Νέα

Κόστος ζωής στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thleizer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.343
Πόντοι
3.656
Αν τρέχεις όλη μέρα και είσαι με αδειο ψυγείο γιατί δεν έχεις χρόνο ούτε για αυτό...γάμα το...δεν είναι ζωή αυτό.
Πολλούς που ξέρω και βγάζουν καλά λεφτά ... αλλά τρέχουν όλη μέρα σε εξωτερικές δουλειές ...
έχουν γίνει σαν κουβάδες ... για αυτό ακριβώς ... ΤΡΩΝΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΕΞΩ ...
σκατά με ζάχαρες συντηρητικά λίπη τα αρχίδια μου ....

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.902
Πόντοι
3.656
Τυχερός όποιος μπορεί να φύγει ή έχει ΄ήδη φύγει, αν τελικά (που δεν το πιστεύω) ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου, ΜΟΝΟ για διακοπές (ούτε αυτό το πιστεύω πλέον).-:woldman:

Τυχερός είναι όποιος καταφέρνει στη ζωή του να είναι ευτυχισμένος.Δεν έχει να κάνει με το αν ζει εδώ ή στο εξωτερικό.

Κι εδώ θα δεις κοσμο που περνάει καλά,όπως και κόσμο που πήγε στο εξωτερικό και υποφέρει

Μακριά απ'την πατρίδα σου...παντού θα είσαι ξένος

OP
OP
T

thleizer

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Like
332
Πόντοι
21
Δείτε όμως πόσο σημαντική πτυχή πήρε η λέξη ΣΠΙΤΙ. Πριν 20-30 χρόνια όλα τα σπίτια ήταν σε αξιοπρεπής τιμές τόσο για αγορά όσο και για ενοικίαση. Και αυτό συνέβαινε παγκοσμίως, όχι μόνο στην Ελλάδα.

Πλέον σε όλο το κόσμο τα ενοίκια ειδικά έχουν πάει στο θεό. Φυσικά σε αυτό έπαιξε ρόλο και ο κοβιντ. Οι καταναλωτικές συνήθειες του μέσου ανθρώπου άλλαξαν και το παρατηρούμε και στη χώρα μας.

Είσαι σπίτι, έχεις στη τηλεόραση τα πάντα, παραγγέλνεις κάθεσαι μέσα. Ορισμένες δουλειές έγιναν remote, γενικά ο κόσμος δεν βγαίνει πλέον εύκολα από το σπίτι

• Like
Αντιδράσεις: Y13

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
Το έχω πει πολλές φορές. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ.
Αυτή η οικονομία δεν είναι βιώσιμη.

Μας κρατάνε τα ακίνητα , ο σταρχιδισμός, η πλήρης έλλειψη μέριμνας για το μέλλον
(πχ έχει ο άλλος 30 χιλιάρικα οικονομίες, παίρνει μερσεντές, αν πάει ζημιά το σπίτι του δεν έχει να την φτιάξει)
η ανικανότητα ο καθένας να κάνει ισολογισμό των οικονομικών του και η ... συνήθεια.

Κομπλεξικοί μαλάκες κι εδώ και παντού ... αρνούνται αυτή την πραγματικότητα με τις ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
-εγώ πήγα μπουζούκια και δεν είχαν τραπέζι
-η μύκονος είναι φίσκα
-είδα 500 μερσεντέ στην κηφισίας
-στα σουσάδικα θέλουν κράτηση 10 μέρες πριν
-η αράχωβα είναι πλήρης

και τέτοιες μαλακίες.

Όταν το 80% των εργαζομένων δουλεύει στο δημόσιο ή για 750€ ή είναι άνεργοι
ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΠΛΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

και όλοι μαζί θα έχουμε τη μοίρα των επιβατών του τιτανικού
ανεξαρτήτως .... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ...........
Πάνω από όλα αυτό που κρατάει την κενωνια είναι η διάθεση να βάλουν πλάτη και χέρι στις τζεπες τα τιμημένα γηρατειά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τυχερός είναι όποιος καταφέρνει στη ζωή του να είναι ευτυχισμένος.Δεν έχει να κάνει με το αν ζει εδώ ή στο εξωτερικό.

Κι εδώ θα δεις κοσμο που περνάει καλά,όπως και κόσμο που πήγε στο εξωτερικό και υποφέρει

Μακριά απ'την πατρίδα σου...παντού θα είσαι ξένος
Ο-Λ-Ο-Σ-Ω-Σ-Τ-Ο-Σ!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
Δείτε όμως πόσο σημαντική πτυχή πήρε η λέξη ΣΠΙΤΙ. Πριν 20-30 χρόνια όλα τα σπίτια ήταν σε αξιοπρεπής τιμές τόσο για αγορά όσο και για ενοικίαση. Και αυτό συνέβαινε παγκοσμίως, όχι μόνο στην Ελλάδα.

Πλέον σε όλο το κόσμο τα ενοίκια ειδικά έχουν πάει στο θεό. Φυσικά σε αυτό έπαιξε ρόλο και ο κοβιντ. Οι καταναλωτικές συνήθειες του μέσου ανθρώπου άλλαξαν και το παρατηρούμε και στη χώρα μας.

Είσαι σπίτι, έχεις στη τηλεόραση τα πάντα, παραγγέλνεις κάθεσαι μέσα. Ορισμένες δουλειές έγιναν remote, γενικά ο κόσμος δεν βγαίνει πλέον εύκολα από το σπίτι
Όσοι είναι ψυχικά υγιείς θα βγουν έστω και μια στο τόσο...
Όμως υπάρχουν και ναυάγια που ζουν ακόμα σε καραντίνα και έχουν κάνει πλούσιους τους ταχυμεταφορεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
Πολλούς που ξέρω και βγάζουν καλά λεφτά ... αλλά τρέχουν όλη μέρα σε εξωτερικές δουλειές ...
έχουν γίνει σαν κουβάδες ... για αυτό ακριβώς ... ΤΡΩΝΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΕΞΩ ...
σκατά με ζάχαρες συντηρητικά λίπη τα αρχίδια μου ....
Θα τους τα φάνε οι γιατροί αν δεν στρώσουν λίγο το πρόγραμμα τους...

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
28
Like
2.513
Πόντοι
1.196
Ορισμένες δουλειές έγιναν remote, γενικά ο κόσμος δεν βγαίνει πλέον εύκολα από το σπίτι
Remote είναι πολύ καλή φάση bro, όταν δοκιμάσεις δε θες να ξαναγυρίσεις σε γραφείο.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Reuzel

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.049
Πόντοι
3.656
Θα τους τα φάνε οι γιατροί αν δεν στρώσουν λίγο το πρόγραμμα τους...
όχι

οι γιατροί στα τρώνε αν έχεις μη παραγωγικό άγχος

αν τη βγάζεις δε τη βγάζεις και το άγχος σου είναι ότι δεν σε παίρνει ο μήνας....άγχος με αδιέξοδο που σε τρώει...αυτό σε καταστρέφει.

αν δουλεύεις όλη μέρα αλλά είσαι παραγωγικός και έχεις άγχος για να πετύχεις...και άλλοτε πετυχαίνεις άλλοτε όχι...αλλά βλέπεις αποτελέσματα...τότε δεν παθαίνεις τίποτα.

σιγά την καλύτερη ζωή που κάνουν όσοι έχει φυτρώσει ο κώλος τους στον καναπέ επειδή είναι εισοδηματίες του 1000ρικου το μήνα...ή επειδή δουλεύουν στο δημόσιο και έχουν εξασφαλισμένο μισθουλάκο....εξασφαλισμένη βαρεμάρα έχουν.

υγεία δεν είναι μόνο να τρως καλά αλλά να αισθάνεσαι και ζωντανός και όχι απλά να περιμένεις να σχολάσεις ή να κανονίσεις τι ώρα θα πας σούπερ μάρκετ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
όχι

αν τη βγάζεις δε τη βγάζεις και το άγχος σου είναι ότι δεν σε παίρνει ο μήνας....άγχος με αδιέξοδο που σε τρώει...αυτό σε καταστρέφει.

αν δουλεύεις όλη μέρα αλλά είσαι παραγωγικός και έχεις άγχος για να πετύχεις...και άλλοτε πετυχαίνεις άλλοτε όχι...αλλά βλέπεις αποτελέσματα...τότε δεν παθαίνεις τίποτα.

σιγά την καλύτερη ζωή που κάνουν όσοι έχει φυτρώσει ο κώλος τους στον καναπέ επειδή είναι εισοδηματίες του 1000ρικου το μήνα...ή επειδή δουλεύουν στο δημόσιο και έχουν εξασφαλισμένο μισθουλάκο....εξασφαλισμένη βαρεμάρα έχουν.

υγεία δεν είναι μόνο να τρως καλά αλλά να αισθάνεσαι και ζωντανός και όχι απλά να περιμένεις να σχολάσεις ή να κανονίσεις τι ώρα θα πας σούπερ μάρκετ.
Ισχύει.
Το "ευ ζην" αφορά κάθε πτυχή της ζωής.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.049
Πόντοι
3.656
Ισχύει.
Το "ευ ζην" αφορά κάθε πτυχή της ζωής.
όλα τα παραδείγματα ανθρώπων που ξέρω δεν είχαν κανένα πρόβλημα όσο δούλευαν και ήταν ενεργοί στην ζωή τους

μόλις έκατσαν άρχισαν να παίρνουν την κάτω βόλτα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
όλα τα παραδείγματα ανθρώπων που ξέρω δεν είχαν κανένα πρόβλημα όσο δούλευαν και ήταν ενεργοί στην ζωή τους

μόλις έκατσαν άρχισαν να παίρνουν την κάτω βόλτα
Τώρα ο Κυριάκος το έλυσε αυτό...όποιος θέλει θα δουλεύει ισόβια.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
όχι

ΡΕ τεμπελχανα ολημερις μεχρι αργα το βραδυ εδω μεσα εισαι
παραγωγικοτητα του κωλου εχεις,τεμπελη,ανεπροκοπε,μικρε Χαρτοπολεμε,μελλοντικε εγκλεισμενε

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.049
Πόντοι
3.656
Τώρα ο Κυριάκος το έλυσε αυτό...όποιος θέλει θα δουλεύει ισόβια.
δεν έχω στο μυαλό μου αυτούς τους εργαζόμενους που θα κάνει ο κυριάκος να δουλεύουν στο ταμείο του σ/μ μέχρι τα 85 :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.049
Πόντοι
3.656
ΡΕ τεμπελχανα ολημερις μεχρι αργα το βραδυ εδω μεσα εισαι
παραγωγικοτητα του κωλου εχεις,τεμπελη,ανεπροκοπε,μικρε Χαρτοπολεμε,μελλοντικε εγκλεισμενε
δεν ισχύει αυτό αλλά και να ίσχυε μπορώ να κάνω multitasking

σε μια μέρα διεκπεραιώνω περισσότερες υποθέσεις από όσες μπορείς να φανταστείς :sunglasses:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
δεν έχω στο μυαλό μου αυτούς τους εργαζόμενους που θα κάνει ο κυριάκος να δουλεύουν στο ταμείο του σ/μ μέχρι τα 85 :confused:
Όλοι θα θέλουν να στείλουν κάνα φράγκο στα άνεργα παιδιά τους ...:undecided-old:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.049
Πόντοι
3.656
Όλοι θα θέλουν να στείλουν κάνα φράγκο στα άνεργα παιδιά τους ...:undecided-old:
γιαυτό εγώ δε θα κάνω ποτέ μούλικα για να μην μου τα φάνε θα τα φάω μόνος μου στις γυναίκες τα ουίσκια και τα γούφερ :wanker:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.049
Πόντοι
3.656
προφανώς και παπάτζες

χτες γεννήθηκες???? παπάτζες είναι το βασικό εμπόρευμα της οικονομίας/κοινωνίας

όπως είπα διεκπεραιώνω υποθέσεις και φέρω το φαί στο τραπέζι μου :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
προφανώς και παπάτζες

χτες γεννήθηκες???? παπάτζες είναι το βασικό εμπόρευμα της οικονομίας/κοινωνίας

όπως είπα διεκπεραιώνω υποθέσεις και φέρω το φαί στο τραπέζι μου :coffee:
εγω ειμαι παραγωγικος 24/7

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
γιαυτό εγώ δε θα κάνω ποτέ μούλικα για να μην μου τα φάνε θα τα φάω μόνος μου στις γυναίκες τα ουίσκια και τα γούφερ :wanker:
Ξοδεύοντας τα σε γυναίκες ,αυτές θα τα ξοδέψουν στα δικά τους παιδιά ..
Έχω μπει εγώ σε βιβλιοπωλείο για να πάρω ένα δωράκι για το παιδί μιας μιλφαρας που κάρφωνα στον Βαρδάρη..δεν έχω πια απωθημένο...η καημένη δεν μπορούσε να αναπνεύσει από την συγκίνηση ..γλυκούλα ..:smitten::smitten::smitten::smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom