Νέα

Μαγκάκια που παντρεύονται ζωντοχήρες με παιδιά !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zeljko
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 696
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
  ΓΤΠ νημα και ΓΤΠ αποψεις. Τουλαχιστον κρατησε το Μπου απο το να σκατοβαρεθει το σ/κ.

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
ποιος τους γαμάει και αυτούς στην βουλή μωρέ.
άντε και ψυφίζουν, λες και πρόκειτε να πάρουν φράγκο από κανένα..  :grin:

Τα "καπέλα" που αφορούν σε έμμεσους φόρους, θα τα πάρουν μια χαρά...εκτός και αν όλοι κόψουμε το τηλέφωνο, το ίντερνετ, τα καύσιμα, τα τσιγάρα, τα τρόφιμα, τα πάντα όλα...Είναι "έξυπνοι" οι συριζαίοι ρε, το έχουν δέσει απ΄όλες τις πάντες...

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
Καλημερα...
Να πω και την αποψη μου...
Πιστευω πως οποιος το κανει αυτο,να παντρευτει με κυρια με παιδια,3 πραματα συμβαινουν..:
1)Ειναι μαγκας!θελει αρχιδια να μπορεις να σταθεις στη κονωνια που ζουμε με τετοια αποφαση.
2)Ειναι αρκετα μαλακας. (Δε χρειάζεται επεξήγηση αυτο)
3)Εχεις αποδεχτεί το γεγονος πως για παντα σε αυτη την σχεση θα εισαι ο δευτερος λογος. Παντα θα ειναι μπροστα τα παιδια. Η μανα τα βαζει παντα πρωτα. Εννοειται πως σπανια αν εινσι μικρα θα υπαρχει περιπτωση να ανακατευτεις στη διαπαιδαγωγηση τους..
Αυτα...

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Λογικό βρε...πού να βρουν ελεύθερη γυναίκα χωρίς παιδιά οι κακόμοιροι οι Άγγλοι, όταν οι μισές γυναίκες από τα 19-20, σέρνουν και από δυο κουτσούβελα, ώστε να ζουν από τα benefits της πρόνοιας;...τύπου επαγγελματίες μανάδες...

αυτο που λες το βλεπω συχνα στο δρομο αλλα με πολυ νεαρους γονεις δλδ 20-22 κ η μανα κ ο πατερας κ απο το ντυσιμο κ το υφος τους καταλαβαινω οτι ειναι ταλαιπωρημενοι ισως περιθωριοποιημενοι...και οχι με μορφωση...
κ τωρα θα πεις πως το καταλαβαινω αυτο...ε νομιζω φαινεται το κοινωνικο στατους καποιου απτο τροπο που συμπεριφερεται στο δρομο, τον αερα του κ τον τροπο που μιλαει..
οποτε φανταζομαι οτι τα παιδια αυτα ενωθηκαν απο τυχαιες εγκυμοσυνες κ οχι επιτηδες..τεσπα ποτε δε ξερεις βεβαια...

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Καλημερα...
Να πω και την αποψη μου...
Πιστευω πως οποιος το κανει αυτο,να παντρευτει με κυρια με παιδια,3 πραματα συμβαινουν..:
1)Ειναι μαγκας!θελει αρχιδια να μπορεις να σταθεις στη κονωνια που ζουμε με τετοια αποφαση.
2)Ειναι αρκετα μαλακας. (Δε χρειάζεται επεξήγηση αυτο)
3)Εχεις αποδεχτεί το γεγονος πως για παντα σε αυτη την σχεση θα εισαι ο δευτερος λογος. Παντα θα ειναι μπροστα τα παιδια. Η μανα τα βαζει παντα πρωτα. Εννοειται πως σπανια αν εινσι μικρα θα υπαρχει περιπτωση να ανακατευτεις στη διαπαιδαγωγηση τους..
Αυτα...

Επίτρεψέ μου να σου πω ότι και δικά σου να είναι τα παιδιά, για τη γυναίκα σου, πάντα θα έρχεσαι δεύτερος....τα παιδιά της είναι πάντα πάνω από όλους και απ΄όλα...οπότε, μικρό το κακό...Δεύτερος έρχεσαι σε κάθε περίπτωση...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
 ΓΤΠ νημα και ΓΤΠ αποψεις. Τουλαχιστον κρατησε το Μπου απο το να σκατοβαρεθει το σ/κ.

τελικά πρόσθεσα 4gb ραμ (+64 bit λογισμικό) και πάει γαμάτα σε παιχνιδάκια που πρώτα είχα θέμα !!!!  :grin: :grin:
μεταχειρησμένοι επεξεργαστές πολύ τζόγος η υπόθεση λες ?  :grin:

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
αυτο που λες το βλεπω συχνα στο δρομο αλλα με πολυ νεαρους γονεις δλδ 20-22 κ η μανα κ ο πατερας κ απο το ντυσιμο κ το υφος τους καταλαβαινω οτι ειναι ταλαιπωρημενοι ισως περιθωριοποιημενοι...και οχι με μορφωση...
κ τωρα θα πεις πως το καταλαβαινω αυτο...ε νομιζω φαινεται το κοινωνικο στατους καποιου απτο τροπο που συμπεριφερεται στο δρομο, τον αερα του κ τον τροπο που μιλαει..
οποτε φανταζομαι οτι τα παιδια αυτα ενωθηκαν απο τυχαιες εγκυμοσυνες κ οχι επιτηδες..τεσπα ποτε δε ξερεις βεβαια...

Όχι..δεν μιλάω γι΄αυτούς...δεν μιλάω για νεαρά ζευγάρια που είναι μαζί...μιλάω για ανύπανδρες μητέρες...για γυναίκες που γκαστρώθηκαν από κάποιους, με τους οποίους ενδεχομένως δεν είχαν καν σχέση και κράτησαν τα παιδιά προκειμένου να ζουν από το επίδομα της πρόνοιας...Βέβαια, ο Κάμερον, θα τα κόψει κάποια στιγμή όλα αυτά, αν δεν τα έχει ήδη κόψει, και τότε θα δούμε πόσο...προοδευτική είναι η αγγλική κενωνία(sic)...

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Επίτρεψέ μου να σου πω ότι και δικά σου να είναι τα παιδιά, για τη γυναίκα σου, πάντα θα έρχεσαι δεύτερος....τα παιδιά της είναι πάντα πάνω από όλους και απ΄όλα...οπότε, μικρό το κακό...Δεύτερος έρχεσαι σε κάθε περίπτωση...

σμφωνω αν κ καλο να ειναι να υπαρχουν ισορροπιες..
ολοι ειναι σημαντικοι και ολοι ειναι μερος μιας δεμενης οικογενειας, βασικα ετσι πρεπει να ειναι...
δε συμφωνω οτι μολις κανει παιδια η γυναικα γραφει τον αντρα..αλλιως τι παντρευται κιολας..οπως συμβαινει κ το αντιθετο...οι πατεραδες να βαζουν πανω απο ολα τα παιδια...πιο σπανιο αλλα συμβαινει
καλο ειναι το ζευγαρι να ειναι 1 ..ενωμενοι απολυτα με η χωρις παιδια..

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.030
Πόντοι
6.515
Άσχετο...ακούω ραδιόφωνο παράλληλα με τη συγγραφή...πονημάτων στο μπου  :2funny: :2funny:.....Ψηφίζουν σήμερα στη Βουλή τα κέρατά τους τα τράγια κι εμείς ασχολούμαστε με τις κάβλες των ζωντοχήρων...το λες και "μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά, στους κάμπους πέφτει χιόνι"...

θα κατεβουν εκ μερους μας οι συντροφοι του ΠΑΜΕ τυπε  :orchestra:

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
σμφωνω αν κ καλο να ειναι να υπαρχουν ισορροπιες..
ολοι ειναι σημαντικοι και ολοι ειναι μερος μιας δεμενης οικογενειας, βασικα ετσι πρεπει να ειναι...
δε συμφωνω οτι μολις κανει παιδια η γυναικα γραφει τον αντρα..αλλιως τι παντρευται κιολας..οπως συμβαινει κ το αντιθετο...οι πατεραδες να βαζουν πανω απο ολα τα παιδια...πιο σπανιο αλλα συμβαινει
καλο ειναι το ζευγαρι να ειναι 1 ..ενωμενοι απολυτα με η χωρις παιδια..

Ίδιον των γυναικών είναι αυτό και όχι των ανδρών...και είναι λογικό ως ένα βαθμό...άλλη η σχέση της μητέρας με τα παιδιά της και άλλη του πατέρα...Γι΄αυτό και είπα ότι δεν με αφορά αν η άλλη έχει παιδιά από προηγούμενο γάμο ή όχι...είτε είναι δικά μου τα παιδιά, είτε του πρώην, εγώ μια φορά, δεύτερος θα έρχομαι...και οποιοσδήποτε άνδρας, και ας έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι αυτός και κανένας άλλος για το γυναικάκι του...

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
θα κατεβουν εκ μερους μας οι συντροφοι του ΠΑΜΕ τυπε  :orchestra:

Ναι..ναι..θα κατέβουν για να...προφυλάξουν τη Βουλή από το "μένος" όλων όσοι ΔΕΝ θα είμαστε εκεί...τσάμπα μεροκάματο παίρνουν...

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Όχι..δεν μιλάω γι΄αυτούς...δεν μιλάω για νεαρά ζευγάρια που είναι μαζί...μιλάω για ανύπανδρες μητέρες...για γυναίκες που γκαστρώθηκαν από κάποιους, με τους οποίους ενδεχομένως δεν είχαν καν σχέση και κράτησαν τα παιδιά προκειμένου να ζουν από το επίδομα της πρόνοιας...Βέβαια, ο Κάμερον, θα τα κόψει κάποια στιγμή όλα αυτά, αν δεν τα έχει ήδη κόψει, και τότε θα δούμε πόσο...προοδευτική είναι η αγγλική κενωνία(sic)...

ξερεις που ειναι προοδευτικη η αγγλια...
οταν παω στον "οαεδ" τους κ ο υπαλληλος εχει 15 σκουλαρικια κ ταττου
οταν παω στη τραπεζα κ ο υπαλληλος εχει μεγαλο ποσοστο αναπηριας κι ομως εργαζεται
οταν παω σε μια δουλεια δεν υπαρχει προβλημα να πω οτι ειμαι ομοφυλοφιλη η οροθετικη η οτιδηποτε κ να κινδυνεψω να απολυθω..
οταν ενω ειμαι ξενη σε ολες τις δημοσιες υπηρεσιες με αντιμετωπιζουν σαν να μην ημουν

και πολλα ακομαα
μονο το συστημα υγειας ειναι σκατα

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Ίδιον των γυναικών είναι αυτό και όχι των ανδρών...και είναι λογικό ως ένα βαθμό...άλλη η σχέση της μητέρας με τα παιδιά της και άλλη του πατέρα...Γι΄αυτό και είπα ότι δεν με αφορά αν η άλλη έχει παιδιά από προηγούμενο γάμο ή όχι...είτε είναι δικά μου τα παιδιά, είτε του πρώην, εγώ μια φορά, δεύτερος θα έρχομαι...και οποιοσδήποτε άνδρας, και ας έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι αυτός και κανένας άλλος για το γυναικάκι του...

τι να σ πω εγω δε το βλεπω ετσι!

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
ξερεις που ειναι προοδευτικη η αγγλια...
οταν παω στον οαεδ και ο "οαεδ" τους κ ο υπαλληλος εχει 15 σκουλαρικια κ ταττου
οταν παω στη τραπεζα κ ο υπαλληλος εχει μεγαλο ποσοστο αναπηριας κι ομως εργαζεται
οταν παω δεν υπαρχει προβλημα να πω στη δουλεια οτι ειμαι ομοφυλοφιλη η οροθετικη η οτιδηποτε κ να κινδυνεψω να απολυθω..
οταν ενω ειμαι ξενη σε ολες τις δημοσιες υπηρεσιες με αντιμετωπιζουν σαν να μην ημουν

και πολλα ακομαα
μονο το συστημα υγειας ειναι σκατα

Τρίχες πενταγιώτισσα....και στο Κτηματολόγιο της Αγ.Παρασκευής, δουλεύει τύπος με τατού και σκουλαρίκια... και στο μαγαζί της cosmote στη Μεσογείων δουλεύει τύπος χωρίς δάκτυλα στο ένα του χέρι...όλα αυτά είναι για το φαίνεσθαι...στην πραγματικότητα, η κενωνία της αγγλίας, είναι κάργα συντηρητική...απλά, δεν είναι υποκριτική σαν τη δική μας, που είναι όλο ντροπή το ενα και ντροπή το άλλο και στο παρασκήνιο γίνεται της πουτάνας το κάγκελο..

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Όταν δεν γράφει ο Λάκαρος, είναι σαν να νεκρώνει το μπου ολόκληρο.  :S
Κυριακή it is.
Θέλουμε και αίμα, θέλουμε και ψυχαγωγία.
Και η ανάλυση του "κοινωνικού συστήματος", της "υγείας" και της "πρόνοιας" της Αγγλίας, μόνο ως ψυχαγωγικό υπόβαθρο δεν εκλαμβάνεται.
Η αιώνια διαδικτυακή "καυλάντα" του Λάκαρου η Έρη που εχάθη ;;;  :grin:
Αποχώρησε διακριτικώς ;;;  :rolleyes:

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Όχι πάντα ρε μπράτκο...αν ο πιτσιρικάς είναι 22-23 χρονών, σε τι όλεθρο να οδηγηθεί; Υπάρχει περίπτωση να παντρευτεί σ΄αυτή την ηλικία; Γιατί αυτούς θεωρώ πιτσιρικάδες και γι΄αυτούς μιλάω, όχι για άνδρες 30+...

Φίλε, άστο.
Και 23χρονο έχω δει να παντρεύεται 38αρα με κόρη.
Βέβαια με δεδομένο ότι η θετή κόρη του πιτσιρικά είναι ... 10 χρόνια μικρότερή του,
μπορεί να αποζημιωθεί μελλοντικά !!!!!!

Με ακά πρωκτικό κρεμπιέ στη θετή.

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Τόσο εντόνως που έχει γίνει εμφανής η επιμονή ακόμη και σε μέλη με μικρή ιστορία εδώ , όπως εγώ... :grin:

Μπορεί να αναγνωρίζει την ιστορία σου στο φόρουμ από τον καιρό ...
που απλά παρακολουθούσες το φόρουμ !!!!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Τρίχες πενταγιώτισσα....και στο Κτηματολόγιο της Αγ.Παρασκευής, δουλεύει τύπος με τατού και σκουλαρίκια... και στο μαγαζί της cosmote στη Μεσογείων δουλεύει τύπος χωρίς δάκτυλα στο ένα του χέρι...όλα αυτά είναι για το φαίνεσθαι...στην πραγματικότητα, η κενωνία της αγγλίας, είναι κάργα συντηρητική...απλά, δεν είναι υποκριτική σαν τη δική μας, που είναι όλο ντροπή το ενα και ντροπή το άλλο και στο παρασκήνιο γίνεται της πουτάνας το κάγκελο..

τι να σου πω εγω οσα χρονια ζουσα ελλαδα δεν ειχα τετοια παραδειγματα στο περιγυρο μου.
παντως συμφωνω οτι στην ελλαδα υπερισχυει η ντροπη το κουτσομπολιο το τι θα πουν οι αλλοι κ πισω οντως γινεται χαμος...
δεν υπαρχει ιδανικη χωρα, απλα προσπαθουμε να δουμε που μπορουμε να εχουμε εναν ομορφο μικροκοσμο οπως τον θελουμε εμεις για να μαστε καλα...
την καλησπερα μου!

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Μπορεί να αναγνωρίζει την ιστορία σου στο φόρουμ από τον καιρό ...
που απλά παρακολουθούσες το φόρουμ !!!!

Όχι ρε μπράτκο...εννοώ ότι είναι εμφανής η επιμονή και η εμμονή της τύπισσας απέναντί σου, ακόμη και σε μέλη με μικρή ιστορία εδώ, όπως εγώ...όχι ότι έχει εμμονή μαζί μου...αφού δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε μια απάντηση σε κάποιο θέμα εδώ, τι εμμονή θα μπορούσε να έχει μαζί μου;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom