You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαγκάκια που παντρεύονται ζωντοχήρες με παιδιά !!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zeljko
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 696
- Εμφανίσεις 61K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Φοβάσαι τύπε να απαντήσεις στην Ερη
Η Έρη και κάθε άλλη γαλότσα του φόρουμ
πρέπει να πάρουν τον πούλο.
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Εφόσον λέει ότι παίρνει i7 το σύστημά του, είναι τουλάχιστον σόκετ 1156.
Οπότε με μία κάρτα επιπέδου 960 , από τελευταίες γενιές, θα παίζει κυριλέ.
Εννοείται αν παίρνει i7 δεν το συζητάμε, μιλάω για παλιά μηχανήματα πχ με Intel core 2 duo, έχω δει τύπο που έβαλε στο μηχάνημά του nvidia 980 ti, πεταμένα λεφτά.
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
ρε μάστορα i7 υπάρχουν κάμποσες γενιές ...
socket 1156
socket 1155
socket 1150
socket 1151
Για τα δύο πρώτα, δεν βρίσκεις καινούργιο.
Για τα δύο τελευταία βρίσκεις.
Οι i3 για games, δεν λένε στα 3 πρώτα.
Μόνο στο 1151 λένε οι i3 για games.
Από την άλλη με i5 , παίζεις σε όλα τα σόκετ, ακόμη και το 1156.
Με τον ssd που σου λέει ο άλλος , διαβάζει το παιχνίδι με τρελή ταχύτητα.
Και φορτώνουν όλα αμέσως.
δεν ξέρω για άλλα παιχνίδια τι απαιτήσεις έχουν, αλλά για αυτά τα 3-4 που με ενδιαφέρουν με i3 είμαι υπέρκομπλε !!!
πχ δες μια χαρά επεξεργαστής για 1155
δεν το ήξερα αυτό για τον σκληρό ότι παίζει ρόλο πάντως!!
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Εννοείται αν παίρνει i7 δεν το συζητάμε, μιλάω για παλιά μηχανήματα πχ με Intel core 2 duo, έχω δει τύπο που έβαλε στο μηχάνημά του nvidia 980 ti, πεταμένα λεφτά.
μα αν έχεις ένα i3 η ένα i5 μπορείς να παίξεις το παιχνιδάκι άνετα σε μια μέτρια ανάλυση με την κάρτα γραφικών που έχει ενσωματωμένη πάνω ο επεξεργαστής...
αξίζει να δώσεις 300 ευρώ μόνο και μόνο και λίγη ανάληση παραπάνω ?
τουλάχιστον για εμένα που με ενδοιαφέρουν μόνο 4-5 παιχνίδια όχι
Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 814
- Πόντοι
- 96
koita ειναι οικονομικο το θεμα
αυτοι οι αντρες που χωριζουν γυναικες με παιδι
παρακαλανε να ξαναπαντρευτει κανα μαλακα η πρωην τους , για να μην εχουν αξιωσεις
για ολα μεγαλυτερες διατροφες
Συνεπως συμφωνα με αυτους, οποιος παντευεται ζωντοχηρες ειναι μαλακας
Εγω σε αυτο δεν διαφωνω, οποιος της παντρευεται ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ
αυτοι οι αντρες που χωριζουν γυναικες με παιδι
παρακαλανε να ξαναπαντρευτει κανα μαλακα η πρωην τους , για να μην εχουν αξιωσεις
για ολα μεγαλυτερες διατροφες
Συνεπως συμφωνα με αυτους, οποιος παντευεται ζωντοχηρες ειναι μαλακας
Εγω σε αυτο δεν διαφωνω, οποιος της παντρευεται ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Καποιες βασικες "παρατηρησεις" επι του θεματος.
Πρωτον. Υγειεις σχεσεις είτε γαμου ειτε απλης συμβιωσης δημιουργουνται αναμεσα σε ανθρωπους που ο καθενας μονος του ειναι αυταρκης. Οικονομικα, κοινωνικα, συναισθηματικά κλπ ΑΥΤΑΡΚΗΣ.
Οταν καποιος η καποια μεσα απο την οποια σχεση του με το αλλο φυλο αναζητα δεκανικια γιατι μονος του δεν στεκετσι η ολη σχεση ειναι νομοτελειακα καταδικασμενη.
Αρα επι του θεματος. Αυτο που κοιτας στην αλλη δεν ειναι αν ειναι χηρα ζωντοχηρα η ελευθερη αλλα το αν αναζητα δεκανικια.
Δεκανικια που θα της λυσουν τα προβληματα που η ιδια μονη της δεν μπορει να λυσει.
Δυστυχως στην πλειονοτητα των περιπτωσεων τους οι ζωντοχηρες δεκανικια ψαχνουν, τα οποια πολλες φορες "πετανε" οταν επιτελεσουν το εργο τους, πραγμα που σωστα επισημανθηκε απο φιλους σε προηγουμενα posts. Σε καθε ομως κανονα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις και καλο ειναι αυτο να το θυμομαστε !!
Δευτερον. Οι γυναικες μετα τη γεννα επικεντρωνονται στα παιδια τους. ΤΕΛΕΙΑ. Ο αντρας ειτε ενσυνειδητα ειτε υποσεινηδειτα περναει σε "δευτερη" πρωτεραιοτητα και μοίρα. Αυτο συμβαινει ακομη και στα "normal" ζευγαρια. Πολυ δε περισσοτερο στη σχεση η στον επομενο γαμο μιας ζωντοχηρας με ενα επομενο αντρα. Αυτο ο αντρας πρεπει να το ξερει εκ των προτερων και να το αποδεχθεί, αν θελει να εχει καποια μικρη ελπιδα το "εγχειρημα". Συνηθως αυτοι οι αντρες δεν ξερουν τι τους γινεται και ακολουθουν τα συνηθη τσερκουλα.
Τριτον. Ειναι πραγματικα θλιβερο ( τουλαχιστον για μενα ) να βλεπω τοσο ηλιθιους μαλακες οσο περιεργως και ανθρωπους που εκτιμω να αποκαλουν τα παιδακια χωρισμενων γονιων μουλικα μπασταρδα η με αλλους "κοσμητικους" προσδιορισμους.
Οσοι το κανουν ας το ξανασκεφτουν λιγο !!
Βλεπεις στη φυση ζωα να βρισκουν μωρα απο αλλα ειδη εγκατελειμενα και να τα περιθαλπουν ενστικτωδως
ενω μπορουν να τα κανουν γευμα για τα ιδια και τα δικα τους παιδια. Οταν τα ζωα αναγνωριζουν και σεβονται την αγνοτητα και την αθωοτητα ειναι πραγματικα λυπηρο οι σνθρωποι να μη μπορουν να το κανουν.
Το να μην μπορει καποιος να αναγνωρισει και να σεβαστει την αγνοτητα και την αθωοτητα δεν ειναι ενδειξη μαγκιας αλλα ενδειξη συναισθηματικης αναπηριας !!!
Αντιθετα το να αναγνωριζει καποιος το λαθος του ειναι ενδειξη ανωτεροτητας και πραγματικης μαγκιας.
Καλώς τον mind!!!!Έλλειπες από το νήμα φίλε!!!!
Τώρα όσον αφορά το πρώτο προσυπογράφω με τα χίλια.
Όσον αφορά το δεύτερο όμως εφόσον είσαι μορφωμένος ανθρωπος το ξέρεις ότι δεν ισχύει.Κανένα αρσενικό δεν βοηθάει στην ανατροφή θυληκό με ξένα παιδιά.Η αγέλη, η κοινωνία, το κοπάδι όλο μπορεί.Άλλά θηλυκά συμφωνώ.Αρσενικά όμως ποτέ.Αντίθέτως πολλά θηλαστικά πχ λιοντάρια, αρκουδες, λύκοι, αγριογούρουνα, βίσωνες, άλογα, χιμπατζήδες κτλ όταν είναι η εποχή αναπαραγωγής αν δεν τους κάθεται η θηλυκιά και ασχολείται με τα μικρά της πολλές φορές προσπαθούν να τα σκοτώσουν για να την κάνουν να ξαναγκαστρωθεί.
Τέλος επειδή είσαι και τύπος που η γνώμη του με ενδιαφέρει και αξίζει να ακουστεί γιατί μας πλουτίζει να σε ρωτήσω το εξής:
Ανεξάρτητα από κοινωνικές ανάγκες, από το επίπεδο πολιτισμού που έχουμε καταφέρει να φτάσουμε σαν είδος, από τις όποιες ηθικές ή άλλες υποχρεώσεις έχουμε σαν κοινωνία αλλά μιλώντας καθαρά με όρους βιολογίας και φύσης δε θεωρείς ότι είναι στη φύση μας ως άντρες να θέλουμε να τεκνοποιήσουμε;Κι αυτός που μεγαλώνει ξένα παιδιά, όσο και καλός άνθρωπος να είναι, σωστός και άξιος συγχαρητηρίων και σεβασμού από την κοινωνία, δεν είναι κατά τη γνώμη σου b - male και άρα λιγότερο αρσενικός;;;
Υ.Γ.Απόλυτο δίκιο ότι δεν είμαστε ζώα και δε βρίζουμε ή δεν απαξιώνουμε παιδιά ή ακόμα και γυναίκες που είναι σε αυτή την κατάσταση.
Υ.Γ.2.Κατά τη γνώμη μου στο συγκεκριμένο θέμα τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η γυναίκα.Και δεν είναι μισογυνίστικο αυτό.Εμείς γαμάμε ότι βρούμε έτσι μας αναγκάζει η φύση.Η γυναίκα έχει χρέος να επιλέξει το A - male με το οποίο θα ζευγαρώσει.Αν επιλέξει κάποιον όχι με κριτήριο αν θα είναι καλός πατέρας και άξιος σύζυγος αλλά από το αν έχει φράγκα για να της κάνει λούσα ή αν είναι ωράιος γκόμενος ή αν έχει καλή δουλειά αλλά είναι μπέκρας ή αν πρέπει να βρει κάποιον τώρα σώνει και καλά γιατί πάτησε τα 30 καλά να πάθει!!!!
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Πολύ ακραίο παράδειγμα.
Πήγε κι έδωσε 600€ κάρτα σε τόσο παλιό μηχάνημα.
Πάντως και c2d , με overclock με κορυφαίο επεξεργαστή
όπως ο qx9770 που πάει άνετα στα 4Ghz
μπορεί να υποστηρίξει μία κάρτα επιπέδου μέχρι 970 το πολύ
χωρίς τρελές απώλειες. Σαφώς δεν θα παίζει το ίδιο με έναν i7 τελευταίο , αλλά θα παίζει.
John_john75
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Καλώς τον mind!!!!Έλλειπες από το νήμα φίλε!!!!
Τώρα όσον αφορά το πρώτο προσυπογράφω με τα χίλια.
Όσον αφορά το δεύτερο όμως εφόσον είσαι μορφωμένος ανθρωπος το ξέρεις ότι δεν ισχύει.Κανένα αρσενικό δεν βοηθάει στην ανατροφή θυληκό με ξένα παιδιά.Η αγέλη, η κοινωνία, το κοπάδι όλο μπορεί.Άλλά θηλυκά συμφωνώ.Αρσενικά όμως ποτέ.Αντίθέτως πολλά θηλαστικά πχ λιοντάρια, αρκουδες, λύκοι, αγριογούρουνα, βίσωνες, άλογα, χιμπατζήδες κτλ όταν είναι η εποχή αναπαραγωγής αν δεν τους κάθεται η θηλυκιά και ασχολείται με τα μικρά της πολλές φορές προσπαθούν να τα σκοτώσουν για να την κάνουν να ξαναγκαστρωθεί.
Τέλος επειδή είσαι και τύπος που η γνώμη του με ενδιαφέρει και αξίζει να ακουστεί γιατί μας πλουτίζει να σε ρωτήσω το εξής:
Ανεξάρτητα από κοινωνικές ανάγκες, από το επίπεδο πολιτισμού που έχουμε καταφέρει να φτάσουμε σαν είδος, από τις όποιες ηθικές ή άλλες υποχρεώσεις έχουμε σαν κοινωνία αλλά μιλώντας καθαρά με όρους βιολογίας και φύσης δε θεωρείς ότι είναι στη φύση μας ως άντρες να θέλουμε να τεκνοποιήσουμε;Κι αυτός που μεγαλώνει ξένα παιδιά, όσο και καλός άνθρωπος να είναι, σωστός και άξιος συγχαρητηρίων και σεβασμού από την κοινωνία, δεν είναι κατά τη γνώμη σου b - male και άρα λιγότερο αρσενικός;;;
Υ.Γ.Απόλυτο δίκιο ότι δεν είμαστε ζώα και δε βρίζουμε ή δεν απαξιώνουμε παιδιά ή ακόμα και γυναίκες που είναι σε αυτή την κατάσταση.
Υ.Γ.2.Κατά τη γνώμη μου στο συγκεκριμένο θέμα τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η γυναίκα.Και δεν είναι μισογυνίστικο αυτό.Εμείς γαμάμε ότι βρούμε έτσι μας αναγκάζει η φύση.Η γυναίκα έχει χρέος να επιλέξει το A - male με το οποίο θα ζευγαρώσει.Αν επιλέξει κάποιον όχι με κριτήριο αν θα είναι καλός πατέρας και άξιος σύζυγος αλλά από το αν έχει φράγκα για να της κάνει λούσα ή αν είναι ωράιος γκόμενος ή αν έχει καλή δουλειά αλλά είναι μπέκρας ή αν πρέπει να βρει κάποιον τώρα σώνει και καλά γιατί πάτησε τα 30 καλά να πάθει!!!!
Κι αν για οποιοδήποτε λόγο, η μέλλουσα γυναίκα σου, δεν μπορεί να τεκνοποιήσει, εσύ ως...A-male θα την στείλεις στη μαμά της, επειδή η φύση σου, σού επιβάλλει να τεκνοποιήσεις; Ερώτηση, άσχετη μεν με το θέμα, σχετική όμως με τη λογική που θέτεις...
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Η Έρη και κάθε άλλη γαλότσα του φόρουμ
πρέπει να πάρουν τον πούλο.
Τι να πω ρε Λάκη, μου είναι αδιάφορο, πάντως είναι αλλιώς να γράφεις κάποια πράγματα και άλλο να τα διαβάζεις όπως τα γράφουν οι ίδιες, έχει κάποια αξία.
Πάντως για την Έρη, έχουμε πλακωθεί κάποιες φορές, αλλά, να τα λέμε αυτά, έχει μεγαλύτερα αρχίδια από πολλούς εδώ μέσα.
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Πάντως για την Έρη, έχουμε πλακωθεί κάποιες φορές, αλλά, να τα λέμε αυτά, έχει μεγαλύτερα αρχίδια από πολλούς εδώ μέσα.
Δεν βλέπω καμία χρησιμότητά της στο φόρουμ.
Ενοχλητική είναι.
Κάτι σαν κουράδα σκύλου σε πεζοδρόμιο. Όλους τους ενοχλεί
κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να τη μαζέψει και να την πετάξει.
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Κι αν για οποιοδήποτε λόγο, η μέλλουσα γυναίκα σου, δεν μπορεί να τεκνοποιήσει, εσύ ως...A-male θα την στείλεις στη μαμά της, επειδή η φύση σου, σού επιβάλλει να τεκνοποιήσεις; Ερώτηση, άσχετη μεν με το θέμα, σχετική όμως με τη λογική που θέτεις...
Καθόλου άσχετη!!!! αν ρωτάς εμένα προσωπικά σου λέω ότι δε γουστάρω το γάμο σαν ιδέα.Αν ποτέ παντρευτώ προφανώς πριν το γάμο θα πάμε και οι δυο για εξετάσεις γενικώς και οι δυο.Για να εξηγούμαστε και να μην παρεξηγούμαστε.
Και για να μη βιαστείς να πεις ότι είμαι φαλλοκρατικό γουρούνι σου λέω ότι οι παππούδες μας δεν ήταν ζώα.Αλλά όταν πήγαιναν για το προξενιό έβαζαν τη νύφη να σηκωθεί για να τους τρατάρει καφέ και γλυκό.Όχι για το γλυκό αλλά για να δουν τη λεκάνη της αν μπορεί να κάνει καλά παιδιά....!!! ;) ;) ;) ;)
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
μα αν έχεις ένα i3 η ένα i5 μπορείς να παίξεις το παιχνιδάκι άνετα σε μια μέτρια ανάλυση με την κάρτα γραφικών που έχει ενσωματωμένη πάνω ο επεξεργαστής...
αξίζει να δώσεις 300 ευρώ μόνο και μόνο και λίγη ανάληση παραπάνω ?
τουλάχιστον για εμένα που με ενδοιαφέρουν μόνο 4-5 παιχνίδια όχι
Εξαρτάται τι θέλεις τύπε.
Άμα το setup σου αποδίδει γι' αυτά που σε ενδιαφέρουν δεν υπάρχει λόγος να ξοδευτείς. Άμα θέλεις να παίξεις division με όλα τα settings τσιτωμένα σε πολύ υψηλές αναλύσεις τότε πας αλλού.
Τον ssd να τον πάρει όμως, σου εγγυώμαι ότι δεν θα το μετανιώσεις και θα δεις διαφορά. Ιδανικά αντικατέστησε αυτόν που έχει το λειτουργικό και αν σε παίρνει πάρε άλλον έναν για τα παιχνίδια που παίζεις. Οι τιμές έχουν πέσει πολύ πλέον και βγαίνουν συνέχεια προσφορές.
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Τον ssd να τον πάρει όμως, σου εγγυώμαι ότι δεν θα το μετανιώσεις και θα δεις διαφορά.
ναι με μπριζόσατε για αυτούς τους ssd θα το ψάξω
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Δεν μου επιτρέπεται να κρίνω αρνητικά όποιον παντρεύεται γυναίκα με παιδί, γιατί και εμένα με μεγάλωσε θετός πατέρας. Ο φυσικός πα-τέρας μου, ήταν μεθύστακας και χτύπαγε την μάνα μου. Εμένα πήγε να με πνίξει όταν ήμουν 2 χρονών, αλλά με έσωσε ο γείτονας την τελευταία στιγμή. Από 3 ετών με μεγάλωσε ο θετός μου πατέρας και τον αποκαλώ από μικρός μπαμπά. Όταν τα βρήκε με την μάνα μου, της είπε ότι πρώτα αγάπησε εμένα και μετά αυτήν...Βέβαια το καλύτερο είναι να μεγαλώσεις τα δικά σου παιδιά, αλλά δεν ξέρεις πως θα τα φέρει η ζωή...
αυτο ειναι παραδειγμα προς μιμηση! μεγαλοκαρδος κ χρυσος ανθρωπος ο μπαμπας σου! μπραβο του!
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
αυτο ειναι παραδειγμα προς μιμηση! μεγαλοκαρδος κ χρυσος ανθρωπος ο μπαμπας σου! μπραβο του!
Πάλι εδώ;;;Δε θα αφήσεις νήμα για νήμα που θα μπω να πω μια κουβέντα;;;
John_john75
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Καθόλου άσχετη!!!! αν ρωτάς εμένα προσωπικά σου λέω ότι δε γουστάρω το γάμο σαν ιδέα.Αν ποτέ παντρευτώ προφανώς πριν το γάμο θα πάμε και οι δυο για εξετάσεις γενικώς και οι δυο.Για να εξηγούμαστε και να μην παρεξηγούμαστε.
Και για να μη βιαστείς να πεις ότι είμαι φαλλοκρατικό γουρούνι σου λέω ότι οι παππούδες μας δεν ήταν ζώα.Αλλά όταν πήγαιναν για το προξενιό έβαζαν τη νύφη να σηκωθεί για να τους τρατάρει καφέ και γλυκό.Όχι για το γλυκό αλλά για να δουν τη λεκάνη της αν μπορεί να κάνει καλά παιδιά....!!! ;) ;) ;) ;)
Μάλιστα...δεν ήξερα αυτή τη σκοπιμότητα παρατήρησης της λεκάνης και τα συμπεράσματα που εξήγαγαν οι παππούδες μας από αυτή....Υπό την έννοια ότι ο γάμος στοχεύει στην δημιουργία οικογένειας και μόνο, δεν αντιλέγω σε ό,τι λες...Ωστόσο αν, κούφια η ώρα που το ακούει, οι εξετάσεις έδειχναν πρόβλημα στη μανδάμ, τι ακριβώς θα έκανες; Θα την παρατούσες;
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
δεν ξέρω για τις άλλες εταιρείες, αλλά η Samsung (evo 850) έχει μια πολύ βολική εφαρμογή που κλωνοποιεί τον δίσκο στον SSD και το μόνο που έχεις να κάνεις μετά είναι να αλλάξεις τον δίσκο. ούτε acronis, ούτε image backup, ούτε τίποτα...
κατά τα άλλα, λέμε για τις ζωντοχήρες με παιδιά εδώ είπαμε...?
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Σορρυ, επρεπε να φυγω λιγο. Ναι ρε συ, ακουσε με. Ενας σκληρος θα σε απογειωσει. Μη πα να παρεις ομως κανενα με χαμηλες ταχυτητες. Εναν evo840 ή 850, και θα δεις. Ασε που εκτος απο ταχυτητα, επενδυεις σε αξιοπιστια. Δε πεθαινουν με τιποτα, ειναι αθορυβοι..
Όσο για το socket... ξανα.. no comment.
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Μάλιστα...δεν ήξερα αυτή τη σκοπιμότητα παρατήρησης της λεκάνης και τα συμπεράσματα που εξήγαγαν οι παππούδες μας από αυτή....Υπό την έννοια ότι ο γάμος στοχεύει στην δημιουργία οικογένειας και μόνο, δεν αντιλέγω σε ό,τι λες...Ωστόσο αν, κούφια η ώρα που το ακούει, οι εξετάσεις έδειχναν πρόβλημα στη μανδάμ, τι ακριβώς θα έκανες; Θα την παρατούσες;
Εν ολίγοις ναι.Αν σκοπός μου ήταν να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια φυσικά.Αν σκοπός μου είναι να έχω ένα σύντροφο στη ζωή τότε δε βλέπω το λόγο γιατί να παντρευτούμε και δεν μπορούμε απλά να συζήσουμε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 253
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις