Επισκέπτης
Μη λες μαλακίες.Oυουουου ανθέλληνα!!!
Βρωμοεβραίε!!!
Στον εθνικό ύμνο πάντα σηκώνομαι.
& πάω για χέσιμο..
Μη λες μαλακίες.Oυουουου ανθέλληνα!!!
Βρωμοεβραίε!!!
Kαι μαντεύω κ με τι χαρτί σκουπίζεσαι(μου το έδειξες εχθές άλλωστε)!!!Μη λες μαλακίες.
& πάω για χέσιμο..
Μη λες μαλακίες.
& πάω για χέσιμο..
Οι Αλβανοί τόσα χρόνια Ελλάδα κάποιοι πιαστήκανε καλά πιθανόν...Αφου προσεχει καλυτερα τους αλβανους και τους πακιστανους απο σενα
τι να προσδοκας στην τελικη..
Οι Αλβανοί τόσα χρόνια Ελλάδα κάποιοι πιαστήκανε καλά πιθανόν...
Αλλά οι Πακιστανοί χαίρουνε προσοχής του κράτους οποσδήποτε,στην πολυκατοικία μου στο υπόγειο σε διαμέρισμα 60-90τ.μ. μένουνε 5-6 μαζί για να μην αισθάνονται μοναξιά...
Γιατί να μην πεινάμε παρέα;;;δεν εχουν καμια δουλεια εδω αφου εσυ πεινας τωρα.
Γιατί να μην πεινάμε παρέα;;;
Ααα δεν τα εμάθες,αρχίσανε να φεύγουνε////
Mετά θα πάρουμε σειρά κ εμείς οι ντόπιοι!!!
Κοίταξε , παρότι θεωρώ τον πλεύρη στοχαστή μικρότατου βεληνεκούς - είχα προσπαθήσει να διαβάσω ένα βιβλίο του πολιτικής θεωρίας και το παράτησα στη πρώτη σελίδα γιατί ήταν σαχλαμάρα - και είμαι πολιτικά κάθετα εναντίον του - αφού είναι φασίστας - , ωστόσο υπερασπίζομαι το δικαίωμα του να λέει ότι θέλει και δεν πιστεύω ότι έπρεπε καν να προσαχθεί σε δίκη ...
Ωστόσο , είμαι σίγουρος ότι ο ίδιος θα δίκαζε χωρίς ενδοιασμούς αυτούς που έχουν αντίθετη άποψη μ' αυτόν ...
Τώρα αυτά που λέει περί Δικαιοσύνης , αρχαίας Ελλάδας και Δυτικού πολιτισμού , σε σύγκριση με τον Ιουδαισμό , είναι σωστά σε γενικές γραμμές και χρήσιμο να λέγονται ...
Εβραική σκευωρία φαντάζομαι!!!το ξερω οτι φευγουν τωρα.
αλλα το οτι ηρθαν να εξαθλιωσουν εμας δεν ηταν τυχαιο.
ετσι γινεται παντα, και στην εξαθλιωση δεν υπαρχουν σθναισθηματα για κανενα.
μονο η επιβιωση μετραει.
γιατι τελικα η ελλαδα που πειναει, ειναι η πατριδα ολων των πεινασμενων.
Μα είναι προφανές ότι ζει στην Ελλάδα του Αριστείδη του Δίκαιου!!!Δηλαδη συμφωνεις οτι στην ελλαδα τα δικαστηρια ειναι ανεξαρτητα και δεν τα επηρεαζουν πολιτικα και θρησκευτικα προσωπα? Η μηπως οτι εμεις οι ελληνες σεβομαστε τον νομο και τα δικαστηρια?
Νομιζω οτι ο πλευρης ζει σε καποια αλλη Ελλαδα απο αυτη που ζουμε εμεις!
Δηλαδη συμφωνεις οτι στην ελλαδα τα δικαστηρια ειναι ανεξαρτητα και δεν τα επηρεαζουν πολιτικα και θρησκευτικα προσωπα? Η μηπως οτι εμεις οι ελληνες σεβομαστε τον νομο και τα δικαστηρια?
Γεροξεκούτη ακόμα εδώ;;;τα δικαστήρια τα λειτουργούν άνθρωποι.. και οι άνθρωποι πάντα μπορούν να επηρεαστούν.. αλλοι από πολιτίκούς, άλλοι από παπάδες, άλλοι από αναρχοαυτόνομους, άλλοι από χρήμα..
αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να καταργηθεί η δικαιοσύνη ούτε ότι θα πρέπει να χάσουμε την εμπιστοσύνη μας σε αυτήν.. αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κάνουμε τους νόμους περισσότερο ξεκάθαρους ώστε να μην επιδέχονται παρερμηνιών..
Γεροξεκούτη ακόμα εδώ;;;
Το παξιμαδάκι με το γιαρτούτακι το έφαγες,μπειμπιλίνο έχεις αλλάξει από το πρωί;;;
Συμπολιτευόμαστε,μην χαίρεσαι!!!στην φοιτητριούλα που σ'έχει ερωτευθεί θα σε καταγγείλω πονηρέ πολιτευτή...
τα δικαστήρια τα λειτουργούν άνθρωποι.. και οι άνθρωποι πάντα μπορούν να επηρεαστούν.. αλλοι από πολιτίκούς, άλλοι από παπάδες, άλλοι από αναρχοαυτόνομους, άλλοι από χρήμα..
αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να καταργηθεί η δικαιοσύνη ούτε ότι θα πρέπει να χάσουμε την εμπιστοσύνη μας σε αυτήν.. αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κάνουμε τους νόμους περισσότερο ξεκάθαρους ώστε να μην επιδέχονται παρερμηνιών..
Κοίταξε , παρότι θεωρώ τον πλεύρη στοχαστή μικρότατου βεληνεκούς...
Τα δικαστηρια λειτουργουν υπερ των αστων και των ισχυρων, αυτην την <<δικαιοσυνη>> λοιπον εγω την αμφισβητω!
Ποιος νομοθετεί υπερ ποιου;;;τα δικαστήρια λειτουργούν υπερ του νόμου.. δεν σου φταίνε λοιπόν τα δικαστήρια...