yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.936
- Πόντοι
- 3.346
Οι αλβανιδες ειναι ωραιες αλλα κοντες.. αν ειχαν το σωμα που εχουν οι ρουμανες, ισως να ηταν και απο τις πιο ομορφες στο κοσμο!
Αν είναι μουνάρες σαν την Μιρέλα Μανιάνι,τις θέλουμε
σωστός και σιγά τη γκόμεναΈχεις μείνει στην δεκαετία του 90 τύπε...
Σε κάθε αλβανικό σπίτι,πρέπει να υπάρχει ένα εικόνισμα αυτουνού
τιμές ΜυκόνουΑπό στριπτιτζαδικα δίπολα στο orange club έχει το ελεγκαντ με αλβανίδες
8 εύρω ο χορός κ για δωμάτιο μου είπαν 80-100 ευρώ ...ασφαλώς κ δεν μπορούσα να πάρω
τι
Ρε (υπο)Μηδενικο .....τι μας κοτσαρισες την μαπα του σιχαμενου!
Marina και Luana Vjollca, οι πιο εντυπωσιακές αδερφές της αλβανικής show biz
Καταφωνη κ τα αλβανικά αλογα
Τι εννοείς πλαστό; το λεκ ή στην αλλαγή το ευρώ στα ρέστα;Πάντως το καλοκαίρι πηγε το πλαστο .... συννεφο...
Μου είπαν για πολλη πλαστο πενηντάρικο.Τι εννοείς πλαστό; το λεκ ή στην αλλαγή το ευρώ στα ρέστα;
Κ πως να πάρεις πίσω πεμηνταρικο;Μου είπαν για πολλη πλαστο πενηντάρικο.
Τι έγινε ?δρυμαδες λεγεται btw και ειναι ακριβο μερος. φουλ στον τουρισμο οποτε ναι εχει και ωραια μουνια, ντοπιες και ξενες. ειναι το αντιπαλο δεος των εξαμηλιων, σα να λεμε μυκονος και σαντορινη. εχει συμπεριληφθει σε τοπ 10 οικονομικων προορισμων παγκοσμιως πριν λιγα χρονια.
Δικές σου volcanoMarina και Luana Vjollca, οι πιο εντυπωσιακές αδερφές της αλβανικής show biz
Καταφωνη κ τα αλβανικά αλογα
Κοίτα να δεις,το μέσο μέλος του μπου όπως κ εγώ γαμαμε καλύτερες οπότε δεν θα ασχοληθώ με τις κύριεςΔικές σου volcano
Να τις πάρεις παρτούζα.
Και φύγε τρέχοντας ..
Σε λατρεύω όταν λες αλήθειες ..Κοίτα να δεις,το μέσο μέλος του μπου όπως κ εγώ γαμαμε καλύτερες οπότε δεν θα ασχοληθώ με τις κύριες
δεν εχω παει αλλα λογικα θα εχειΤι έγινε ?
Εχει μουνιά η Μύκονος ?
Μόνο για κώλους ακούω ..
στην αλβανια επιτρεπεται η πορνεια?