CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.494
- Πόντοι
- 2.606
ακουγονται παλαμακια στο μκακραουντ... αρε τι κυκλοφορει εκει εξω...
Λίγο πολύ ότι κυκλοφορεί κ εδώ μέσα!!!ακουγονται παλαμακια στο μκακραουντ... αρε τι κυκλοφορει εκει εξω...
και γιατι να δικαστει στο ισραηλ;
Από την μία λέει αυτά αλλά από την άλλη δεν κρύβει κ την εκτιμισή του!!!
Λίγο πολύ ότι κυκλοφορεί κ εδώ μέσα!!!
Γιατί τον αποκαλούν κε Πρόεδρε?
Να δω τον Πλεύρη να πιάνει κουβεντούλα με τους αναρχικούς κ δεν θέλω τίποτα άλλο απ'αυτήν την ζωή!!!υπαρχει κανεις που διαφωνει με αυτο το βιντεο?
Λίγο πολύ ότι κυκλοφορεί κ εδώ μέσα!!!
Την ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα πού την είδες;;;
Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του συλλόγου "Θερμοπύλες" πραγματοποιήθηκε η ομιλία του συγγραφέα και ιστορικού κ. Κώστα Πλεύρη με θέμα «Η Ελλάς υπό κατάρρευση». Ο Κώστας Πλεύρης χειμαρρώδης όπως πάντα, καθήλωσε το ακροατήριο..κατα ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ
Σε αυτό το video τον αποκαλούν κε Πρόεδρε. Γιατί?
Την ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα πού την είδες;;;
Μόνο την φάτσα του Πλεύρη δείχνει το βίντεο!!!
Και για τα Ίμια διαδηλώνουνε κάθε χρόνο 5.000-10.000!!!μπες το ιστολογιο του συλλογου να δεις το ρεπορταζ για την συγκεντρωση...λες ενα κομμα τον 350.000 ψηφων να μην μπορει να γεμισει μια αιθουσα...οταν το 2007 ειχε μαζεψει 50.000 στο συνταγμα στην συγκεντρωση κατα της εισοδου της τουρκιας στην Ε.Ε
ΤΑ πρωτα 20 sec ειναι το ακουστικο απο το δικαστηριο που η προεδρος του δικαστηριου ανακοινωνει την αθωωτικη αποφαση....
ε καλα και εσυ..... πες μου εναν που δεν ειναι προεδρος.0:21, αμέσως μετά τα χειροκροτήματα των αυλικών, "κε Πρόεδρε λίγα λόγια για την απόφαση"
ε καλα και εσυ..... πες μου εναν που δεν ειναι προεδρος.
5 Γερμανοί = Gruppe, 5 Άγγλοι = Club, 5 Ιταλοί = φαμίλια, 5 Έλληνες = 5 Πρόεδροι
0:21, αμέσως μετά τα χειροκροτήματα των αυλικών, "κε Πρόεδρε λίγα λόγια για την απόφαση"