Μήπως με σκυλιά;Το ξέρω ότι σε φτιάχνω....
Πολύ.....
Αλλά δεν πάω με τράνς και gay....
Τουλάχιστον μεχρι τα 70...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κινεζάκια στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tarzan71
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 100
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.868
- Πόντοι
- 19.795
Αμα μπεις σε ανσανσερ και δεις τα απαγορευτικα που εχει θα καταλαβεις πολλα. Επισης σε πολλα ταξι εχει αυτο το σημα μεσα.Ίσως οι πιο σιχαμένοι Ασιάτες.
Φτύνουν στο πάτωμα σε κλειστό χώρο-ξενοδοχείο,κλάνουν ανοιχτά οπουδήποτε,καθαρίζουν την μύτη τους και σκουπίζουν σε κουρτίνα κτλ....
Και εγώ μια φορά τους μιμήθηκα....
Σκούπισα την πούτσα σε κουρτίνα νέτου γιατί δεν είχε μωρομάντηλα ή χαρτί γενικά στο δωμάτιο...
Γενικα ειναι ο πιο απειθαρχος λαος μετα τους Εγγλεζους.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.868
- Πόντοι
- 19.795
Αν θελετε γνωριμια με Κινεζακια, μπειτε στο Ali Baba. Βρειτε καποιο προιον του ενδιαφεροντος σας, βαλτε οτι ενδιαφερεστε μονο για προιοντα απο Κινα, πηγαινετε στην εταιρεια που το πουλαει και αφου δειτε κατω δεξια με ποιον εκπροσωπο της εταιρειας μπορειτε να επικοινωνησετε (συνηθως εχει και φωτογραφια) εκδηλωστε ενδιαφερον για χονδρικη.
Στα 3 χρονια της πανδημιας, εχω επικοινωνησει με 97 διαφορετικες επιχειρησεις, στις περισσοτερες ο εκπροσωπος ειναι γυναικα, και πανω απο τις μισες θα ηθελαν να ερθουν στην Ευρωπη για δουλεια.
Στα 3 χρονια της πανδημιας, εχω επικοινωνησει με 97 διαφορετικες επιχειρησεις, στις περισσοτερες ο εκπροσωπος ειναι γυναικα, και πανω απο τις μισες θα ηθελαν να ερθουν στην Ευρωπη για δουλεια.
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.318
- Πόντοι
- 2.356
Σε ποιους αναφέρεστε;Ίσως οι πιο σιχαμένοι Ασιάτες.
Φτύνουν στο πάτωμα σε κλειστό χώρο-ξενοδοχείο,κλάνουν ανοιχτά οπουδήποτε,καθαρίζουν την μύτη τους και σκουπίζουν σε κουρτίνα κτλ....
Και εγώ μια φορά τους μιμήθηκα....
Σκούπισα την πούτσα σε κουρτίνα νέτου γιατί δεν είχε μωρομάντηλα ή χαρτί γενικά στο δωμάτιο...
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.071
- Πόντοι
- 6.256
Η καλυτερη ασιατισα που γνωρισα ηταν φυσικά απο Λάος.Τυπε, μια Λαοτιανη που είχα γνωρίσει σε μασσατζιδικο στην Μπανγκόκ, ήταν το πιο χαρούμενο πλάσμα που έχω γνωρίσει στην ζωή μου.
Αξεχαστο τριημερο στο Κο τσαγκ.
Κυριολεκτικά η χαρά της ζωης.
Υπαρχει πλουσιο φωτο υλικο στο αρχείο.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.868
- Πόντοι
- 19.795
Ε, βάλε τίποτα στο νήμα της Ταυλανδης να μαθαινουν τα νεουδια.Η καλυτερη ασιατισα που γνωρισα ηταν φυσικά απο Λάος.
Αξεχαστο τριημερο στο Κο τσαγκ.
Κυριολεκτικά η χαρά της ζωης.
Υπαρχει πλουσιο φωτο υλικο στο αρχείο.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.911
- Πόντοι
- 3.796
Όταν είχαν πρωτοεμφανιστεί τα κινέζικα μαγαζιά πριν αρκετά έτη τότε που φύτρωναν σαν τα μανιτάρια.. χώθηκα άγρια σε μια Κινεζούλα στην γειτονιά μου.. επί μέρες πήγαινα κάθε μέρα στο μαγαζί.. ΟΥΤΕ να με φτύσει.. πιστή στον άνδρα της και την δική τους κουλτούρα...
Όταν είδε και αποείδε η κακομοίρα με παρακάλεσε να ΜΗΝ ξανά πάω στο μαγαζί διότι της δημιουργώ πρόβλημα και ΔΕΝ θα ήθελε σε καμία περίπτωση να εμπλακούν αυτοί που προστατεύουν τα μαγαζιά τους....
* Καλά ΔΕΝ μπορείτε να φανταστείτε τί καψόνια της έκανα.. έμπαινα ντεμέκ να δοκιμάσω μποξεράκια.. μία την φώναζα να μου φέρει άλλο νούμερο διότι ΔΕΝ μου έκανε με την τσαπού έξω εγώ.. την άλλη δοκίμαζα παντελόνι δίχως σώβρακο και έβγαινα έξω έτσι για να ζητήσω βοήθεια...
Αχχχχ παλιές καλές εποχές....
Η μαφία θα σε περίμενε φίλε...
Τώρα άμα σε έπαιρνε χαμπάρι ο άντρας της εκεί σίγουρα θα συναντούσες τα νινζακια
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.881
- Πόντοι
- 1.056
Ισχυει, μιλαγα με 2 κινεζες και τα λεγαμε για πολυ καιρο..Αν θελετε γνωριμια με Κινεζακια, μπειτε στο Ali Baba. Βρειτε καποιο προιον του ενδιαφεροντος σας, βαλτε οτι ενδιαφερεστε μονο για προιοντα απο Κινα, πηγαινετε στην εταιρεια που το πουλαει και αφου δειτε κατω δεξια με ποιον εκπροσωπο της εταιρειας μπορειτε να επικοινωνησετε (συνηθως εχει και φωτογραφια) εκδηλωστε ενδιαφερον για χονδρικη.
Μετα την μια την εχασα (επαφες κτλπ, μαλακια δικια μου απο wechat) και η αλλη εκανε οικογενεια..(μου ελεγε οτι θα εθρει Ελλαδα για διακοπες μαζι μου )
αλλα χαθηκαμε και την κερδισε το περιβαλλον της..
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Σε ποιους αναφέρεστε;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.039
- Πόντοι
- 9.297
Είσαι τυχερός που δεν σε πυροβόλησε κανένας η δεν σε επικηρυξανε σε ακτίνα τριών χιλιομέτρων από το μαγαζί....Όταν είχαν πρωτοεμφανιστεί τα κινέζικα μαγαζιά πριν αρκετά έτη τότε που φύτρωναν σαν τα μανιτάρια.. χώθηκα άγρια σε μια Κινεζούλα στην γειτονιά μου.. επί μέρες πήγαινα κάθε μέρα στο μαγαζί.. ΟΥΤΕ να με φτύσει.. πιστή στον άνδρα της και την δική τους κουλτούρα...
Όταν είδε και αποείδε η κακομοίρα με παρακάλεσε να ΜΗΝ ξανά πάω στο μαγαζί διότι της δημιουργώ πρόβλημα και ΔΕΝ θα ήθελε σε καμία περίπτωση να εμπλακούν αυτοί που προστατεύουν τα μαγαζιά τους....
* Καλά ΔΕΝ μπορείτε να φανταστείτε τί καψόνια της έκανα.. έμπαινα ντεμέκ να δοκιμάσω μποξεράκια.. μία την φώναζα να μου φέρει άλλο νούμερο διότι ΔΕΝ μου έκανε με την τσαπού έξω εγώ.. την άλλη δοκίμαζα παντελόνι δίχως σώβρακο και έβγαινα έξω έτσι για να ζητήσω βοήθεια...
Αχχχχ παλιές καλές εποχές....
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.881
- Πόντοι
- 1.056
Και εγω νομιζα οτι ειναι πιο ταπεινες απο τις δυτικες..Ξεχασα να πω οτι εννοειτε πως θα το παιξετε φραγκατοι φουλ....( το ξερω οτι ειμαστε ολοι εδω αλλα οκ)
Διαφορετικα αν παρει γραμμη οτι δεν υπαρχει σαλιο δεν βλεπω φως..
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.071
- Πόντοι
- 6.256
Τι εννοεις φραγκατοι φιλε;Ξεχασα να πω οτι εννοειτε πως θα το παιξετε φραγκατοι φουλ....( το ξερω οτι ειμαστε ολοι εδω αλλα οκ)
Διαφορετικα αν παρει γραμμη οτι δεν υπαρχει σαλιο δεν βλεπω φως..
Μας προσβάλλεις. Μονο φραγκάτοι;
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.770
- Πόντοι
- 3.246
δεν ξέρουμεΠαρτε το λεωφορειο που παει σε πλουσια προαστια,ψυχικο,βουλα,βαρκιζα,εκει πανε οι φιλιπινεζες για δουλεια στα πλουσιοσπιτα,προσοχη,πρπεει να πατε πολυ πρωι,αφου οι φιλιπινεζες ειανι πρωινοι τυποι,κυριως γυρω στις 6 με 7 το πρωι
τι ώρα σχολάνε για να πάμε
εμείς οι βραδυνοί τύποι;;;
Spiderw
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2022
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.587
- Πόντοι
- 1.196
Καμμια σχεση με δυτικες.....οι δυτικες ειναι και λιγο διακριτικες.Σε διωχνουν με τακτ.Και εγω νομιζα οτι ειναι πιο ταπεινες απο τις δυτικες..
Αυτες σε προσβαλουν κιολας....
Ο θεος τους ειναι το χρημα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το διευκρινησα......χα χα χα.Τι εννοεις φραγκατοι φιλε;
Μας προσβάλλεις. Μονο φραγκάτοι;
Οκ απο φραγκατοι και ανω....
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.071
- Πόντοι
- 6.256
Αμπελοκηπους τριγυρνανε πολλα το σκ.δεν ξέρουμε
τι ώρα σχολάνε για να πάμε
εμείς οι βραδυνοί τύποι;;;
Μετα επιλεγεις τι ωρα σε βολευει για να κανεις χαρακίρι
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.101
- Πόντοι
- 6.796
Υπάρχουν Κινεζομαγαζα με ρούχα και άλλα προϊόντα τύπου jumpo οπου σε ένα είχα πετύχει πολύ δυνατό μουνέτο κινέζα, φόραγε κολάν και διαγράφονταν τελεια το κωλαράκι της, ηλικία στα 30 περίπου, προς Σπάτα κάπου το μαγαζί.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 254
- Εμφανίσεις