Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Δυσκολο ο πατριος να μη γαμησει την κορη. Ελληνες ειμαστε.
O Πάριος το σπίτι το είχε πριν παντρευτεί την Αλιμπέρτη. Προφανώς ήθελε και της το παραχώρησε ή το έγραψε στα παιδιά του κάτι το οποίο δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις ούτε εσύ ούτε εγώ. Επίσης δεν παραπονέθηκε ποτέ ο Πάριος ότι του έφαγε κανείς τα λεφτά ή το σπίτι. Εκτός αυτού έφερες και άτοπο παράδειγμα γιατί το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι άκρως πολιτισμένο. Και το ζευγάρι χώρισε γιατί η Αλιμπέρτη έτρωγε κέρατο από το η δέ γυνη.Ξέρουμε.
Το προοδευτικό είναι η γυναίκα όταν χωρίζει να παίρνει όλα τα λεφτά του άνδρα,
επειδή την είχε δικαιούχο κιαυτή στο λογαριασμό και να του παίρνει και τα σπίτια των παππούδων του, όπως π.χ. η Αλιμπέρτη πήρε το σπίτι του Πάριου στην Πάρο ...
Γιατι τα δικα σου θα ηταν περηφανα αμα ηξεραν πως εισαι στο ιδιο φορουμ;
Κανεις δεν ειναι αγιος. Μην το παιζουμε παρθενοπιπιτσες και σοβαροι μεταξυ μας. Οποιος πιστευει οτι ειναι σε ενα σοβαροφανες φορουμ, νομιζει λαθος.
Τι σας εχει πιασει;
Καλά εκτός αυτού μιλάμε για ελεεηνό άτομο ότι είναι ο Πάριος.Ο παριος κ η αλιμπερτη αντιπροσωπευουν την μέση ελληνική οικογένεια αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ αχαχαχαχ
Ο παριος κ η αλιμπερτη αντιπροσωπευουν την μέση ελληνική οικογένεια αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ αχαχαχαχ
Καλά εκτός αυτού μιλάμε για ελεεηνό άτομο ότι είναι ο Πάριος.
Εγω δεν βρισκω διαφορες.Ο πατερας μου ηταν διαβοητος πουτανιαρης μεχρι τα γεραματα! Θα ημουν περηφανος να ξερω οτι χρησιμοποιουσε και το διαδικτυο για τις ασωτιες του. Αλλο πατερας, αλλο μανα. Μη γινουμε φεμινιστριες Μαριε.
Πρώτα πρώτα να μιλάς καλύτερα τύπε γιατί εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ προσωπικά για σένα. Και τους χαρακτηρισμούς στο σπίτι σου έκεί που έχεις ονοματεπώνυμο και προφανώς δεν έχει αρχίδια.Καταλαβαίνεις τι μουνόσκυλο είσαι και πόσο γελοίος κουράδας,
που ταυτίζεσαι με τις πατσαβούρες του φόρουμ ;
Ταυτίζεσαι με γυναίκες αζήτητες, που μπαίνουν σε ένα μπουρδελόφόρουμ !!!!
Μηπως ο αντρας πρεπει να νιωθει υπερηφανος και η γυναικα πουτανα;
Και εμεις τι θα πηδαμε ρε μαστορα; Τις επι πληρωμη πουτανες και οσες εχουν συμπλεγματα;Εννοειται! Τι ξεφτιλα ερωτηση ειναι αυτη;
Άλλο σοβαροφανές, άλλο σοβαρό.
Θεωρείς ότι δεν είναι σοβαρό να θες να γαμάς μουνάρες από τον κώλο
και να τις χύνεις στη μάπα ;
Τι είναι σοβαρό ;
Να διαδηλώνεις για τα Πάκια ;;
Όταν βλέπει κανείς αυτές
ποιά σοβαρή στάση μπορεί να έχει απέναντί τους ;
αν θελει μια χωρισμενη μαμα να παντρευτει θα το κανει ....
και δε θασπιτωσει απαραιτητα ενα χαραμοφαη ..ποιος ο λογος/?
το θεμα εδω ειναι αλλο..και δεν το εθιξε κανεις σας....γιατι το μονοπου κανετε ειναι να κοροιδευετε τη χωρισμενη γυναικα....δε θα την πω ζωντοχηρα γτ ο ορος αυτοςεχει εκλειψει ....
το θεμα ειναι αλλο...αντε και πες οτι βρηκες τον σουπερ ντουπερ αγαπουλη και τον παντρευεσαι...και κατα συνεπεια τον βαζεις και στο σπιτι σου και υποχρεωνεις τα παιδια σου να τον υποστουνε....
πρεπει λοιπον γα να προχωρησεις αφου μετρησεις πρωτα σαν κανει για σενα ...να τον συμπαθησουν τα παιδια ...κι αυτο ειναι απο δυσκολο εως ακατορθωτο....γτ τα παιδια που λατρευουν τη μανα τους και δε θελουν να τη δουν ξανα δυστυχισμενη...θα του σπασουν τα νευρα θα τον περασουν απο χιλια κοσκινα
επισης ...κατι αλλοκαι πολυ σοβαροτερο...
αν εχεις κοριτσια τοθεμα γινεται πιο ιδιαιτερο.....ο ξενος ανθρωπος θα πρεπει να ειναι πολυ ακεραιος χαρακτηρας....για να τις βλεπει να κυκλοφορουνε μεσα στο σπιτι με μπουρνουζια κλπ κλπ η να μοιραζονται το ιδιο μπανιο..πραγμα που δε θα ηταν δυσκολο με τον βιολογικο τους πατερα
ολα τα αλλα που διαβασα εδω μεσα οτι δηλ οι χωρισμενες γυναικες αξιζουν μονονα τις εχει κανεις για να περναει την ωρα του τα προσπερναω γτ τα θεωρω βλακειες...και οπισοδρομικες αποψεις
O Zeljko είναι ο παλιός Λάκης 33? Επέστρεψε? Ακούγεται πιο κουλαρισμένος.
Επί της ουσίας, έχω γνωρίσει τέτοιους Ουκρανία. Κάποιοι και με μεγαλύτερες τους γυναίκες. Με παιδιά που μπορεί να φτάνουν εφηβεία.
Άλλοι κάνουν και δικά τους, άλλοι δεν κάνουν.
Είμαστε σε ελληνκό μπουρδελοσάιτ, λογικό οι απόψεις που εκφράζονται να εκφράζουν συντηρητισμό και ανδρική βαρβατίλα.
Όπως λέει και ο Αλ Πατσίνο στο Heat "people are a lot of work"
Προσωπικά θα παντρευόμουν την 54χρονη Ρουμάνα πρώην συνάδελφο μου γιατί ακόμη βγάζει φοβερή κάβλα όντας ταυτόχρονα ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Έχει κόρη πάνω από 20 ετών.
και δε θασπιτωσει απαραιτητα ενα χαραμοφαη ..ποιος ο λογος/?
πρεπει λοιπον γα να προχωρησεις αφου μετρησεις πρωτα σαν κανει για σενα ...να τον συμπαθησουν τα παιδια ...κι αυτο ειναι απο δυσκολο εως ακατορθωτο....γτ τα παιδια που λατρευουν τη μανα τους και δε θελουν να τη δουν ξανα δυστυχισμενη...θα του σπασουν τα νευρα θα τον περασουν απο χιλια κοσκινα
Άστα αυτά απάτεώνα καλοφαγά!!!!Την κόρη ζαχαρώνεις πες την αλήθεια!!!
Ακούς μαριγώ;;;Αυτόν να τον αποκλέισεις από τη λίστα των υποψηφίων είναι γαμήκουλας!!!
ti mlk eisaiΡαντεβού θανάτου Λάκη. Εθιξε την αλιμπερτη και θα πετανι αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ