1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εγώ τον έχω ζήσει δίπλα σου αγάπη μου......σε ευχαριστω περσονα αλλα δεν ειμαι ο Κασπερ του BG !!!!! / θελω να ζησω τον μεγαλο ερωτα μια μερα ......
εγώ τον έχω ζήσει δίπλα σου αγάπη μου......σε ευχαριστω περσονα αλλα δεν ειμαι ο Κασπερ του BG !!!!! / θελω να ζησω τον μεγαλο ερωτα μια μερα ......
εγώ τον έχω ζήσει δίπλα σου αγάπη μου......
Θες να βάλω κάτι πρόχειρο ή κάτι πιο επίσημο;ενταξει περσονα μου / ελα το βραδυ να με παρεις απο το σπιτι και να σε γνωρισω στους δικους μου .....
Θες να βάλω κάτι πρόχειρο ή κάτι πιο επίσημο;
Ρε παιδια η Τζεσικα κανει καλο χορο στο LOLITA γιατι σε ενα αλλο σαϊτ διαβασα οτι ειναι ξενερωμα και την εχει δει ??????
Να μη διαβάζεις άλλα σαιτ
Πεταμενα λεφτα ...Πλεον!
φιλε χαρισμα σου ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΡΙΠΕΡ του κοσμου...σαν ελληνιδα..δεν θα βρεις πουθενα...να το θυμασαι...Καλα να ειναι το παιδι αλλα μια στριπερ κοντα σε εμενα θα βρει τον πραγματικο ερωτα .....
μονο ενα προβλημα υπαρχει...δεν μενω εκαλη...Αυτά τα έχει αναλάβει ο Θεός.....
μεσα κ εγω....Οχι απο εμενα...Αλλα τι να σου πω τωρα αν σου αρεσει αυτο το πιθηκομορφο παρτο.
Δες την λιγο στο φως χαλια ειναι
Δεν ειμαι ο σουπερ γαμαω αλλα αυτο δεν το επαιρνα ουτε τσαμπα...
φιλε χαρισμα σου ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΡΙΠΕΡ του κοσμου...σαν ελληνιδα..δεν θα βρεις πουθενα...να το θυμασαι...
γεια σου ρε υπουργε παλιοσες κ εσυ
Αναμεσα σε μια Ελληνιδα κ σε μια στριπερ,εγω φιλε διαλεξα Ιταλιδα...για τις Ελληνιδες μιλας σοβαρα ????? - δηλαδη αναμεσα σε μια στριπερ και Ελληνιδα ( και οι δυο μουναρες γιατι μονο μουναρες γαμαω ) να διαλεξω Ελληνιδα ?????
αντε και στα δικα σου
απο το στομα σου κ στων μοντ το αυτι