Νέα

Κινεζάκια στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tarzan71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.190
Πόντοι
2.536
Εγκώ βρει καπιτάν μπουχέσα κοπέλα.

@Ωρίων πες καπιτάν μπουχέσα, όλο τρώει τρώει τέλει γκαμίσει;
Πρώτα γκαμήσει 20χρονο κινεζάκι μετά φάει ρύζι πανγκολίν, γαμώ τον Βασάλο σου μέσα γαμώ, χαζεμένε Τσάκι Τσαν

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.211
Πόντοι
5.006
Ο άλλος βλέπει, λέει "Κινέζες" τουρίστριες στην Ακρόπολη.
Μήπως σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί να είναι Κορεάτισσες ή Ταϊβανέζες, επιστήμονα;
ποια η διαφορα?
ολες κιτρινες δεν ειναι?
:coffee::coffee::coffee:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.206
Πόντοι
2.356
Ναι.
Κι εσύ αντίστοιχα, ποια διαφορά έχεις από Αλβανό ή Βούλγαρο;
Όλοι άσπροι δεν είστε;

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.801
Πόντοι
1.446
Μύστες μου κάπου χάνεται η μπαλα. Δεν μιλάω για εκδιδόμενες κινέζες. Απλά μου κάνει εντύπωση ότι παρόλο που έχουμε μεγάλο πληθυσμό δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο της chinatown πχ που βλέπουμε σε άλλες χώρες.

Είμαι λάτρης της Ασιατικής φυλής και την τιμάω πάντα όταν μπορώ. Στην Ελλάδα έχω βρεθεί με αρκετές αλλά οι περισσότερες ήταν από Ινδονησία, την μία μάλιστα τη καψουρευτικα. Πολύ δυνατό εργαλείο yoga teacher στα 34 κορμί λαμπάδα και δυνατό προσωπάκι. Τεσπα ήθελε γάμο μακριά απο εμάς.

Με βλέπω να ξενιτεύομαι πάλι
Chinatown έχει στο οικιστικό συγκρότημα Χατζηκώστα, στην Πειραιώς, στο Μεταξουργείο...
Κινέζα πιτσιρίκα είχα γαμήσει πριν χρόνια στην Κολοκυνθούς (σε αυτό που είχε παλιά ένα περίπτερο έξω και είναι προς την Αχιλλέως)...

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Πρώτα γκαμήσει 20χρονο κινεζάκι μετά φάει ρύζι πανγκολίν, γαμώ τον Βασάλο σου μέσα γαμώ, χαζεμένε Τσάκι Τσαν

Γκαμίσει Βασσάλο, γκαμίσει Ωρίω

κάτιτάν μπουχέσα πουστράκο κρυφό

1683494877831.gif

Τελευταία τροποποίηση:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Όταν είχαν πρωτοεμφανιστεί τα κινέζικα μαγαζιά πριν αρκετά έτη τότε που φύτρωναν σαν τα μανιτάρια.. χώθηκα άγρια σε μια Κινεζούλα στην γειτονιά μου.. επί μέρες πήγαινα κάθε μέρα στο μαγαζί.. ΟΥΤΕ να με φτύσει.. πιστή στον άνδρα της και την δική τους κουλτούρα...
Όταν είδε και αποείδε η κακομοίρα με παρακάλεσε να ΜΗΝ ξανά πάω στο μαγαζί διότι της δημιουργώ πρόβλημα και ΔΕΝ θα ήθελε σε καμία περίπτωση να εμπλακούν αυτοί που προστατεύουν τα μαγαζιά τους....
* Καλά ΔΕΝ μπορείτε να φανταστείτε τί καψόνια της έκανα.. έμπαινα ντεμέκ να δοκιμάσω μποξεράκια.. μία την φώναζα να μου φέρει άλλο νούμερο διότι ΔΕΝ μου έκανε με την τσαπού έξω εγώ.. την άλλη δοκίμαζα παντελόνι δίχως σώβρακο και έβγαινα έξω έτσι για να ζητήσω βοήθεια...
Αχχχχ παλιές καλές εποχές.... :buck2:

OP
OP
tarzan71

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
434
Πόντοι
21
Όταν είχαν πρωτοεμφανιστεί τα κινέζικα μαγαζιά πριν αρκετά έτη τότε που φύτρωναν σαν τα μανιτάρια.. χώθηκα άγρια σε μια Κινεζούλα στην γειτονιά μου.. επί μέρες πήγαινα κάθε μέρα στο μαγαζί.. ΟΥΤΕ να με φτύσει.. πιστή στον άνδρα της και την δική τους κουλτούρα...
Όταν είδε και αποείδε η κακομοίρα με παρακάλεσε να ΜΗΝ ξανά πάω στο μαγαζί διότι της δημιουργώ πρόβλημα και ΔΕΝ θα ήθελε σε καμία περίπτωση να εμπλακούν αυτοί που προστατεύουν τα μαγαζιά τους....
* Καλά ΔΕΝ μπορείτε να φανταστείτε τί καψόνια της έκανα.. έμπαινα ντεμέκ να δοκιμάσω μποξεράκια.. μία την φώναζα να μου φέρει άλλο νούμερο διότι ΔΕΝ μου έκανε με την τσαπού έξω εγώ.. την άλλη δοκίμαζα παντελόνι δίχως σώβρακο και έβγαινα έξω έτσι για να ζητήσω βοήθεια...
Αχχχχ παλιές καλές εποχές.... :buck2:
Είσαι μεγάλος μύστης τύπε, προσκυνάω πραγματικά

• Αγάπη
Αντιδράσεις: msakis

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Μύστες μου κάπου χάνεται η μπαλα. Δεν μιλάω για εκδιδόμενες κινέζες. Απλά μου κάνει εντύπωση ότι παρόλο που έχουμε μεγάλο πληθυσμό δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο της chinatown πχ που βλέπουμε σε άλλες χώρες.

Είμαι λάτρης της Ασιατικής φυλής και την τιμάω πάντα όταν μπορώ. Στην Ελλάδα έχω βρεθεί με αρκετές αλλά οι περισσότερες ήταν από Ινδονησία, την μία μάλιστα τη καψουρευτικα. Πολύ δυνατό εργαλείο yoga teacher στα 34 κορμί λαμπάδα και δυνατό προσωπάκι. Τεσπα ήθελε γάμο μακριά απο εμάς.

Δε μας φτάνε οι Αφρικανοί,οι Μπαγκλαντέζοι,Πακιστανοί κλπ,θα κάνουμε και China town στην Αθήνα...Αν θέλεις Κινέζες τώρα που θα έρχεται η Air China με 2 πτήσεις,μία από Πεκίνο και μία από Σαγκάη τράβα να βρεις εκεί.

Ares7

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2023
Like
425
Πόντοι
21
Δε μας φτάνε οι Αφρικανοί,οι Μπαγκλαντέζοι,Πακιστανοί κλπ,θα κάνουμε και China town στην Αθήνα...Αν θέλεις Κινέζες τώρα που θα έρχεται η Air China με 2 πτήσεις,μία από Πεκίνο και μία από Σαγκάη τράβα να βρεις εκεί.
Ναι φιλε καλα τα λες θα μας αλλοιωσουν το μπολιτισμο μας οι σκιστοματες

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.652
Πόντοι
1.336

Και καμια από την Ινδονησία δεν νομίζω να χαλούσε κανέναν μας!

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.190
Πόντοι
2.536
Γκαμίσει Βασσάλο, γκαμίσει Ωρίω

κάτιτάν μπουχέσα πουστράκο κρυφό

1683494877831.gif
Επί Μάο, θα έσκαβες στα χωράφια αντί να κάνεις τον μάγειρα με το κιμονό.

Ο Λάο Τσε έλεγε ότι μπορεί ένα δοχείο να δημιουργείται από λίγο πηλό με προσεκτική δουλειά, αλλά χρήσιμο είναι το κενό μέσα στο δοχείο - σε αντίθεση με το κρανίο σου του οποίου το κενό είναι που σε κάνει τόσο άχρηστο, κουνιστέ Κινέζο.

Τελευταία τροποποίηση:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Ναι.
Κι εσύ αντίστοιχα, ποια διαφορά έχεις από Αλβανό ή Βούλγαρο;
Όλοι άσπροι δεν είστε;
Ναι, αλλα οι Ελληνες ειμαστε πιο μικροτσουτσουνοι. Ειμαστε οι Κινεζοι της ευρωπης.:grin:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.827
Πόντοι
6.536
Ίσως οι πιο σιχαμένοι Ασιάτες.
Φτύνουν στο πάτωμα σε κλειστό χώρο-ξενοδοχείο,κλάνουν ανοιχτά οπουδήποτε,καθαρίζουν την μύτη τους και σκουπίζουν σε κουρτίνα κτλ....

Και εγώ μια φορά τους μιμήθηκα....
Σκούπισα την πούτσα σε κουρτίνα νέτου γιατί δεν είχε μωρομάντηλα ή χαρτί γενικά στο δωμάτιο...

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
14
Like
2.593
Πόντοι
1.196
Φτύνουν στο πάτωμα σε κλειστό χώρο-ξενοδοχείο,κλάνουν ανοιχτά οπουδήποτε,καθαρίζουν την μύτη τους και σκουπίζουν σε κουρτίνα κτλ....

Σκούπισα την πούτσα σε κουρτίνα νέτου γιατί δεν είχε μωρομάντηλα ή χαρτί γενικά στο δωμάτιο...
Και πολλα αλλα......
Τρωνε και πετανε τα κοκκαλα κατω..
Ακομα και στο σπιτι τους....ασε τις ροχαλες....κ.τ.λ...
Παρ ολα αυτα μολις θα ξαπλωσουν στο κρεβατι θα πλυθουν πρωτα...
Στο σπιτι μπαινουν χωρις παπουτσια...
Τη να πεις.....?????

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
14
Like
2.593
Πόντοι
1.196
Φιλε κολογερε εχει καραοκε στη κηφισιας......ποιο πανω απο διασταυρωση με αλεξανδρας....
Τωρα αν υπαρχουν κινεζακιια μεσα δεν ξερω....δεν το εχω επισκευτη....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.827
Πόντοι
6.536
Και πολλα αλλα......
Τρωνε και πετανε τα κοκκαλα κατω..
Ακομα και στο σπιτι τους....ασε τις ροχαλες....κ.τ.λ...
Παρ ολα αυτα μολις θα ξαπλωσουν στο κρεβατι θα πλυθουν πρωτα...
Στο σπιτι μπαινουν χωρις παπουτσια...
Τη να πεις.....?????
Έχω φίλη που δουλεύει σε μεγάλο ξενοδοχείο και μου λέει τα χειρότερα για αυτούς και μετά για κελεμπίες....

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.668
Πόντοι
6.236

Μας έφτιαξες πρωί πρωί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom