E βέβαια. Να μου στέλνει η μανα μου κάθε μέρα φαγητό ενω έχω ξεπεράσει τα 35 ; ντροπή
Βάλε σε μια κατσαρόλα μέσα 10 αυγά να βράσουν για κανα δεκάλεπτο. Απο τη στιγμή που θα ξεκινήσει να κοχλάζει το νερό και για δεκα λεπτά μετά θα έχεις έτοιμα 10 αυγα. Θα τα βάλεις στο ψυγείο.... μια έτοιμη σαλάτα απο το σουπερ μάρκετ λαδάκι αλατάκι πιπεράκι και μερικές επισης βραστές πατάτες ή ρύζι βραστό και έχεις γεύμα για 2-3 μέρες.
Ωραίος ! Εγω έχω 1 γάτο.
Τα έκτακτα έξοδα καλύπτονται απο αυτά που έχω στην άκρη.
Έχουμε πόλεμο ναι γιατι δεν θα αφήσουμε τα καρτέλ να πλουτίσουν εις βάρος μας.
Ένα παράδειγμα ξηροί καρποί στο Λίντλ 2.65 ευρώ το σακουλάκι.... στον Σκλαβενίτη 2.80 και 4 ευρώ αντίστοιχα.
Στον Γαλαξία 1.40 ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΕΣ... Στον Σκλαβενίτη 1.95 !!!!
Γιαούρτι για πρωίνο δεν παίρνω ΠΟΤΕ αν δεν το έχει προσφορά. 3 ευρώ να το πάρω το μέγιστο.
Στα κωλόμπαρα τα ίδια ζητάνε 80-90 ευρω λέω εχω πάνω μου 50-60 όποια γουστάρει.
Και κάποιες κάθονται για να μη χάσουν και αυτά. Γκομενα αυτη την εποχή δεν εχω ουτε εγώ αλλα θα βρούμε κ γυναίκα.
Απλά θέλει λίψο ψάξιμο.
Κοτόπουλο φιλέτο στο ΜΑΡΤ 6 Ευρώ..... γιατι να δώσω 10 στον σκλαβενίτη ; που ειναι και το ΙΔΙΟ ΜΑΡΤ = ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ !!!!!!!!!!
Αυγά δεν δίνω πάνω απο 0.25 λεπτά το τεμάχιο. Στο Λιντλ τα έχει τόσο. Σαλατούλα θα την πάρω με 1 ευρώ απο Σκλαβενίτη.
50-60 ευρω την εβδομάδα για φαγητό και ειμαι κομπλέ. 250 το μήνα και ειμαι οκ με 300 ειμαι βασιλιάς.
250 τα τρόφιμα και 350 το ενοίκιο + 100 ρευματα νερά τηλέφωνα το μήνα ειμαστε στα 700 ευρώ. 100 ευρω αμάξι βενζίνη στα 800
200 για βόλτες 1000... αλλα 200 για αποταμίευση. Με 1200 βάζεις και στην άκρη και πάς και καμια βόλτα. Αν βεβαια δεν έχεις δάνειο αυτοκινήτου κ χωρίς έκτακτα έξοδα. Η αποταμιευση με αυτο το ρυθμό δινει 2500 χιλιαρικα περίπου το χρόνο στα 4 χρονια ειναι 10.
Ενα καλό μαξιλάρι να μην έχεις ανάγκη τράπεζες για καταναλωτικά. Μένω και κάνω κουμάντο πολύ καιρό μονος μου οπότε τα ξέρω. Δεν με ταϊζει η μάνα μου.
Ειναι απίστευτο να βλέπω ανθρώπους να κάνουν λογαριασμούς των 2200 ευρώ το μήνα χωρις αποταμίευση. Σε 5 χρόνια θα είχα πάρει ενα διαμέρισμα και μετά θα έπαιρνα ενα μικρό δάνειο να το ανακαινίσω και θα το νοίκιαζα με 400 ευρώ/μήνα σε καλή κατάσταση και ανακαινισμένο. Μονο βεβαια σε δημόσιους υπάλληλους δασκάλους - δασκάλες - αστυνομικούς γιατι αν μου κάνανε μαλακίες μετά θα μπορουσα να τους τα πάρω. Στην έσχατη περίπτωση.
ΥΓ Δεν πίνω καφέδες ουτε καπνίζω και αμα θέλω ντελίβερι παίρνω μια πιτσα μια στο τόσο ή παίρνω τις κατεψυγμενες εχει ωραίες με 3-4 ευρώ και τις φτιάχνω στην φριτέζα.
Ας σοβαρευτούμε γιατι θα μας γαμήσουν και απο το κώλο !!!! Καλη συνέχεια και σε σένα φίλε μου.