nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.570
- Πόντοι
- 456
Αννα πιπινακι
Χριστιναχχχ
Χριστιναχχχ
Την έχω αναφέρει και δείξει στην παρέα. Δυστυχώς δεν ψήνονται όλοι. Εγώ το έψηνα άνετα! Σόρι Τζο...Μέχρι και με 3 το έχει ...στην 4αδα δεν ξερω
Κρύβε λόγια!Τέσσερις ????
Και εγώ νομίζω μόνο η Ανδριάνα θα μπορούσε να σας εξυπηρετήσει .
Άλλη δεν μου έρχεται στο μυαλό .
Ρε μπαγάσηδες σίγουρα ?
Το έχετε το πλάνο ή θα αρχίσουν να παίζουν τρενάκια ??
Στο μάγο; Σε έχασα! Πάρε λίγο το μηδέν και πες λεπτομέρειες πλιζ!.. Εκτός αν εννοείς τα Magic Girls.Δοκίμασε στο μάγο , οι περισοτερες στις υπηρεσίες αναφέρουν παρτουζα . Βέβαια με 4 και μια γυναίκα λίγες είναι αυτές που έχουν αντοχές
Παιδι μου γιατί ζητας σορυ;!αρχικά δεν ψηνόμουν εγώ με τπτ κσι να μου λέγατε(το ανέφερα εξ αρχης που ένας κύριος με προτεινε), κατά δεύτερον, δεν κάνουμε όλοι με όλους ουτε γουστάρουμε..κι εγώ έχω πάει σε ραντεβού κι έφυγα τρέχοντας χαχαχαχα!!Την έχω αναφέρει και δείξει στην παρέα. Δυστυχώς δεν ψήνονται όλοι. Εγώ το έψηνα άνετα! Σόρι Τζο...
Το σόρι ήταν για να ξέρεις ότι εγώ προσωπικά γουστάρω. Δεν σε έχω δοκιμάσει, αλλά με τόσα που έχω διαβάσει και δει, μάλλον τώρα που θα κατέβω Αθήνα θα γίνει!Παιδι μου γιατί ζητας σορυ αρχικά δεν ψηνόμουν εγώ με τπτ, κατά δεύτερον, δεν κάνουμε όλοι με όλους ουτε γουστάρουμε..κι εγώ έχω πάει σε ραντεβού κι έφυγα τρέχοντας χαχαχαχα Α
Λοιπον ,να περάσετε όμορφα οτι οι εαν επιλέξετε!
Αγορι μου γλυκό,με σχολή που πάει τρένο και ραντεβού με το καλημέρα ολα κλεισμένα, μακάρι να βρούμε τον χρόνο μας!Το σόρι ήταν για να ξέρεις ότι εγώ προσωπικά γουστάρω. Δεν σε έχω δοκιμάσει, αλλά με τόσα που έχω διαβάσει και δει, μάλλον τώρα που θα κατέβω Αθήνα θα γίνει!
Μπορείς να δώσεις λινκ για Αντιγόνη γιατί δεν κατέχω?Το είδα το ανώτερο μνμ και ενδιαφέρομαι και εγώ για παρτουζα με τα κορίτσια στο μέλλον. Εγώ προτείνω την Μαρίνα 60 και την Αντιγόνη ντουέτο μαζί με την Αντριάνα.
Είμαι σίγουρος... Εγώ θα πάρω και βλέπουμε!Αγορι μου γλυκό,με σχολή που πάει τρένο και ραντεβού με το καλημέρα ολα κλεισμένα, μακάρι να βρούμε τον χρόνο μας!
Καλη συνέχεια!
Εννοείς neraida 1234 που βρίσκουμε στο ινστα? Αν ναι, ξέρεις ποιο είναι το προφίλ της γιατί μου βγάζει 2 διαφορετικά?Εγώ θα ρωταγα και neraida
Δεν έχει λινκ εδώ. Πρέπει να μιλήσεις με τη Μαρίνα 60. Αυτή είναι το λινκΜπορείς να δώσεις λινκ για Αντιγόνη γιατί δεν κατέχω?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είμαι σίγουρος... Εγώ θα πάρω και βλέπουμε!
Νομίζω ναι..ίσως τέλεια μετά το neraidaΕννοείς neraida 1234 που βρίσκουμε στο ινστα? Αν ναι, ξέρεις ποιο είναι το προφίλ της γιατί μου βγάζει 2 διαφορετικά?
Ρε φίλε πλάκα μου κάνεις! Και τους κάνεις ακόμη παρέα?Την έχω αναφέρει και δείξει στην παρέα. Δυστυχώς δεν ψήνονται όλοι. Εγώ το έψηνα άνετα! Σόρι Τζο...
Στα δύσκολα φαίνονται οι φίλοι!Ρε φίλε πλάκα μου κάνεις! Και τους κάνεις ακόμη παρέα?