Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
θα σου κάνω την ερώτηση κλειδίmia kai kali ...
αν σου είχε κάνει 27 προσλήψεις μέχρι σήμερα θα το ήξερες ή δε θα είχες πάρει χαμπάρι τι υπογράφεις?
θα σου κάνω την ερώτηση κλειδίmia kai kali ...
δε ξέρω τι εννοείς μόλις λόγκαρε η κωλομπιάναδεν εχεις γνωση εχεις γνωμη
εντάξει είμαστε? εντάξει είμαστε.
θα το ειχα παρει χαμπαρι γρηγοραθα σου κάνω την ερώτηση κλειδί
αν σου είχε κάνει 27 προσλήψεις μέχρι σήμερα θα το ήξερες ή δε θα είχες πάρει χαμπάρι τι υπογράφεις?
να πας στον Μπαρο για δουλεια , δεν χρειαζεται να ξερεις , ουτε αυτος ξερει , για γειωση θα σε θελειθα το ειχα παρει χαμπαρι γρηγορα
κατι λεφτα που μου χρωσταγε τα πηρα..
δικηγορο,επιθεωρηση εργασιας κλπ και μετα και παλι φιλοι
ειναι επαγγελματιας ρε αλλα τεμπεληςνα πας στον Μπαρο για δουλεια , δεν χρειαζεται να ξερεις , ουτε αυτος ξερει , για γειωση θα σε θελει
αυτό με το σεπε δε θα σε συμβούλευα να το διαφημίσεις σε μελλοντική συνέντευξη για δουλειάθα το ειχα παρει χαμπαρι γρηγορα
κατι λεφτα που μου χρωσταγε τα πηρα..
δικηγορο,επιθεωρηση εργασιας κλπ και μετα και παλι φιλοι
τα ξερεις μουνακι ολα γιατι σε εχουν τρεξειαυτό με το σεπε δε θα σε συμβούλευα να το διαφημίσεις σε μελλοντική συνέντευξη για δουλειά
αυτό σημαίνει ότι τον πήγες στο σέπε σε έγραψε και αναγκάστηκες να τον πας δικαστικά
οχι δεν χρειαστηκε δικαστικα...απλα πηγα με φιλο δικηγορο στο σεπε και αναγνωρισε το λαθοςαυτό με το σεπε δε θα σε συμβούλευα να το διαφημίσεις σε μελλοντική συνέντευξη για δουλειά
αυτό σημαίνει ότι τον πήγες στο σέπε σε έγραψε και αναγκάστηκες να τον πας δικαστικά
ειναι επαγγελματιας ρε αλλα τεμπελης
ούτε καντα ξερεις μουνακι ολα γιατι σε εχουν τρεξει
οχι μονο σε εχουν λιστα , αλλα δεν εχεις και βυσμα στο ΣΕΠΕ .. αλλα εκει ξεχασα , δεν εχει Αλβανουν να σε βοηθησουνούτε καν
τα έχω ακούσει από συναδέλφους
πως κάνεις έτσι για 10 χρόνια είμαι σίγουρος ότι έδινε έναντιοχι δεν χρειαστηκε δικαστικα...απλα πηγα με φιλο δικηγορο στο σεπε και αναγνωρισε το λαθος
εχει πανω απο 10 χρονια αυτο ρε
ρε μαλακα βραδυνους εισαι;πως κάνεις έτσι για 10 χρόνια είμαι σίγουρος ότι έδινε έναντι
δε χρειάζομαι βύσμα γιατί είχα όλα τα σωστά επιχειρήματα όταν συζητήθηκε ένα θέμα που δεν συζητήθηκε γιατί εγώ δεν έχω πάρε δώσε με την επιθεώρησηοχι μονο σε εχουν λιστα , αλλα δεν εχεις και βυσμα στο ΣΕΠΕ .. αλλα εκει ξεχασα , δεν εχει Αλβανουν να σε βοηθησουν
γράψε λάθος μαν μερικοί μπορεί να χρωστάνε 10 χρόνια έναντι και να μπερδεύτηκαρε μαλακα βραδυνους εισαι;
αμεσα τα πηρα εχουν περασει 10 χρονια απο το συμβαν
μην ντρεπεσαι να γραψεις ονομα.ΝΙΠΛΗΣγράψε λάθος μαν μερικοί μπορεί να χρωστάνε 10 χρόνια έναντι και να μπερδεύτηκα
ξέρω και άλλουςμην ντρεπεσαι να γραψεις ονομα.ΝΙΠΛΗΣ
θα ερθει η ωρα σαςξέρω και άλλους
ποτέ δεν χρωσταγα σε προσωπικο , εκτος απο αυτους που ειχαν κανει επισχεσημην ντρεπεσαι να γραψεις ονομα.ΝΙΠΛΗΣ
στα 5 χρόνια παραγράφονται αυτά έχει παρέλθει η ώραθα ερθει η ωρα σας