BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.846
- Πόντοι
- 3.556
Τέτοιες γκόμενες είναι να τις παντρεύεσαι φίλε.
Για παιδιά ναι. Αλλά ο γάμος είναι για αδύναμους άνδρες, που λέει κι ένας άλλος τύπος εδώ γύρω.
Μάλλον είσαι εκτός πραγματικότητας. Αυτά τα εξοδα δεν παίζουν με τίποτα.Πολυ σπάταλοι οι Αθηναίοι.... πραγματικά και μονο απο τη κινηση στους δρομους το καταλαβαίνεις.
Για μένα τα έξοδα στην Αθήνα θα είχαν ως εξής
Βρίσκεις το πολυ 400 ευρω ενα σπίτι να μείνεις.
ρευμα 70 ευρω το μήνα ΜΑΞ.
Νερό-κινητο τηλέφωνο = 40 ευρώ.
Αμάξι βενζίνη 100 ευρω (για τις βασικές αποστάσεις)
κάρτα για τα μέσα 50 ευρω το μήνα
φαγητό 300 ευρώ το μήνα.
960 ευρω σύνολο.
Αν παίρνεις 1500 τα 200 αποταμιευση τα υπόλοιπα πουτανάκια ή βολτες με καναν φίλο καμια παρέα κτλ.
Πολλοί θα προτιμούσαν επαρχία,αν είχαν εκεί εξασφαλισμένο μουνί.Ο φόβος της μπακουρομοναξιάς δεν τους αφήνει να φύγουν απ'την Αθήνα (και τη Θεσσαλονίκη).
Ένα ζητηματάκι επίσης είναι, ότι ακόμη κι όταν σε ακολουθήσει ένα θεόμουνο από την πόλη στην επαρχία, θέλει κι αυτή να ακούσει, ότι η όλη κατάσταση θα είναι κάπου-κάπως προσωρινή, κι όχι μετακόμιση χωρίς επιστροφή.
Η Αθήνα είναι μαγνήτης για άρχοντες και σκλάβους εδώ και χιλιετίες.
Θεόμουνο δύσκολα να αφήσει τη ζωάρα της στην Αθήνα,ακόμα και προσωρινά.Εκτος αν είσαι κανας ποδοσφαιριστής και πάρεις μεταγραφή,μόνο τέτοιες περιπτώσεις
Μια ψιλοκαλή άμα βρεθεί,πες ένα 6 προς 7αρι,καλά είναι
το θεμα ειναι να δικαιωθηκες μακροπροθεσμα για την επιλογη σου που εκανες τοτε. Γιατί ήταν ρίσκο να αφήσεις την Αθήνα εκείνη την εποχη που αναφέρεις εφόσον περνούσες γλυκια ζωή
Άμα έχεις κάνει μαζί της ήδη μωρά, και την πείσεις, ότι για τα παιδιά είναι καλύτερα, γίνεται πιο εύκολα.
Αρκετές από τις σημερινές μανάδες έχουν κάμποσο άγχος σχετικά με το πού και πώς να μεγαλώσουν τα παιδιά.
Αν είσαι σε οικονομικό χάλι (= κάτω από 1,5-2 χιλ. ΚΑΘΑΡΑ) και κατοικείς Αθήνα, τότε είσαι καταδικασμένος στη μιζέρια τύπε. Καλύτερα φεύγεις, χθες.Εγώ όταν τα λέω με κοιτάνε ΠΕΡΙΕΡΓΑ.
Και αν πεις ότι αναζητάς συγκατοικο ή ό,τι αναγκάζεσαι να μένεις με γονείς στα 40 plus σε κοιτάνε με μίσος και λύπη οι γκόμενες.. ΈΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ: Τόοοσο μουνόδουλοι και πυρφόροι έχουν γίνει οι άντρες και τις έχουν κάνει όλες τόσο απαιτητικές ακόμα και σήμερα με όλα αυτά οικονομικά χάλια; Απαντήστε μου σας παρακαλώ.
Ναι και δεν το μετανιωνω καθολου!δικαιωθηκες για την επιλογη σου?
Eίχα πάει τον Απρίλιο σε ένα σχετικά καινούργιο οδοντιατρείο για να αλλάξω ένα σφράγισμα και οι εκεί άνθρωποι είχανε αγοράσει ένα οδοντιατρικό μικροσκόπιο Τσάϊς εξτάρο 300 που κοστίζει καινούργιο κοντά στα πενήντα χιλιάρικα ευρωπουλίνια...!!!Τύπε ο οδοντίατρος μπορεί να σου χρεώσει τα κέρατά του για ένα εμφύτευμα απλά επειδή πήρε καινούργιο μοτέρ και θελει να το κάνει απόσβεση ΠΑΝΩ ΣΟΥ
Μάλλον είσαι εκτός πραγματικότητας. Αυτά τα εξοδα δεν παίζουν με τίποτα.
Για μένα τα έξοδα στην Αθήνα θα είχαν ως εξής
Βρίσκεις το πολυ 400 ευρω ενα σπίτι να μείνεις.
συμπληρώνω και εμένα ένας φίλος μου στο Γέρακα δίνει τόσα, αλλά είναι μακρυά από το κέντρο και αυτό είναι αρνητικό . Στη Μεταμόρφωση έεχει αρκετές επιχειρήσεις όπως και στο Γέρακα. Πάντως υπάρχουν άνθρωποι που μένουν Χαλκίδα και πάνε κάθε ημέρα ΑθήναΑμα γουστάρουν. Αμα δεν γουστάρουν δεν πειράζει θα βρούμε αλλού. Εχω μια γνωστη που νοικιάζει στη Μεταμόρφωση με 400 το μήνα τστα μέτρα που αναφέρω.
συμπληρώνω και εμένα ένας φίλος μου στο Γέρακα δίνει τόσα, αλλά είναι μακρυά από το κέντρο και αυτό είναι αρνητικό . Στη Μεταμόρφωση έεχει αρκετές επιχειρήσεις όπως και στο Γέρακα. Πάντως υπάρχουν άνθρωποι που μένουν Χαλκίδα και πάνε κάθε ημέρα Αθήνα