Φαγητο300? Τι θα τρως δυο πιτογυρα και ενα γιαουρτακι? ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕ Τ δεν θα πας ? Κανενα καθαριστηριο? Ρευμα εβαλες λιγο εκτος αν ζεις με λαμπα θυελλης καφε δεν θα πιεις εξω για την παρεα? Δεν σου βαζω κανενα ποτακι ουτε τσιγαρα αν καπνιζεις και κατι αλλο υπαρχει διαφορα του ζειν απο το ευ ζειν. Αυτο που περιγραφεις ειναι απλο ζειν και δεν βγαινει κιολας. Δν μιλαω για χλιδες αλλα να μην σκεφτεσαι να πιεις ενα καφε η να πας μια βολτα.Δεν λεω για ταξιδια κλπ αλλα για απλα πραγματα αναψυχης που εχει αναγκη ο ανθρωπος. Με λιγα λογια για να ζεις σημερα στοιχειωδώς ανθρωπινα θες 2000 μινιμουμ. Θα μου πεις ποιος τα βγαζει? Για αυτο δουλευουν ολοι 2 δουλειες για να τα βγαλουν περα αλλα αυτο ειναι δουλεία. Απο εκει και περα οκ μπορεις να ζησεις και με καποιο επιδομα χωρις ρευμα χωρις κινητο χωρις οχημα με δυο πιτογυρα την ημερα κανεις δεν πεθαινει.Ζεις ετσι με 200 τον μηνα και σου μενουν κιολας.
3 κιλά κοτοπουλο βγάζεις ανετα μια βδομάδα.... με όσπρια , ομελέτα και κάνα ψαράκι. Αυτα μονο που έγραψα κάνουν 30 ευρώ.
Δεν ειπαμε για καθαριστικά κτλ. ειπαμε φαγητο μόνο. Δευτερα Τριτη τεταρτη θα φας κοτοπουλάκι.... Πεμπτη όσπρια
Παρασκευη ομελέτα Σαββατο κανα ψαράκι Κυριακή ομελέτα. Αλλα 20 -30 ευρω μετά για πρωινό - ρυζια μακαρόνια... τα απαραίτητα τύπε.
Τωρα αν εσυ θές αρνί και τυριά 3-4 λογής και ενα κάρο πατατάκια και γαριδάκια και δεν ξερω κ εγω τι άλλο με μπυρες ε που να σε φ΄τασει το 60αρι για φαγητο την εβδομάδα.
70 ευρω την εβδομάδα εγω παίρνω τα πάντα και γεμιζει το ψυγειο σαν βασιλιάς..... και αυτο δινει 280 το μήνα. Mε κρέας κοτοπουλο - κιμά - όσπρια - αυγά - ζυμαρικά - ψωμι - τυρί κανα αναψυκτικό - φρουτα - λαχανικά και πρωινό.
δε ξερω απο που ψωνίζετε πάντως ενδεικτικά και μονο το κοτοπουλο φιλέτο αν το πάρεις απο σουπερ μάρκετ εχει 10 ευρω το κιλο... να παει να γαμηθει θα το πάρω απο κρεωπολείο που το δινουν 6-7 ευρω !!!!
Οι ρυζογκοφρέτες στον Σκλαβενιτη κάνουν 1.80
στον γαλαξια 1,.40!!!!
Αμα ψωνιζεις απο τοΝ Βασιλοπουλο τον λήσταρχο δεν σου φταίει κανείς. Ειπαμε ΕΧΟΥΜΕ πόλεμο.