CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.190
- Πόντοι
- 2.536
Πρώτα γκαμήσει 20χρονο κινεζάκι μετά φάει ρύζι πανγκολίν, γαμώ τον Βασάλο σου μέσα γαμώ, χαζεμένε Τσάκι Τσαν
Πρώτα γκαμήσει 20χρονο κινεζάκι μετά φάει ρύζι πανγκολίν, γαμώ τον Βασάλο σου μέσα γαμώ, χαζεμένε Τσάκι Τσαν
ποια η διαφορα?Ο άλλος βλέπει, λέει "Κινέζες" τουρίστριες στην Ακρόπολη.
Μήπως σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί να είναι Κορεάτισσες ή Ταϊβανέζες, επιστήμονα;
Chinatown έχει στο οικιστικό συγκρότημα Χατζηκώστα, στην Πειραιώς, στο Μεταξουργείο...Μύστες μου κάπου χάνεται η μπαλα. Δεν μιλάω για εκδιδόμενες κινέζες. Απλά μου κάνει εντύπωση ότι παρόλο που έχουμε μεγάλο πληθυσμό δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο της chinatown πχ που βλέπουμε σε άλλες χώρες.
Είμαι λάτρης της Ασιατικής φυλής και την τιμάω πάντα όταν μπορώ. Στην Ελλάδα έχω βρεθεί με αρκετές αλλά οι περισσότερες ήταν από Ινδονησία, την μία μάλιστα τη καψουρευτικα. Πολύ δυνατό εργαλείο yoga teacher στα 34 κορμί λαμπάδα και δυνατό προσωπάκι. Τεσπα ήθελε γάμο μακριά απο εμάς.
Με βλέπω να ξενιτεύομαι πάλι
Τύπε μου ευχαριστώ αλλά δεν θα κάνω και καταδρομικες νιντζαChinatown έχει στο οικιστικό συγκρότημα Χατζηκώστα, στην Πειραιώς, στο Μεταξουργείο...
Είσαι μεγάλος μύστης τύπε, προσκυνάω πραγματικάΌταν είχαν πρωτοεμφανιστεί τα κινέζικα μαγαζιά πριν αρκετά έτη τότε που φύτρωναν σαν τα μανιτάρια.. χώθηκα άγρια σε μια Κινεζούλα στην γειτονιά μου.. επί μέρες πήγαινα κάθε μέρα στο μαγαζί.. ΟΥΤΕ να με φτύσει.. πιστή στον άνδρα της και την δική τους κουλτούρα...
Όταν είδε και αποείδε η κακομοίρα με παρακάλεσε να ΜΗΝ ξανά πάω στο μαγαζί διότι της δημιουργώ πρόβλημα και ΔΕΝ θα ήθελε σε καμία περίπτωση να εμπλακούν αυτοί που προστατεύουν τα μαγαζιά τους....
* Καλά ΔΕΝ μπορείτε να φανταστείτε τί καψόνια της έκανα.. έμπαινα ντεμέκ να δοκιμάσω μποξεράκια.. μία την φώναζα να μου φέρει άλλο νούμερο διότι ΔΕΝ μου έκανε με την τσαπού έξω εγώ.. την άλλη δοκίμαζα παντελόνι δίχως σώβρακο και έβγαινα έξω έτσι για να ζητήσω βοήθεια...
Αχχχχ παλιές καλές εποχές....
Δε μας φτάνε οι Αφρικανοί,οι Μπαγκλαντέζοι,Πακιστανοί κλπ,θα κάνουμε και China town στην Αθήνα...Αν θέλεις Κινέζες τώρα που θα έρχεται η Air China με 2 πτήσεις,μία από Πεκίνο και μία από Σαγκάη τράβα να βρεις εκεί.Μύστες μου κάπου χάνεται η μπαλα. Δεν μιλάω για εκδιδόμενες κινέζες. Απλά μου κάνει εντύπωση ότι παρόλο που έχουμε μεγάλο πληθυσμό δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο της chinatown πχ που βλέπουμε σε άλλες χώρες.
Είμαι λάτρης της Ασιατικής φυλής και την τιμάω πάντα όταν μπορώ. Στην Ελλάδα έχω βρεθεί με αρκετές αλλά οι περισσότερες ήταν από Ινδονησία, την μία μάλιστα τη καψουρευτικα. Πολύ δυνατό εργαλείο yoga teacher στα 34 κορμί λαμπάδα και δυνατό προσωπάκι. Τεσπα ήθελε γάμο μακριά απο εμάς.
Ναι φιλε καλα τα λες θα μας αλλοιωσουν το μπολιτισμο μας οι σκιστοματεςΔε μας φτάνε οι Αφρικανοί,οι Μπαγκλαντέζοι,Πακιστανοί κλπ,θα κάνουμε και China town στην Αθήνα...Αν θέλεις Κινέζες τώρα που θα έρχεται η Air China με 2 πτήσεις,μία από Πεκίνο και μία από Σαγκάη τράβα να βρεις εκεί.
Και καμια από την Ινδονησία δεν νομίζω να χαλούσε κανέναν μας!Μύστες μου κάπου χάνεται η μπαλα. Δεν μιλάω για εκδιδόμενες κινέζες. Απλά μου κάνει εντύπωση ότι παρόλο που έχουμε μεγάλο πληθυσμό δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο της chinatown πχ που βλέπουμε σε άλλες χώρες.
Επί Μάο, θα έσκαβες στα χωράφια αντί να κάνεις τον μάγειρα με το κιμονό.Γκαμίσει Βασσάλο, γκαμίσει Ωρίω
κάτιτάν μπουχέσα πουστράκο κρυφό
Ναι, αλλα οι Ελληνες ειμαστε πιο μικροτσουτσουνοι. Ειμαστε οι Κινεζοι της ευρωπης.Ναι.
Κι εσύ αντίστοιχα, ποια διαφορά έχεις από Αλβανό ή Βούλγαρο;
Όλοι άσπροι δεν είστε;
Και πολλα αλλα......Ίσως οι πιο σιχαμένοι Ασιάτες.
Φτύνουν στο πάτωμα σε κλειστό χώρο-ξενοδοχείο,κλάνουν ανοιχτά οπουδήποτε,καθαρίζουν την μύτη τους και σκουπίζουν σε κουρτίνα κτλ....
Και εγώ μια φορά τους μιμήθηκα....
Σκούπισα την πούτσα σε κουρτίνα νέτου γιατί δεν είχε μωρομάντηλα ή χαρτί γενικά στο δωμάτιο...
Έχω φίλη που δουλεύει σε μεγάλο ξενοδοχείο και μου λέει τα χειρότερα για αυτούς και μετά για κελεμπίες....Και πολλα αλλα......
Τρωνε και πετανε τα κοκκαλα κατω..
Ακομα και στο σπιτι τους....ασε τις ροχαλες....κ.τ.λ...
Παρ ολα αυτα μολις θα ξαπλωσουν στο κρεβατι θα πλυθουν πρωτα...
Στο σπιτι μπαινουν χωρις παπουτσια...
Τη να πεις.....?????
Μας έφτιαξες πρωί πρωίΊσως οι πιο σιχαμένοι Ασιάτες.
Φτύνουν στο πάτωμα σε κλειστό χώρο-ξενοδοχείο,κλάνουν ανοιχτά οπουδήποτε,καθαρίζουν την μύτη τους και σκουπίζουν σε κουρτίνα κτλ....
Και εγώ μια φορά τους μιμήθηκα....
Σκούπισα την πούτσα σε κουρτίνα νέτου γιατί δεν είχε μωρομάντηλα ή χαρτί γενικά στο δωμάτιο...
Το ξέρω ότι σε φτιάχνω....Μας έφτιαξες πρωί πρωί