voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Είναι ετοιμόρροπος ή μου φαίνεται;
βιαζεται η μιλφαρα να παντρευτει πριν τον θαψουνχθες τρωγανε στο παλιο ζοναρς ωραιο ζευγαρι ταιριαστο
πρεπει να υπαρχουν και αλλοι στο κολπο που του πασαρανε τη βιζιτα , για να τον μαδήσουνΚωνσταντίνε, το σκέφτηκες καλά τύπε μου;;;;
Θα είναι κρίμα να σε πετύχουμε να διανεμεις την Σχεδια στους σταθμούς του μετρό σε λιγα χρόνια...
Ακόμα και έτσι, ο πατήρ θα επικρατήσει στο τέλος, θα ζήσει περισσότερο, κληρονομώντας την σύζυγο και δικάζοντας και καταδικάζοντας έναν έναν τους συνομώτας!!!πρεπει να υπαρχουν και αλλοι στο κολπο που του πασαρανε τη βιζιτα , για να τον μαδήσουν
Δεν μιλάμε ποτέ για τον νταβαντζη όταν είμαστε στο bou.....ρδέλο.πρεπει να υπαρχουν και αλλοι στο κολπο που του πασαρανε τη βιζιτα , για να τον μαδήσουν
Ακόμα και έτσι, ο πατήρ θα επικρατήσει στο τέλος, θα ζήσει περισσότερο, κληρονομώντας την σύζυγο και δικάζοντας και καταδικάζοντας έναν έναν τους συνομώτας!!!
ειδε οτι και οι κληρονομοι του γινανε αριστεροι , λεει που να αφησω τα λεφτα ,ασε να τα χαρω με μια βιζιτα ...Δούναι και λαβείν είναι τύποι μου.
Μπορεί σαν θέαμα να μην είναι της αισθητικής πολλών (ειδικά γνωρίζοντας το παρελθόν της κυρίας και το "σοβαρό" προφίλ που διατηρούσε επί δεκαετίες ο γέροντας), αλλά αυτή θέλει να αποκατασταθεί οικονομικά γιατί αν είχε λύσει τα βασικά προβλήματα (στέγη-εισόδημα-χρήματα στην άκρη) δεν θα τα είχε βρει με έναν 83χρονο και αυτός στη δύση της ζωής σου λέει ό,τι φάω ό,τι πιω, λες και έχει καμιά αξία τί θα πει ο κόσμος και ο κάθε αρχίδας δημοσιογράφος.