Νέα

Lolita Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 941
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.842
Πόντοι
606
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

απαιτηση του λαου αλεξ!εδω και τωρα εκπτωση στον φραπε με ροχαλα!βοηθηστε το κοστος του αγαμου/σχεσατου/εγγαμου φραπεδιαρη να μειωθει ωστε να αυξηθουν οι επισκεψεις του! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ο ανθρωπας κανει αποχη τοσο καιρο ρε παιδια.αυτος καλλυτερα να μη φαει παρα να μη πινει καφε.καντε κατι θα τον χασουμε.η καφεινη ειναι απαρετιτο συστατικο για τον οργανισμο του :helpplea:

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ο ανθρωπας κανει αποχη τοσο καιρο ρε παιδια.αυτος καλλυτερα να μη φαει παρα να μη πινει καφε.καντε κατι θα τον χασουμε.η καφεινη ειναι απαρετιτο συστατικο για τον οργανισμο του :helpplea:

πες τα πες τα χρυσοστομε!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
O vasos είναι μαι χαρά δεν έχει ανάγκη αυτές οι κάργιες έχουν ανάγκη (τα Ευρώ)

SAKIS019

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
Μια λιθουανή ξέρει κανείς πως τη λένε?

αν λέμε τιν ίδια βάιντα λέγεται.

Επισκέπτης
Την κοπελα απ΄τη Λιθουανια μαλλον την λενε Βάιλντα...με λλλλ...σαλονικιοτικο....αν δεν κανω λαθος...
Μπορει να τη λενε Βαιλα ή Βαιντα που λενε οι αλλοι..αλλα εγω σλαβικο ονομα ξερω μονο Βαιλντα...γι'αυτο πιστευω οτι ειναι με "λλλλ"...

SAKIS019

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
Εγώ λέω ότι την επόμενη φορά που θα πάτε στο μαγαζί να πείτε του σερβιτόρου που κάθεται μπροστά στην πόρτα φίλε θέλω καναπέ η εδώ και να του το τονίσετε ώστε να καταλάβει τι ακριβώς ζητάτε. Δε νομίζω να σας πει όχι. 

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Εγώ λέω ότι την επόμενη φορά που θα πάτε στο μαγαζί να πείτε του σερβιτόρου που κάθεται μπροστά στην πόρτα φίλε θέλω καναπέ η εδώ και να του το τονίσετε ώστε να καταλάβει τι ακριβώς ζητάτε. Δε νομίζω να σας πει όχι. 

Αυτοί είναι γαιδούρια δεν καταλαβαίνουν

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αυτοί είναι γαιδούρια δεν καταλαβαίνουν
οπως και του Πρινσες,Μουσες.Και στο νεο Αμαζων πανε να τους μιμηθουν.
Αντιθετα στο Γκολντ και Πειραιως ειναι ενταξει.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Εκτός από τα γκαρσόνια ήταν και δυό τρεις γκόμενες με γ..μωσυμπεριφορά.
Έρχεται μια β..ζαρού πάνω μου και μου λέει αν δεν χορέψεις τώρα μαζί μου δεν πρόκειται να σου ξανάρθω ποτέ.
Εγώ της απαντάω να μην είναι τόσο απότομη κι αυτή το βιολί της.
Καλό το ίδρυμα αλλά δυό τρεις έχουν συμπεριφορά λες και είναι ο Zidane με τον Materazzi.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
οπως και του Πρινσες,Μουσες.Και στο νεο Αμαζων πανε να τους μιμηθουν.
Αντιθετα στο Γκολντ και Πειραιως ειναι ενταξει.

Και στην Ανατολή θα πρόσθετα δεν μου έχει τύχει κάτι

SAKIS019

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
Δε θα πάρω θέση για τα άλλα μαγαζιά αλλά στο συγκεκριμένο επειδή πάω συχνά θα έλεγα να πείτε του σερβιτόρου ότι δε μου αρέσει δε με εκφράζει εκεί που στα γαμήδια με πάς  και προτιμώ να φύγω αν πρόκειται να με ξαναπάς εκεί που θέλεις.  Πιστεύω ότι θα σας βάλει. Αν δεν σας βάλει όταν θα έρθει η γκόμενα πείτε τις και εσείς ότι δεν κερνάω και ούτε κάνω χορούς μέχρι να μου αλλάξουν τραπέζι.

Για να δούμε μετά τι θα κάνουν.

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Xxaxaxaxx Εκεί μια φορά παλιά, ήθελα να με βάλουν σε καναπέ. Ρε χρυσέ μου, ρε αργυρέ μου τίποτα. Κοίταξε να δεις, έχω x λεφτά και του τα δείχνω άμα θες βάλε με αλλιώς πάω αλλού. Περάστε...

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
μια παρατηρηση που εχω να κανω για το εν λογω στριπ ειναι οτι οι σερβιτοροι ξεχνανε! ποσες φορες εχω ζητησει κοπελα να μου ρθει και ειτε την χανουν ειτε το ξεχνανε και δεν μου την φερνουν ποτε αναγκαζοντας τον ηρωικο πελατη να περιμενει ωρες. μπραβο στον σερβιτορακο που φυλαει την τουαλετα και οποτε του κανω νοημα να μου φερει μωρο μολις βγει το κανει και μου ερχεται καθαρο καθαρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom