Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
την κοιτανε απλα οχι τοσο οσο οι αντρες...
Ολόσωστος.
Βέβαια εδώ αρκετοί οφείλουν να αποδεχτούν πως ισχύει αυτό που γράφεις (όπως και ότι έγραψα στα αγγλικά)
την κοιτανε απλα οχι τοσο οσο οι αντρες...
Οι γυναικες κοιτανε την εμφανιση αλλα μπορει να καταληξουν να γαμιουνται με καναν κοιλαρα για τους δικους τους λογους.
Την Καλησπερα στους Φιλους.....αντε να πω και εγω τα δικα μου.....
Τα Θηλυκα για μενα εχουν 3 εποχες....
Απο 15 μεχρι 20,θελουν τον ΣΑΚΗ....
Απο 20 και κατι μεχρι τα 40..... θελουν τον ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ
και απο τα 40 μεχρι τα 55-60 θελουν τον ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ....
Στην επομενη εποχη θελουν ....η τις Φιλες τους να πηγαινουν κανενα μοναστηρι.....η τους Σκυλους και τις Γατες....
Καλα να περνατε....Κουραγιο Αδελφια.....
Την Καλησπερα στους Φιλους.....αντε να πω και εγω τα δικα μου.....
Τα Θηλυκα για μενα εχουν 3 εποχες....
Απο 15 μεχρι 20,θελουν τον ΣΑΚΗ....
Απο 20 και κατι μεχρι τα 40..... θελουν τον ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ
και απο τα 40 μεχρι τα 55-60 θελουν τον ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ....
Στην επομενη εποχη θελουν ....η τις Φιλες τους να πηγαινουν κανενα μοναστηρι.....η τους Σκυλους και τις Γατες....
Καλα να περνατε....Κουραγιο Αδελφια.....
15-20 Τζαστιν Μπιμπερ
20-40 Τανιμανίδης
40-60 Γκόμενοι της κόρης τους
Πόσο λάθος κάνετε όλοι σας. Μόνον την πούτσα κοιτάνε.
Η ίδια η ζωή είναι ο δάσκαλος, εμείς είμαστε τα μαθητούδια. Η μεγάλη η πούτσα φιλαράκι μου καλό, εκτός από τα μουνάκια, ανοίγει και πολλές πόρτεςΠόσο λάθος κάνετε όλοι σας. Μόνον την πούτσα κοιτάνε.
Διδαξε μας δασκαλε.
Η ίδια η ζωή είναι ο δάσκαλος, εμείς είμαστε τα μαθητούδια. Η μεγάλη η πούτσα φιλαράκι μου καλό, εκτός από τα μουνάκια, ανοίγει και πολλές πόρτεςΠόσο λάθος κάνετε όλοι σας. Μόνον την πούτσα κοιτάνε.
Διδαξε μας δασκαλε.
Το τελευταίο με τον πατριώτη δεν το ΄πιασα αλλά δεν τρέχει και τίποταΗ ίδια η ζωή είναι ο δάσκαλος, εμείς είμαστε τα μαθητούδια. Η μεγάλη η πούτσα φιλαράκι μου καλό, εκτός από τα μουνάκια, ανοίγει και πολλές πόρτεςΠόσο λάθος κάνετε όλοι σας. Μόνον την πούτσα κοιτάνε.
Διδαξε μας δασκαλε.
Συμφωνω για τη ζωη απολυτα. Ο καλυτερος δασκαλος μακραν και ασυγκριτος κιολας.
Για την πουτσα εν μερει, αλλα οχι εντελως.
Παιζει ρολο και η κατασταση εκει.
Φιλαρακι σου εγω???? Και καλο κιολας???
Η' ο.... "πατριωτης"???
Το τελευταίο με τον πατριώτη δεν το ΄πιασα αλλά δεν τρέχει και τίποταΗ ίδια η ζωή είναι ο δάσκαλος, εμείς είμαστε τα μαθητούδια. Η μεγάλη η πούτσα φιλαράκι μου καλό, εκτός από τα μουνάκια, ανοίγει και πολλές πόρτεςΠόσο λάθος κάνετε όλοι σας. Μόνον την πούτσα κοιτάνε.
Διδαξε μας δασκαλε.
Η' ο.... "πατριωτης"???
ρε καργαμουνη εγω δεν γυμναζομαι για να αρεσω στις γκομενες,εγω γυμναζομαι για να βαραω δεξιους νδ και στρουμφακια.Τωρα θα βγει ο τρελος να σου πει να κανεις 60 πουσαπς καθε πρωι 400 κοιλιακους 160 κιλα παγκο αρασε και 200 λεπτα ελειπτικο καθε πρωι για...αυτοβελτιωση να αρεσεις στις καργιολαρες!
Δεν τα καταφέρνω να σε παρακολουθήσω. Μπορεί να φταίει και η ηλικία μου χαχα!Το τελευταίο με τον πατριώτη δεν το ΄πιασα αλλά δεν τρέχει και τίποταΗ ίδια η ζωή είναι ο δάσκαλος, εμείς είμαστε τα μαθητούδια. Η μεγάλη η πούτσα φιλαράκι μου καλό, εκτός από τα μουνάκια, ανοίγει και πολλές πόρτεςΠόσο λάθος κάνετε όλοι σας. Μόνον την πούτσα κοιτάνε.
Διδαξε μας δασκαλε.
Η' ο.... "πατριωτης"???
Σκεψου τον κουλοιο και θα το καταλαβεις.
Χιουμοριστικο ηταν παντως.
Πούτσα μέχρι τα παπούτσα, που λένε;Δεν ξέρω τι κοιτάνε πρωτα-πρωτα οι γυναίκες σε ένα άνδρα, έχω ακούσει πολλές που το πρώτο πράγμα που κοιτάνε, είναι τα παπούτσια. (Σωστά το έγραψα -παπουτσια, όχι πουτσα.)
Ξέρω όμως τι μετράει στις γυναίκες για να κάνουν σχέση με έναν άνδρα. Και αυτό είναι η σιγουριά που θα της εξασφαλίσει ένας άνδρας. Όσο απελευθερωμένη, και οικονομικά ανεξάρτητη και αν είναι η γυναίκα, σιγουριά και εξασφάλιση είναι τα πρώτα που μετράνε για να κάνουν σχέση.