Παίκτη, οι τιμές στα ακίνητα έχουν αυξηθεί γιατί έχουν ανέβει πολύ και οι απαιτήσεις των ενοικιαστών. Φίλος προσπαθούσε να νοικιάσει σπίτι σε λογική τιμή, σε σχετικά καλή κατάσταση αλλά είχε να ανακαινιστεί 20+ χρόνια. Το έβλεπαν διάφοροι και δεν το νοίκιαζε κανείς, έριξε λεφτά για ανακαίνιση, ηλεκτρικές συσκευές καινούριες κλπ. και νοικιάστηκε αμέσως σε πολύ ακριβότερη τιμή. Δεν είναι ότι θέλεις να πλουτίσεις αλλά όταν δώσεις 20 και 30Κ για να ανακαινίσεις ένα διαμέρισμα πρέπει να γίνει η απόσβεση και να βγει και κάποιο κέρδος.
Εγω προσωπικά μεγάλες απαιτήσεις δεν έχω. Εγραψα πιο πάνω ένα πλάνο εναλλακτικής με ψαξιμο λιγο εκτος Αθηνών. Υπάρχει ο προαστιακός εκει μπορεις να εισαι γρηγορα και χωρις κίνηση στην Αθήνα. Αμα θέλουμε μπορούμε να κτυπήσουμε τις τιμές ο φιλος πιο πάνω με ρωτησε εαν εχω έξοδα για τσιγαρα... φυσικα δεν εχω γιατι δεν καπνίζω.
Πρέπει γενικά να κτυπησουμε τις κακιές συνηθειες που μας καταστρέφουν
οικονομικά και σωματικά... πχ το μποτιλιάρισμα για το αμαξι μας, η ακριβη διαβίωση στο ενοικιο στην Αθηνα , τα σκάρτα φαγητα ο άλλος έβαλε και τα εξοδα για το ντιλίβερι. Ποιο ντιλίβερι ;
Δεν πας γυμναστηριο ; δεν κάνεις μια νορμάλ διατροφή ; μια φορά την εβδομάδα να πας σε ενα ψητοπωλείο ναι αλλα οχι και κοστολογιο των 100 ευρω το μηνα για ντιλιβερι !!!!!!!!!!!! Λογικό να βγάζουν μετά κάτι κοστουμια 2000 ευρω το μήνα οταν ο μέσος μισθος απο την ΕΡΓΑΝΗ ΕΙΝΑΙ στα 1200 ευρώ.
Εχει τυχει να έχω περάσει και εβδομάδα με 40 ευρω σούπερ μάρκετ.... 2 κιλά κοτοπουλο , οσπρια , αυγά, 2-3 μπανάνες - μήλα , πρωινό και ρυζάκι. Μια χαρά έτρωγα , εψηνα και κάνα λαχανικό στο air frier. Den htan δυο πιτόγυρα που εγραψες ενας συναγωνιστης ηταν 3 γευματα κανονικα. Κτοπουλο με ρύζι λαχανικα απο πάνω λάδι , αλάτι λεμονάκι λιγη μουστάρδα σαλατα αναψυκτικο δηλαδη τι αλλο θέλεις ας πούμε
Κάποιοι ειναι σπάταλοι... απλά τα πράγματα.