Ντιανα ΕλεναΚαλησπερα φιλτατοι χυστες!! Αποψε θα παω μεχριτο εν λογω μαγαζι για πρωτη φορα μαζι με 1 φιλαρακι... Για προτεινετε.. ποια σας αρεσε?? ποια να προτιμησω για χορο??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lolita Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 941
- Εμφανίσεις 103K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Στο μαγαζί δουλεύει και η Μιλένα που ήταν στο Rich and Famous ?
νομιζω δουλευει μουσσες...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Έχει πάει κανείς πρόσφατα να μας πει τι παίζει?
μαλλον το ιδρυμα παρακμαζει...
lolita2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παιδες επειδη ετοιμαζομαι για επισκεψη στην αγαπημενη λολιτα μετα απο 1,5 χρονο μπορω να εχω μερικες πληροφοριες-προτασεις για το συγκεκριμενο μερος?12εισοδος 12 χορος τα ειχα αφησει.ετσι ειναι ακομα?και προτασεις για χορο που να αξιζει pls.
lolita2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Απαντηση δεν πηρα αλλα απαντηση θα δωσω εγω.Επισκεψη σημερα.Αρκετα καλα κομματια αλλα γενικα το μαγαζι εχει πεσει.Ντιανα φοβερη.Ελενα πολυ καλη αλλα μετριος χορος.Εκανα και μ...α και πηρα μια πατσογρια γιουλη και ακομα τα κλαιω.Μακρια!!Καλουτσικο αλλα καμια συγκριση με εροτικα και ρασπουτιν.Επισης κακη εντυπωση οτι και σε μενα και στο φιλο μου που πηγαμε μαζι προσπαθησαν τα γκαρσονια να μας φανε λεφτα.Αυτα.
πολυ καλη η μονα λιζα αυτο το γλυκο καυλιαρικο χαμογελο ειναι ολα τα λεφτα στο πριβε και απιστευτο σωμα,απιστευτο. βεβαια γουστα ειναι αυτα..τα γκαρσονια οντως θυμιζουν μουτσους δεκαετιας '50 και στα κερματα παντα ψαχονται. ενας ειχε βγαλει καμια εικοσαρια κερματα, ηθελα ενα 2€ και μια ωρα εψαχνε αναμεσα σε καμμια δεκαρια 2€ να βρει πιο θα μου δωσει..απιστευτο,περιμενε να του πω ενταξει αστο αλλα αυτα αλλου φιλε. καλο το μαγαζι ,η μαυρουλα με το ωραιο σωμα ειναι για να τρωει ξυλο για οσους γουσταρουν. κανα δυο ακομη καλα κομματια, αλλα μεχρι εκει. 12€ ο χορος 11 εισοδος και 50 πριβε. υπαρχουν και καλυτερα μαγαζια.σημερα προτιμησα μουσες για να ξεφορτωθω τα περισσευουμενα χρηματα..
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
μαλλον το ιδρυμα παρακμαζει...
επιβεβαιωνομαι βλεπω...δυστυχως....αυτο το μαγαζι αξιζε να ειναι απο τα τοπ λογω ενδοξου παρελθοντος..
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Απαντηση δεν πηρα αλλα απαντηση θα δωσω εγω.Επισκεψη σημερα.Αρκετα καλα κομματια αλλα γενικα το μαγαζι εχει πεσει.Ντιανα φοβερη.Ελενα πολυ καλη αλλα μετριος χορος.Εκανα και μ...α και πηρα μια πατσογρια γιουλη και ακομα τα κλαιω.Μακρια!!Καλουτσικο αλλα καμια συγκριση με εροτικα και ρασπουτιν.Επισης κακη εντυπωση οτι και σε μενα και στο φιλο μου που πηγαμε μαζι προσπαθησαν τα γκαρσονια να μας φανε λεφτα.Αυτα.
Όχι και τη γριά!!! ΕΛΕΟΣ!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
σωστός ο παίκτης......Λολιτα-Πρινσες-Λιντο τα χειροτερα γκαρσονια προσεχετε για να εχετε!!!!!!!!1
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αλλάξανε τα κόλπα μινίστρο... Γίναν οι περισσότερες κυρές και αριστοκράτισσες.παντου τα γκαρσονια ειναι μαλακες / το θεμα ειναι οι γκομενες δινουν κωλο ???????
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Αλλάξανε τα κόλπα μινίστρο... Γίναν οι περισσότερες κυρές και αριστοκράτισσες.
και εγω τι κανω ???? / εδω ειμαι για να τις αποκαταστησω - αρκει να μην θελουν Εκαλη και Ferrari .....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αυτά τα έχει αναλάβει ο Θεός.....και εγω τι κανω ???? / εδω ειμαι για να τις αποκαταστησω - αρκει να μην θελουν Εκαλη και Ferrari .....
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Αυτά τα έχει αναλάβει ο Θεός.....
Καλα να ειναι το παιδι αλλα μια στριπερ κοντα σε εμενα θα βρει τον πραγματικο ερωτα .....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εδώ τον βρήκα εγώ κοντά σε σένα..... Το ρωσσάκι δεν θα το βρει;;;;;;Καλα να ειναι το παιδι αλλα μια στριπερ κοντα σε εμενα θα βρει τον πραγματικο ερωτα .....
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
εδώ τον βρήκα εγώ κοντά σε σένα..... Το ρωσσάκι δεν θα το βρει;;;;;;
σε ευχαριστω περσονα αλλα δεν ειμαι ο Κασπερ του BG !!!!! / θελω να ζησω τον μεγαλο ερωτα μια μερα ......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις