

Άστα αυτά απάτεώνα καλοφαγά!!!!Την κόρη ζαχαρώνεις πες την αλήθεια!!! :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Ακούς μαριγώ;;;Αυτόν να τον αποκλέισεις από τη λίστα των υποψηφίων είναι γαμήκουλας!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ραντεβού θανάτου Λάκη. Εθιξε την αλιμπερτη και θα πετανι αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
και δε θασπιτωσει απαραιτητα ενα χαραμοφαη ..ποιος ο λογος/?

ειπα εγω χαραμοφαη ????    Εγω εννοω εναν ανθρωπο που δε αισθανεται οικονομικα δυνατος να ζει γυναικα και παιδια . Μπορει πχ να βγαζει ενα χιλιαρικο € οποτε οικογενεια με το χιλιαρικο δεν κανει αλλα μπορει να συζήσει

πρεπει λοιπον γα να προχωρησεις αφου μετρησεις πρωτα σαν κανει για σενα ...να τον συμπαθησουν τα παιδια ...κι αυτο ειναι απο δυσκολο εως ακατορθωτο....γτ τα παιδια που λατρευουν τη μανα τους και δε θελουν να τη δουν ξανα δυστυχισμενη...θα του σπασουν τα νευρα θα τον περασουν απο χιλια κοσκινα

Για να γινει πιο μονιμη η σχεση θα υπάρχει ηδη η εγκριση από τα παιδια . Αν δουν τα παιδια την μανα ευτυχισμενη το βουλώνουν .

Τα θέματα συγκατοικησης τεσταρονται σε διακόπες κλπ

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Άστα αυτά απάτεώνα καλοφαγά!!!!Την κόρη ζαχαρώνεις πες την αλήθεια!!! :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Ακούς μαριγώ;;;Αυτόν να τον αποκλέισεις από τη λίστα των υποψηφίων είναι γαμήκουλας!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

την κόρη την είδα μία φορά, ψιλοάχαρη.

ένα θερμό γκιλφ με ταμπεραμέντο μπορεί να βγάζει περισσότερη καβλα από μία μικρή, γνωστά αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom