Νέα

Κινεζάκια στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tarzan71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.087
Πόντοι
6.256
Καλλιθέα, κάτω κάτω στη Θησέως ένα στούντιο. Είχε πάει φίλος πριν κάνα χρόνο, μια ασιάτισσα εμπριμέ σαν γιακούζα φάση. Τώρα δουλεύει ακόμα ή όχι, δεν γνωρίζω, μέχρι εκεί μπορώ να κατατοπίσω.
Σπουδαια πληροφορία, σπευδουμε.

Συνημμένα

• ezgif-2-91639d198a.gif
    ezgif-2-91639d198a.gif
    2,7 MB · Εμφανίσεις: 68

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Καμιά πιάτσα με ασιάτισες παίζει;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.880
Πόντοι
19.795
Εσένα ένα θα σου πω: αλίμονό σου αν μου λες ψέματα και πέσω πάνω σε καμία βλάχα από το Λάος που δεν μπορεί να ανταποκριθεί με μεγαλόσωμους απαιτητικούς γορίλες
Τυπε, μια Λαοτιανη που είχα γνωρίσει σε μασσατζιδικο στην Μπανγκόκ, ήταν το πιο χαρούμενο πλάσμα που έχω γνωρίσει στην ζωή μου.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.305
Πόντοι
4.546
Αν κάποιος φίλος έχει εντοπίσει κάπου κάποια κοπέλα από Νεπάλ, να ενημερώσει. Έχω ακούσει από παλιούς μύστες ότι γαμιένται με δική τους, ιδιαίτερη, τεχνική και ότι κάνουν τον εραστή τους να νιώθει σαν τον Γέτι των Ιμαλαΐων
Θες να μπλέξεις με αυτές τις κομμουνίστριες?

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.577
Πόντοι
2.536
Τυπε, μια Λαοτιανη που είχα γνωρίσει σε μασσατζιδικο στην Μπανγκόκ, ήταν το πιο χαρούμενο πλάσμα που έχω γνωρίσει στην ζωή μου.
Δεν το αμφισβητώ φίλε μου. Απλώς θα ήθελα μια ορεσίβια, ξερακιανή και δυνατή. Να πιάνει το γιακ και να το αρμέγει
Θες να μπλέξεις με αυτές τις κομμουνίστριες?
Μου αρέσουν οι προκλήσεις. Μπορεί να μου λέει ότι εάν μαζέψω 2 κιλά πιπεριές σετσουάν σαν σωστός αγρότης, θα μου δώσει το βράδυ κώλο.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Γιαπωνεζακια αμα θελεις εδω.:sunglasses:
Σώπα ρε Yakuza! Για πες και σε μας ...που τα ψάχνουμε .
Πέρα από την πλάκα Θεσσαλονίκη έχει μόνο ταιλανδες στα στούντιο δεν παίζει να βρεις πουτανα κινέζα.
Εμείς πάντως που ήμαστε γεμάτο Κινέζες και έχουμε και china town ,δύσκολο ως αδύνατο να πλησιάσεις γιατί εκτός από ότι δεν θα σου δώσουν σημασία παίζει να φας και καμιά καρατια από τους Κινέζους .
Βγαίνουν μόνο με την φάρα τους σε εξόδους ,συνήθως βγαίνουν στα εμπορικά κέντρα και στο κέντρο ,πάλι το καμάκι δύσκολο ως αδύνατο .
Γενικά δεν θέλουν να μπλέκονται με άλλες εθνικότητες και εκτός αυτού στην πόλη μας όλες είναι από φραγκατες οικογένειες ,αφού οι γονείς τους έχουν όλοι εμπορικά καταστήματα οπότε τι να σε κάνουν σαν κακομοίρη ,μας βλέπουν σαν τους Πακιστανούς που έχουν για υπαλλήλους στις αποθήκες

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.305
Πόντοι
4.546
Δεν το αμφισβητώ φίλε μου. Απλώς θα ήθελα μια ορεσίβια, ξερακιανή και δυνατή. Να πιάνει το γιακ και να το αρμέγει

Μου αρέσουν οι προκλήσεις. Μπορεί να μου λέει ότι εάν μαζέψω 2 κιλά πιπεριές σετσουάν σαν σωστός αγρότης, θα μου δώσει το βράδυ κώλο.
Win win situation δηλαδή. Και μαζεύεις φρεσκότατες πιπεριές για να έχεις ένα υγειηνό γεύμα το μεσημέρι, και θα πάρεις κωλαράκι το βράδυ. :thumbsup:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.577
Πόντοι
2.536
Win win situation δηλαδή. Και μαζεύεις φρεσκότατες πιπεριές για να έχεις ένα υγειηνό γεύμα το μεσημέρι, και θα πάρεις κωλαράκι το βράδυ. :thumbsup:
Ναι αλλά θα έχω μοχθήσει στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, οργώνοντας την γη. Θα νιώσω τόσο ωραία που θα θέλω να οργώνω και τη νύχτα

Polybius

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2023
Κριτικές
5
Like
178
Πόντοι
280
Εμ έτσι είναι τα πράγματα. Αντί να εισάγουμε ασιάτες φέρνουμε τον Αμπντουλ και τώρα ο κόσμος ψάχνεται.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.880
Πόντοι
19.795
Σώπα ρε Yakuza! Για πες και σε μας ...που τα ψάχνουμε .
Πέρα από την πλάκα Θεσσαλονίκη έχει μόνο ταιλανδες στα στούντιο δεν παίζει να βρεις πουτανα κινέζα.
Εμείς πάντως που ήμαστε γεμάτο Κινέζες και έχουμε και china town ,δύσκολο ως αδύνατο να πλησιάσεις γιατί εκτός από ότι δεν θα σου δώσουν σημασία παίζει να φας και καμιά καρατια από τους Κινέζους .
Βγαίνουν μόνο με την φάρα τους σε εξόδους ,συνήθως βγαίνουν στα εμπορικά κέντρα και στο κέντρο ,πάλι το καμάκι δύσκολο ως αδύνατο .
Γενικά δεν θέλουν να μπλέκονται με άλλες εθνικότητες και εκτός αυτού στην πόλη μας όλες είναι από φραγκατες οικογένειες ,αφού οι γονείς τους έχουν όλοι εμπορικά καταστήματα οπότε τι να σε κάνουν σαν κακομοίρη ,μας βλέπουν σαν τους Πακιστανούς που έχουν για υπαλλήλους στις αποθήκες
Πραγματι, τοσα χρονια οι Κινεζοι στην Αθηνα, 2η γενια πολλοι απο αυτους στην Ελλαδα και μικτο ζευγαρι, Ελληνα με Κινεζα η, Κινεζο με Ελληνιδα δεν εχω δει.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.880
Πόντοι
19.795

Τα πιο γερα κορμια παντως ειναι οι Μογγολες. Μου ειχε τυχει μια παλια στο Σενζεν την ειχα παρει 2 φορες, με εβαζε κατω και μου αλλαζε τον αδοξαστο.

Mysthrios

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2023
Like
14
Πόντοι
0
Θα ήθελα να μάθω περιοχές και club που συχνάζουν.
Υπάρχει μεγάλη παροικία στους Αμπελοκηπους απο την πλευρά του Ερυθρου απέναντι απο το President. Κυριως απο Φιλιπίννες όμως. Τώρα απο εργαζόμενες οι μόνες απο Κίνα που έχουν μείνει πρέπει να είναι οι γριές που κάνουν πιάτσα κέντρο και μια μασατζού απο Χονγκ Κόνγκ στην Καλλιροης

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Κινέζες πόρνες στην Αθήνα? Το Τζόκερ πιο πιθανό είναι

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.880
Πόντοι
19.795
Οταν θα φτιαχτει το πρωτο κινεζικο καραοκε (ΚΤV) στην Αθηνα, τοτε υπαρχει ελπιδα να δουμε κινεζικο μουνι.:confused:

OP
OP
tarzan71

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
434
Πόντοι
21
Μύστες μου κάπου χάνεται η μπαλα. Δεν μιλάω για εκδιδόμενες κινέζες. Απλά μου κάνει εντύπωση ότι παρόλο που έχουμε μεγάλο πληθυσμό δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο της chinatown πχ που βλέπουμε σε άλλες χώρες.

Είμαι λάτρης της Ασιατικής φυλής και την τιμάω πάντα όταν μπορώ. Στην Ελλάδα έχω βρεθεί με αρκετές αλλά οι περισσότερες ήταν από Ινδονησία, την μία μάλιστα τη καψουρευτικα. Πολύ δυνατό εργαλείο yoga teacher στα 34 κορμί λαμπάδα και δυνατό προσωπάκι. Τεσπα ήθελε γάμο μακριά απο εμάς.

Με βλέπω να ξενιτεύομαι πάλι

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Αν κάποιος φίλος έχει εντοπίσει κάπου κάποια κοπέλα από Νεπάλ, να ενημερώσει. Έχω ακούσει από παλιούς μύστες ότι γαμιένται με δική τους, ιδιαίτερη, τεχνική και ότι κάνουν τον εραστή τους να νιώθει σαν τον Γέτι των Ιμαλαΐων

Εγκώ βρει καπιτάν μπουχέσα κοπέλα.

@Ωρίων πες καπιτάν μπουχέσα, όλο τρώει τρώει τέλει γκαμίσει;

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.323
Πόντοι
2.356
Ο άλλος βλέπει, λέει "Κινέζες" τουρίστριες στην Ακρόπολη.
Μήπως σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί να είναι Κορεάτισσες ή Ταϊβανέζες, επιστήμονα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom