Σωστά.
Άλλος είναι η γοργόνα.
Μισός μαντράχαλος, μισός ΟΧΙΑ.
Η κάνω λάθος;
βρε βρε....
Σωστά.
Άλλος είναι η γοργόνα.
Μισός μαντράχαλος, μισός ΟΧΙΑ.
Η κάνω λάθος;
DIKY μας ειπες
πως θα μας παρεις πιπες !!!!!!!
την τελευταία φορά που κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα φορούσες κωλοκόρδονο.....
Ασε φίλε... Εγώ για να μη μου πεθάνει τώρα το πάσχα του έχω πάρει λάμπα............προχειροδουλεια σου κανει περσονα, εμενα φοραει στριγκ σε μορφη πιτζαμας με την φατσα του φεθρυ κωλοπροφιλ..
η πουπουλίνα που βρίσκεται όταν πιπώνεται ο μινίστρος;ας πουμε κατι ουδετερο. ειναι η πουτανα του σαιτ!
[move]υπουργε τον παιρνεις[/move]
η πουπουλίνα που βρίσκεται όταν πιπώνεται ο μινίστρος;
λοιπον θελω info τι κανει η Τζεσικα στο πριβε / το τριβει το πιπερι ?????
τι πουτανα που εισαι να μη θυμασαι τον γαμια σου! εισαι η οχια μου..remember??Παω να κανω μια σοβαρη συζητηση και εχω τον DIKY να μας τα πρηζει .... / ρε φιλε σε ξερω ?????
αντε να σου απαντησω γιατι εισαι καλο κοριτσι..οχι φιλε η τζεσικα δεν κανει καλο πριβε και δεν τριβει τιποτα, εχω παει 4 φορες τον τελευταιο μηνα και ξερω..δεν φοραω πιτζαμες εγω αλλα παντελονια! χου?λοιπον θελω info τι κανει η Τζεσικα στο πριβε / το τριβει το πιπερι ?????
τι πουτανα που εισαι να μη θυμασαι τον γαμια σου! εισαι η οχια μου..remember??
αντε να σου απαντησω γιατι εισαι καλο κοριτσι..οχι φιλε η τζεσικα δεν κανει καλο πριβε και δεν τριβει τιποτα, εχω παει 4 φορες τον τελευταιο μηνα και ξερω..δεν φοραω πιτζαμες εγω αλλα παντελονια! χου?
ρε παιδια καμια αλλη γνωμη γιατι καποιος πεταχτηκε και εκλασε ......
η τσεσικα δεν δουλευει το λολιτα ....................................
ασε ρε καζαουλ πως σε λενε που δεν δουλευει το λολιτα η τζεσικα..η τσεσικα δεν δουλευει το λολιτα ....................................