Νέα

Lolita Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 941
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kazaul

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
η κουβεντα με την ντενιζ ποσο πηγε

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
η κουβεντα με την ντενιζ ποσο πηγε

Δεν ξέρω φίλε εγω δεν είμαι της κουβέντας και των ποτών και δεν είμαι και καπετάνιος να ακούω και να λεω ιστορίες,
εγω άντε κάνα δυο ποτάκια βαριά βαριά και πολλά λεω νομίζω να σπάσει ο πάγος και μετά prive και αν δεν αξίζει δεν την ξαναπαίρνω για prive και κλαίω και τα ποτάκια, τα άλλα είναι για τον πούτσο καβάλα τι να λέμε, εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο vasos.

Πόσο πήγε η κουβέντα με την Ντενίζ? Θα πρέπει να ρωτήσουμε τον συνάδελφο του άλλου site που έγραψε την κριτική να μας πει.

kazaul

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγω πιστευω αυτο που εγραψε για την τσεσικα ειναι στημμενο δεν ισχυει!!!!!!!!!!!!!

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγω πιστευω αυτο που εγραψε για την τσεσικα ειναι στημμενο δεν ισχυει!!!!!!!!!!!!!

Κανένας δεν ξέρει, και ο καθένας πιστεύει αυτό που θέλει, θα συμφωνήσω όμως μαζί του για τις κοπέλες που αναφέρει σχετικά με τα  prive και για την πεσμένη απόδοση της Τζέσικας.
Sorry κιόλας για την παράθεση γιατί από οτι βλέπω είναι η συμπάθεια σου η συγκεκριμένη και ψιλό-θίχτικες, αλλά και εμένα μου φάνηκε παράξενο όταν το διάβασα, αλλά έκανα την παράθεση γιατί συμφωνώ με αυτά που γράφω πιο πάνω, τώρα οι λόγοι στην πραγματικότητα δεν με ενδιαφέρουν και πολύ ασχοληθήκαμε νομίζω.

kazaul

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τσεσικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη!!!!!!!!!!!!!!!!και δυσκολα να ξαναβρεθει τετοια γκομενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και απο εμφανιση και απο χαρακτηρα !!!!!!!!!!!!!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
...και βαραει καλα την σκορδαλια. :rockon: :rockon:

Και μόνο που φέρνω την εικόνα στο μυαλό μου(ή κάτι άλλο ονειρεύεται ότι εγώ φέρνω την εικόνα στα μυαλό μου...) κλαίω από τα γέλια. Να 'σαι καλά ρε μάστερ!

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
αυτη ειναι γυναικα!το σκερτσο της ειναι καταπληκτικο και η σκορδαλια σερβιρισμενη με παντζαρια ροδαλα ροδαλα! :rockon:

Μας έχεις ξεφτιλίσει όλα τα καλά πρώτος τα ανακαλύπτεις να είσαι καλά όμως που τα λες και σε μας.  :rockon: :dancing:

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μας έχεις ξεφτιλίσει όλα τα καλά πρώτος τα ανακαλύπτεις να είσαι καλά όμως που τα λες και σε μας.  :rockon: :dancing:

για να λεμε το γκολντ γκολντ και τη σκαφη σκαφη δεν ειμαι απο τους πρωτους της.....ειχε και καποιο παρελθον πριν απο μενα σε αλλες καφετεριες της γειτονιας! :dancing: :dancing:

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Η Denissa κύριοι που κρύβεται ?

pseg

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν υπαρχει περιπτωση ολες αυτες που μετρανε να μην εχουν καποιον να τις γρασαρει.Τι στο καλο μουνι δεν εχουν αυτες ? Απλα οι πονηρες τον κρυβουν.
Λογικο και φρονιμο.Αλωστε φαινονται οι καβατζομενες αμα εχεις λιγη εμπειρια...

adm

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η Αλινα (πρωην αμαζον) με τα μεγαλα βυζια σερβιρει φραπε ?
ξερει καννεις

Facial_Freak

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπερα φιλτατοι χυστες!! Αποψε θα παω μεχριτο εν λογω μαγαζι για πρωτη φορα μαζι με 1 φιλαρακι... Για προτεινετε.. ποια σας αρεσε?? ποια να προτιμησω για χορο??

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Καλησπερα φιλτατοι χυστες!! Αποψε θα παω μεχριτο εν λογω μαγαζι για πρωτη φορα μαζι με 1 φιλαρακι... Για προτεινετε.. ποια σας αρεσε?? ποια να προτιμησω για χορο??
Dianna!!!!!!

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
να υποθεσω οτι εχει λολιτες απ το ονομα μεσα το μαγαζι?..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom