Έχει οικογένεια για αυτό και θέλει τα παιδιά του να είναι σε ένα περιβάλλον επαρχίας και πιο ασφαλές.Εγώ βασικά δεν έχω καταλάβει τον λόγο για τον οποίο θέλει ο αδερφός του φίλου νηματοθέτη να μετακομίσει εκτός Αθηνών. Σε μια εποχή που όλες οι επενδύσεις γίνονται μόνο στην Αττική και που οι περισσότερες εργασίες πελάτες κλπ. είναι Αθήνα για ποιο λόγο να θέλει κάποιος να "επιλέξει" κάποια άλλη πόλη;
Μόνο αν κανείς έχει λυμένο το οικονομικό του μπορεί να το επιλέξει πάντως... Δεν είναι εύκολα να βρει κάποιος εργασία ή να στήσει δουλειά σε πόλεις όπως Μέγαρα ή Χαλκίδα που ανέφερε κάποιος φίλος ή Κόρινθο.
Εγώ, σε κάθε περίπτωση, για να απαντήσω στον νηματοθέτη, αν είχα την δυνατότητα να επιλέξω να μείνω εκτός Αθήνας θα επέλεγα το Ναύπλιο. Έχει τα πάντα, είναι σχετικά δίπλα με Αθήνα και έχεις πρόσβαση σε όλη τη Πελοπόννησο. Βέβαια έχει 2 ή 3 διόδια αν θυμάμαι καλά...
Το Ναύπλιο που λες ειναι καλο, εχω κανει φαντάρος κέντρο εκεί, αλλά δυστυχώς είναι 1,5 ώρα από Αθήνα και οι άνθρωποι δεν θα έλεγα ότι είναι και ότι καλύτερο.
Καλά μη νομίζεις ότι και στην Αθήνα γίνεται χαμός από δουλειές. Κόστος ζωής στο θεό, ο μισθός δεν ανταποκρίνεται σε αυτό, τα ωράρια είναι στο θεό και η απατεωνιά εδρεύει.